Įkraunama...
Įkraunama...

Spirulina

QUOTE(ladybird4 @ 2013 07 01, 15:45)
Vyras vartoja sportuojant. Geriam is koralinio klubo user posted image, nes gaunam su 20% nuolaida 4u.gif  Gamina RBC Life Sciences (JAV).

Bet ši spirulina ne vien tiktai sportuojant? Nes aš norėčiau labiau imunitetui stiprinti.
Atsakyti
oi, tikrai ne tik sportuojant smile.gif))
ji tinka ir imunitetui stiprinti, ir nuovargiui salinti smile.gif thumbup.gif

QUOTE(Dokule @ 2013 07 02, 08:47)
Bet ši spirulina ne vien tiktai sportuojant? Nes aš norėčiau labiau imunitetui stiprinti.

Atsakyti
Šiaip paieškojus, pilnas internetas tos spirulins: tačiau kai kurie teigia, kad jų gerenė už kitų, tuk nerašo kodėl. Juk cukrsu yra cukrus, tai kaip čia yra?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 12 04, 14:55)
sveiki, spirulina , kiek suprantu tai juros dumbliai, kuriuose gausu jodo, tai isderins jusu skydliaukes veikla,
as irgi kaskada geriau ji,
isdavoje-skydliauke isaugo iki nenormaliu dyziu ir operacija,
taigi, pasidomekite organizmo fiziologija, ir jau tikrai nepulkite gerti visko ka pasiulo,
yra labai daug paprastu, lietuvisku valymo proceduru,
kiek yra literaturos, nesuvokiu, kodel zmones tiki kazkokiu seminaru, kur reklamuoja neaiskios kilmes produkta, o nesidomi, tuom, kas yra visai salia musu-gamta, musu klimato juostos ir patikrtinta liaudies
sekmes 4u.gif

gerai kad si posta radau, jau galvojau organizma pabandyt pastiprint, bet ne nesusimasciau apie jodo kieki juose, o mano skydlaiuke ir dabar jau bedu turi sociai. gydytoja liepe vengti viskos kas turi jodo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Masha6 @ 2013 08 05, 15:02)

Spirulina Spirulinai nelygi biggrin.gif reikia būtinai žiūrėti į sudėti, kad nebūtų kitų priemaišų. tarkim esu pastebėjusi, kad vienoje pigesnėje yra daugiau priemaišų ir naudingų elementų kiekiai surašyti didesni, nes jų "dadėjo" cheminiu būdu, o aš atsirinkau kur naudingų medžiagų mažiau, bet nėra priemaišų. Manau kad tai ir įtakoja kainą.

Aš vartoju tokias (rekomendavo treneris, paaiškines kuo skiriasi jų kaina ir sudėtis)

user posted image
Atsakyti
vis paskaitau sia tema ir pasiurpstu,
tai drauge pasiule, tai treneris, tai kaimyne , o mes tikim,
pries vartojant kaska, reikia zinoti bent elementariau savo tyrimus-kraujo, slapimo, kraujo ph, kurie jau kaska pasako, zinoti organizmo fiziologija,
mes visi skubame, lekiame, isivazduojame, kad stai ale "stebuklingas" vanduo, spirulina, grazins mums energija, dar kaska gero padarys organizmui, bet patys nedarome nieko-pilnas internetas geru straipsniu, dometis, skaityti, ieskoti ir rasti tai kas tinka jums, butent jums, skaityti ir neigiamus atsiliepimus, juose irgi yra info, kai kada net geresnes,
gal kam ir labai nepatiks, tai ka parasiau, bet tai mano nuomone,
kada as paprasiau, kad atsilieptu nors vienas rimtai sergantis zmogus, kuris papildu pagalba, aisku po mediku gydymo, atsistojo ant koju, neatsirado nei vieno,
sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Is tiesu ta spirulina net kavos ir saldainiu parduotuveje patdavineja!!! O zmones neisigilina kas tai ir nuo ko. Turbut maza galvoti, kad tiesiog stiprina organizma..
Atsakyti
Aš pradėjau gerti "Imunosil" kapsules, ten yra ne tik spirulina, bet ir ežiuolė, pušų žievės extraktai thumbup.gif
Ir kaina pigiau, nei pirkti atskirai spiruliną vienąsmile.gif
Atsakyti
Sveiki
maskatukas, jūs nepulkite ir nermerkite taip žmonių, tai jų pasirinkimas Kiekvienas turi savo galvą ir tegul galvoja wink.gif

O į temą. Tai nors esu sveiko būdo ir narūralių produktų propaguotoja, bet turbūt mano organizmui to neužtenka atsitatyti po gimdymų ir bemiegių naktų. Imunitetas visiškai silpnas, tad jokiais natūraliais būdais kol kas nelabai pavyko pagerint situacijos Todėl vieną kart būdama sveikuolių parduotuvėje gavau pasiūlymą pabandyti Spiruliną. Suklusau, bet susilaikiau. Buvau beužsikabinus jį pabandyti dėl to, kad natūralus preparatas, bet šiandien pamačiau stendą parodoje su spirulinos produkcija ir pamenu ne kartą anksčiau jį mačiau. O man iškart asociacijos, kad geram produktui reklamos nereikia, kad čia kišami pinigai į reklamą, todėl kokia dalis jis tikrai naudingas , o kiek tai marketingas?
Nemėgstu aš jokių papildų ir negeriu, bet dabar papildoma pagalba būtina, todėl net nežinau ką rinktis, nuo ko pradėti domėtis,noriu kuo natūralesnių priemonių. Gal patarimų?
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 11 29, 00:57)
Sveiki
maskatukas, jūs nepulkite ir nermerkite taip žmonių, tai jų pasirinkimas Kiekvienas turi savo galvą ir tegul galvoja wink.gif

O į temą. Tai nors esu sveiko būdo ir narūralių produktų propaguotoja, bet turbūt mano organizmui to neužtenka atsitatyti po gimdymų ir bemiegių naktų. Imunitetas visiškai silpnas, tad jokiais natūraliais būdais kol kas nelabai pavyko pagerint situacijos Todėl vieną kart būdama sveikuolių parduotuvėje gavau pasiūlymą pabandyti Spiruliną. Suklusau, bet susilaikiau. Buvau beužsikabinus jį pabandyti dėl to, kad natūralus preparatas, bet šiandien pamačiau stendą parodoje su spirulinos produkcija ir pamenu ne kartą anksčiau jį mačiau. O man iškart asociacijos, kad geram produktui reklamos nereikia, kad čia kišami pinigai į reklamą, todėl kokia dalis jis tikrai naudingas , o kiek tai marketingas?
Nemėgstu aš jokių papildų ir negeriu, bet dabar papildoma pagalba būtina, todėl net nežinau ką rinktis, nuo ko pradėti domėtis,noriu kuo natūralesnių priemonių. Gal patarimų?

Maskatukas toks skeptiškas, bet čia vistiek kažko ieško, skaito apie papildus. Keista biggrin.gif

Bijote reklamos? Tai gal jūs ką tik gimusi jau žinojote apie spiruliną? Aš tai pavyzdžiui nežinojau, nežinojo mano seneliai, net tėvai. Būtent tik reklama, kitų žmonių pasakojimai ir pan. viešinimas padėjo sužinoti apie šį vertingą preparatą. Bet kaip ir minėjote, jei jums tai netinka, tai turite savo galvą, vartokite tuomet tą, kas nėra reklamuojama, ką sužinojote tik gimusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2013 12 05, 11:32)
Maskatukas toks skeptiškas, bet čia vistiek kažko ieško, skaito apie papildus. Keista biggrin.gif

Bijote reklamos? Tai gal jūs ką tik gimusi jau žinojote apie spiruliną? Aš tai pavyzdžiui nežinojau, nežinojo mano seneliai, net tėvai. Būtent tik reklama, kitų žmonių pasakojimai ir pan. viešinimas padėjo sužinoti apie šį vertingą preparatą. Bet kaip ir minėjote, jei jums tai netinka, tai turite savo galvą, vartokite tuomet tą, kas nėra reklamuojama, ką sužinojote tik gimusi mirksiukas.gif

Smagu, kad ir jūs sarkazmo stoka nesiskundžiat wink.gif Tačiau patarimas nelogiškas ir neefektyvus, ko būtent čia ir laukiau wink.gif
Yra patarlė, geram daiktui reklamos (turint galvoje komercinė reklama) nereikia. Turiu aplink pavyzdžiu kai šlamštas taip išreklamuojamas, kad atrodo auksą parduoda.Yra įmonių, kurios labai daug reklamai skiria neadekvačiai produkto kokybei. Todėl šiais laikais vien lankstinukais ir vadybininkų žodžiais geriau nepasitikėt.
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 12 05, 15:38)
Smagu, kad ir jūs sarkazmo stoka nesiskundžiat wink.gif Tačiau patarimas nelogiškas ir neefektyvus, ko būtent čia ir laukiau wink.gif
Yra patarlė, geram daiktui reklamos (turint galvoje komercinė reklama) nereikia. Turiu aplink pavyzdžiu kai šlamštas taip išreklamuojamas, kad atrodo auksą parduoda.Yra įmonių, kurios labai daug reklamai skiria neadekvačiai produkto kokybei. Todėl šiais laikais vien lankstinukais ir vadybininkų žodžiais geriau nepasitikėt.

Nesiskundžiu, dėkui.
Patarlių daug ir įvairių, bet ar čia vieta jas vardinti? Juk patarlės niekaip nesusijusios su gera spirulina. Gera spirulina tiek komersanto, tiek ir ubago rankoje išlieka ta pačia gera spirulina. Nesutinkate? Skaitykite spirulinos sudėtį, žiūrėkite iš kur ji gaunama, kokia koncentracija, lyginkite kainas ir išsirinkite geriausią, o ne baidykitės iš anksto dar nė neįsigilinusi.
Atsakyti