Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios, 19 tema

Apklausa: Kiek jums metu? (136 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Agne/Ramute, Jusu blogas nuostabus, aciu 4u.gif as pagal Jusu receptus daug ka esu darius, kad ir neturedama visu sudetiniu daliu, bet pagal aprasyma ir komentarus bandau pasigaut jos didenybe Ideja, t.y. ka butent tuo gaminiu norejot pasiekt ir tada pagal turimus ingridientus prisitaikau butent sau. dazniausiai gaunasi puikiai thumbup.gif

mano visi 'ismastyti' kvapu derinimo eksperimentai nenusiseke, tik isgadinau priemones, niekas man paciai galutiniam variante nepatiko. ka pastebejau, geriausi rezultatai buna kai zinau kam darau gaminu ir galvoju apie butent apie ta zmogu... raganavimas, ne kitaip smile.gif
Atsakyti
O gal butu galima suzinot blogo adresiuka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 08 24, 09:45)
O gal butu galima suzinot blogo adresiuka?  4u.gif

http://itervitae.me/2011/11/

taip smagu čia wub.gif
Atsakyti
kilo klausimas man beziurinejant aliejus, gal galit pakomentuot... abrikosu kauliukuose yra migdolu riesutai, kuom skiriasi migdolu ir abrikosu kauliuku aliejus/. g.gif is esmes turetu but tas pats...
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 08 24, 09:45)
O gal butu galima suzinot blogo adresiuka?  4u.gif

Jei mano blogo, tai įrašiau profilyje adresą kaip trečią vaiką... Gana panašiai ir yra. Makalavau kremą-pudrą su Montanovu ir Ice, paskui dar kitą variantą, kai bus laiko, aprašysiu ten.
Migdolų ir abrikosų kauliukų aliejai savo savybėmis labai panašūs, bet visgi tai ne iš to paties augalo išgauti aliejai, abrikosų iš Prunus armeniaca, migdolų - Prunus dulcis. 4u.gif Abrikosų kauliukuose yra abrikosų riešutėliai. biggrin.gif Ir neišsisaugojau kur, bet medicininėj literatūroj skaičiau apie abrikosų kauliukų aliejaus antimikrobines, antigrybelines savybes - jis padeda šiek tiek apsaugoti ir kremą nuo gedimo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė/Ramutė: 24 rugpjūčio 2012 - 10:52
va kur paslepta visa info pavadinimuose smile.gif labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu toki "urgent" atveji- mano mazoji kazkoki gerkels virusa pasigavo. Daktare liepe patepti gerklyte saltalankiu aliejumi, taciau kur jo galima gauti Kaune sestadieni? unsure.gif
+ liepe gerti vit.C, bet as pagalvojau apie eko citrinu EA- ar galima? Nes gal jis geresnis vit C saltinis, nei tie farmaciniuose buteliukuose? ir ar dozavimas 1-2las EA i 0,5 arbatinio ne per daug? (cia is kazkada Jusu atsiustos nuorodos apie EA ir vaikus). (mano citrinu EA siustas is AZ)
Labai, labai lauksiu patarimu 4u.gif
(begu ant peduciu po levandu lasiuka patepti- tam paciam str sis metodas paminetas prie "karsciuojant") unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diem: 24 rugpjūčio 2012 - 20:08
Pėdutes kartu su levandom dar ramunėlėm galima, mažina uždegimą ir karščiavimą. Citrinų EA galima gerti tik tada, jei jis ekologiškas, pasitikrinkit koks pas jus. Bet vitamino C eterinis neatstoja, čia visai kas kita. Jei gerti eterinį - tai lašą į puodelį vandens, galima su medum vaikui pamaišyti, geras eterinis - tai juk iš citrinos odelės išspaustas riebaliukas, ne vitaminas c, bet ir nenusinuodysit, jei vaikui patiks - kodėl ne, jei nepatiks, tai ir neverskit, o bijot nereikia, juk citrinos griežinėlį metam į arbatą ir nebijom... Šaltalankių aliejus - problema, tas kur būna vaistinėse, na netikras jis, betakarotinu nudažytas, buvo kažkada per TV apie tai laida.
Aromaterapeutė Maggie Tisserand savo vaikams peršalus lašindavo eukalipto ant pagalvės, o levandomis išmasažuodavo krūtinę, tarp šonkaulių, jei skauda gerklė - kaklo apačią, ten kur pasmakriuke limfmazgiai yra. Sveikit 4u.gif
Ir nors ne į temą, bet aš kaip apmokama vitamino D ambasadorė (tik gaila nieks nemoka už tai...) pasiskaityti siūlaučia ir dar čia. Negalima visiems be išimties ir be pasitikrinimo gerti papildus, ypač vaikams, nors ES vitamino D rekomenduojamas dozes visgi jau padidino. Bet jei dažnai serga, reikia pasitikrinti D kiekį. 4u.gif Ir jau visai iš savo patirties - jei keliasi pūslelinė, kimba gerklė, aš ir pati geriu ir vaikams(jau suaugę) liepiu kelias dienas pagert D3. Bet čia mano metodas, negaliu kitiems skirt, aš ne gydytoja biggrin.gif
Atsakyti
Agnė/Ramutė dekui 4u.gif
O gal ta nuorodele apie EA panaudojima vaikams kasnors pakartotui dar karteli? blush2.gif
As naudoju EA gydymosi ir aromaterapiniais tikslais bet iki siol tik isoriskai bandziau, koks ju poveikis i vidu ir kokiais kiekiais galima vartot neteko susidurt dar smile.gif
O nuo persalimo savo mazytei tepu ****** krutine ir nugaryte "vaiku mikrobu musykle" is KN arba eukaliptu EA, labai geras kompreso krutinei receptukas su levandu EA is "Padekime augti knygos" mus stebuklingai isgyde nuo uzsitesusio kosulio per 1 nakti, arba tiesiog taip sutapo, bet tikiu kad jis mums padejo smile.gif
O kas liecia vit D, tai nesu jo davus aplamai per gyvenima, nors rekomendavo profilatiskai po 1 lasiuka gydytoja, taciau buvau pasiskaicius nemazai neigaimos informacijos apie jo perdozavima ir kokie rimti pozymiai kai jo truksta ir vertetu susirupint.
Atsakyti
aciu, Agnė/Ramutė, viska pasikopijavau, kad 20kartu klausinet to paties nereiktu 4u.gif Del saltalankio- vat as irgi vaistinese pirkti nenoriu, Bio-kos maciau "saltalankiu", bet kai sudeti paziurejau- 10% rapsu aliejuje-pagalvojau, kad gal apsieisim blush2.gif Db vyra issiunciau ieskoti "lobio", nes radau, kad kazkoks rusu gamybos is Sibiro- teks patiket, kad jis geresnis uz vaistinese parduodamus blush2.gif

QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2012 08 24, 22:35)
Pėdutes kartu su levandom dar ramunėlėm galima, mažina uždegimą ir karščiavimą.

Papildyta:
As toki misini uzmaciau AN, bet kazkaip padvejojau- gal kas naudojat ji? blush2.gif
Pacios nuorodos neturiu- viska pasikopijavau i word faila- brukstelkit i AZ savo meila- permesiu 4u.gif
Gal ta kompreso receptuka galit imest?
QUOTE(Keretoja @ 2012 08 25, 00:09)
As naudoju EA gydymosi ir aromaterapiniais tikslais bet iki siol tik isoriskai bandziau, koks ju poveikis i vidu ir kokiais kiekiais galima vartot neteko susidurt dar smile.gif
O nuo persalimo savo mazytei tepu ****** krutine ir nugaryte "vaiku mikrobu musykle" is KN arba eukaliptu EA, labai geras kompreso krutinei receptukas su levandu EA is "Padekime augti knygos" mus stebuklingai isgyde nuo uzsitesusio kosulio per 1 nakti, arba tiesiog taip sutapo, bet tikiu kad jis mums padejo smile.gif
O kas liecia vit D, tai nesu jo davus aplamai per gyvenima, nors rekomendavo profilatiskai po 1 lasiuka gydytoja, taciau buvau pasiskaicius nemazai neigaimos informacijos apie jo perdozavima ir kokie rimti pozymiai kai jo truksta ir vertetu susirupint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diem: 25 rugpjūčio 2012 - 08:40
Bandau ikelt receptuka smile.gif
user posted image
Atsakyti
4u.gif LAbai gerai gavosi- aciu!!! 4u.gif
QUOTE(Keretoja @ 2012 08 25, 10:13)
Bandau ikelt receptuka smile.gif

Atsakyti