Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija 2012

QUOTE(Cobre @ 2012 08 07, 09:50)
Man tragedija nestis i papludymi visokius gultus, ciuzinius ir panasiai. kai kas tempia kruva mantos ir del to nekvarsina sau galvos. Ir man ant gultu patogiau, o jei tas gultas visai palei vandeni, tada aplamai liuks. Nei ant akmenuku, nei ant smelio as nepabunu ilgeliau, todel man tas aktualu. Pastebejau, kad mano brangiausias irgi ant gulto gali gerokai ilgiau pratinginiauti  biggrin.gif  Kai keliaujam ir kasdiena vis kitur, tada ka darysi, galima prisitaikyti. Bet Kroatija mes svarstom, kaip sali poilsiui prie juros, tai labai nustebau.

Baškos mieste buvo gultai, tarpas gultų-tarpas be gultų, kaip ir visose kitose šalyse, kaina irgi europinė, žiūrėjom, bet prastas oras pasitaikė tai negulėm ant gultų, kaina tiksliai nepamenu bet apie 7 eurus du gultai ir skėtis.
Na man atostogos yra atostogos irgi, mėgstu gulėti ant gultų pirmoj eilėj, kai kojos vos ne vandeny, bet būna visaip, tenka ir ant savo palų... smile.gif

Tiesa, akmenukai tikrai super, kaip rašė nugludinti, tiesėmės paprastus paklotus ir buvo patogu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarlatane77: 07 rugpjūčio 2012 - 10:05
QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 08 07, 11:04)
Baškos mieste buvo gultai, tarpas gultų-tarpas be gultų, kaip ir visose kitose šalyse, kaina irgi europinė, žiūrėjom, bet prastas oras pasitaikė tai negulėm ant gultų, kaina tiksliai nepamenu bet apie 7 eurus du gultai ir skėtis.
Na man atostogos yra atostogos irgi, mėgstu gulėti ant gultų pirmoj eilėj, kai kojos vos ne vandeny, bet būna visaip, tenka ir ant savo palų... smile.gif

Tiesa, akmenukai tikrai super, kaip rašė nugludinti, tiesėmės paprastus paklotus ir buvo patogu

kai buvom 2010 kryme, tai ten tie gultai vezy vare-papludimys gan siauras, vien gultai,ant savu patiesalu nera net vietos kur atsigult, jei kiek veliau atejai i papludimi. salyginai nebrangu, apie 20 grivnu( apie 7 lt) bet principas neleidzia naudotis kazkieno pinigu darymo masina- papludimi dave dievas, o per kazkieno nupirkta gulta, man nera vietos atsigult ant akmenuku... doh.gif
kazkodel europoj i gultus ziuriu kitokiom akim-tai skirta zmoniu patogumui, kuriems to reikia ir nera tu gultu tai tankiai prikista, kad neliktu vietos atsigult kitiems...
Atsakyti
Paskaičius komentarus apie kitas šalis, Kr. su komerciniais gultais viskas ok., čia niekas nespekuliuoja ir nespaudžia į kampą, neveja, ir nesudaro nepatogumų tiems, kurie nenori mokėti ir gulasi ant to, kas yra, netoliese. T.y. visiems suteiktos vienodos sąlygos ilsėtis toje pačioje zonoje.
Atsakyti
Jei kam įdomu, Baška Vodoj gultas 30 kunų, skėtis 20 kunų ax.gif
Atsakyti
Mes gultu niekur nesinuomojame. Viena karta Turkijoje bandem, bet kazkaip vis viena visa diena neisbuni pliaze, tai neapsimoka. Visada vietoje nusiperkame po ciuzini pripuciama - su juo ir plaukiojame, ir gulime ant smelio.
Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2012 08 07, 10:19)
beje, gal kam bus naudinga informacija. siemet susigundem nuvaziuot i smelio papludimi salia zadaro, Ninj miestuka. taip, miesto pliaze ten dugnas smelis, labai negilu, vaikams maziems turkstis labai smagu. bet pasigulejimas papludimyj ant betono, jokio medelio per gera 100 m nuo juros, iki papludimio eit is miestuko reiketu minimum 300 m-cia jei pavyktu gaut nakvyne pirmose eiles namu prie juros. yra labiau laukiniu vietu, kur ne betonke, medziu daug papludimyj, taciau uzimtos tokios vietos kempingu. o ir siaip, vaizdzelis nelabai koks-kalnai matosi tik toli, pats miestukas rangasi uzutekyje,, tad jura kaip ezeras...zodziu neuzveze musu, begom i pernykste vieta...

O mums ten patiko tongue.gif Gyvenom kempingiuke ant jūros kranto, smėliukas, gražu, natūralios purvo vonios yra, pats miestukas simpatiškas, nėra žmonių grūsties paplūdimy.

Diskutavot apie gultus. Man asmeniškai, jie nereikalingi, nes paplūdimy užsibūnam neilgai, tad mokėt kad ir nedaug neverta. Esam aktyvūs turistai.
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta @ 2012 08 07, 12:34)
Jei kam įdomu, Baška Vodoj gultas 30 kunų, skėtis 20 kunų  ax.gif

Paliginimui Duceje sketis su gultu (be ciuzinio) 25 kunos dienai.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 08 07, 09:41)
Spalis dar geras, gali tik padažnėti lietūs, bet ne taip kaip LT, kai lyja kiaurai tris savaites.

O kokie orai rugsėjo mėn. būna?
Atsakyti
sveiki,gal galit man neismanelei ir nemokanciai anglu paaiskinti ax.gif My Webpage
cia kaina yra vienam zmogui ar daugiau,kaip cia kas g.gif rezervuoti el.laisku g.gif nieko nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2012 08 07, 12:22)
O kokie orai rugsėjo mėn. būna?

Gali būti karšta, gali būti maloniai šilta, palygint nedaug lyja. Normalus sezonas.
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2012 08 07, 12:32)
sveiki,gal galit man neismanelei ir nemokanciai anglu paaiskinti ax.gif My Webpage
cia kaina yra vienam zmogui ar daugiau,kaip cia kas g.gif rezervuoti el.laisku g.gif nieko nesuprantu blush2.gif

Kaina už visą butą parai. 4u.gif
Atsakyti
Subjektyvi, ar tu vis dar Opatijoje? Gal gali papasakoti kokios ten lankytinos vietos yra?Kur koks normalesnis paplūdimys ten? Kiek panašiai gultai kainuoja?
Atsakyti