Įkraunama...
Įkraunama...

Ant nosies- penkeri

QUOTE(doviliuke @ 2012 08 03, 13:55)
premium, kaip tavo savijauta? dar nejauti judesiuku?Nezinai ka turesit?

Laba, zinok jauciu jau seniai bumsiukus, dar senuose namuose kai buvom prasidejo, tai jau beveik menesis. rugpj 15 bus scanas, tai jei pasirodys jau zinosim ko laukiam mirksiukas.gif
Gal kiek veliau ikelsiu nuotrauku is siandienos diplomu biggrin.gif
Iki
Atsakyti
Labas rytas su kava.
kaip damos mokyklai pasiruose?
Mes susipirkom viska sia savaite, Domas staipesi su uniforma puse dienos.
kol kas labai laukia mokyklos ziuresim kaip bus toliau
Atsakyti
laba dienelė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pirmiausia tai sveikinimai papilnėjusiam kolektyvui 4u.gif

Ir visiems viesiems kitiems. 4u.gif

Sunkiai bepavyksta čia užsukti - darbe pats sezonas, o dar vienu etatu sumažino. Veiklos daugiau nei užtektinai blush2.gif

Vis dar neapsiprantu, kad kai kurios mamytės jau mokyklinukus augina. bigsmile.gif Maniškis man dar toks viščiukas, ne mokslai jam dar galvoje, o kur įlipti, užlipti, nušokti doh.gif Nors darželyje auklėtojos džiaugiasi, kad viską daro, ką turi ir dar daugiau g.gif

O šiaip augam po truputuką, daugmaž sveiki (neskaitant mėlynių ir apsibalnojimų doh.gif )
Priminimui apie save užteks ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
mes po savaitgalio Šventojoje. Vakar grįžom vakare. Pabuvom, pailsėjom, sugrįžom- ir vat koks oras biggrin.gif esmėj suspėjom... biggrin.gif
nervai tik ima- dukra basutes "pametė" . Na žiopla žiopla...nei kada nei kur paliko neatsimena, greičiausiai kažkur pajūry, nes gyvenom netoli jūros tai vis migruodavo basomis į pajūrį ir atgal. O daugiau viskas gerai ir sėkmingai, oras geras, kompanija irgi , tai viskas ir gerai biggrin.gif
o dabar tai ką- vėl puodai ir virtuvė, agurkus reikia vakuot...a vbat tingisi viskas...smėlio pilni namai iš tašių...ech... na nors gerai dar kad dar pora svaitėlių atostogų turiu...
Atsakyti
Laba merginos smile.gif prapuolę visos 4u.gif Kaip laikotės,kas gero?
Mes ruošiamės rugsėjui...daktarai,priemonės,skudurai...
Aš vakuoju....(dar laukia sultys,burokėliai,agurkai-pamidorai,avietės) karsta.gif
Vyresnėlė dar atostogaus,išleisiu Kaunan pas drauge-krikšo tėvus,paskui gal į vengriją su tata smile.gif dar laiko yra.Mažoji su manim biggrin.gif
Vakar man įgėlė širšė....prisikalbėjau,tai vakar koja buvo sutinus,šiandien jau gerai....prisižiūriu tv(mirė nuo įkandimo...) tai man paskui paranoja biggrin.gif O daugiau tai nieko naujo pas mumi smile.gif tas pats per tą patį smile.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis mamos mirksiukas.gif
Pas mus viskas gerai,nieko naujo ir įdomaus. Gimte savo atšvenčiau gerai,su sese,švogeriu ,vyru ir Donatuku. Vyresnėlis tik šiandien grįžo iš kaimo.
Sandrita aš irgi išsigasčiau jeigu mane širše įgeltu. Reikėjo dar kokio antialerginio vaistuko išgerti.
Mokyklai rušiuosi aš doh.gif biggrin.gif mokyklinukas mano nieko nenori,jam įdomiausia kompas,draugai lauke ir mobiliakas...siaubas vienas.
Po savaiteles į darbą kėliausiu.
Donatukas mano šaunuolis,paaugo per vasarą,labai protingai šneka,bet kalba laaabai daug be petraukos ir jeigu jam neatsakai kalbės ir klausinės kol jam neatsakau doh.gif rolleyes.gif biggrin.gif Būna labai įkirus,supyksta greitai,bet mielas ir švelnus berniukas. wub.gif
Visos žinios iš manęs. Ikiukas mielosios,kaip kitos gyvena?
Atsakyti
labas rytas su kava 4u.gif

Nežinau ar spėsiu parašyt cool.gif sukuosi kaip bitutė ypač kai vaikai visi namie. Ateinu atrodo prie kompo 5 min pertraukėlei tai ji taip pralekia kad nespėju net parašyt smile.gif

O mes gyvenam kaip ir normaliai smile.gif Mažoji turi bėdų su pilvuku, pasiraito, paverkšlena. Didieji daug laiko būna lauke. Gerdas kažkaip nelenda be reikalo prie sesės, tik pasimyluoti, o vat Vaiva tai tikra mergaitė padėjėja. Sunku jai paaiškinti kad gali ką negero padaryt. Ji taip savim pasitiki thumbup.gif Žodžiu kai ji prie mažosios reikia saugoti lotuliukas.gif
Taip mergytės vardas Aiva cool.gif ilga istorija, bet mažoji tokį išsirinko. Labai norėjau kad nebūtų panašūs, bet gavosi labai panašūs lotuliukas.gif Bet kitas joks vardas jai tiesiog netiko cool.gif

Aš pati gerai jaučiuosi, aišku būna nuovargio akimirkų, bet esmė kad širdyje pavasaris thumbup.gif

Premium kaip tavo pilvelis? Ten nuotraukoj neina įžiūrėt, bet man kažkaip pilvelio nesimatė? ar paslėpus buvai biggrin.gif Ar Amira jau laukia leliuko? Kiek čia tom savaitėm tau jau yra?

Doviliuke kaip jūsų sveikatos?

Kaip Monas?

La bamba smagu kad užsukai, ačiū už sveikinimus 4u.gif

Sandrita man prieš gimdymą buvo bitė įkandus į padą, tai žiauriai skaudėjo, gerai kad nereikėjo važiuot gimdyt su tokia koja biggrin.gif o tu kai alergiškai tai išvis baisu. Gaudyk 4u.gif

Tigriuke su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgutej: 13 rugpjūčio 2012 - 08:05
Įdėjau į fotki foto mažosios 1 mėnesiuko proga, kaip paaugo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2012 08 13, 08:29)
Tigriuke su gimtadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif 

Ačiū virgutej mirksiukas.gif
Laba diena mamytės 4u.gif Vakar žiūrėjot Olimpiados uždarymą? Jetau ,kaip viskas gražu būvo,apgalvota,nuostabu tiesiog,net porą kartų apsižliumbiau,super šou thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Va dabar sėdžiu,o mano Donatas kviečia policiją mama į kaleimą pasodinti už tai,kad jis norėjo 10 tą gabaliuką šokolado,o mama nedavė jam,riekė kaip išprotėjas,gavo per šiknute,dabar laukiu policijos...dar pasakė,kad jis manes nemyli,esu bloga ir pykta blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2012 08 13, 06:29)
O mes gyvenam kaip ir normaliai smile.gif

Premium kaip tavo pilvelis? Ten nuotraukoj neina įžiūrėt, bet man kažkaip pilvelio nesimatė? ar paslėpus buvai biggrin.gif Ar Amira jau laukia leliuko? Kiek čia tom savaitėm tau jau yra?

Nuotraukoj ten tokia maskuojanti palaidine, yra yra pilviukas, o siaip tai jau spejau 8-9 kg priaugt blush2.gif Storuliuke jau esu, kaip ir su pirmu nestuke.gif buvo, matyt taip jau man lemta, kartais supanikuoju, bet nieko, numesiu kai laikas bus irnesakyk.gif Man rytoj lygiai 20 savaiciu, puse nestumo ir treciadieni scanas smile.gif Jau kaip mano mergina laukia, tai tu neklausk, klausineja kasdien, pilva myluoja, buciuoja, ojoj biggrin.gif

Smagu, kad ir jums gerai sekasi, didele seimyna wub.gif
QUOTE(Tigriukė@ @ 2012 08 13, 13:04)
Va dabar sėdžiu,o mano Donatas kviečia policiją mama į kaleimą pasodinti už tai,kad jis norėjo 10 tą gabaliuką šokolado,o mama nedavė jam,riekė kaip išprotėjas,gavo per šiknute,dabar laukiu policijos...dar pasakė,kad jis manes nemyli,esu bloga ir pykta blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

va ir tavo "mielas ir svelnus" berniukas kaip dar vakar rasei lotuliukas.gif Zinau zinau, tokie jau tie vaikuciai, viena akimirka angeliukai, kita jau velniukai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(la_bamba @ 2012 08 06, 10:33)

Vis dar neapsiprantu, kad kai kurios mamytės jau mokyklinukus augina.  bigsmile.gif Maniškis man dar toks viščiukas, ne mokslai jam dar galvoje, o kur įlipti, užlipti, nušokti  doh.gif Nors darželyje auklėtojos džiaugiasi, kad viską daro, ką turi ir dar daugiau  g.gif

Tokie tien dar ir mokinukai, cia kaip priesmokykline grupe, i 1 klase tik kitais metais eis. Tiek, kad jau ne darzelis, uniformos, tvarka kaip mokykloj ir moket nebereikia jau kaip uz darzeli thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes mamos 4u.gif Lauke beveik ruduo doh.gif
premium va va,teisingai rašai apie vaikus,o dar svarstykles pagal ženklą,tik spėk pagal vaiko nuotaika suktis biggrin.gif
Kibelė mačiau fb ,kad sergat,kaip jaučiates?
Atsakyti
tigre pati vos judu,o maziui nakti iki 39.5 pakile buvo, visa diena 37.5 laikosi, speju i vakara vel kils.
tie orai pas mus irgi silta-salta nebezinai kaip rengtis doh.gif
Siandien nauja masina isitaisem, 2012 laidos, net nezinau kaip i tai reaguoti doh.gif
Atsakyti