Įkraunama...
Įkraunama...

53 tema - breketukai :)

QUOTE(Abejoklė @ 2012 09 19, 22:02)
Oho, kokios eilės  blink.gif

Ech.. Klientu dar padaugejo pas ja..mums dar maziau laiko tures biggrin.gif nors ir as laukiau virs menesio eilej, jei gerai pamenu smile.gif
Atsakyti
sveikos tobulos šypsenos siekiančios 4u.gif

noriu ir aš prie Jūsų prisijungti 4u.gif breketukus nešioju nuo liepos 18d. tai jau du mėnesiukai bigsmile.gif vakar buvau pas savo ortodontę pakeitė lanką nauju, sakė vieną paršoko, tai taip supratau, kad uždėjo dviem dydžiais storesnį. Kolkas turiu tik viršuje breketukus, nes apačia netilpo (gilus sąkandis pas mane) bet sekantį kartą jau klijuos ir apatinius. breketukai pas mane safyriniai tai susiduriu su viena problemėle, kad po mėnesio +- pradeda keistis gumučių spalva, o tada jau nejauku ir kalbėt ir šypsotis blush2.gif kokio maisto Jūs vengiate, kad mažiau dažytųsi ir kuo keičiate tokius gėrimus kaip kava, arbata? atsikėliau šįryt su skaudančiais krūminiais lotuliukas.gif bet man patinka tas veržimas wub.gif tik uždėjus buvo labai sunku, o dabar jau thumbup.gif
Atsakyti
Esu po konsultacijos pas chirurga viskas gerai su tuo mano zandikauliu, jokiu nukrypimu, laukia tik protiniu salinimas ir busiu breketuota thumbup.gif
Atsakyti
Na va, sveikinu Jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2012 09 19, 21:24)
Sveikos mergaitės  4u.gif

Jungiuosi ir aš į jūsų gretas, jei priimsite smile.gif Šiandien apsilankiau konsultacijoje dėl breketukų ORTODONTIJOS CENTRE, pas gyt. R. Damušienę ir po jos iš karto užsirašiau breketukų dėjimuisi, tik gaila, kad eilė ilga... teks laukti iki lapkričio mėn., nebent kažkas atsisakys ir atsiras laisvesnė diena..  unsure.gif  rolleyes.gif

Labuks, aina sau...eilikes!
QUOTE(*Dorotėja* @ 2012 09 20, 07:59)
sveikos tobulos šypsenos siekiančios 4u.gif

noriu ir aš prie Jūsų prisijungti 4u.gif breketukus nešioju nuo liepos 18d. tai jau du mėnesiukai bigsmile.gif vakar buvau pas savo ortodontę pakeitė lanką nauju, sakė vieną paršoko, tai taip supratau, kad uždėjo dviem dydžiais storesnį. Kolkas turiu tik viršuje breketukus, nes apačia netilpo (gilus sąkandis pas mane) bet sekantį kartą jau klijuos ir apatinius. breketukai pas mane safyriniai tai susiduriu su viena problemėle, kad po mėnesio +- pradeda keistis gumučių spalva, o tada jau nejauku ir kalbėt ir šypsotis blush2.gif kokio maisto Jūs vengiate, kad mažiau dažytųsi ir kuo keičiate tokius gėrimus kaip kava, arbata? atsikėliau šįryt su skaudančiais krūminiais lotuliukas.gif bet man patinka tas veržimas wub.gif tik uždėjus buvo labai sunku, o dabar jau  thumbup.gif

As ne safyrinius nesioju,bet ma ded tokias elastines grendineles,jospilkas,tai nelabai matos,ka spalva pakeistu. Siaip kava,paprikas, pamidoru pasta daza. Nesugalvoju kas da gal dazyt.
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2012 09 20, 09:04)
Esu po konsultacijos pas chirurga viskas gerai su tuo mano zandikauliu, jokiu nukrypimu, laukia tik protiniu salinimas ir busiu breketuota thumbup.gif

Puikios naujienos! :Linkiu didziausios sekmes, ir greito gyjimo po protiniu rovimo (teks truputeli pasikankinti...) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 09 20, 17:50)
Labuks, aina sau...eilikes!

As ne safyrinius nesioju,bet ma ded tokias elastines grendineles,jospilkas,tai nelabai matos,ka spalva pakeistu. Siaip kava,paprikas, pamidoru pasta daza. Nesugalvoju kas da gal dazyt.

Dar arbata - juoda, o ypač žalia. Man per higieną sakė, kad net mano visi dantys nuo žalios arbatos pakeitę atspalvį wacko.gif Bandžiau keisti į visokių žolelių arbatas, bet mečiau tą reikalą...
Atsakyti
QUOTE(airoosia @ 2012 09 20, 20:47)
Puikios naujienos! :Linkiu didziausios sekmes, ir greito gyjimo po protiniu rovimo (teks truputeli pasikankinti...)  4u.gif

Labiausiai bijau tai to galimo tinimo ir man tvarkys po du, tai kai istversiu viena puse reikes prisiversti iskenteti ir kita doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2012 09 21, 10:01)
Labiausiai bijau tai to galimo tinimo ir man tvarkys po du, tai kai istversiu viena puse reikes prisiversti iskenteti ir kita doh.gif
iškentėsi vardan grožio 4u.gif
tau dar nieko, protiniai, o man yra nemaža tikimybė, kad trauks viršuj 4-tukus abu doh.gif nes viršutinis žandikaulis su apatiniu palyginus per didelis doh.gif tai ir matysis kurį laiką, kad nėr dantų doh.gif meldžiuos, kad atsirastų kažkokie tarpai ir nereiktų to daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2012 09 21, 09:01)

Jei dantukai išdygę ir nereikės jų išoperuoti, tai lengvai sugyja mirksiukas.gif man viršutinius abu vienu metu išrovė, bet lengvai gijo, jokio tinimo nebuvo mirksiukas.gif ir vaistų nuo skausmo nereikėjo...o ištraukus retinuotą dantuką, gijo daug sunkiau ir skausmingiau...bet dėl grožio galima tai ištverti, nieko čia labai baisaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scintilla @ 2012 09 21, 18:12)
Jei dantukai išdygę ir nereikės jų išoperuoti, tai lengvai sugyja  mirksiukas.gif man viršutinius abu vienu metu išrovė, bet lengvai gijo, jokio tinimo nebuvo  mirksiukas.gif  ir vaistų nuo skausmo nereikėjo...o ištraukus retinuotą dantuką, gijo daug sunkiau ir skausmingiau...bet dėl grožio galima tai ištverti, nieko čia labai baisaus  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif jei dygę, tai per porą dienų sugyja ir praktiškai jokio skausmo nejusti, va su nedygusiais sunkiau - savaitėlę pasikankint reikia, bet šiaip ar taip, nieko ten baisaus tas protinių rovimas/operavimas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2012 09 20, 10:04)

Labas, na ir kokios prognozės? Manau jei sąkandis, žandikaulis tvarkoje, tai trumpesnis visas procesas smile.gif Kaip baisu su tuo dantų rovimu, aš jų turiu daug ne vietoje, tai net bijau pagalvoti koks tinimas lauktų scare.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti