ooooo Agne/Ramute... eina sau
Paskaičius jūsų istorijas, net nesmagu su savo menkais gaminiais ką ir bekomentuoti na bet labai tikiuosi, kad jūs tapsit paskatinimu ir sektinu pavyzdžiu daugumai merginų
Tik irgi norėčiau paklausti, ar galima užsiprenumeruoti naujienas jūsų bloge? Ar reikia pastoviai tikrintis?
Jūsų gaminiai ne menki, o normalūs, pagaminami, kai aš esu kuoktelėjusi mažumėlę, na bet visokių gi yra, visokių reikia... Visoms, kurios tik pradeda kažką gamint, paprastų receptų juk reikia labiausiai, taip kad dalinkitės
Kai tik išmoksiu, įdėsiu į blogą prenumeratos galimybę - tik dar nerandu, kaip. Nesimaivau, tikrai nemoku ir viską ten pati dariau, kelias dienas blūdijau kol meniu perpratau kaip įdėt... Jei kuri mokat, parašykit man į AŽ ką, kur, kaip reikia nustatyti, kad atsirastų langelis kuriame galima būtų parašyt savo el. pašto adresą ir gaut naujienas. Galimybių ten daug, tik dar naudotis nemoku.... Kai namo parvažiuosiu, įkelsiu kremo su Ice aprašymą. Ir ačiū jums visoms, juk aš taip pat iš jūsų mokausi
Kai tik išmoksiu, įdėsiu į blogą prenumeratos galimybę - tik dar nerandu, kaip. Nesimaivau, tikrai nemoku ir viską ten pati dariau, kelias dienas blūdijau kol meniu perpratau kaip įdėt... Jei kuri mokat, parašykit man į AŽ ką, kur, kaip reikia nustatyti, kad atsirastų langelis kuriame galima būtų parašyt savo el. pašto adresą ir gaut naujienas. Galimybių ten daug, tik dar naudotis nemoku.... Kai namo parvažiuosiu, įkelsiu kremo su Ice aprašymą. Ir ačiū jums visoms, juk aš taip pat iš jūsų mokausi
Dar isidekit ir RSS sekima- galesime i skaitykles isimesti (turetumet tokiu paciu budu (kaip ir naujienlaiskio prenumerata) isideti (kaip pvz) toki )
p.s. jei neatsiras, kas Jums paaiskintu kaip ir ka- parasykit man i AZ- bandysim padet
p.s. jei neatsiras, kas Jums paaiskintu kaip ir ka- parasykit man i AZ- bandysim padet
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2012 08 16, 17:13)
Jūsų gaminiai ne menki, o normalūs, pagaminami, kai aš esu kuoktelėjusi mažumėlę, na bet visokių gi yra, visokių reikia... Visoms, kurios tik pradeda kažką gamint, paprastų receptų juk reikia labiausiai, taip kad dalinkitės
Kai tik išmoksiu, įdėsiu į blogą prenumeratos galimybę - tik dar nerandu, kaip. Nesimaivau, tikrai nemoku ir viską ten pati dariau, kelias dienas blūdijau kol meniu perpratau kaip įdėt... Jei kuri mokat, parašykit man į AŽ ką, kur, kaip reikia nustatyti, kad atsirastų langelis kuriame galima būtų parašyt savo el. pašto adresą ir gaut naujienas. Galimybių ten daug, tik dar naudotis nemoku.... Kai namo parvažiuosiu, įkelsiu kremo su Ice aprašymą. Ir ačiū jums visoms, juk aš taip pat iš jūsų mokausi
Kai tik išmoksiu, įdėsiu į blogą prenumeratos galimybę - tik dar nerandu, kaip. Nesimaivau, tikrai nemoku ir viską ten pati dariau, kelias dienas blūdijau kol meniu perpratau kaip įdėt... Jei kuri mokat, parašykit man į AŽ ką, kur, kaip reikia nustatyti, kad atsirastų langelis kuriame galima būtų parašyt savo el. pašto adresą ir gaut naujienas. Galimybių ten daug, tik dar naudotis nemoku.... Kai namo parvažiuosiu, įkelsiu kremo su Ice aprašymą. Ir ačiū jums visoms, juk aš taip pat iš jūsų mokausi
Merginos gal kuri naudojat ne alavijo geli, o alavijo ekstrakta? Niekad nebuvo maiseli susoke i viena gumula? Maniskis buvo is KN. Katik gaminaus kremuka, norejau ideti, bet ziuriu vienas didelis kleckas nors sandariai uzdarytas buvo
QUOTE(ausrele_s @ 2012 08 16, 21:31)
Merginos gal kuri naudojat ne alavijo geli, o alavijo ekstrakta? Niekad nebuvo maiseli susoke i viena gumula? Maniskis buvo is KN. Katik gaminaus kremuka, norejau ideti, bet ziuriu vienas didelis kleckas nors sandariai uzdarytas buvo
Turiu alavijo ekstr. is KN.. tai irgi dabar turimas greitai susoko i viena gumula, o pries tai turetas (irgi is KN) man atrodo net metus isbuvo nesusokes (ir nesusoko, nes isnaudojau).. laikymo salygos abieju buvo vienodos (panasios).
Aisku tada ne tik pas mane jis susoko i gumula. Matyt toks jau yra Vakar taip ir dariau - pagramdizau truputi ir dejau.
labas
isitryniau alioniuko zinute tai pasidariau krema pagal si recepta http://www.aromashka...okrug_glaz.html
jauciu per ilgai su plakikliu maiciau labai daug kremo gavosi bet niekas neatsiskyre labai greitai isigeria ,kreme labai daug aliejaus laseliu ar kaip cia isireiksti
nu bet kaip man to simulgelio reikia
alioniuk gal ir kvailas klausimas nu bet klausiu
Montanov L o ar negalima su ester de sucre derinti ar cia labai jau nusisneku
isitryniau alioniuko zinute tai pasidariau krema pagal si recepta http://www.aromashka...okrug_glaz.html
jauciu per ilgai su plakikliu maiciau labai daug kremo gavosi bet niekas neatsiskyre labai greitai isigeria ,kreme labai daug aliejaus laseliu ar kaip cia isireiksti
nu bet kaip man to simulgelio reikia
alioniuk gal ir kvailas klausimas nu bet klausiu
Montanov L o ar negalima su ester de sucre derinti ar cia labai jau nusisneku
QUOTE(zydrem @ 2012 08 19, 12:53)
labas
isitryniau alioniuko zinute tai pasidariau krema pagal si recepta http://www.aromashka...okrug_glaz.html
jauciu per ilgai su plakikliu maiciau labai daug kremo gavosi bet niekas neatsiskyre labai greitai isigeria ,kreme labai daug aliejaus laseliu ar kaip cia isireiksti
nu bet kaip man to simulgelio reikia
alioniuk gal ir kvailas klausimas nu bet klausiu
Montanov L o ar negalima su ester de sucre derinti ar cia labai jau nusisneku
isitryniau alioniuko zinute tai pasidariau krema pagal si recepta http://www.aromashka...okrug_glaz.html
jauciu per ilgai su plakikliu maiciau labai daug kremo gavosi bet niekas neatsiskyre labai greitai isigeria ,kreme labai daug aliejaus laseliu ar kaip cia isireiksti
nu bet kaip man to simulgelio reikia
alioniuk gal ir kvailas klausimas nu bet klausiu
Montanov L o ar negalima su ester de sucre derinti ar cia labai jau nusisneku
Aš ne alionukas, bet noriu savo patirtimi pasidalinti
Mano supratimu ir praktiniais bandymais, cukraus esteris puikiai tinka. Lameliarinę emulsiją, įtariu, gavau gamindama su oliviem 1000 ir cukraus esteriu. Tik reikia daugiau, beveik iki 70 laipsnių kaitinti, aliejų pilti į vandens fazę, o ne atvirkščiai, kaip mes įpratę gaminti ir nevėsinti vandens vonelėje, o lengvai maišyti su šluotele ar šaukšteliu kol atvės. Kremukas vandenyje netirpsta, odą super drėkina . Montanovo nemėginau derinti su cukraus esteriu, bet turėtų dar geriau išeiti.
QUOTE(neringa.jn @ 2012 08 19, 21:04)
einu dar apsaugini krema pasidaryti ryt vaziuojam jodu pakvepuoti
Sveikos,
gal kuri turit receptuką plaukų fluido ar kažko panašaus. Mano plaukai šiurkštūs, garbanoti, daraus kaukes, balzamus su keratinais ir pan., bet vis tiek plaukai nebūna tokie švelnūs, kaip po pirktinių fluidų ar aliejukų. Užtekdavo keliais lašais pasitepti ir plaukai būdavo kaip šilkiniai.
gal kuri turit receptuką plaukų fluido ar kažko panašaus. Mano plaukai šiurkštūs, garbanoti, daraus kaukes, balzamus su keratinais ir pan., bet vis tiek plaukai nebūna tokie švelnūs, kaip po pirktinių fluidų ar aliejukų. Užtekdavo keliais lašais pasitepti ir plaukai būdavo kaip šilkiniai.
sveikos, gal kuri pakomentuos, radau recepta, labai jis paprastas, todel susigundziau, bet ar jis tiktu normaliai odai (man 23m) patepti pries einant miegoti?
Дворянский крем домашнего приготовления:
взять 200 гр. жирной сметаны (лучше деревенской),
сок 1 лимона,
100 гр. одеколона или розовой воды,
100 гр. спирта (если есть прыщи, можно взять настойку календулы),
2-3 ст. л. огуречного сока,
2 свежих желтка.
Namų kremas bajorų:
200 gr. riebios grietinės (pageidautina kaimiskos)
1 citrinos sultys
100 g.odekolono arba roziu vandens
100 g. spirito (jei turite spuogų, jūs galite imti medetkų tinktūros)
2-3 šaukštai. agurkų sultys
2 švieži kiaušinių tryniai.
ir ar ne per daug cia ir spirito ir odekolono....gal sausintu ?
Дворянский крем домашнего приготовления:
взять 200 гр. жирной сметаны (лучше деревенской),
сок 1 лимона,
100 гр. одеколона или розовой воды,
100 гр. спирта (если есть прыщи, можно взять настойку календулы),
2-3 ст. л. огуречного сока,
2 свежих желтка.
Namų kremas bajorų:
200 gr. riebios grietinės (pageidautina kaimiskos)
1 citrinos sultys
100 g.odekolono arba roziu vandens
100 g. spirito (jei turite spuogų, jūs galite imti medetkų tinktūros)
2-3 šaukštai. agurkų sultys
2 švieži kiaušinių tryniai.
ir ar ne per daug cia ir spirito ir odekolono....gal sausintu ?