pastebėjau tikrai, kad grįžtančių į namučius daugėja atsibodo jau fb turbūt, nors ten mūsų temutėj irgi lėtas tempas )) jau mažiau laisvo laiko likę, tai ir prie pc mažiau praleidžia turbūt
na pas mus ligų maratonas irgi neblogas buvo, pradėjom nuo 01.30d. o baigėm 02.28d. pradžioj buvo plaučių uždegimo pradžia, paskui prisidėjo gripas, o paskui dar ir vėjaraupiai... temp iki 40. siaubas kažkoks... dar tam tarpe i norvegiją su vyru vykom, tai gerai, kad tą savaitę jau po ligos buvom, tik dar vėjaraupiai prieš akis buvo tai vyrukas atostogavo pas mano tėvus, 4 dienas išbuvo kaip tikras vyras, tik kartą kalbėjom per skype, tai po to porą val.liūdėjo sakė. bet kas keisčiausiai, kad man labai gerai buvo tokia pertrauka, taip gerai atsiplaidavau.. draugai su vaikais ten tik sukasi, o mes su vyru lafa
o šiandien kaip tik pasiskiepinom skiepu Prevenar 13. gavo kiekv gyd gal po 20 skiepų, tai kuriems reikia nemokamai skiepino, nes šiaip jis nemažai kainuoja. daktarė labai rimtai patarė, nes osk astma turi, tai linkęs i kvėp.takų ligas, o ir kai serga tai pastoviai su 40 temp. tai tikiuosi padės ir nesirgs tiek.
QUOTE(_celeste @ 2013 01 31, 15:38)
na mes dbr įsijungėm ir šernų pulką radom )) visai faina pažiopsot
QUOTE(Spyglelis @ 2013 02 05, 10:43)
Noriu jusu pasiklaust apie situ maziu charakterius , ipatumus ir pan. Ka daryt? Gal kam irgi taip buvo?
na Oskaras į darželį tai gerai eina, nebūna piktumų, nebent vėlai iš vakaro nuėjęs miegoti, tai tada patingi. bet šiaip mūsiškio charakteris irgi stiprus, bet ir leidžiam jam tą laisvę. Nors šiaip griežta tvarka namie, na bent jau taisyklių laikomės, o visa kita laisvai, leidžiam pačiam vystytis, o mes tik nukreipiam teisinga linkme o kaip ten gausis bus matyt kai bus didelis bernas, tikiuosi viskas ok bus tik dar va Oskaras labai šnekutis yra, dažnai vargina tas burbėjimas pastoviai. kartais aš jį juokais vadinu "Tašku", mūsų vaikystės laikų radija, kur tik vienas radijo taškas pastoviai groja, tik arba pagarsini arba nuimi garsą, tai pas mus panašiai neduok pavalgyt, duok pašnekėt. bet irgi tai nėra blogai
QUOTE(*ataner* @ 2013 02 06, 23:53)
jau menesi kaip gyvenam pagaliau savo namuciuose turime nemaza soda, tai jau svaigstu kaip sodininkausiu siandien nusipirkau du krumelius:raudonu ir juodu serbentu ir du krumelius avieciu... daug dar planu, vien zodziu busiu jaunuoji ukininke
kaip faina mano svajonė irgi taip ūkininkauti
QUOTE(kristyyynyte @ 2013 02 22, 00:16)
Oi , o ka man kalbet , kai vaiku nematysiu 6.5 menesio ............ bet dabar taip yra, ir ne kitaip .
Laikykis
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 05, 10:30)
ypatingai linkejimai toms, kurios augina po viena bebenciuka dar tik
ačiū už gražius palinkėjimus.. aš tai jau norėčiau ir netgi labai, bet dar palauksim atseit geresnių laikų
Retai parašau, bet kaip visada visą paklodę, sorry
P.S. Gal mūsų tarpe yra gerų mezgėjėlių?