Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija 2012

QUOTE(eceris @ 2012 08 06, 15:15)
radai pirkt stala ir kedes-berods tu ieskojai?

Kedes pirkom Cia
Nes daugiau nebera niekur kokiu norim, tai pirkom is nevilties, laiko nebeliko. ARba kainos virsija gerokai.
Stala naudosim pernai metu, toks apvalus nedidukas. Bus gerai.
Bet sekanciom atostogoms bus toks palapineje CIA
Palapine daug atsejo...
Atsakyti
Sveiki ,planuojam atostogas nuo spalio 6d.i Kroatija.Gal zinote kokie orai tokiu laiku ?
Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(locato @ 2012 08 06, 22:27)
Kedes pirkom Cia
Nes daugiau nebera niekur kokiu norim, tai pirkom is nevilties, laiko nebeliko. ARba kainos virsija gerokai.
Palapine daug atsejo...

Jeigu yra noro, patarciau griztant is Kroatijos sustoti Lenkijoje. Manau, kad ten glaima tokiu dalyku pigiau nusipirkti. Juo labiau gal dar ispardavimai. Bent jau vieni pazistami gera, 6 vietu palapine nusipirko Lenkijoje is gamintoju tiesiai beveik 50proc. pigiau.
Atsakyti
QUOTE(RRauDonAA @ 2012 08 06, 19:18)
man atostogos buna ne pagal pageidavima sad.gif siemet pirma karta gavau rugpjuti.
pernai atostogos buvo geguze - lekem i egipta, uzpernai tuo paciu metu i turkija.
o va siemet labai isisvajojom apie kroatija. jau puse metu svajojom smile.gif norejosi daugiau pamatyti. ir atostogu ilgesniu. tad lekiam automobiliu bei su draugais (vaikuciu dar nera sad.gif  )
iskart nepagalvojom, kad pakliusim i pati pika, bet kazi ar tai butu kazka pakeite. nes labai labai norim i ta  nerealia sali  bigsmile.gif smile.gif
nepabuves nezinosi. gal kainos labai isgasdins ir teks pradeti gaminti ir atostogu metu:) nieko tokio  cool.gif

hmmm, tas posakis PIKAS-esam buve ir birzeli ir rugpjuti-siemet liepa. nesureiksminu tokiu pasakymu-mol pokas, zmoniu begales. as vaziuoju atostogaut ir man dzin kiek poilsiautoju. neradau vietos vienur, rasiu kitur- kroatijos pajuris pakankamai didelis, tad vietos rasti nera problemu. kaip ir ivaziavimo i kroatija eiles-ivaziavau pernai rugpjucio viduryj apie 6 val ryto-jokiu eiliu, siemet ivaziavau is slovenijos puses liepos 17 diena-irgi jokiu eiliu, 2009 birzeli ivaziavom apie 14 15 val-eiliu jokiu. ar cia mums sekasi, ar eiles labai sureiksminamos? o aplamai, i kroatija per tris metus ismokom nuvaziuot-2009 vaziavom su nakvyne salia mikulovo, po to suveike suvalkietiskas kraujas-na kam as kazkam paliksiu 70-80 euru uz nakvyne. geriau atsikankinam masinoj keleta valandu numikdami, bet uz sutaupytus pingelius galim sau leist diena ilgiau pabut kroatijoj... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(locato @ 2012 08 06, 22:27)
Kedes pirkom Cia
Palapine daug atsejo...

siemet budamas kroatijoj uzsisvaigau apie valti. kaip smagu butu pripuciama valtis su akumuliatoriniu varikliu-juk tiek salu galima aplankyt, tiek laukines gamtos pamatyt...kazkur 1000 su trupuciuku kainuotu, bet itariu nepaleisiu tos minties...
o su tokiom kedem maciau daug siemet vokieciu, austru. stebejau "kedziu" tema, paciam atsibodo kankintis ant ciuziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2012 08 07, 08:16)
    o su tokiom kedem maciau daug siemet vokieciu, austru. stebejau "kedziu" tema, paciam atsibodo kankintis ant ciuziniu smile.gif

Persiprasau, bet toks buitinis klausimas man iskilo. Jus kalbate apie pripuciamus ciuzinius? o tai visa tai gabenates i papludymi? O tai kaip tada sketis nuo saules, ji nuomojates ar irgi gabenates? Ar gulat i koki seseli? Tai tada dar ir kedes temptis? As visada isivaizdavau, kad issinuomavai gulta su skeciu ir ramu g.gif Kiek tai kainuoja Kroatijoje?
Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2012 08 07, 09:16)

siemet budamas kroatijoj uzsisvaigau apie valti. kaip smagu butu pripuciama valtis su akumuliatoriniu varikliu-juk tiek salu galima aplankyt, tiek laukines gamtos pamatyt...kazkur 1000 su trupuciuku kainuotu, bet itariu nepaleisiu tos minties...

o tu manai ten galima taip paprastai su savo valtim su motoru - nereikia kokių leidimų ar pan? nes aš kai uždavinėjau šį klausimą tik dėl Bodensee ir Gardos ežero, man taip nieks ir neatsakė, ir aišku, mes valties neėmėm...
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 08 07, 09:41)
Persiprasau, bet toks buitinis klausimas man iskilo. Jus kalbate apie pripuciamus ciuzinius? o tai visa tai gabenates i papludymi? O tai kaip tada sketis nuo saules, ji nuomojates ar irgi gabenates? Ar gulat i koki seseli? Tai tada dar ir kedes temptis?  As visada isivaizdavau, kad issinuomavai gulta su skeciu ir ramu  g.gif  Kiek tai kainuoja Kroatijoje?

neee,ciuziniai pas mus vienvieciai, ne tie storieji kur virs 20 sm storio. bet vaikai paplaukiojimui nesasi visuomet viena i papludimi. sketi turim savo, vezames, bet kroatijoj jo mazai kur reikia-pinijos, siaip medziai, krumai papludimyj buna. nuo 12-13 iki 16-17 val nepagulesi sauleje... gulet ant akmenuku as galiu ir be jokio pakloto-zmones pas mus pinigus moka uz masaza ant akmenu, o ten nemokamai smile.gif , zmonyte nesasi visuomet is senuku papigiaiskai kainuojanti paklota. nuomotis gulta-hmmm, tik didieji kempingai turi tokiu ir tai ne visi. mazieji privatus, kurie patys jaukiausi kempingai, tokiu manau nelabai turi...kedes reikalingos pasisedejimui kempinge prie palapines vakare, bet poilsiautojai maciau nesasi i i papludimi kedes...

Papildyta:
QUOTE(Miramax @ 2012 08 07, 09:42)
o tu manai ten galima taip paprastai su savo valtim su motoru - nereikia kokių leidimų ar pan? nes aš kai uždavinėjau šį klausimą tik dėl Bodensee ir Gardos ežero, man taip nieks ir neatsakė, ir aišku, mes valties neėmėm...

na mes antri metai taip jau gavosi, kad toj pacioj vietoj apsistojam vis-salia starigrad paklennica miestuko, gyvenviete Seline. ten kempingas nemazas yra. tiek pernai, tiek siemet su pripuciamom motorinem buvo turistu. maciau plaukiojo ir niekas nesikabino. paplaukioje nusinesa i kempinga prie kemperio...nemanau kad butu problemu...juolab pas juos dar ne EU-nors po metu jau bus- kvailu reikalavimu apie zalia tepala, liemenes ir registracijas manau is turistu nepraso...galu gale kai bus EU, registracija musu pasiimt galima...na tebunie kad ir susimokesiu koki mokesti, bet uztat kokie vaizdai, kokia gamta galima pamatyt. nei viena ekskursija to nesuteiks, o ir kaina uz exkursija kokia seimai gaunasi...
Papildyta:
beje, gal kam bus naudinga informacija. siemet susigundem nuvaziuot i smelio papludimi salia zadaro, Ninj miestuka. taip, miesto pliaze ten dugnas smelis, labai negilu, vaikams maziems turkstis labai smagu. bet pasigulejimas papludimyj ant betono, jokio medelio per gera 100 m nuo juros, iki papludimio eit is miestuko reiketu minimum 300 m-cia jei pavyktu gaut nakvyne pirmose eiles namu prie juros. yra labiau laukiniu vietu, kur ne betonke, medziu daug papludimyj, taciau uzimtos tokios vietos kempingu. o ir siaip, vaizdzelis nelabai koks-kalnai matosi tik toli, pats miestukas rangasi uzutekyje,, tad jura kaip ezeras...zodziu neuzveze musu, begom i pernykste vieta...
Atsakyti
as galvojau, kad jei ne laukinis papludymys, o miestelio, tai gultai kaip ir privalomas dalykas visur g.gif aisku, kiekvieno reikalas, nuomotis juos ar ne, bet jie kaip ir turi buti g.gif As klystu?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 08 07, 10:21)
as galvojau, kad jei ne laukinis papludymys, o miestelio, tai gultai kaip ir privalomas dalykas visur  g.gif aisku, kiekvieno reikalas, nuomotis juos ar ne, bet jie kaip ir turi buti  g.gif As klystu?

smile.gif mano akimis klystat. koks kaifas gulet ant gulto, kai zinai kad uz ji mokejai kokius 5 eurus uz diena? jei nemokamai, tada gal sutikciau tongue.gif... o siaip siemet italijoj-kempingo papludimys, smelis, gultu daug, bet uzimti vienetai... nors smelis nebuvo toks karstas, kad neimanoma butu gulet ant jo...negi vokieciai, austrai, italai tokie biedni kaip mes lietuvaiciai? o gal zmonems daugiau egzotikos ant smelio pagulet? tongue.gif
Atsakyti
Nebūtinai. Daugybė miesto viešų papl. be jokių gultų, tad jei nori, pasiimi savo, ir skėtį. Yra zonos kažkurioje konkrečioje vietoje, kaip kad Opatija, ten labai daug nuomojamų gultų (kainų deja nežinau, nes neaktualu).

Man pvz nepatogu gulėti išskirtinai tik ant gulto, guliu tiesiai ant akmenėlių, pas mus jie nugludinti kaip kiaušiniai, tai man malonu ir nėra nepatogumų. Jei būtų lygaus betono, tada taip, ant gultų patogiau.

Spalis dar geras, gali tik padažnėti lietūs, bet ne taip kaip LT, kai lyja kiaurai tris savaites.
Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2012 08 07, 09:39)
smile.gif mano akimis klystat. koks kaifas gulet ant gulto, kai zinai kad uz ji mokejai kokius 5 eurus uz diena?

Man tragedija nestis i papludymi visokius gultus, ciuzinius ir panasiai. kai kas tempia kruva mantos ir del to nekvarsina sau galvos. Ir man ant gultu patogiau, o jei tas gultas visai palei vandeni, tada aplamai liuks. Nei ant akmenuku, nei ant smelio as nepabunu ilgeliau, todel man tas aktualu. Pastebejau, kad mano brangiausias irgi ant gulto gali gerokai ilgiau pratinginiauti biggrin.gif Kai keliaujam ir kasdiena vis kitur, tada ka darysi, galima prisitaikyti. Bet Kroatija mes svarstom, kaip sali poilsiui prie juros, tai labai nustebau.

QUOTE(Subjektyvi @ 2012 08 07, 09:41)
Nebūtinai. Daugybė miesto viešų papl. be jokių gultų, tad jei nori, pasiimi savo, ir skėtį. Yra zonos kažkurioje konkrečioje vietoje, kaip kad Opatija, ten labai daug nuomojamų gultų (kainų deja nežinau, nes neaktualu).

Supratau, vadinasi, kai jau reiks, tai atkreipsiu demesi i konkrecias vietas, gal rasiu kur ir vieta grazi, ir gultu netruks. Butumet neissikalbeje, tai net ir nebuciau pagalvojusi g.gif
Atsakyti
Jei nėra gultų, tai tie, kas nemėgsta akmenukų ir kt., pasitiesia po rankšluosčiu paprasčiausią minkštą, sulankstomą gultą, bet jie automobilyje užima vietą. Galima čia vietoje tokius pirkti.
Atsakyti