Labadienis mamos
Blinas jeigu vairuočiau išliekčiau į savo kaimelį,mieste karšta ir neįdomu
Aj,mano planas nr.1 užsirašytis nuo rugsėjo į Vairavimo mokyklą ( gal jau sakiau,bet dar kartą pakartosiu
).
Mano atostogos pratestos iki rugpjūčio 20 d. ,ir džiugu ir keista,jau galvojau po savaitės į darbą,bet vaikų labai mažai ( aišku,kad dvi sav.išleido neapmokamai,o viena teks per visus metus atidirbti).
Kas dar? Rytoj važiuosim su vaikais į 3D žiūrėti Ledinmetį ( gal kas matė,ar patiko?) ,turim vieną kuponą už 50 lt. o su ačiū kortele nuolaida dar,sumokėsiu tik 1 litą už trys biletus . Feka?
Va galvojau,gal važiuoti į kaimą vienai savaitei? Ir vėl ,be mašinos man tenai nelabai patogu.
Ir į pardę nuvažiuoti ir prie ežerų,o tvenkiny nusibosta maudytis,nors tikrai vandenukas pas mus šiltas ir labai švarus.
Labuks
Kibėliuk. Manai reikia skirtis o ne pastoviai bartis, nekęsti viens kitą? Jis sako,kad mane myli
Bet va,kaip ir sakiau, praeitą savaite elgesi labai gerai...ir tai truko 4 DIENAS
Vakar pasakiau ramiai, einam paduosim prašymą skyryboms, o jis " neturiu laiko,aš dirbu,nori skirtis eik ir viską sužinok". O paskui sako " o kur tu gyvensi po skyrybų?" Pasakiau " ...na jo ,jeigu aš išsiskirsiu, tapsiu bomžė, alkoholikė ,narkomane ir koks man skirtumas kur gyvensiu, galėsiu kokiam sąvartyne apsigyventi.... Juokas pro ašaras
Papildyta:
QUOTE(vaivora193 @ 2012 07 23, 16:53)
o dėl vyro tai nežinau... nors jei man reikėtų tai saviškiu atveju turiu viską suplanavusi kas kaip ir t.t., bet tai tfu tfu tfu manau man to nereikės niekada
na va dabar mano "draugė pletkininkė" kuri labai sąžiningai skaito jau galės sakyt kad vat jau ir vyras ją palieka - skiriasi...benkarto nebenori augint
Pas jūs viskas gerai,ir tu vaivoriuk visai kitas žmogus negu aš,vyras tavo irgi ne toks kaip mano,džiaugiuosi kai girdžiu,matau,kad yra gražių ir laimingų šeimų
Papildyta:
QUOTE(Ievukis @ 2012 07 24, 21:34)
Sveikos cioce :* kaip gyvuojat? Kaip fainai kad vel atsilo orai. Urtei nuo rugpjucio vel darzelis prasideda,o sakiau per liepos menesi apkeliausiu drauges kituose miestuose,tai finale iskeliavom viena karta
nu bet nieko,iki darzelio dar dvi keliones ant greituju susiplanavom
darbai darbus veja,o vasara pro sona bega.
Nuckis visoms :*
Labukas Ievukis
Matau FB tavo darbą,super
Papildyta:
Pamiršau parašyti,kad vyro sese ( mano klasiokė ir tais laikais kol neištekėjau už jo brolį mano geriausia draugė) pagimdė liepos 5 d. mažyte mergytę ( tik 2700 ),bet dabar jau sveria 3.300. Pavadino Ariana.
Na okej,einu jau,iki