Įkraunama...
Įkraunama...

53 tema - breketukai :)

QUOTE(Flegma @ 2012 09 25, 08:54)
Pazresme kaip ma cia su tais lupimais gausis. Kazi a privaciai rakinej tuos pasislepelius?  

Daro daro ir privačiai - tik aišku ir sumoki už tą malonumą kaip privačiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmzz @ 2012 09 25, 10:41)
Daro daro ir privačiai - tik aišku ir sumoki už tą malonumą kaip privačiai  doh.gif

Jasna... as ka i neprivaciaieiciau, tai reiktu moket. Tai as geriau einu privaciai i susimoku uz tai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 09 25, 07:54)
Pazresme kaip ma cia su tais lupimais gausis. Kazi a privaciai rakinej tuos pasislepelius?
Svarbu, ka patink daktariki. 
Pas mani keramika virsuj( clarity sl berods) i metals apcioj. As taip norejau. Bet tarkim, kai reik breketuka gydyma eigoj perklijuot, tai tuos  graziuosius nuraskiusmet i siuksline i reik pirkt is nauja. O va metalinukus nuslifuoj klijus i vel gal klijuot tau. Va cia del to pasimislyk. mirksiukas.gif

Naa, reiks dar gerai pagalvot ir su daktaryte pasitart smile.gif o dėl privataus lupimo - aišku, kad lupa. Aš tam pačiam Amicus Dentis kabinete ir roviausi. smile.gif Jeigu reiktų dar kartą raut - mielai pas tą patį chirurgą eičiau. Sugebėjo jis net tokiai bailei kaip aš dantis užkalbėt. Net gėda truputį buvo - merga kaip uola, o bijojau kaip trimetė, ašaros čiut ne riedėjo, turėjo ten mane visokiais būdais ramint - net kvėpuot vienu momentu buvau pamiršus (čia kai viršutinius rovė, be narkozės). Prisiminus net juokinga truputį iš savęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2012 09 25, 15:59)
Naa, reiks dar gerai pagalvot ir su daktaryte pasitart smile.gif o dėl privataus lupimo - aišku, kad lupa. Aš tam pačiam Amicus Dentis kabinete ir roviausi. smile.gif Jeigu reiktų dar kartą raut - mielai pas tą patį chirurgą eičiau. Sugebėjo jis net tokiai bailei kaip aš dantis užkalbėt. Net gėda truputį buvo - merga kaip uola, o bijojau kaip trimetė, ašaros čiut ne riedėjo, turėjo ten mane visokiais būdais ramint - net kvėpuot vienu momentu buvau pamiršus (čia kai viršutinius rovė, be narkozės). Prisiminus net juokinga truputį iš savęs smile.gif

As i baisiai bijau.Rovi ma du virsutinius protinukus. Tai viskas tvarkoj buva. Sau mintyse sakiau, ka kvepuok,rupke tu, kvepuok...nesumislyk alpt. Tai ma tuom paciu da mikroimplantus susuka. Tai daba kada reik susiruost kitus du protinukus iskrapstyt lauk. Bijau. schmoll.gif
Jauciu, ka dantukai tokie baugus is po vizita. O i tapruks tarp prmuku kaip i uzsitrauki. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 09 25, 16:10)
Sau mintyse sakiau, ka kvepuok,rupke tu, kvepuok...nesumislyk alpt.

Aha, aš mintyse per viršutinių rovimą irgi sau galvojau:"Kvėpuok, kvėpuok, ramiaiiii...", nes ir prakaitas litrais žliaugė, ir drebulys purtė, ir širdis galvojau, kad iššoks. blush2.gif jeigu negaila pinigėlių, tai siūlyčiau abu apatinius su intravenine sedacija luptis, jei labai baimė ima (aš mokėjau už tą malonumą papildomus 500 Lt) - bus lengviau. Nes aš tai gal būčiau numirus iš baimės ir streso per tas 2 valandas, kol krapštė apatinius protinukus. O dabar tik šmaukšt, kateterį į veną, apsnūdau sau ramiai, nulūžau, pasapnavau drugelius visokius ir pabudau jau po visko smile.gif tik minusas tas, kad jau būtina po to lydintį asmenį turėt, nes dar visą pusdienį apkvaišus gerokai buvau. Žinau, kad kai draugas parvežė, ėjau miegot. Bet kad miego metu man skambino mama ir dvi draugės ir aš su jom šnekėjausi - visiškai neatsimenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2012 09 25, 18:53)
Aha, aš mintyse per viršutinių rovimą irgi sau galvojau:"Kvėpuok, kvėpuok, ramiaiiii...", nes ir prakaitas litrais žliaugė, ir drebulys purtė, ir širdis galvojau, kad iššoks.  blush2.gif jeigu negaila pinigėlių, tai siūlyčiau abu apatinius su intravenine sedacija luptis, jei labai baimė ima (aš mokėjau už tą malonumą papildomus 500 Lt) - bus lengviau. Nes aš tai gal būčiau numirus iš baimės ir streso per tas 2 valandas, kol krapštė apatinius protinukus. O dabar tik šmaukšt, kateterį į veną, apsnūdau sau ramiai, nulūžau, pasapnavau drugelius visokius ir pabudau jau po visko smile.gif tik minusas tas, kad jau būtina po to lydintį asmenį turėt, nes dar visą pusdienį apkvaišus gerokai buvau. Žinau, kad kai draugas parvežė, ėjau miegot. Bet kad miego metu man skambino mama ir dvi draugės ir aš su jom šnekėjausi - visiškai neatsimenu  biggrin.gif

Nu as i visu keteteriu bijau. blush2.gif blush2.gif
Pazresme kaip cia bus....
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 09 25, 19:27)
Nu as i visu keteteriu bijau. blush2.gif  blush2.gif
Pazresme kaip cia bus....

Kateterio tai bijoti nereikia! Net nesijaučia. Aš ten irgi drebėjau baisingai, nes net kraujo ėmimas iš venos man yra gyvenimo tragedija. Bet nusukau galvą į kitą pusę, tai nei nepajutau, kaip sesutė pasakė:"Jau viskas." smile.gif tada tik akyse apraibo ir atlūžau smile.gif nors čia gal dėl to man nesijautė, kad dėl savo "gabaritų" gavau vaikišką kateteriuką.

Kaip laukiu vizito pas ortodontę! Laikas taip lėtai slenka... Siaubas!
Atsakyti
Sveikos smile.gif ar būtina dantų higiena prieš dedant breketus? Mergaitei tik 13 metų, pirmadienį jau dės breketus ir dabar galvoju kur čia bandyt užsiregistruot, kad spėtume... ortodonte buvo minėjusi, kad reikės pasidaryti, bet per paskutini vizitą šią savaitę nieko nebeužsiminė, o ir aš nesittikėjau, kad taip greit jau juos sudės. Ačiū už nuomones!
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2012 09 27, 13:51)
Sveikos smile.gif ar būtina dantų higiena prieš dedant breketus? Mergaitei tik 13 metų, pirmadienį jau dės breketus ir dabar galvoju kur čia bandyt užsiregistruot, kad spėtume... ortodonte buvo minėjusi, kad reikės pasidaryti, bet per paskutini vizitą šią savaitę nieko nebeužsiminė, o ir aš nesittikėjau, kad taip greit jau juos sudės. Ačiū už nuomones!

Jei 13m tai ni nezinau. Siaip visai neblogai bun apvalinet dantukus pries juos papuosiant.Pasiskambyk i pasiklausk. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu žiūrėsim tada kaip čia gausis, jei pavyks gal rytoj kur pasidarysim tą higieną smile.gif Paskui laukia manęs tas pats smile.gif abi fotografuosimės žiūrėsim rezultatus ir gal jei gausim slaptažodį nuo jūsų fotoalbumo ir mes tada įkelsim foto smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Nebeuzeinu cia pasiskaitinet, nes per beveik du metus tie breketai man tiek "prilipo"', kad regis jau cia mano kuno dalis jie doh.gif
Ir vizitai tokie juokingi, nueinu, elastine grandinele pakeicia ir iseinu. Jau kuris laikas uz vizitus nebemoku. Na cia teoriskai jie man nekainuoja, nes kas 3 sav del vizito turiu i lt skraidyt....
Kai juos dejaus, tikrai netikejau, kad taip ilgai juos teks nesiot.
Va ka daro pensijinis mazius biggrin.gif Nepasiduoda dantukai stumdymui lengvai.
Todel mano vaikai mokyklinio amziaus bus subreketuoti kaip kareivukai biggrin.gif Jei to reikes, aisku.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 09 27, 14:22)
Sveikos smile.gif
Nebeuzeinu cia pasiskaitinet, nes per beveik du metus tie breketai man tiek "prilipo"', kad regis jau cia mano kuno dalis jie  doh.gif 
Ir vizitai tokie juokingi, nueinu, elastine grandinele pakeicia ir iseinu. Jau kuris laikas  uz vizitus nebemoku. Na cia teoriskai jie man nekainuoja, nes kas 3 sav del vizito turiu i lt skraidyt....
Kai juos dejaus, tikrai netikejau, kad taip ilgai juos teks nesiot.
Va ka daro pensijinis mazius  biggrin.gif  Nepasiduoda dantukai stumdymui lengvai.
Todel mano vaikai mokyklinio amziaus bus subreketuoti kaip kareivukai biggrin.gif Jei to reikes, aisku.

Jau buvau pasigedus....Bandziau zret sarasuos, bet neroda nuorodas. Misliau, ka jau nukaustyta. Gerai, ka nors uz vizitus nemoki. Apie nuemima nekalb?
Kada tavi pakausti? blush2.gif
Atsakyti