Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija 2012

Teisingai taviškis renkasi. Kam ta Krokuva?
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2012 07 05, 10:47)
Dekoju uz patarima mirksiukas.gif neskubesim, stosim nakvoti ax.gif Sakykit, o Cekijoje mokamas kelias, rasim, kur susimoketi smile.gif  g.gif
Dar klausimas jau Kroatijoje link Krk salos vaziuosim, ten su keltu kelia ax.gif  g.gif 102 keliu iki tos salos, kas zinote rolleyes.gif  4u.gif

Esam Cekijoj baud gave, kad neturejom lipduko. Gavosi durna situacija, vaziavom nemokamu keliu, isukom i autostrada ir planavom pirmoj degalinej susipirkti, pries isvaziuojant i autostrada zinoma stovejo policija, kuri nuseke paskui mus, ir pirmoj degalinej nubaude uz vaziavima be lipduko (nepadejo jokie aiskinimai, tiesiog toks uzdarbis ju). Kita syki prie policijos sustojome ir paklauseme, kur lipduka isigyti, mielai palydejo keleta km i sali, kad galetum nusipirkti. Todel siulau isigyti lipdukus is anksto, kad nereiketu po to baudu moketi.
Sezono metu yra atidziau tikrinama, kad turistai susimoketu uz kelius.
Kr man patinka, kad mokejimo tvarka paprasta.
Atsakyti
[/quote]
Mes išvykstame šeštadienį 4u.gif Išvažiuojame vakare, per Lenkiją žadam vykti naktį, tikimės išvengti kamsčių.
Papildyta:
Dar noriu visų pasiteirauti. Abu kartus mes vykome maršrutu: Lietuva-Lenkija-Sloavakija-Vengrija-Kroatija, bet kaip supratau dauguma vyksta maršrutu: Lietuva-Lenkija-Čekija-Austrija-Slovėnija-Kroatija? Gal kas vyko abiejais maršrutais ir gali palyginti: kuris maršrutas lengvesnis, greitesnis, ekonomiškesnis? Ačiū 4u.gif
[/quote]
Na va, mes irgi darysim panasiai: pirma marsruta jau esam bande, antra dar tik bandysim, bet isvaziuojam savaite veliau nei jus, tad negalesiu jums padet siuo klausimu... Lauksiu jusu ispudziu. 4u.gif
(Sorry, kad nelietuviskai, kazkas liet. raidems atsitiko g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domisodo: 05 liepos 2012 - 11:18
Jokio skirtumo kaip vyksi. Mishelin map rodo be Vengrijos, mano Audi originali irgi be Vengrijos, nors draugas vaziavo 2 kartus, abu per Vengrija, nakvojo prie Balatono. Del vinjeciu - esu kelis kartus pravaziaves be ju, bet, kai viena kart sumokejau bauda, praejo noras rizikuoti. Vakar labai nudegiau, siandien geriu alu smile.gif
Papildyta:
Kas dar. Nenorejom papulti i Slovenija. pernai nezinau, bet mane navigacuja nuvede autostradom, vaziavau zigzagais. O siuosmet tikslas buvo Slovakija ir jos urvai...
Atsakyti
Pirkit ivaziavia i pacia sali. Kaip visada yra dvi sienos - isvaziuojancios ir atvykstancios. Bent Slonakijos skyrei 5 eurais.
Atsakyti
Sakykit gal jūs man galite patarti ar reikalinga Kroatijoje vandens avalytė ar galima apsieiti ir su crocsais?
Atsakyti
QUOTE(ema*rusnė @ 2012 07 05, 12:47)
Sakykit gal jūs man galite patarti ar reikalinga Kroatijoje vandens avalytė ar galima apsieiti ir su crocsais?

Dvejose kelionėse turėjau tik crocsus ir šįmet vežuosi juos, puikiai tinka plaukioti jūroje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ema*rusnė @ 2012 07 05, 13:57)
Ačiū jūs man padėjote apsispręsti ir sutaupyti  mirksiukas.gif

pernai uzejo noras nusipirk ten vandens batus. mano atlaike,sunaus uz triju dienu suplyso. jei perkat, ziurekit kad butu padas ne silikono o guminis-tvirtesni
Atsakyti
Ir dar iškilo klausimas kelintą valandą reikėtų išvažiuoti iš Lietuvos kad pernakvoti sustotum Lenkijos pabaigoje?Niekaip negalim apsispręsti.Ačiū
Atsakyti
QUOTE(ema*rusnė @ 2012 07 05, 14:02)
Ir dar iškilo klausimas kelintą valandą reikėtų išvažiuoti iš Lietuvos kad pernakvoti sustotum Lenkijos pabaigoje?Niekaip negalim apsispręsti.Ačiū

isvaziavus is kauno 5 val ryto apie 15-16 val kertat ceku siena. apie 19 val kertat ceku austru siena. ant ceku austru sienos mikulov miestelis. ten apstu viesbuciu,ten dazniausia miega musu tautieciai....
patarimas vaziuot savaitgali is namu-lenkuose maziau furu. kaip kas nakti vaziuoja per lenkus. man asmeniskai nepatinka butent per lenkus nakti. kitur vaziuoju, bet lenkuose ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eceris: 05 liepos 2012 - 13:11
[quote=domisodo,2012 07 05, 11:17]
[/quote]
Na va, mes irgi darysim panasiai: pirma marsruta jau esam bande, antra dar tik bandysim, bet isvaziuojam savaite veliau nei jus, tad negalesiu jums padet siuo klausimu... Lauksiu jusu ispudziu. 4u.gif
(Sorry, kad nelietuviskai, kazkas liet. raidems atsitiko g.gif )
[/quote]

Jums irgi gerų įspūdžių 4u.gif Pasidalinsiu savo įspūdžiais tik po kelionės, nes nesivežame kompiuterio su savimi.

[quote=ema*rusnė,2012 07 05, 12:57]
Ačiū jūs man padėjote apsispręsti ir sutaupyti mirksiukas.gif
[/quote]

Nėra už ką mirksiukas.gif Tik kai eisit plaukioti užkulnio dirželį užsitraukit ant kulno, kad nenusmuktų vandenyje, beje jie neskęstantys, tai dar geriau laiko vandens paviršiuje, "padeda plaukti" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grmarti: 05 liepos 2012 - 13:12
QUOTE(grmarti @ 2012 07 05, 14:11)

Nėra už ką mirksiukas.gif Tik kai eisit plaukioti užkulnio dirželį užsitraukit ant kulno, kad nenusmuktų vandenyje, beje jie neskęstantys, tai dar geriau laiko vandens paviršiuje, "padeda plaukti"  biggrin.gif

siaip tai su tais vandens batais nepatinka plaukt-kazkokios kojos ne tokios, sunkios:)
Atsakyti