Įkraunama...
Įkraunama...

53 tema - breketukai :)

Oho, kokia didelė suma dar 6000 g.gif Čia konsultacijos tiek ar kas? Kas kiek laiko, kiek lt per kartą?

Man pirmas kartas iki 3 t. atsieis, su paprastais metaliniais. Vizitai ~kas mėn. po 100lt.
Dėl dantų kiek bijau, tvarkys sukandimą, tai automatiškai pavažiuos į priekį man viskas-bandau prieš veidrodį žiūrėti, kaip padidėja veidas, įgauna vyriškų bruožų blink.gif Išryškėjus apatiniam žandikauliui ir pasistūmus į priekį. Kadangi apatiniai ne kreivi, galvoju gal tik viršų, kur yra bėda, tiesintis.
Nenoriu, kad taip išsineštų į priekį-keičia veidą ir man nepatinka, nors simetriškai lyg ir geriau, bet vizualiai vyriškas kvadratinis veidas patampa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2012 09 30, 14:48)
Oho, kokia didelė suma dar 6000 g.gif Čia konsultacijos tiek ar kas? Kas kiek laiko, kiek lt per kartą?

Man pirmas kartas iki 3 t. atsieis, su paprastais metaliniais. Vizitai ~kas mėn. po 100lt.
Dėl dantų kiek bijau, tvarkys sukandimą, tai automatiškai pavažiuos į priekį man viskas-bandau prieš veidrodį žiūrėti, kaip padidėja veidas, įgauna vyriškų bruožų blink.gif Išryškėjus apatiniam žandikauliui ir pasistūmus į priekį. Kadangi apatiniai ne kreivi, galvoju gal tik viršų, kur yra bėda, tiesintis.
Nenoriu, kad taip išsineštų į priekį-keičia veidą ir man nepatinka, nors simetriškai lyg ir geriau, bet vizualiai vyriškas kvadratinis veidas patampa verysad.gif

Labai maza suma, galima tik pavydeti tai narei. Su paprasciausiai, smarkiai sviecianciais is tolo breketais zmones tiek pat sumoka.

Kokie mes visi skirtingi rolleyes.gif As tai baigiu depresija susirgti, nes man veidas susimazino ir atrodo nebe proporcingai. Nes teko salinti visus protinius ir dar plius neturiu 4 dantu. Kol dvieju is ju neturejau tik virsuje, tol buvo viskas gerai. Bet kai protiniai atliko manyje savo juoda darba ir viska pastumde, pasalinus dar 2 dantis apacioje del simetrijos, patiriu vienus kosmarus. Veidas atvirksciai netenka simetrijos sad.gif verysad.gif Jau nezinau ka atiduociau uz ta didesni, kampuota, neva' vyriska' zandikauli. Man tai gozio etalonas, nes buti su apskalpuotu, apmazintu veidu deja, jokia ne laime, tikra nelaime verysad.gif jau nezinau kur detis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mendi_el @ 2012 09 30, 14:26)
sakandi reiks tvarkyt, bet foto negaliu normaliai sukast nes breketukai trukdo ir dar del to kad pakele man sukandima (na kazkokia mase uztepe ant dantu gale) smile.gif
liezuviniu kaina vienam zandikauliui 1900, siaip viso per 1,5 metu sake mazdaug 6000 susidarys  doh.gif

kai uzdejo tai buvo keista, kad kazko burnoj vietos pamazejo biggrin.gif liezuvi braize kokia savaite, paskui pripratau ir dabar visai nieko nejauciu smile.gif siaip jei reiktu dar karta rinktis, net negalvojus vel pasirinkciau liezuvinius smile.gif

Aisku tada. Kaina neperdidziausia. O ibrekecikai patys nedaug kastava.

QUOTE(Ereba @ 2012 09 30, 14:48)

Normaliai bus, kai sakandi tvarkys.
Atsakyti
Atsiprašau, ne taip perskaičiau, pamaniau, kad be uždėjimo-vien vizitai per 1,5 metų atsieies papildomus 6000 doh.gif biggrin.gif
Tada taip, mano paprasti metaliniai numatomam gydymo laikui irgi iš viso apie 6 tūkst. atsieis.

Te baliončiką 4u.gif Viskas pataisoma 4u.gif Mano atveju nuotraukose atrodo, lyg ir trūksta masės apatinėje veido dalyje. Bet kai pasižaidžiu dantis išstumdama į priekį jaučiuosi kaip vyras, per didelis veidas pasidaro doh.gif Tarsiuosi su stomatologe, nes tikrai būtų baisoka, jei pasikeistų veidas. O gal priprasti tereikia, nežinau, sako juk simetrijoje slypi grožis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ereba: 30 rugsėjo 2012 - 16:39
QUOTE(Ereba @ 2012 09 30, 17:31)

Te baliončiką 4u.gif Viskas pataisoma 4u.gif Mano atveju nuotraukose atrodo, lyg ir trūksta masės apatinėje veido dalyje. Bet kai pasižaidžiu dantis išstumdama į priekį jaučiuosi kaip vyras, per didelis veidas pasidaro doh.gif Tarsiuosi su stomatologe, nes tikrai būtų baisoka, jei pasikeistų veidas. O gal priprasti tereikia, nežinau, sako juk simetrijoje slypi grožis

As ziuriu i savi i veidrodi, tai nematau labai dideliu pokyciu. unsure.gif
Atsakyti
Imetu pora nuotraukeliu...

cia kad prisimint kas buvo...

user posted image

Cia dabar....

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 09 30, 20:27)
Imetu pora nuotraukeliu...

Cia kuriuos tau kaip i siuli aplipinet? Virsutinukus? Mana akiai taip atroda....virsutiniai pirmukai ner dideli. Gal reiks viena primuka dalipdyt, bet tie kiti atroda normalaus dydzia palei tuos pirmukus.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 09 30, 20:41)
Cia kuriuos tau kaip i siuli aplipinet? Virsutinukus? Mana akiai taip atroda....virsutiniai pirmukai ner dideli. Gal reiks viena primuka dalipdyt, bet tie kiti atroda normalaus dydzia palei tuos pirmukus.
4u.gif

aplipint siulo antrukus... bent as taip supratau... viena pirmuka tai reik kazkaip pasukt, nu jis keistai stovi, foto nesimato...

ai nedraugauju jau su elastikais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 09 30, 17:49)
As ziuriu i savi i veidrodi, tai nematau labai dideliu pokyciu. unsure.gif

O kokia būklė prieš breketukus buvo? Man apatinius dantis reikia stumti į priekį, patys tiesūs, bet kiek per toli smile.gif
Papildyta:
Saulute, per kiek laiko pokytis? 4u.gif Ir kokie breketai, paprasti ar naujos kartos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 09 30, 20:43)
aplipint siulo antrukus... bent as taip supratau... viena pirmuka tai reik kazkaip pasukt, nu jis keistai stovi, foto nesimato...

ai nedraugauju jau su elastikais smile.gif

Pirmuka is desines?
O centrai jau tvarkoj?
Mana ziaunas sukaustytas daba elastikais,ka vos prasizioju. schmoll.gif
QUOTE(Ereba @ 2012 09 30, 21:02)
O kokia būklė prieš breketukus buvo? Man apatinius dantis reikia stumti į priekį, patys tiesūs, bet kiek per toli smile.gif

Pas mani iltinukus virsutiniam zandikauly tvarki. O i sakandis ziaurus buva. Siaip pokyciai dantu atzvilgiu matos, bet as turejau omeny veida forma is isores.
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2012 09 30, 21:02)
Papildyta:
Saulute, per kiek laiko pokytis? 4u.gif Ir kokie breketai, paprasti ar naujos kartos? 4u.gif

Pas mane paprasti breketai... pakaustyta virsuje 1 metai ir 8 menesiai... apacioje trumpiau... kokiais 3-4 menesiais
Papildyta:
QUOTE(Flegma @ 2012 09 30, 21:30)
Pirmuka is desines?
O centrai jau tvarkoj?
Mana ziaunas sukaustytas daba elastikais,ka vos prasizioju. schmoll.gif

siaip taip, desinej pusej, bet ziurint foto is kaires... jis toks lyg pasvires, nemoku issireikst...
centrus dar biski stumiam... gydytoja sako: centra dar reik stumt, ar tik man cia taip atrodo... sakau ir man atrodo, kad dar kokio milimetro truksta, tad dar biski bandom pastumt... bet jau zymiai geriau nei buvo.... nekliuna ziurint jau tas centras jei neisiziuri, bent man... dabar vizitas uz 3 savaiciu....
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2012 09 30, 14:31)
Labai maza suma, galima tik pavydeti tai narei. Su paprasciausiai, smarkiai sviecianciais is tolo breketais zmones tiek pat sumoka.

Va va, as tuos 6000 jau seniai seniai perkopiau.
Na bet man ir prognozavo 8-10 000. Manau su nuemimu ir plokstelemis. prognozuotas sumas virsysiu.
O kur dar paskui sekantis paplombavimas, balinimas ir t.t.

Bet kai pinigai mokami ne iskarto, o tik uz vizitus, man nesijaucia. Tik va kai paskaiciuoju, tai tokia nemaza nemaza sumele...

As veido pokycius matau tik i gera puse. Anksciau mano apatine lupa buvo siek tiek daugiau atsikisus i prieki (virsutiniai dantys ja stume), o dabar kai sakandis savoj vietoj, ir lupa savoj smile.gif
As pati net nepastebejau, man sesuo pasake. tai ta diena ziauriai laiminga buvau lotuliukas.gif
Atsakyti