QUOTE(kristinkag @ 2012 07 15, 11:09)
Nors ne man skirtas klausimas bet gal nesupyksit jei atsakysiu, skysta muila gaminasi su kalio sarmu
Tikrai nesupyksiu
Aciu, kad atsakete.
Su sarmu zinau, kad sudetingas procesas. Net kieto muilo nepradedu daryt
Dziaugiuosi, kad randu laiko gamintis kremukus, sampunus (is AZ baziu) ir kt.
Pamaniau, kad gal muila darotes is kokio molio, ar kitu priemoniu. Reikes pasidometi gamyba is muilo drozliu.
QUOTE(Basttet @ 2012 07 15, 14:56)
nusiperku svaresni kieta muila, sutarkuoju ir paverdu su vandeniu kol istirpsta drozles
Kiek pamenu kiekis- 30g kieto muila 1L h2o
Aciu
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2012 07 15, 16:18)
Visi patarimai kur kuperozei veidui, ir mano, ir Alioniuko, žinoma kojoms nepakenks, tamanai puikiai tiks.
įmanoma šiek tiek paveikti, pakoreguoti tik žiūrint kompleksiškai, nes viskas svarbu - ir mityba, ir higienos geri-blogi įpročiai, fizinis krūvis ir žalingi įpročiai, aukštakulniai ar aptempti džinsai...
Aciu
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 07 15, 21:53)
Iškilo toks klausimas - nuo kokio laiko galima kūdikiui naudoti sviestmedį? Kurį geriau - nilinis ar paprastas?
Sveikinimai
Gimus antram vaikui dar nezinojau apie naturalios kosmetikos gamyba, sviestmedi... Tik pries metus pradejau naudoti namuose gamintus kremus, naudoti aliejus, sviestus, hidrolatus. Gaila, kad anksciau nebuvau atradus sviestmedzio. Gal tik kai sukako antram vaikui 5-6 men. pradejau ji naudoti. Esu dariusi kremuka su cinko oksidu, medetku fitoli ir gryna tepiau, puikiai gyde. Drauge kudikiui naudojo/naudoja nilini sviestmedi, patenkinta yra. Manau, kad puikiai jis tiks ir jusu sesers vaikuciui
Papildyta:
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 07 15, 21:53)
O kūdikio užpakaliuką plovė muilu iš bendros muilinės (na tos, kur kabo prie kriauklės)
Geriau is vis muilo nenaudoti. Gal sudirgino
As prausdavau tik su vandenuku