Įkraunama...
Įkraunama...

Ant nosies- penkeri

QUOTE(Kibelė @ 2012 08 14, 19:14)
tigre pati vos judu,o maziui nakti iki 39.5 pakile buvo, visa diena 37.5 laikosi, speju i vakara vel kils.
tie orai pas mus irgi silta-salta nebezinai kaip rengtis doh.gif
Siandien nauja masina isitaisem, 2012 laidos, net nezinau kaip i tai reaguoti doh.gif

Vajej kokia tempa aukšta,siaubas doh.gif
O dėl mašinos kaip jūms faina,sveikinu,gerai jūms važinėti...svarbiausia aplaistyti reikia mašinele,kad gerai važiuotu biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms
QUOTE(Kibelė @ 2012 08 14, 17:14)
tigre pati vos judu,o maziui nakti iki 39.5 pakile buvo, visa diena 37.5 laikosi, speju i vakara vel kils.
tie orai pas mus irgi silta-salta nebezinai kaip rengtis doh.gif
Siandien nauja masina isitaisem, 2012 laidos, net nezinau kaip i tai reaguoti doh.gif

Sveikinu su pirkiniu. O kaip reaguot, ka vyras nepasitares pirko? biggrin.gif
Sveikite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2012 08 15, 00:09)
Labas visoms

Sveikinu su pirkiniu. O kaip reaguot, ka vyras nepasitares pirko? biggrin.gif
Sveikite 4u.gif

nea, beveik visos santaupos isejo, tai nei dziaugtis nei ka, tokia pasimetus. Masinos tokios norejom, miesto ji, bet taupem beveik 3 metus ir per 2 val nera lotuliukas.gif
Gal sakau cia man temperatura taip veikia, kad pasidziaugt negaliu ir namas nusikelia porai metu vel, ech. Ketvirtadieni is salono pasiimsim gal tada pasidziaugsiu
user posted image

va kaip ji atrodo
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif
Kibele ,eik tu sau kokia tačka,super thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif Na ir kas kad išleidot per 2 valandos už tai turit gerems 20 metams nuostabi mašina,super... 4u.gif Nereikės pastoviai autoservise sėdėti ir taisyti. Liuxs mašinka biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 15 rugpjūčio 2012 - 12:29
Nieko pirkinukas, Kibele, smagiai jums vaziuot. Chevroletai nera super duper brangus, bet nauja masina yra nauja thumbup.gif Na aisku ne 20 metu kaip tigriuke sako, bet kuriam laikui bus geeeera vazinet, net pavydu biggrin.gif 4u.gif Gero vejo jums biggrin.gif
Ir dar MOT nereikes 3 metus, road tax irgi lyg nereikia (nesu tikra), super smile.gif

Mes siandien issiaiskinome, kad pas mane pilvelyje mergaite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 15 rugpjūčio 2012 - 22:55
QUOTE(premium @ 2012 08 16, 00:46)
Nieko pirkinukas, Kibele, smagiai jums vaziuot. Chevroletai nera super duper brangus, bet nauja masina yra nauja thumbup.gif Na aisku ne 20 metu kaip tigriuke sako, bet kuriam laikui bus geeeera vazinet, net pavydu biggrin.gif  4u.gif Gero vejo jums biggrin.gif
Ir dar MOT nereikes 3 metus, road tax irgi lyg nereikia (nesu tikra), super smile.gif

tax tik metai nemokami, po to jau moket,
Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2012 08 15, 23:46)

wub.gif wub.gif wub.gif priemium labai gerai,kad mergaite,Amirai bus geriau ir lengviau bendrauti su sese,liux thumbup.gif O jeigu vyras norės sūnaus,gal kada nors ir padovanuosi jam pagranduka 4u.gif
Labukas visoms mirksiukas.gif Kai kam šiandien pagaliau penktadienis,o man pagaliau paskutinis atostogų penktadienis...na nusibodo namie sėdėti,o dar pinigine ištuštėjo,nori nenoriu reikia į darbelį kėliauti. Bet aš noriu biggrin.gif
Su vyru mamos ***** ***** *****,kiek aš galiu tikėtis gero gyvenimo su jo.Žinokit gal ir gražiai atrodom nuotraukuose,bet foto Ievukis žino:-menas,kūryba,cirkas v.ž. Svoločius jis ir taškas.
Atiakas mamytės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 16 rugpjūčio 2012 - 12:20
Pamiršau paklausti kaip sekasi su med.pažimom į darželį? Ar praejot kas lanko darželi med.apžiūrą? Aš rytoj su vaikais anksty ryte važiuoju pas gydytoja.
Papildyta:
QUOTE(Tigriukė@ @ 2012 08 16, 13:19)
Labukas visoms mirksiukas.gif Kai kam šiandien pagaliau penktadienis,o man pagaliau paskutinis atostogų penktadienis...na nusibodo namie sėdėti,o dar pinigine ištuštėjo,nori nenoriu reikia į darbelį kėliauti. Bet aš noriu biggrin.gif

Na va ,man šiandien penktadienis...o pasirodo šiandien dar ketvirtadienis doh.gif doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes tinginiukes tongue.gif
Kur visos,fb matau Sandrita ir Kibele,kur kitos drauges dingo? Pelkių Moniuk,kaip tavo sveikata,kaip karapuzai tavo auga?
Na ka mamos ,šiandien paskambinau štai čia: http://www.skyrybuce...taktai.php?id=1 ,užsirašiau konsultacijai rugsėjo 10 d. ( galėjau ankščiau,bet pinigelių neturiu doh.gif ).
Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Ahoj braškės be cukraus lotuliukas.gif 4u.gif
Tigriuke-gal ir matai,ale pajungiu kompa ir duoduos po namus tudy siudy....tai mano mažoji žaidžia angry bird,tai bublikus biggrin.gif tai pribėgom žvilgteliu.Dėl skyrybų-pinigų niekada nebus,jei nebus pasiryžimo mirksiukas.gif laikykis brangioji,svarbu žengt žingsnį(tai padariusios tikrai patvirtintų tai) 4u.gif 4u.gif
Nu šiiandien jau dičkę kaip ir galutinai apipirkom thumbup.gif ale kokie norai(mados),tai *** ble... nesikeikus doh.gif du kart maniau nukirsiu turgui biggrin.gif nu bet radom kompromisą(nes jau man nervai nenešė).Ryt savo paną leidžiu į putų vakarėlį,į klubą biggrin.gif lai eina,šokiai "snarglicom" pora valandų galima,ane? smile.gif
Kaip visos kitos laikosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 08 17, 15:09)
Ahoj braškės be cukraus  lotuliukas.gif  4u.gif
Tigriuke-gal ir matai,ale pajungiu kompa ir duoduos po namus tudy siudy....tai mano mažoji žaidžia angry bird,tai bublikus biggrin.gif tai pribėgom žvilgteliu.Dėl skyrybų-pinigų niekada nebus,jei nebus pasiryžimo  mirksiukas.gif  laikykis brangioji,svarbu žengt žingsnį(tai padariusios tikrai patvirtintų tai) 4u.gif  4u.gif

Patikek Sandrita,kad esu ne tai ,kad pasiryžusi,aš miegu ir svajoju,kai mes pagaliau gyvensim atskirai. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif vacation4.gif
Labadienis mamos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 18 rugpjūčio 2012 - 14:24
Labukas mamytės,nors pas mus visai neidomu,bet manau ateis ruduo vėl dažniau bendrausim temoje mirksiukas.gif 4u.gif
Labai greitai mūsų vaikučių gimtadieniai prasidės,jetau kaip pagalvoju švesim 5 metų jubileju blink.gif wub.gif Vadinasi mes beveik 5 metus draugaujam. Aš nuo 4 mėnesiuko pradėjau rašyti.
Mano nuotaika gera,vakar važavom į Belmontus, fb foto yra iš pasivakčiojimo.
pelkių Monai,kaip tavo sveikata,parašyk,mes ne šiaip sau klasinėjom,tikrai tu mums laaabai rūpi wub.gif mirksiukas.gif
doviliuke,kaip Karinutes galvyte,ar viskas gerai?
Kibelė,kaip tu ir Domukas,ar pasveikot?
priemium,kaip jautesi? nestuke.gif
virgutej,kaip tavo šeimyna gyvena,ypač mažyle?
~Sandrita~ kaip tavo paneles gyvena,kaip tu?
vaivora,kaip tau sekasi? Dar atostogauji?
Visiems linkėjimai ir gero sekmadienio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 19 rugpjūčio 2012 - 15:11