Simka, smagu tave matyti!
Ir kazkaip labai jau mazai mamy2iu lankosi cia....
Gal kas zinot kada Maximoj bus 40% akcija zaislams. Sestadieni per Jamam negalejau, o dar laukiu nesulaukiu...
laba
mumi po operacijos jau visai gerai, tikėkimės bus nauda ilgam..
o dėl žaislų, tai lyg pernai buvo savaitę prieš pat kalėdas akcija? mums kai nelabai reik, tai nzn.. na, nebent kokią svajonę įgyvendint
mumi po operacijos jau visai gerai, tikėkimės bus nauda ilgam..
o dėl žaislų, tai lyg pernai buvo savaitę prieš pat kalėdas akcija? mums kai nelabai reik, tai nzn.. na, nebent kokią svajonę įgyvendint
QUOTE(_celeste @ 2012 11 29, 14:14)
kaip pernešė, nebuvo problemų? pas mus šventė 19d., tai jau mokinasi žvirbliukai, dainuoja, šoka svarbu kad nesusirgt, o tai ašarų bus...
QUOTE(nataliuncik @ 2012 11 29, 15:08)
kaip pernešė, nebuvo problemų?
pas mus šventė 19d., tai jau mokinasi žvirbliukai, dainuoja, šoka svarbu kad nesusirgt, o tai ašarų bus...
pas mus šventė 19d., tai jau mokinasi žvirbliukai, dainuoja, šoka svarbu kad nesusirgt, o tai ašarų bus...
viskas praėjo gerai, po narkozės paverkusi užmigo ir atsikėlė kaip niekur nieko.
o mūsų šventė 17 d. o maniškė kaip mėnesį nebuvusi daržiuke, tai nieko nemoka, na bet tikimės, kad išmoks laiko dar bus
Pas mus darzeli sakė bus šventė vaikams. Kaledų senis nuo vaiko 20 Lt kainuoja, tai sakė tegu senis atidirba
Man tai reikia apipirkti žaislais ir saviškius, ir krikstasūnį....
QUOTE(_celeste @ 2012 11 29, 17:12)
viskas praėjo gerai, po narkozės paverkusi užmigo ir atsikėlė kaip niekur nieko.
o mūsų šventė 17 d. o maniškė kaip mėnesį nebuvusi daržiuke, tai nieko nemoka, na bet tikimės, kad išmoks laiko dar bus
mes t.p. tris sav. nebuvom, sirgom, bet nieko, išmoks, jau dabar ateidama vis niunioja ir pašoka
QUOTE(Amil'a @ 2012 11 29, 17:19)
Pas mus darzeli sakė bus šventė vaikams. Kaledų senis nuo vaiko 20 Lt kainuoja, tai sakė tegu senis atidirba
pas mus t.p. darželyje, kasmet brangsta tas senisMan tai reikia apipirkti žaislais ir saviškius, ir krikstasūnį....
QUOTE(Amil'a @ 2012 11 29, 12:57)
Simka, smagu tave matyti!
Gal kas zinot kada Maximoj bus 40% akcija zaislams. Sestadieni per Jamam negalejau, o dar laukiu nesulaukiu...
siandien girdejau,kai maksimoje snekejosi toks kur vadovauja.tai sake ,kad kita antradieni bus jau zaislam
QUOTE(ericute @ 2012 11 29, 19:17)
siandien girdejau,kai maksimoje snekejosi toks kur vadovauja.tai sake ,kad kita antradieni bus jau zaislam
Tai gerai... nes Andriui reikia i darzeli dovanos, užsimanė lego O Mariui kazkaip bendrai kazkas perka..
Ar yra čia gyvų?
Pasakokit ką gegužiukams kalėdų senis dovanu atneš?
Pasakokit ką gegužiukams kalėdų senis dovanu atneš?
Labas
yra yra,bet tik kelios
Ievai nuirkau auksaplauke,nes kliedi ja mama jai nupirko barbe undinele,o kita mociute kasos aparata
o taviskiams?
yra yra,bet tik kelios
Ievai nuirkau auksaplauke,nes kliedi ja mama jai nupirko barbe undinele,o kita mociute kasos aparata
o taviskiams?
As nupirkau vienam lektuva, kitam traukini ir po makvyno modeliukus, kuriu neturėjo. Iš mano sesers gaus abu po kamuolį, viena močiutė nupirko po zaidimą, kita mociutė nelabai žinau, bet rodos lego pirko. Tai žaisime Andrius tai lego kliedi, tai gaus ir is krikstatėvio lego masina, darze ir lego atnes Tai turėsime ką veikti
QUOTE(Amil'a @ 2012 12 11, 11:33)
Uzsakiau vaikams kaledoms si chatimals ziurkena atsius jiems sia savaite, pabijojau, kad veliau gali but ispirkta is www.lavinantys.lt
Žaislinis gyvūnas, juokingai atkartojantis garsus
Ar čia tu ar tavo žiurkėniukas?
Paspausk žiurkėno leteną, įrašyk ir išklausyk. Jis pakeitė balsą! Išdykėlis!
Tai "stebuklinis" žaisliukas, skirtas vaikams nuo 3 metų. Skirtas juokauti, bendrauti su draugais, labai patariame turintiems bendravimo ir tarties problemų, vaidmeniniams, socialiniams gebėjimams vystyti. Žiurkėniukai būna trijų rūšių - Maksas, Sofi ir Oskaras.
Stai tokia knygele , kaip tik Rusnelei
Įgarsinta abėcėlė
knyga, kalbanti ir raidėmis iš abėcėlės ir gyvūnų, transporto, gamtos reiškinių garsais
Ši puikiai apipavidalinta knyga padės mažyliui greitai ir lengvai pažinti raides! Vaikas ir be suaugusiųjų pagalbos galės ją tyrinėti knyga pati taria raides ir žodžius, iliustruodama juos įvairiais garsais. Mažajam tyrinėtojui tereikia paspausti raidės mygtuką. Smalsumą bei dėmesį žadins ir pateikti klausimai ar trumpi iliustracijų apibūdinimai. Toks pažinimo būdas ir patrauklus, ir veiksmingas. Knygelė tvirtai įrišta, kartoniniais lapais.
Tokios knygutės padeda pripratinti mažylius prie knygos ir koncentruoti dėmesį. Gamintojų nurodymu amžiaus grupė 3+
Igarsino teta Beata is musu vaikystes.
IR atejo laiskas i emaila, kad galiu dvi knygeles vaikams nemokamai uzsakyt iki 11 lt ( ne daugiau), nemokamai. Tai uzsakiau "keturmecio uzduotys" ir spalvinimo knygele "snieguole ir 7 nykstukai" su 40 lipduku
Aisku , gaus dar nuo mano tevu kazka, nuo vt (vaiku tevo) ...jis berods undinele su svieciancia uodega is maximos, nes Austeja jam jau parode ir pasisake , kad nori. Dar kazka numates.Nuo vt mamos.Nuo jo seneliu, aisku nuo mano tetu, nes visada po smulkmena padonavoja mano vaikams, man.
Darzeli renka po 20 lt. Mano Rusnele bus kaciukas.