Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios, 19 tema

Apklausa: Kiek jums metu? (136 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
sveikos merginos.
As su tokiu klausimeliu. Praeita sav. grizau i darba. Merginos daznai jungia kondicionieriu. Ziurmu man oda sauseja (veido apie akis, lupas, na kur plonesne odele). Tai galvoju ar veido krema labiau drekinanti darytis ar gal siek tiek riebesni, nes jau saltesni rytai... Dabartiniam yra ir hialaruno rugsties ir alavijo ekstrakto.
Lauksiu jusu nuomoniu ir patarimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 26 rugsėjo 2012 - 09:58
mintys pasiūlymai naujai temai g.gif
Papildyta:
QUOTE(goccia @ 2012 09 26, 10:56)
sveikos merginos.

nezinau ka patarti ax.gif
su vaikais ziema i lauka einant visi isitepdavom taukmedziu biggrin.gif i darba neturiu kur grizti tai ir kremas pas mane nelabai keiciasi ax.gif

koki drekikli pasidaryciau pries krema tepant g.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2012 09 26, 10:56)
Lauksiu jusu nuomoniu ir patarimu 4u.gif

Prajusią žiemą diskutavom apie odos priežiūrą šaltuoju metu. Kondicionierius darbe dabar turbūt patalpas šildo? Oras sausėja, gal dar kokie filtrai neišvalyti, dulkių, erkių, grybelių gal pameta į orą - gali alergizuoti ir nuo to oda jautrėti, sausėti. Reikia geros drėkinančios, plėvelę paliekančios pudros., būtinai, nesausinančios. Dengti veidą sluoksniais - drėkinantis tonikas, serumas, kremas, pudra... Kaip svogūnui žiemą rengtis nuo šalčio ginantis, taip ir su oda. Hialuronas kaip humektantas, jis sulaiko drėgmę odoje, bet didesnis kiekis nebūtinai bus geriau, jei oras labai sausas - traukti iš odos drėgmę gali. Žodžiu, gerai pridrėkinti naktį, ryte. Gal ir riebesnis kremas, lameliarinė emulsija pagelbėtų. Bet visada viskas individualu. Skysčių gerti, pamasažuoti odą nepakenks, nes tikroji sveikata ir drėgmė visgi iš vidaus ateina. 4u.gif Tiek trumpai, gal dar kuri ką pridurti turės 4u.gif Gal vertėtų papildų pagerti, mitybą pagerinti jei reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė/Ramutė: 26 rugsėjo 2012 - 14:26
isspaudziau is putino uogu sultys, nemazai gavosi tai dabar mastau ar tik gerti jas palikti ar galiu ir dar kosmetikoj panaudoti g.gif gal kas ka patarsit smile.gif
Atsakyti
Pries keleta dienu teko pabendrauti su viena moteryte. Laukiant poliklinikoj kazkaip uzsimezge pokalbis apie kremus. Tai ji jau keleta medu naudoja tik kiaules taukus ir jokiu kremu kategoriskai nepripazista - nei pirktiniu, nei naminiu. Idomi man jusu nuomone, merginos. Pirktiniu kremu as pati nebegaliu naudot, kai pradejau gamintis savus. Turiu tokia "dovanele" atopini dermatita, tai dabar su savo kremukais suvaldziau as ji.
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2012 09 27, 10:12)
Pries keleta dienu teko pabendrauti su viena moteryte. Laukiant poliklinikoj kazkaip uzsimezge pokalbis apie kremus. Tai ji jau keleta medu naudoja tik kiaules taukus ir jokiu kremu kategoriskai nepripazista - nei pirktiniu, nei naminiu. Idomi man jusu nuomone, merginos. Pirktiniu kremu as pati nebegaliu naudot, kai pradejau gamintis savus. Turiu tokia "dovanele" atopini dermatita, tai dabar su savo kremukais suvaldziau as ji.

O kaip jos veidas atrodo po vien naudojimo kiaules tauku? Juk tai grynas riebalas, veidui ir vandens reikia, kaip ir gryni aliejai juk uzkemsa poras jei juos vienus ilgai naudosi g.gif
Atsakyti
Va tas ir idomiausia, kad oda labai grazi, lygi. Moteriskei virs 50 metu. As kazkodel galvoju, kad vistiek naudoja kazka daugiau, ne vien taukus.
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2012 09 27, 09:56)
Va tas ir idomiausia, kad oda labai grazi, lygi. Moteriskei virs 50 metu. As kazkodel galvoju, kad vistiek naudoja kazka daugiau, ne vien taukus.

O gal jai ir tinka. Gi kitos moterys iš viso nieko nenaudoja - ir gražios. g.gif
Na aš pati irgi neįsivaizduoju kiaulės taukų ant veido, bet gal kažkam tai ir yra gerai:)
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2012 09 27, 09:12)

Daug Karaliūnaitės tepalų yra pagaminta kiaulių taukų pagrindu, atrodo, kad ir į kremus deda, bet naudojant grynus - tai panašu į vien aliejų naudojimą. Dar neaišku, kaip ji juos paruošia g.gif
Šiaip tai man nepriimtinas toks daiktas schmoll.gif , tai per daug ir nesigilinu, sudėti tai kitokia negu augalinių aliejų.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti