QUOTE(*Camelia* @ 2013 05 02, 09:36)
kristynytės 30 dieną, tai pavėluoti sveikinimai jubiliatėms
Ir šiandieniniai sveikinimai mažajai Celestės gegužiukei
Pupa gavo paspirtuka, sokinejanti kamuoli "varle", LPS ir Zoobles gyvuneliu , kazkokiu konstruktoriu....
Per darbo svente geguzes 1 diena pas vaikus buvo vt atvaziaves su broliu ir savo mama .Pasveikino maze su gimtadieniu. Padovanojo sarafana, lps ir zoobles gyvuneliu ir kazkoki vezymeli . Plius atsiveze - torta, vaikiska sampana, kepta vista, mesos vyniotinio, , likerio, degtines, saldainiu, bananu, mandarinu.... mano mama sake tik bulviu koses isvire ir karbonadu iskepe.O taip daug maz jie viska susiveze. Tai pasvente su mano tevais. Vaikai patenkinti. Tik Rusnyte pries jiems isvaziuojant dave bucki vt it dedei, o anytai (mociutei) nedave. Sake seiletis nenori.Nera ko noret, vaikas pora kart per metus ja mato, tai nepazista beveik.
Nuo mano tevu gavo sokinejanti kamuoli "varle"

Maze paspirtuka jau isbande lauke, labai patinka jai, sekasi vaziuot puikiai
Austyte vakar ,koncertavo su savo sokiu kolektyvu kulturnami, buvo svente motinos dienai. mama sake, buvo grazu, soko 2 sokius. Drauges vaikas irgi lanko tuos pacius sokius, tai ,kai atvaziuosiu man i flesiuka prikels nuotrauku ir video is tos sventes
O cia pora nuotraukeliu is mano mazes gimces. Maze nusikarpe sau kuokstais plaukus, teko kirpejai pabaigti "kirpejeles" darba.