Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios, 19 tema

Apklausa: Kiek jums metu? (136 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Agne/Ramute thumbup.gif Man labai patinka skaityti jusu postus. Juose tikrai daug naudingos informacijos. Daba viskas bus bloge thumbup.gif
Atsakyti
koks itaigus aprasymas- tikrai atsiminsim 4u.gif
QUOTE(alioniukas @ 2012 08 13, 00:53)
Issivaizduokite - dega lauzas, o jus i ji pilate alieju...

Pratinu savo drauges prie natur kosmetikos- sumakulinau drebanciom rankom krema (drebanciom, nes sau makulint- lengva, o kitam nesinori padaryti blogiau), tai drauge padebesiais skrajoja- glosto ta savo veida db pastoviai lotuliukas.gif dar nupirkau gasulo molio jai isbandyt ir radau kaukes aprasyma, kuri uzsimaniau isbandyti pati.
Po pirmu 5min tokie procesai ant veido vyko- jauciau, kaip molio dalelytes traukiasi ieskodamos vandens. Paskui pasijauciau botoksine- vyras is manes juokiese, o as nelabai veido raumenis galejau pajundinti- jei issisiepi, tai akys pradeda krist lotuliukas.gif sakau- ot, koks tom botoksinem gyvenimas, kai emociju reikst negali lotuliukas.gif
Atsakyti
As ir molio kaukes darausi, bet jei traukia veida, reikia vandeniu apslakstyt, kad molis ne is odos ji imtu smile.gif bet tikriausiai ta jau zinojot 4u.gif
Atsakyti
hmz... kazka praleidau, o ant to bio kos molio pakelio to nebuvo pamineta blush2.gif lotuliukas.gif stai kodel as botokso efektu dziaugiausi lotuliukas.gif

QUOTE(sauleszuikutis @ 2012 08 14, 13:13)
As ir molio kaukes darausi, bet jei traukia veida, reikia vandeniu apslakstyt, kad molis ne is odos ji imtu smile.gif bet tikriausiai ta jau zinojot  4u.gif

Atsakyti
As kai daraus kaukes su moliu daznai maisau su jogurtu. Tada ilgiau nedziusta mirksiukas.gif Man isvis labai patinka kaukes su jogurtu. Kartais ir vieno uzsiteplioju ax.gif

Agne /Ramute, jus cia berods nesenai kalbejot, kad jums labai patiko palergonijos ea is AZ. Ar ne tas kuriam dabar akcija? Planuojuos uzsakyma, tai galvoju gal irgi isimest rolleyes.gif
Atsakyti
Ne, ne tas pats. Šitas labiau pelargonijomis(jeronimais) kvepia, toks "žalesnis", čia egipto pelargonijos geraniolio chemotipo. Jų poveikis žinoma panašus, bet tos kur man labiau patinka - "Geranium type Bourbon" - citronelolio chemotipo, ekologiškos iš Madagaskaro, ir deja gerokai brangesnės. Muilams sueina egiptietiškos, kvepalams ir kremams man mielesnės burboniškos. Jos greta rožių panaudotos sustiprina rožių kvapą, pasitaupo brangios rožės, poveikis irgi geras, ir kvapas man patinka. thumbup.gif Ne tikra rožė žinoma, bet daug labiau rožiškas, saldesnis. Vašitas
Bet apie tą egiptietišką nieko blogo pasakyt negaliu, turiu, naudoju. Skirtingi jie, labiausiai kvapas skiriasi 4u.gif
Atsakyti
As ir galvojau, kad jus apie burbona snekejot, bet nutariau perklaust ax.gif
Aciu uz kvapo apibudinima 4u.gif '
Atsakyti
blink.gif su jogurtu? Geras smile.gif O kokiu santykiu dedat, ar is akies viskas? blush2.gif
QUOTE(ausrele_s @ 2012 08 14, 16:42)
As kai daraus kaukes su moliu daznai maisau su jogurtu. Tada ilgiau nedziusta mirksiukas.gif Man isvis labai patinka kaukes su jogurtu. Kartais ir vieno uzsiteplioju ax.gif

Atsakyti
As jogurta pati gaminuos, tai priklauso kokio jis tirstumo buna. Jei su moliu daraus, tai dedu kol buna tokia kosele, kad nevarvetu mirksiukas.gif Jus berods rasulo moli turit? Su juo nesu darius. Man baltasis patinka. Tik vyras sako, kad uzsitepliojus kaip geisa vaikstau biggrin.gif
Atsakyti
labas mergaites 4u.gif
vyras eilini karta su savo "statybiniais žaisliukais" isipjove iki kaulo doh.gif sikarta rankos pirsta doh.gif kaip pats išsireiške biggrin.gif dievas baudžia šventa diena dirbant biggrin.gif
prie visu jo pacio gydymo as galiu ant zaizdos jam uzlasinti levandu e.a. g.gif ramuneliu ,miros,arbatmedzio ,bergamociu ir turiu g.gif

dabar tik binta užsivyniojo kad kraujavima sustabdytu doh.gif

Agnė/Ramutė saunuole 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 15 rugpjūčio 2012 - 17:49
QUOTE(zydrem @ 2012 08 15, 18:45)
labas mergaites 4u.gif
vyras eilini karta su savo "statybiniais žaisliukais" isipjove iki kaulo doh.gif sikarta rankos pirsta doh.gif kaip pats išsireiške biggrin.gif dievas baudžia šventa diena dirbant biggrin.gif
prie visu jo pacio gydymo as galiu ant zaizdos jam uzlasinti levandu e.a. g.gif ramuneliu ,miros,arbatmedzio ,bergamociu ir turiu g.gif

dabar tik binta užsivyniojo kad kraujavima sustabdytu doh.gif

Agnė/Ramutė saunuole 4u.gif  thumbup.gif

Aš visų buitinių nelaimių atveju kaip pirmąją pagalbą levandų ea naudoju thumbup.gif
Sūnus buvo stipriai nubraukęs odą beveik "iki mėsos" eidamas tarzano keliu, tai nors ir labai perštėjo, užvarvinau levandų, uždėjau kompresinį tvarstį ir užvyniojau. Kitą dieną pakartojau tą patį, ir dar alavijo gelio užtepiau. Taip "gydantis" po 3-4 dienų žaizda buvo užsitraukusi ir nebeskaudėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2012 08 15, 19:36)
Aš visų buitinių nelaimių atveju kaip pirmąją pagalbą levandų ea naudoju thumbup.gif
Sūnus buvo stipriai nubraukęs odą beveik "iki mėsos" eidamas tarzano keliu, tai nors ir labai perštėjo, užvarvinau levandų, uždėjau kompresinį tvarstį ir užvyniojau. Kitą dieną pakartojau tą patį, ir dar alavijo gelio užtepiau. Taip "gydantis" po 3-4 dienų žaizda buvo užsitraukusi ir nebeskaudėjo smile.gif

aciu 4u.gif
as kada cia kepiau duona ir siek tiek aliejaus uztizko ant rieso ,nedaug bet ... tai pasitepiau alavijo geliu,pora kartu ,na kol baigiau kepti,paskui jau ir nejutau kad skaudetu biggrin.gif aisku uztisko tik pora lasiuku blush2.gif
Atsakyti