Siandien palyginus nieko. Vakar buvom su dukryte pasivaiksciot, tai ilgai netverem, parvarem namo. Bet kaip kaimynai vaiku nepriziuri, eina sau. Vakar netolimo kaimyno sunus su vienu mokykliniu svarkeliu pedino nuo stoteles iki namu, susitraukes vargsas. Baisu ziuret, kai tevai tokie neatsakingi. O gal jam kokia striuke mokykloj ateme? Paskui serga tie nabagai vaikai. As pati buvau su silta striuke ir pirstinem, tai kai pamaciu ji
Šiandien bevažinėjant Ramučiuose sutikom dvi mamas bet ne gi kalbinsi nesupras dar O kaip susitiknkat ir bendraujat?? Pas kažką ar važinėjatės gatvėmis? Kaip mums su jumis susitikti?!
As pabendrauju su Realybe gyvai, o su kitomis nebuvau susitikus. Ji gyvena netoli nuo manes. Siaip visai smagu butu kada vezimus kartu pastumdyt nors pas mane dabar visai rezimo nera, kol mazas lelius. Vos speju suktis
Tikiu ir suprantu, mes jau išaugom tai... Viskas susitvarkys ir rėžimas atsiras po truputį, mums jau metukas ir pora savaičikių, auginu antrą zuikį... Pirma jau dičkė... Galim po pietukų susitikti kai saulė ne tokia kaitri, nes labai nemalonu per karštį.... Beje, aš vardu Virginija, o jūs?