Įkraunama...
Įkraunama...

Spirulina

Gal kas konkretesnės ir informatyvesnės informacijos turite? rolleyes.gif
Atsakyti
o kokios ieskote? jeigu bendrai apie spirulina, tuomet man labai patinka sis paveiksliukas mirksiukas.gif tikrai yra daug konkrecios ir informatyvios informacijos
user posted image

QUOTE(*Linele* @ 2013 12 05, 15:00)
Gal kas konkretesnės ir informatyvesnės informacijos turite?  rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 05 gruodžio 2013 - 15:11
QUOTE(ladybird4 @ 2013 12 05, 15:08)
o kokios ieskote? jeigu bendrai apie spirulina, tuomet man labai patinka sis paveiksliukas  mirksiukas.gif tikrai yra daug konkrecios ir inforatyvios informacijos
user posted image

O kam ši tema tuomet reikalinga? Savartyno funkcija?
Ačiū, matau tikrai su sistema tampa maloniau bendraut nei su žmonėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
nepykit, as be pasaliniu negattyviu minciu tikrai.. tik gal sukonkretinkit klausima wink.gif

QUOTE(*Linele* @ 2013 12 05, 15:17)
O kam ši tema tuomet reikalinga? Savartyno funkcija?
Ačiū, matau tikrai su sistema tampa maloniau bendraut nei su žmonėmis  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(toffi1 @ 2013 03 16, 19:09)
Geriu Hawaiian Spirulina Pacifica ir labai dziaugiuosi ........ spirulinos milteliu, pirkau jas ekopirk, tik rudeni buvo akcija ir kaina 18lt.

Aš pirkau po 10lt už 100g tokią: http://www.iherb.com/p/22716
Kolkas dar nevartojau.
Atsakyti
renkuosi spiruliną. Jei ant made in china pakuotės yra eco tartautinis sertifikato ženklas, tai kaip ir kokybės ženklas? Ar kiekvienas pardavėjas gali įrodyti kur ir kokiomis sąlygomis yra auginama spirulina bei ar yra tarkim sunkiųjų metalų joje? (Kol kas poroje parduotuvių tik galėjo parodyti pakuotę ir ant jos uždėtą eco standarto ženklą) Skaičiau, kad ir Lietuvoje auginama spirulina, parduodama šviežia ir ji netgi bandymais nustatyta, kad ji geresnė nei džiovinta, nes džiovinimo proceso metu prarandama 20proc vitaminų bei kitų naudingų medžiagų. O gal į viską žiūrėti paprasčiau - jei spirulina jei turi tarptautinius kokybės ženklus yra visur gera, nesvarbu kokios firmos, nes konkurencinė kova vyksta visur ir bandoma savo prekę visada iškelt aukščiau kitų?

Atsakyti
As Spirulina miltelius naudoju jau trecias sezonas. Esu bandziusi ir tabletemis ir ta lietuviska varianta kuris yra nedziovintas. Mano nuomone, labiausiai pasiteisino sitas spirulina
Siaip stebuklu tikrai nedaro, bet energijos duoda, imunitetas stipreja, oda irgi labai teigiamai sureagavo. As 3 metus nesirgau, taciau tai tikrai nera vient tik spirulinos nuopelnas, reikia imuniteto stiprinimu uzsiimti kompleksiskai.
Siaip keistas man lietuviu poziuris i visu papildu vartojima, juk neteisingai pasirinkus papilda mes nuodijame savo organizma, o ne ji stipriname, todel manau, jog konsultuotis su gydytoju butina, nes vietoj naudos galime pasidaryti ir daug zalos. Ant visu rimtu firmu spirilina pakuociu rasoma, jog pries vartojima buti pasitarti su gydytoju.
Atsakyti
Kaip suprantat "neteisingai pasirinkus papildą": papildas gi ne vaistas?
Atsakyti
QUOTE(doreme @ 2014 03 11, 08:40)
As Spirulina miltelius naudoju jau trecias sezonas. Esu bandziusi ir tabletemis ir ta lietuviska varianta kuris yra nedziovintas. Mano nuomone, labiausiai pasiteisino sitas spirulina
Siaip stebuklu tikrai nedaro, bet energijos duoda, imunitetas stipreja, oda irgi labai teigiamai sureagavo. As 3 metus nesirgau, taciau tai tikrai nera vient tik spirulinos nuopelnas, reikia imuniteto stiprinimu uzsiimti kompleksiskai.
Siaip keistas man lietuviu poziuris i visu papildu vartojima, juk neteisingai pasirinkus papilda mes nuodijame savo organizma, o ne ji stipriname, todel manau, jog konsultuotis su gydytoju butina, nes vietoj naudos galime pasidaryti ir daug zalos. Ant visu rimtu firmu spirilina pakuociu rasoma, jog pries vartojima buti pasitarti su gydytoju.

Jūsų pasirinkimas geras, bet su tais gydytojais tai prajuokinote mažumėlę biggrin.gif Dar surasti reikia tokį, kuris ausies nenusuks, jei apie papildą užsiminsi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pupik @ 2014 03 12, 14:57)
Kaip suprantat "neteisingai pasirinkus papildą": papildas gi ne vaistas?

Ne ką blogiau gali pridirbti per ilgesnį vartojimo laiką nei vaistas. Juk jei prisirinksite pilną dažiklių ir šiaip kenksmingų pagalbinių medžiagų, tai negi galvojate, kad nepakenks?
Dabar gyvename perpildytoje, "prigamintoje" rinkoje, reikia mokėti rinktis ir neapsigauti savęs. Kolegė doreme gi jums parodė geros spirulinos pavyzdį, panagrinėkite jos skirtumus su kitomis, kur pvz. būna kapsulėse, kur visokių stearatų, celiuliozių, dioksidų dar pridėta. Kaip manote, gerai tai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 03 14, 13:40)
Dar surasti reikia tokį, kuris ausies nenusuks, jei apie papildą užsiminsi lotuliukas.gif

ooo taip thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
perskaičiau visą temutę ir supratau, kad tik vienam asmeniui spirulina pakenkė, kitiems buvo juntamas teigiamas poveikis.

aš nusiprikau šitą http://www.iherb.com...0-Tablets/14477 kol kas nieko nei blogo nei gero nejaučiu g.gif
Atsakyti
As ir su vaistininke pasitares isigijau spirulinos kapsulių, ir pastebejau, kad nuovargis gerokai sumazejo. Bet is tikro tai pirkau, kad butu truputi pagalba lieknejant, bo po ziemos atrodau baisiai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 17 balandžio 2014 - 19:26