sveikos mamytes
seniai bebuvau, tad sveikinu naujai susilaukusių sesyčių ir broliukų ir taip pat sveikinu dar besilaukiančias kaip faina... aš jau irgi norėčiau, bet turbūt dar teks palaukti nors jau labai nori sesės, vis prašo, vardą jai galvoja, pasakoja kaip ją mylės ir prižiūrės smagu girdėti, tikiuosi taip ir bus kada nors
mano Oskariukas auga gerai, vis pasirgdamas, dabar irgi truputį sirguliuoja, temperatūra laikėsi neaukšta, tai ir nežinau kas čia buvo, greičiausiia koks virusiukas. mes nuo rudenio jau 2k. virusą buvom paisgavę, jei dbr irgi virusas tai jau 3 k. tada.
o po vieno viruso tai komplikacijos buvo. 11 mėn. savaitę po sirgimo pradėjo kojytę skaudėti, kasdien vis labiau ir labiau ir žiūriu, kad jis jau vos paeina. klausiau ar susimušė kur ar kaip. bet įtarimą sukėlė tai, kad jam skauda tai ties klubu, tai ties kelieniu. mėlynės nėra. nuvažiavom pas gyd. - iškart apžiūrėjusi pasakė, kad koksitas - klubo sąnario uždegimas. iškart siuntimą pas gyd. ir pas ją nuėjus pasakė, kad guldo. tiesiai į palatą, Oskarui ašaros ant viso skyriaus, aš vos ne iš paskos gulėjom ne ilgai, 4 paras, bet turėjo būtinai padaryti tyrimus - klubo sąnarių echo, kardiogramą, rentgeną, kraujo tyrimus. kai viską ištyrė ir nieko baisaus nematė išleido namo. buvo gulimas rėžimas kojytes laikant ant tokios pailgos apvalios kietos pagalvės, išsiskėtęs kaip varliukas. taip pat stiprius vaistu snuo skausmo ir uždegimo gėrė (diklofenakas berots). kiek teko skaityti tai dažna vaikų liga, bet pavojinga, todėl dažnu atveju guldo į ligoninę. šis uždegimas iš lėto užeina, bet ir negydant iš lėto praiena, tik jei komlikacijos būtų tai jau ne kas. dar ir dbr vis paklausiu ar neskauda kojytės, bijau, kad nepasikartotų. tikiuosi ir nepasikartos
niekad nebuvau apie tokį uždegimą girdėjus, neteko susidurti nei mūsų aplinkos žmonėms, tad norėjosi pasidalinti, kad žinotumėt ir jei skaudės kojytę kad atkreiptumėt dėmesį.
QUOTE(Simkaa @ 2014 01 16, 12:19)
sveikos mamytes
seniai bebuvau, tad sveikinu naujai susilaukusių sesyčių ir broliukų ir taip pat sveikinu dar besilaukiančias kaip faina... aš jau irgi norėčiau, bet turbūt dar teks palaukti nors jau labai nori sesės, vis prašo, vardą jai galvoja, pasakoja kaip ją mylės ir prižiūrės smagu girdėti, tikiuosi taip ir bus kada nors
Reikia reikia seses arba brolio Ir vaikams linksmiau, ir tevams lengviau, turi su kuo zaisti Netemkit ilgai
Kaip Camelia sejasi Kaip sese priima nauja zmoguti?
O mes gerai laikomes, i darza zygiuojam. Marius pries sventes bacila is darzo parnese, tai abu draugiskai prasirgo na bet jau augam, tikiuosi baigdinejasi musu ligos
Laba.
Sesę dičkė priėmė labai gerai, labai gi laukė, saugot reikia nuo per didelės meilės bet aišku keletą kartų buvo kažkokie nerviniai priepuoliai, dažnai paprašo su ja pažaisti, paskaityti pasaką ir pan., stengiuosi kuo daugiau dėmesio skirti, kad nesijaustų nuskriausta, tik kad sesė mūsų baisiai nerami visa laimė, kad naktim ramu, nes būčiau jau išprotėjusi, nes dienomis zirzia beveik ištisai, nemiega ir dėl to labai pikta.... na bet kaip nors, laikas greit lekia
Sesę dičkė priėmė labai gerai, labai gi laukė, saugot reikia nuo per didelės meilės bet aišku keletą kartų buvo kažkokie nerviniai priepuoliai, dažnai paprašo su ja pažaisti, paskaityti pasaką ir pan., stengiuosi kuo daugiau dėmesio skirti, kad nesijaustų nuskriausta, tik kad sesė mūsų baisiai nerami visa laimė, kad naktim ramu, nes būčiau jau išprotėjusi, nes dienomis zirzia beveik ištisai, nemiega ir dėl to labai pikta.... na bet kaip nors, laikas greit lekia
Labuka
brrr kaip salta lauke...
Pilnai sutinku, as irgi jau noriu, bet biskeli kitu planu turim, tai teks palaukti.. bet jei bus anksciau irgi dziaugsimes jau as apie sesyte oskariukui svajoju, man tie roziniai rubeliai sapnuosis tuoj
taip smagu klausyti apie tuos nelengvus pirmuosius meensius mazylio, nostalgija tokia... pradzia sunki, bet daugiau nuostabiu akimirku tai nubloskia
stiprybes mamytes
o kaip antrieji nestumai ir gimdymai? labai skyresi nuo pirmojo?
brrr kaip salta lauke...
QUOTE(Amil'a @ 2014 01 19, 21:24)
Reikia reikia seses arba brolio Ir vaikams linksmiau, ir tevams lengviau, turi su kuo zaisti Netemkit ilgai
Pilnai sutinku, as irgi jau noriu, bet biskeli kitu planu turim, tai teks palaukti.. bet jei bus anksciau irgi dziaugsimes jau as apie sesyte oskariukui svajoju, man tie roziniai rubeliai sapnuosis tuoj
taip smagu klausyti apie tuos nelengvus pirmuosius meensius mazylio, nostalgija tokia... pradzia sunki, bet daugiau nuostabiu akimirku tai nubloskia
stiprybes mamytes
QUOTE(Simkaa @ 2014 01 21, 15:06)
o jeigu bus broliukas? aš taip nenusiteikčiau kažkuriai vienai lyčiai, kas paskui nusivylimo nebūtų...
nėštumas sunkesnis, gimdymas greitesnis
tai va, norai yra viena, o nuojauta - kita kazkaip jauciu, kad antrs irgi gali buti berniukas bet labai nesuku galvos, kas bus tas bus gerai
man nestumas buvo lengvas labai, idomu kaip antrasis butu jau tas laikas praejo, kai nebijojau, o dbr kai su vyru pakalbam apie antraji, tai vis labiau baimes jausmas atsiranda ) su pirmu tai nezinaojau nieko, juk pirma karta visi potyriai, o dbr kai jau zinau tai baisu, bet kiekvienas atvejis skirtingas.
va reikia dazniau apie nestumus pakalbeti tai greit suorganizuosim antraji
man nestumas buvo lengvas labai, idomu kaip antrasis butu jau tas laikas praejo, kai nebijojau, o dbr kai su vyru pakalbam apie antraji, tai vis labiau baimes jausmas atsiranda ) su pirmu tai nezinaojau nieko, juk pirma karta visi potyriai, o dbr kai jau zinau tai baisu, bet kiekvienas atvejis skirtingas.
va reikia dazniau apie nestumus pakalbeti tai greit suorganizuosim antraji
Sveikutes. Simka , aciu ,kad pasidalinai patirtim Ligoniukams sveikatytes.
Mano maze susilauzius pirstuka, sedim su gipsuku namuose. Pakiso i sunkias sarvuotas laiptines duris ir ..... sptipriai privere, prakirto iki kraujo, ir galiuka sulauze. Is isores tik nagiukas bordines spalvos, jei nueis , tai laikui begant ataugs naujas. O siaip jau gyjam , jau ir gipsuka tuoj nuims.
Papildyta:
Smagi foto
Siemet mes puosem gyva eglute
Mano maze susilauzius pirstuka, sedim su gipsuku namuose. Pakiso i sunkias sarvuotas laiptines duris ir ..... sptipriai privere, prakirto iki kraujo, ir galiuka sulauze. Is isores tik nagiukas bordines spalvos, jei nueis , tai laikui begant ataugs naujas. O siaip jau gyjam , jau ir gipsuka tuoj nuims.
Papildyta:
QUOTE(Amil'a @ 2013 12 10, 17:48)
Žinoma Nusipirkom eglutę ir jau pasipuošėm
Pasirodom, kokį savaitgalį senį pastatėm
Pasirodom, kokį savaitgalį senį pastatėm
Smagi foto
Siemet mes puosem gyva eglute
Rusnytei sveikatytes!
Simkaa, man abu nestumai vienodi buvo, is paziuros lengvi, bet ziauriai pilvas kietejo o antras gimdymas per pus greitesnis ir perpus lengvesnis.
Simkaa, man abu nestumai vienodi buvo, is paziuros lengvi, bet ziauriai pilvas kietejo o antras gimdymas per pus greitesnis ir perpus lengvesnis.
QUOTE(bezdzionele @ 2013 11 28, 10:58)
Sveikutes jau net geda kad sitiek laiko pas jus neuzsukus. bet per darba nebuvo noro ne prie kompo sedet darbas nuo 8-20val. o kai laisvadienis tai namu tvarkymas uzsiemimai su tomuku ir vel vakaras ir vel ruostis i darba. bet jau baigesi mano darbai jau nuo sios savaites as dekrete!
Na tai didžiausi sveikinimai sulaukus sūnelio
Kaip geguziukai laikosi? Tyluma kokia.....
Mes kazkaip pavasariui is ligu neisbrendam. Buvo skarlatina uzpuolusi, dar virusas, isgriuve visa seimyna buvom. Uzsisakiau su eziuole vitaminu, stiprinsime imuniteta
Mes kazkaip pavasariui is ligu neisbrendam. Buvo skarlatina uzpuolusi, dar virusas, isgriuve visa seimyna buvom. Uzsisakiau su eziuole vitaminu, stiprinsime imuniteta
Pas mus darželyje buvo skarlatinos karantinas, bet maniškė atsilaikė; Poto kažkokiu virusu visa grupė persirgo su temperatūra 40 - 4 dienas buvo išgasčio; O šiaip jau po truputi galvoju ką čia įdomaus gimtadieniui sugalvoti juk jau dideli tie mūsų gegužiukai reik kokių įdomesniu pramogų;
QUOTE(Lavrynka @ 2014 03 31, 19:14)
Pas mus darželyje buvo skarlatinos karantinas, bet maniškė atsilaikė; Poto kažkokiu virusu visa grupė persirgo su temperatūra 40 - 4 dienas buvo išgasčio; O šiaip jau po truputi galvoju ką čia įdomaus gimtadieniui sugalvoti juk jau dideli tie mūsų gegužiukai reik kokių įdomesniu pramogų;
Dickiai vaikai Mariaus dar zaidimu kambaryje darem, Andrius ir ten pat nori tai manau daug negalvosiu.
Mes is kart po gimtadienio pas logopede uzsirasem, R raides Andrius netaria, reikes pagalbos siek tiek.