Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios, 19 tema

Apklausa: Kiek jums metu? (136 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
ooooo Agne/Ramute... eina sau wub.gif
Paskaičius jūsų istorijas, net nesmagu su savo menkais gaminiais ką ir bekomentuoti smile.gif na bet labai tikiuosi, kad jūs tapsit paskatinimu ir sektinu pavyzdžiu daugumai merginų wub.gif
Tik irgi norėčiau paklausti, ar galima užsiprenumeruoti naujienas jūsų bloge? Ar reikia pastoviai tikrintis?smile.gif
Atsakyti
Jūsų gaminiai ne menki, o normalūs, pagaminami, kai aš esu kuoktelėjusi mažumėlę, na bet visokių gi yra, visokių reikia... biggrin.gif 4u.gif Visoms, kurios tik pradeda kažką gamint, paprastų receptų juk reikia labiausiai, taip kad dalinkitės biggrin.gif
Kai tik išmoksiu, įdėsiu į blogą prenumeratos galimybę - tik dar nerandu, kaip. Nesimaivau, tikrai nemoku ir viską ten pati dariau, kelias dienas blūdijau kol meniu perpratau kaip įdėt... Jei kuri mokat, parašykit man į AŽ ką, kur, kaip reikia nustatyti, kad atsirastų langelis kuriame galima būtų parašyt savo el. pašto adresą ir gaut naujienas. Galimybių ten daug, tik dar naudotis nemoku.... Kai namo parvažiuosiu, įkelsiu kremo su Ice aprašymą. 4u.gif Ir ačiū jums visoms, juk aš taip pat iš jūsų mokausi 4u.gif
Atsakyti
Dar isidekit ir RSS sekima- galesime i skaitykles isimesti 4u.gif (turetumet tokiu paciu budu (kaip ir naujienlaiskio prenumerata) isideti (kaip pvz) toki smile.gif ) 4u.gif
p.s. jei neatsiras, kas Jums paaiskintu kaip ir ka- parasykit man i AZ- bandysim padet 4u.gif
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2012 08 16, 17:13)
Jūsų gaminiai ne menki, o normalūs, pagaminami, kai aš esu kuoktelėjusi mažumėlę, na bet visokių gi yra, visokių reikia... biggrin.gif  4u.gif Visoms, kurios tik pradeda kažką gamint, paprastų receptų juk reikia labiausiai, taip kad dalinkitės biggrin.gif
Kai tik išmoksiu, įdėsiu į blogą prenumeratos galimybę - tik dar nerandu, kaip. Nesimaivau, tikrai nemoku ir viską ten pati dariau, kelias dienas blūdijau kol meniu perpratau kaip įdėt... Jei kuri mokat, parašykit man į AŽ ką, kur, kaip reikia nustatyti, kad atsirastų langelis kuriame galima būtų parašyt savo el. pašto adresą ir gaut naujienas. Galimybių ten daug, tik dar naudotis nemoku.... Kai namo parvažiuosiu, įkelsiu kremo su Ice aprašymą. 4u.gif  Ir ačiū jums visoms, juk aš taip pat iš jūsų mokausi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diem: 16 rugpjūčio 2012 - 16:27
Merginos gal kuri naudojat ne alavijo geli, o alavijo ekstrakta? Niekad nebuvo maiseli susoke i viena gumula? Maniskis buvo is KN. Katik gaminaus kremuka, norejau ideti, bet ziuriu vienas didelis kleckas doh.gif nors sandariai uzdarytas buvo verysad.gif
Atsakyti
Atpjauk/nugremžk kiek reikia, tirpink ir naudok per daug galvos sau nesukdama. Mano ilgai stovėjo gražiausi sausi alavijo miltukai, bet va tokią šlapią vasarą irgi drėgmės pritraukė, nors užsukamame indelyje buvo, tai dabar šaukštu skutu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė/Ramutė: 16 rugpjūčio 2012 - 21:35
QUOTE(ausrele_s @ 2012 08 16, 21:31)
Merginos gal kuri naudojat ne alavijo geli, o alavijo ekstrakta? Niekad nebuvo maiseli susoke i viena gumula? Maniskis buvo is KN. Katik gaminaus kremuka, norejau ideti, bet ziuriu vienas didelis kleckas doh.gif  nors sandariai uzdarytas buvo verysad.gif

Turiu alavijo ekstr. is KN.. tai irgi dabar turimas greitai susoko i viena gumula, o pries tai turetas (irgi is KN) man atrodo net metus isbuvo nesusokes (ir nesusoko, nes isnaudojau).. laikymo salygos abieju buvo vienodos (panasios).
Atsakyti
Aisku tada ne tik pas mane jis susoko i gumula. Matyt toks jau yra rolleyes.gif Vakar taip ir dariau - pagramdizau truputi ir dejau.
Atsakyti
labas
isitryniau alioniuko zinute doh.gif tai pasidariau krema pagal si recepta ax.gif http://www.aromashka...okrug_glaz.html
jauciu per ilgai su plakikliu maiciau labai daug kremo gavosi g.gif bet niekas neatsiskyre labai greitai isigeria ,kreme labai daug aliejaus laseliu g.gif ar kaip cia isireiksti g.gif
nu bet kaip man to simulgelio reikia doh.gif

alioniuk gal ir kvailas klausimas nu bet klausiu blush2.gif biggrin.gif
Montanov L o ar negalima su ester de sucre derinti g.gif ar cia labai jau nusisneku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 19 rugpjūčio 2012 - 11:58
QUOTE(zydrem @ 2012 08 19, 12:53)
labas
isitryniau alioniuko zinute doh.gif tai pasidariau krema pagal si recepta ax.gif http://www.aromashka...okrug_glaz.html
jauciu per ilgai su plakikliu maiciau labai daug kremo gavosi g.gif bet niekas neatsiskyre labai greitai isigeria ,kreme labai daug aliejaus laseliu g.gif ar kaip cia isireiksti g.gif
nu bet kaip man to simulgelio reikia doh.gif
alioniuk gal ir kvailas klausimas nu bet klausiu blush2.gif  biggrin.gif
Montanov L o  ar negalima su  ester de sucre  derinti g.gif ar cia labai jau nusisneku blush2.gif

Aš ne alionukas, bet noriu savo patirtimi pasidalinti smile.gif
Mano supratimu ir praktiniais bandymais, cukraus esteris puikiai tinka. Lameliarinę emulsiją, įtariu, gavau gamindama su oliviem 1000 ir cukraus esteriu. Tik reikia daugiau, beveik iki 70 laipsnių kaitinti, aliejų pilti į vandens fazę, o ne atvirkščiai, kaip mes įpratę gaminti ir nevėsinti vandens vonelėje, o lengvai maišyti su šluotele ar šaukšteliu kol atvės. Kremukas vandenyje netirpsta, odą super drėkina thumbup.gif . Montanovo nemėginau derinti su cukraus esteriu, bet turėtų dar geriau išeiti.
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2012 08 19, 21:04)
bet noriu savo patirtimi pasidalinti smile.gif

aciuks.gif 4u.gif
einu dar apsaugini krema pasidaryti ax.gif ryt vaziuojam jodu pakvepuoti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri turit receptuką plaukų fluido ar kažko panašaus. Mano plaukai šiurkštūs, garbanoti, daraus kaukes, balzamus su keratinais ir pan., bet vis tiek plaukai nebūna tokie švelnūs, kaip po pirktinių fluidų ar aliejukų. Užtekdavo keliais lašais pasitepti ir plaukai būdavo kaip šilkiniai.
Atsakyti
sveikos, gal kuri pakomentuos, radau recepta, labai jis paprastas, todel susigundziau, bet ar jis tiktu normaliai odai (man 23m) patepti pries einant miegoti? ax.gif

Дворянский крем домашнего приготовления:

взять 200 гр. жирной сметаны (лучше деревенской),
сок 1 лимона,
100 гр. одеколона или розовой воды,
100 гр. спирта (если есть прыщи, можно взять настойку календулы),
2-3 ст. л. огуречного сока,
2 свежих желтка.

Namų kremas bajorų:

200 gr. riebios grietinės (pageidautina kaimiskos)
1 citrinos sultys
100 g.odekolono arba roziu vandens
100 g. spirito (jei turite spuogų, jūs galite imti medetkų tinktūros)
2-3 šaukštai. agurkų sultys
2 švieži kiaušinių tryniai.

ir ar ne per daug cia ir spirito ir odekolono....gal sausintu ? g.gif
Atsakyti