Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukų namai :)

QUOTE(_celeste @ 2012 08 13, 15:16)
tai pasakok, mums čia viskas įdomu, tik kai vasara kiek temutė aprimusi ax.gif
vienintelis leliukas? kur gyvenat? eina daržiukan? patinka?
žo, laukiam pasakojimų, kas kur kaip smile.gif ax.gif

Leliukas kolkas vienintelis, bet labai norėčiau broliuko ar sesytės blush2.gif Esam vilniečiai, nors teko pagyventi ir ne Vilniuje kurį laiką. Darželį lankom jau 2 metus (pradėjom nuo 1,4 m. ax.gif ) Šiaip darželyje labai patinka, tik paskutiniu metu tikriausiai pamiegot ilgiau vaikis nori - atsikėlus pirmi žodžiai būna "nenoriu į darželį", o kai pasiimu vakare, tai jau nuomonė pasikeitus kardinaliai "noriu dar pabūt" arba "mama eik, aš miegosiu su leliom" (lankom savaitinį darželį, tai dauguma vaikų būna visą savaitę, tik mūsiškis, ir dar vienas berniukas kasdien keliauja namo bigsmile.gif). Nuo naujų metų pradėjo lankyti karate treniruotes, ten irgi labai patinka, dabar vasarą kai treniruotės nevyksta, tai taip išūžia galvą, kad nori į treniruotę tai kartais važiuojam į salę kad pasportuotų su tėčiu, nes kitaip gali visą dieną vaikščioti iš paskos ir klausinėti kada bus treniruotės, kada važiuosim ir tt.
Va jau kiek čia pripasakojau, jei dar kas įdomu klauskite 4u.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif

o kur treniruotes lankote?
kokį daržiuką lanko?
va, mano mažosios nepriėmė daržan. nesąmonė, tipo maža.. nors ir sesė lanko, tai turi būti pirmenybė..
Atsakyti
Treniruotes lanko Kovos menų centre "Tori", nuo rugsėjo bus senvagės gimnazijoje smile.gif
Į daržiuką kol kas važinėjam į Liepsnelę naujininkuose, ir laukiam nesulaukiam kol ateis eilė ir lankysime Papartį prie pat namų smile.gif
Ai, dar papasakosiu apie mažytę mūsų namų tradiciją: mano mažius beveik nuo pat gimimo miega tik su katinu bigsmile.gif Kai tik parsivežiau iš gimdymo namų, katinas neatsitraukdavo, ir nieko svetimo prie vaiko neprileisdavo, labai saugojo ir taip įprato eiti miegoti kartu su vaiku, tai dar iki šiol kai tik Aleksas eina miegoti, katinas atsigula gale kojų, ir abu išmiega visą naktį, užtai Aleksas atsikėlęs pirmiausiai paglosto katulį o tik tada lipa iš lovos bigsmile.gif Vat taip tongue.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

įdomu išeis kada daugiau gegužiukų susitikt? bo vis pasigirsta siūlymai ir nutyla..
daugiausia kol kas pavyko 3 susimatyt..

einu, bo jau kažko nepasidalina panos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nEdrasi @ 2012 08 07, 09:56)
tai jau siais metais buvot palangoj? gal dar vaziuosit?

na o mums tai visai gerai, aidas jau y darziuka eina, o mes tusinames namie smile.gif bet siaip viskas super, galvojau bus sunkiau, bet aidas saunuolis jokio pavydo, jokiu isteriju thumbup.gif  kaip jums?

Keista, bet galiu tik pritart, kad su antru vaiku daug lengviau viskas. Mano demesio vistiek pirmagimei daugiau reikia, o leliukas kaip leliukas- atrodo tik sypsos ir miega. Nu visai be mano nuovargio auginasi pats thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 08 13, 13:56)
Mūsų stebuklas - Aleksandras, gegužės 6-ąją atšventęs 3-iąjį gimtadienį  bigsmile.gif

O visa kita kas įdomu klauskite, nes apie savo vaiką galiu pasakoti ir pasakoti  4u.gif

Oho kokiu graziu zentu padave i musu temute smile.gif
As dar saviskes neskubu uz nuotaka prakist, bet galiu ja grozetis ir grozetis. Mes geguzes 16 atsventem 3 metukus. Tai pana uzsiciklinus , kad bus balerina. Tai ziurim video per youtube, ir as tipo mokinu ja sokt lotuliukas.gif Pala, parodysiu fotke
Papildyta:
http://s52.radikal.r...4e762e6e25d.jpg
Atsakyti
Blondinėle, taviškė tikra balerina thumbup.gif

o mes vakar iš klaipėdos grįžom. vyras darbo reikalų ti turėjo, tai ir mumi kartu važiavom. oras geras, pasimaudėm, panos prisidūko, kėlėmės us keltu į smiltynę, buvom mini zoo. fainiai praleidom laiką thumbup.gif
Atsakyti
Oi kokia gražuolė balerina biggrin.gif

O čia mano karatistas, kai jam buvo 2 metukai bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
as jau galvojau jauna mamyte musu ankstesnioji sugrizo kai pamaciau nika, sveika naujoke;

Pas mus rutina siaip;

Va sekmadieni jubilieju atsvenciau , smagu cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2012 08 21, 20:21)
as jau galvojau jauna mamyte musu ankstesnioji sugrizo kai pamaciau nika, sveika naujoke;

Pas mus rutina siaip;

Va sekmadieni jubilieju atsvenciau , smagu  cool.gif

sveikinimai mamuk 4u.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=jauna mamytė,2012 08 21, 12:51]
Oi kokia gražuolė balerina biggrin.gif

O čia mano karatistas, kai jam buvo 2 metukai bigsmile.gif
Nu tikras grazuoliuks, fotomodeliu galetu but 4u.gif
Nezinojau , kad karatistu apranga 2 metu vaikams irgi siuna blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus wub.gif
Kai labai reikia viską galima rasti bigsmile.gif Šitą mes iš UK parsivežėme, pas juos vaikai labai anksti pradeda sportuoti, tai net daug ieškoti nereikėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2012 08 21, 20:21)

Va sekmadieni jubilieju atsvenciau , smagu  cool.gif

Sveikinimai su praejusiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kazkodel maniau kad tavo gimtadienis vasario men g.gif nu nusisvaigau biski bet nieko lotuliukas.gif

4u.gif cia naujokei mirksiukas.gif

As pasiligojau doh.gif , guliu paslika su plauciu uzdegimu, neturiu jegu net ant vaiku parekt lotuliukas.gif
Atsakyti