QUOTE(neringa.jn @ 2012 08 19, 22:04)
Aš ne alionukas, bet noriu savo patirtimi pasidalinti
Mano supratimu ir praktiniais bandymais, cukraus esteris puikiai tinka. Lameliarinę emulsiją, įtariu, gavau gamindama su oliviem 1000 ir cukraus esteriu. Tik reikia daugiau, beveik iki 70 laipsnių kaitinti, aliejų pilti į vandens fazę, o ne atvirkščiai, kaip mes įpratę gaminti ir nevėsinti vandens vonelėje, o lengvai maišyti su šluotele ar šaukšteliu kol atvės. Kremukas vandenyje netirpsta, odą super drėkina . Montanovo nemėginau derinti su cukraus esteriu, bet turėtų dar geriau išeiti.
Mano supratimu ir praktiniais bandymais, cukraus esteris puikiai tinka. Lameliarinę emulsiją, įtariu, gavau gamindama su oliviem 1000 ir cukraus esteriu. Tik reikia daugiau, beveik iki 70 laipsnių kaitinti, aliejų pilti į vandens fazę, o ne atvirkščiai, kaip mes įpratę gaminti ir nevėsinti vandens vonelėje, o lengvai maišyti su šluotele ar šaukšteliu kol atvės. Kremukas vandenyje netirpsta, odą super drėkina . Montanovo nemėginau derinti su cukraus esteriu, bet turėtų dar geriau išeiti.
O ar galima cukraus esterį iki 70 laipsnių kaitinti? Paprastai jis būdavo naudojamas tik vos pašildžius (iki 40 laipsnių, berods) Gal galima plačiau apie patį gamybos būdą, nes turiu abu emulsiklius ir norėčiau ką nors panašaus susikurpti (juk montanov dar nėra kažžkur čia lengviau pasiekiamo )