Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija 2012

QUOTE(eceris @ 2012 07 27, 15:48)
kas liecia kempinga ir jo patogumus. siemet pirmos 4 naktys buvo kempinge. uzkniso miegojimai ant ciuziniu, uzsinorejo lovos ax.gif
  o del atostogu kaifo pajautimo - nebutinai kempingas ar bungalas. gyvenom sekancias 4 dienas gal 100 m nuo juros pas seimininkus. soki i maudoma ir tiesiai prie juros per kelia perejus. ten ne palanga, kad madas einant prie juros demontruoti-niekas i tave nekreipia demesio. tie patys austrai ar vokieciai i parduotuve uz kelio ateidavo su maudomais apsipirkti...

bungaluose normalios lovos
jo, bet reikia tą 100 m nueiti, per kelią vaikų vienų negalėčiau paleisti, jau konforto mažiau, man patinka kai iki jūros būna 10 m biggrin.gif t.y. jūrą savo "kieme" turėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2012 07 27, 16:37)
bungaluose normalios lovos
jo, bet reikia tą 100 m nueiti, per kelią vaikų vienų negalėčiau paleisti, jau konforto mažiau, man patinka kai iki jūros būna 10 m  biggrin.gif t.y. jūrą savo "kieme" turėti  blush2.gif

kai musu vaikams 19 ir 14, tai mums rupesciu nekelia ju ejimas per kelia-mes einam kada norim prie juros, jie kada nori gryzta smile.gif o ka pasakysit tuomet apie tuos, kurie iki juros vaziuoja automobiliu kasdien, gyvendami kazkur atokiau, kalnuose, ramybeje...kempingai, kuriuoe yra bungalai, yra dideli ir juose tikra kamsalyne poilsiautoju doh.gif
bungalai-jie dazniausia buna visa diena sauleje-kaip jus miegat nakti juose? jei rimtai, tai neteko juose miegot paciam kroatijoj ir salygas sunkiai isivaizduoju kaip normalesnias uz privatu sektoriu tongue.gif
Atsakyti
Skaičiau skaičiau, akys išvarvėjo, (o dar sirgdama) bet ar nebuvo kalbėta, ar praleidau..
kaip yra su oro/vandens temperatūra spalio gale-lapkričio pradžioj? ar kas važiavot tokiu metu? googlas duoda įvairiai tai įdomu asmeninė patirtis, kas buvot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2012 07 27, 08:50)
tai vat, apie ka as ir kalbu-gal sakau pabrango nuo liepos vidurio. kur skaitinejau, visur pries vaziuojant rase kad apie 7-8 eurai cekams reikia moket. ir pernai kiek pamenu, kazkur apie 8 eurus mokejau

As tai mokejau 310 kronu cekams uz vinjete birzelio viduryj
Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2012 07 27, 16:48)
nesamone. pats buvau uragano metu. sestadieni apie 22 val kilo, kaip vietiniai sako "malenka burka". sekmadieni po pietu maudziausi. buvo apsiniauke per diena, vanduo saltesnis, bet labai gaivus. oro temp buvo 26, vanduo ne ka saltesnis, nes vejsi buvo dar stiprus, tad islipus is vandens vesiau kiek buvo, bet vandenyj bunant tikrai silta. pirmadieni buvo jau vel siltas, nes saulute jau kaitino, nors buvo vejas su gusiais gan nemazas,kuris apie pietus sumazejo gerokai....

Samone nesamone yra taip kaip yra laiskas gautas siandien 15val ir rasoma apie siandiena schmoll.gif pacituosiu:

Today is hot, but last days it was really cold (for comparison, sea is 18 degrees on our beach today and when you were here it was 24! )

Raso mergina kuri gyvena 20m nuo juros ir maudosi kasdien.

Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2012 07 27, 17:04)
kai musu vaikams 19 ir 14, tai mums rupesciu nekelia ju ejimas per kelia-mes einam kada norim prie juros, jie kada nori gryzta smile.gif o ka pasakysit tuomet apie tuos, kurie iki juros vaziuoja automobiliu kasdien, gyvendami kazkur atokiau, kalnuose, ramybeje...kempingai, kuriuoe yra bungalai, yra dideli ir juose tikra kamsalyne poilsiautoju doh.gif
bungalai-jie dazniausia buna visa diena sauleje-kaip jus miegat nakti juose? jei rimtai, tai neteko juose miegot paciam kroatijoj ir salygas sunkiai isivaizduoju kaip normalesnias uz privatu sektoriu tongue.gif

Aš bungale irgi niekad negyvenau, tik svečiuose buvau, visuomet kemperyje- mašinoje nakvojau. Tačiau daug bungalų prisižiūrėjau. Geri kempingai būna įrengiami pušynuose, ten bungalams pavėsio pakankamai. Splito kempinge bungalais voverytės laksto wub.gif Per dvi savaites krūvoje kempingų gyvenome, bet pavėsio nebuvo tik viename - Krka saloje, bet tai buvo pigus nevykęs kempingas ne prie jūros, jau rašiau kažkada. Daug žmonių, t.y. dideli kempingai man nemaišo, jeigu su galva jie padaryti, žmonių nejauti, o serviso / paslaugų didesniame žymiai daugiau. Bet tikrai yra ir mažų kempingiukų pavėsiuose, tik reikia atsirinkti. wub.gif Nors patys mažiausi bungalų neturi.

Bet kiekvienam aiškiu savo 4u.gif Man dar aktualu kad vaikai po akimis būtų, kad kai jie jūroje, o aš kuičiuosi prie kemperio, galėčiau juos viena akimi matyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai, dar, gal iš savo patirties ar pažįstamų kokį viešbutį parekomenduotumėt Puloje?

skaitaus dabar internete įvairius atsiliepimus, sunku išsirinkti wacko.gif

reiktų 7 naktims, biudžetas maximum 550-600 eur.. aišku norėtųsi kuo mažiau išleist..
Atsakyti
QUOTE(As ir tu @ 2012 07 27, 18:11)
Samone nesamone yra taip kaip yra laiskas gautas siandien 15val ir rasoma apie siandiena  schmoll.gif pacituosiu:

Today is hot, but last days it was really cold (for comparison, sea is 18 degrees on our beach today and when you were here it was 24! )

Raso mergina kuri gyvena 20m nuo juros ir maudosi kasdien.

aišku kad samonė, mes baisų bangavą išgyvenom, bet mums patiko, dabar draugė išvažiavus, rašo tą patį drinks_cheers.gif , šaltas vanduo, nemalonu, čia dar klausimas kas kur yra, nes Kroatija didelė smile.gif
Atsakyti
Uz poros savaiteliu ir mes judesime i Kroatija.
man iskilo klausimas ar yra galimybe pravaziuoti iki dubrovniko be paso tik su asmens tapatybes kortele?

ir dar ar dubrovnike nuomos kainos uz nakvyne yra didesnes nei kituose kroatijos miestuose?
Atsakyti
QUOTE(neringa_bra @ 2012 07 30, 00:19)
Uz poros savaiteliu ir mes judesime i Kroatija.
man iskilo klausimas ar yra galimybe pravaziuoti iki dubrovniko be paso tik su asmens tapatybes kortele?

ir dar ar dubrovnike nuomos kainos uz nakvyne yra didesnes nei kituose kroatijos miestuose?

jau kiek diskutuoa kartu apie TK ir pasus? kaip,pasiseks-kazkam pavyko, kazkam ne. bet kai turi pasus-nereikia sukti galvos del to....
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 07 28, 00:46)
aišku kad samonė, mes baisų bangavą išgyvenom, bet mums patiko, dabar draugė išvažiavus, rašo tą patį drinks_cheers.gif , šaltas vanduo, nemalonu, čia dar klausimas kas kur yra, nes Kroatija didelė  smile.gif

Vanduo saltas cia Omiše bet per savaite situacija turejo pasikeisti, Per išeigines stovėjom kamštyje Slovenijoj iki Kroatijos sienos apie 18km, labai daug mašinu schmoll.gif .
Bet pravaziavus siena ir ivaziavus i mokama kelia jau buvo normalu.
Atsakyti
QUOTE(jupa @ 2012 07 26, 17:00)
Planuojam vykti apie rugpjūčio vidurį. Žinau, ten bus pats sezonas...  doh.gif Paieškojus apartamentų ar kempingų internete, tai kainos apie 70-80 eurų. Ar nebūtų naivu tikėtis, kad atvykę rasim pigiau? Ir išvis ar rasim tokiu metu be išankstinės rezervacijos?  ax.gif

Sveiki 4u.gif labai įdomu į kokią pusę ruošiatės Kroatijoj blush2.gif ax.gif
Atsakyti