Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukų namai :)

QUOTE(nEdrasi @ 2013 04 11, 10:29)
Sveikutes  4u.gif
Simtas metu be siu metu nebuvau cia biggrin.gif

mes gyvenam visai nieko, aidas zygiuoja darzan kartais parsinesa bacilu kurias namie paleidzia tada uzsisukam ligu rate, bet nieko issikapanojam biggrin.gif aciu D apart slogos ir kosulio nieko rimto nei vienam nei kitam wink.gif

man mazosios antradieni pirmasis gimtadienis jau  doh.gif per greit cia biggrin.gif
Aidui as jau kazkiek planavau, kad svesim hbh lauke prie zaidimu aiksteles vigi 31 geguzes tad tikiuosi geru oru, o jei ne antram aukste yra kambariukas zaidimu smile.gif del dovanu tai as pati nesureiksminu, nes visgi svente ruosiu, o nuo sveciu ju sociai gauna  smile.gif  turiu kelias idejas tai jas seneliams isdalinsiu smile.gif siaip noriu balansinio dviratuko, gal kas turit? nera per didelis? paskui jis labai nori visokiu batmano, spidermano, ben10 zaidimu, atributikos ir visko kas susije su jais biggrin.gif

mes patys tokio dviratuko neturim, bet vaikai pas pussere važinėjo. Visai nieko, bet kadangi turi normalius dviratukus, tai šio nepirksiu.
O atributikai tai ir maniškiams patinka. Marius labiau pasinesęs ant ratų, Andriui Spaiderman'as ir visokios pabaisos, pvz. dinozaurai ir pan.
Atsakyti
laba..
darbe nėra laiko, kada pavalgyt, o sm - tuo labiau, tai ir prisėdu praktiškai tik savaitgalį.

o dar pati sugriuvau - šią naktį 39,7 turėjau, nepamenu kada taip buvo. gerklę pjauna be proto. o oras geras, gal visgi pavaikščiot reikės išlįst..

dėl gimtadienio, tai norėč pripučiamo batuto, jei geras oras, ale kaip žinot? na, dar laiko turiu, tik va su tortu mąstau ką čia.. yra fainų tortų hello kitty, reikės kažką kurpt smile.gif bo gi Jomilytė svaigsta dėl šio personažo smile.gif vienos 2, kitos 8, tai per vidurį gaunasi šeštadienis 4, manau apie tą datą reikės ką galvot ax.gif

dovanų, tai seniai padarėm virtuvėlę, ale dabar dar paėmėm abiem žaislines planšetkes.
lėlių tai nepirksim, dar 2 dėžėse ir taip guli neišpakuotos, dar gitara yra neišpakuota (per kalėdas norėjom dovanot, ale dėl dovanų pertekliaus, nebeįteikėm.
Atsakyti
dabar jau galvoju, gal ne lele, o trirati paspirtuka ? kur prieki du manefringi ratukai, o gale vienas g.gif Dviratuka turi maniske likusu nuo Austejos su papildomais ratukais.
Atsakyti
QUOTE(_celeste @ 2013 04 13, 14:47)
laba..
darbe nėra laiko, kada pavalgyt, o sm - tuo labiau, tai ir prisėdu praktiškai tik savaitgalį.

o dar pati sugriuvau - šią naktį 39,7 turėjau, nepamenu kada taip buvo. gerklę pjauna be proto. o oras geras, gal visgi pavaikščiot reikės išlįst..

dėl gimtadienio, tai norėč pripučiamo batuto, jei geras oras, ale kaip žinot? na, dar laiko turiu, tik va su tortu mąstau ką čia.. yra fainų tortų hello kitty, reikės kažką kurpt smile.gif bo gi Jomilytė svaigsta dėl šio personažo smile.gif vienos 2, kitos 8, tai per vidurį gaunasi šeštadienis 4, manau apie tą datą reikės ką galvot ax.gif

dovanų, tai seniai padarėm virtuvėlę, ale dabar dar paėmėm abiem žaislines planšetkes.
lėlių tai nepirksim, dar 2 dėžėse ir taip guli neišpakuotos, dar gitara yra neišpakuota (per kalėdas norėjom dovanot, ale dėl dovanų pertekliaus, nebeįteikėm.

Va ir aš batuto versiją svarstau 4u.gif
o dėl dovanų tai džiaugiuosi , kad maniškė žaidžia su lėlėm labai su namukų su vistuvę; o planšetkės dar palauks vis tempiu gumą ko toliau nuo šitos priklausomybės; Va buvo mano brolio gimtadienis tai 7 vaikai su kompais kiekvienas savo kampe pratupėjo (nuo 5 iki 12 metų vaikai) tai man kažkaip nekoks įspūdis; Prisimenu save vaikystėjė taigi įdomu buvo ir pašokti ir kokį pletką suaugusiųjų paklausyti biggrin.gif
Atsakyti
Na jūs vienos apie batutus mąstot lotuliukas.gif tik aš manau oras kaip visada pakiš kiaulę...
O dovanų mes mąstom apie dviratuką, nes turimas jau mažokas...
Arba dar tiktų tipo barbių namas, kažkaip ant bangos labai dabar žaidimai su lėlėm ax.gif gal reiks šią mintį seneliam su krikšto tėvais pametėt... bo jaučiu kaina bus nemenka...
o personažais maniškė jokiais labai nesidomi... net keista, jai kas hello kitty, kas kempiniukas ar dar koks nors vienodai, viskas patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos:)

Greitai gimtadieniu maratonas:)))) greit laikas bega...

Matui laaaabai patinka kempeniukas ir Dora: D
torta si karta uzsakiau - su kempeniuku, nes orkaites galima sakyt neturiu.. dar nenupirkom..
gimtadieni si karta darysim namie- sode:) kadangi jau vietos turim, dovana jau mupirkom, dar nepastatem - didziuli tramplina su sienom:) dar koki lego masinyte nupirksim:) labai jam lego patinka, vis kazka konstruoja:)
aisku priklauso nuo oro... tikiuosi nebus lietaus..

Celeste - sveik 4u.gif

lyg tais jau atsilo pas mus orai:) taip jau norisi vasaros:)
kristyyynyte - man visos leles grazios wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2013 04 13, 16:20)
dabar jau galvoju, gal ne lele, o trirati paspirtuka ? kur prieki du manefringi ratukai, o gale vienas  g.gif  Dviratuka turi maniske likusu nuo Austejos su papildomais ratukais.

zinok , geriau pirk atvirkscia varianta, nes kur prieki 2 ratukai labai sunku vairuot, ten praktiskai tas pats kas riedlente, tik tiek kad tas vairas yra.Ugne toki turi , tai i kaima isveztas, o namie su paprastu kur dviem ratukais ir viens ir kitas vazineja.
Apie dovanas ir gimtadienius dar nieko negalvoju.\

PAstebejot??? pagaliau pavasariiiiiis bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kur pradingę visos? Kaip laikotės, kaip gyvenat?
Mes tai jau atostogų laukiam ax.gif
Atsakyti
Kur atostogausit?
Aš irgi atostogų laukiu ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif nu Camelia puikios atostogos nusimato thumbup.gif Sveikinimai tavo seimai.grazaus laukimo tau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2013 04 24, 15:12)
Kur atostogausit?
Aš irgi atostogų laukiu  ax.gif

O kaip saunu!!!! Sveikinimai kuo didžiausi ir nuširdžiausi smile.gif
Da rnežinau kur atostogausime. Gla prie juros, gal šiaip kur smile.gif
Atsakyti
Ačiū labai 4u.gif
nežinau ar dar smagios, viską jau spėjau pamiršti lotuliukas.gif bet kad aš jų labai laukiu tai tikrai bigsmile.gif
Atsakyti