Gal kas konkretesnės ir informatyvesnės informacijos turite?

o kokios ieskote? jeigu bendrai apie spirulina, tuomet man labai patinka sis paveiksliukas
tikrai yra daug konkrecios ir informatyvios informacijos

QUOTE(*Linele* @ 2013 12 05, 15:00)
QUOTE(ladybird4 @ 2013 12 05, 15:08)
o kokios ieskote? jeigu bendrai apie spirulina, tuomet man labai patinka sis paveiksliukas
tikrai yra daug konkrecios ir inforatyvios informacijos

O kam ši tema tuomet reikalinga? Savartyno funkcija?
Ačiū, matau tikrai su sistema tampa maloniau bendraut nei su žmonėmis

nepykit, as be pasaliniu negattyviu minciu tikrai.. tik gal sukonkretinkit klausima

QUOTE(*Linele* @ 2013 12 05, 15:17)
O kam ši tema tuomet reikalinga? Savartyno funkcija?

QUOTE(toffi1 @ 2013 03 16, 19:09)
Geriu Hawaiian Spirulina Pacifica ir labai dziaugiuosi ........ spirulinos milteliu, pirkau jas ekopirk, tik rudeni buvo akcija ir kaina 18lt.
Aš pirkau po 10lt už 100g tokią: http://www.iherb.com/p/22716
Kolkas dar nevartojau.
renkuosi spiruliną. Jei ant made in china pakuotės yra eco tartautinis sertifikato ženklas, tai kaip ir kokybės ženklas? Ar kiekvienas pardavėjas gali įrodyti kur ir kokiomis sąlygomis yra auginama spirulina bei ar yra tarkim sunkiųjų metalų joje? (Kol kas poroje parduotuvių tik galėjo parodyti pakuotę ir ant jos uždėtą eco standarto ženklą) Skaičiau, kad ir Lietuvoje auginama spirulina, parduodama šviežia ir ji netgi bandymais nustatyta, kad ji geresnė nei džiovinta, nes džiovinimo proceso metu prarandama 20proc vitaminų bei kitų naudingų medžiagų. O gal į viską žiūrėti paprasčiau - jei spirulina jei turi tarptautinius kokybės ženklus yra visur gera, nesvarbu kokios firmos, nes konkurencinė kova vyksta visur ir bandoma savo prekę visada iškelt aukščiau kitų?
As Spirulina miltelius naudoju jau trecias sezonas. Esu bandziusi ir tabletemis ir ta lietuviska varianta kuris yra nedziovintas. Mano nuomone, labiausiai pasiteisino sitas spirulina
Siaip stebuklu tikrai nedaro, bet energijos duoda, imunitetas stipreja, oda irgi labai teigiamai sureagavo. As 3 metus nesirgau, taciau tai tikrai nera vient tik spirulinos nuopelnas, reikia imuniteto stiprinimu uzsiimti kompleksiskai.
Siaip keistas man lietuviu poziuris i visu papildu vartojima, juk neteisingai pasirinkus papilda mes nuodijame savo organizma, o ne ji stipriname, todel manau, jog konsultuotis su gydytoju butina, nes vietoj naudos galime pasidaryti ir daug zalos. Ant visu rimtu firmu spirilina pakuociu rasoma, jog pries vartojima buti pasitarti su gydytoju.
Siaip stebuklu tikrai nedaro, bet energijos duoda, imunitetas stipreja, oda irgi labai teigiamai sureagavo. As 3 metus nesirgau, taciau tai tikrai nera vient tik spirulinos nuopelnas, reikia imuniteto stiprinimu uzsiimti kompleksiskai.
Siaip keistas man lietuviu poziuris i visu papildu vartojima, juk neteisingai pasirinkus papilda mes nuodijame savo organizma, o ne ji stipriname, todel manau, jog konsultuotis su gydytoju butina, nes vietoj naudos galime pasidaryti ir daug zalos. Ant visu rimtu firmu spirilina pakuociu rasoma, jog pries vartojima buti pasitarti su gydytoju.
Kaip suprantat "neteisingai pasirinkus papildą": papildas gi ne vaistas?
QUOTE(doreme @ 2014 03 11, 08:40)
As Spirulina miltelius naudoju jau trecias sezonas. Esu bandziusi ir tabletemis ir ta lietuviska varianta kuris yra nedziovintas. Mano nuomone, labiausiai pasiteisino sitas spirulina
Jūsų pasirinkimas geras, bet su tais gydytojais tai prajuokinote mažumėlę

Papildyta:
QUOTE(pupik @ 2014 03 12, 14:57)
Kaip suprantat "neteisingai pasirinkus papildą": papildas gi ne vaistas?
Ne ką blogiau gali pridirbti per ilgesnį vartojimo laiką nei vaistas. Juk jei prisirinksite pilną dažiklių ir šiaip kenksmingų pagalbinių medžiagų, tai negi galvojate, kad nepakenks?
Dabar gyvename perpildytoje, "prigamintoje" rinkoje, reikia mokėti rinktis ir neapsigauti savęs. Kolegė doreme gi jums parodė geros spirulinos pavyzdį, panagrinėkite jos skirtumus su kitomis, kur pvz. būna kapsulėse, kur visokių stearatų, celiuliozių, dioksidų dar pridėta. Kaip manote, gerai tai?

QUOTE(Monteverte @ 2014 03 14, 13:40)
ooo taip

perskaičiau visą temutę ir supratau, kad tik vienam asmeniui spirulina pakenkė, kitiems buvo juntamas teigiamas poveikis.
aš nusiprikau šitą http://www.iherb.com...0-Tablets/14477 kol kas nieko nei blogo nei gero nejaučiu
aš nusiprikau šitą http://www.iherb.com...0-Tablets/14477 kol kas nieko nei blogo nei gero nejaučiu