Įkraunama...
Įkraunama...

Ant nosies- penkeri

QUOTE(vaivora193 @ 2012 07 22, 16:52)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
jetau mergos įkertat kiek Vln kainuoja nuoma+patarnavimai...na negražu svetimus pinigus skaičiuoti, bet kai  kažkada rašė kiek Tigriukė gauna algos tai tikrai būtų sunku....o dar ir vaikus išlaikyt.
aš  neturiu patarimo.

kaip savaitgalis?

man gerai  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Jeigu bučiau pasiturinčia mergina galėčiau gal but ir išeiti su vaikais,bet kai gaunu alga 1300 apie ką galima kalbėti. Ir dar,šiaip man labai patiko virgutes pasiūlimas,bet deja negaliu sau lesti tokią prabangą... Ir šiaip mano nuomone,kad vyras turi užleisti mūms vietą,o ne aš jam su dviems vaikais. smile.gif
Labuks visoms mirksiukas.gif Mamos ,kaip video į albumelį ikelti,man neišeina doh.gif

Papildyta:
Grįžom apie 20 val. Kaime jau bulvyčių yra,agurkų pomidoriukų ,svogunų,burokelių pririnkau. Agrastų ir raudon. serbentų kompotukui atsivežiau.
virgutej,kokia mergytė faunuoliukė,oj kaip norėčiau lelyte turėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukė@ @ 2012 07 19, 15:17)
labai geras patarimas,ačiūkas

Kaip tavo mažyle elgesi,kaip valgo,miega,kaip pačios sveikata?

jei nėra galimybės išsinuomot tai gal būtų kur prisiglaust? Nu man taip durnai kai turi kankintis verysad.gif Ir kaip suprantu iš tavo aprašymų tai jokiu būdu vyro neišprašysi iš namų, kad ir laiknam. paskui jei nuspręstum skirtis tai al ir paliktų jums butas su vaikais g.gif

Mano mažylė visai nieko, būna kad paskaudena pilvukas, bet gyventi galima. Valgo įvairiai, kartais nori dažniau, bet stengiuosi bent 2val pratemti ax.gif Gerdas labai saugo sesutę, o Vaiva daug padeda, jei pamirštu atneša rankšluostį į vonią užpakaliukui, kol grįžtu patiesia paklotėlį, pampersą paruošia ir leidžiu užsegti jį wub.gif

Mano sveikata gan nebloga, kartais pakankina galva, bet bandysiu pagerti daugiau vandens gal padės smile.gif

QUOTE(vaivora193 @ 2012 07 20, 10:18)
O Virgutės Aivutę aš jau apžiūrėjau ,

thumbup.gif

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
nu miargai man atostogos biggrin.gif biggrin.gif
šiandien iš kampo į kampą- nei ką dirbti imtis (tingiu) nei kur eit (net galva neplauta)... lotuliukas.gif lotuliukas.gif o dar savaitgalis buvo- visas tris dienas kažką šventėm , tai norisi ramybės.... va kepu pyragą ta proga ir tiek. Atvežė agurkų jau kažkiek, bet pažiūriu pažiūriu...ai gal šiuos dar valgysim o ne vakuosiu žiemai...nes nu tingiu smoke.gif smoke.gif

Tigre, įfotkį lyg video neduoda įdėt, kai aš savo muzikantę kėliau tai per http://photobucket.com/ esmėj ten įkėliau vaizdą o fotki įdėjau nuoroda po paskutine foto. Ten reikia užsiregistruoti, bet tai lengvai viskas ten mirksiukas.gif

o dėl vyro tai nežinau... nors jei man reikėtų tai saviškiu atveju turiu viską suplanavusi kas kaip ir t.t., bet tai tfu tfu tfu manau man to nereikės niekada biggrin.gif na va dabar mano "draugė pletkininkė" kuri labai sąžiningai skaito jau galės sakyt kad vat jau ir vyras ją palieka - skiriasi...benkarto nebenori augint lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas su kava, 4u.gif
Ir tingek vaivora, tam ir atostogos, kad paskui i darba pilna jegu griztum mirksiukas.gif
Virgutej sveikinam su nauja gyventoja seimos, ramiu jum naktu ir lengvo augimo wub.gif
Tigre as patylesiu, nes mano nuomone zinai 4u.gif laikykis ir semkis stiprybes is kur gali 4u.gif
Monas labai grazus darbai, man kaip cia kazkui sake rankdarbiams rankos atbulos, niekas man neiseina blush2.gif
Premium kaip nauji namai, mes irgi viena apziurejom, bet nelimpa ir viskas, tai laukiam. kaip Amira, mokyklai pasiruosus? Man tai baisu koks vyras isstypes gryzo, viskas trumpa doh.gif
Sandrita kaip ukis darzai geles bigsmile.gif
Laikas bega nepastebimai, cia rytas, cia vakaras, jau 3 menesiai dirbu tokiom valandom, o nieko nespeju doh.gif
Atsakyti
4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos cioce :* kaip gyvuojat? Kaip fainai kad vel atsilo orai. Urtei nuo rugpjucio vel darzelis prasideda,o sakiau per liepos menesi apkeliausiu drauges kituose miestuose,tai finale iskeliavom viena karta doh.gif nu bet nieko,iki darzelio dar dvi keliones ant greituju susiplanavom thumbup.gif darbai darbus veja,o vasara pro sona bega.
Nuckis visoms :* 4u.gif
Atsakyti
Labadienis mamos mirksiukas.gif
Blinas jeigu vairuočiau išliekčiau į savo kaimelį,mieste karšta ir neįdomu doh.gif
Aj,mano planas nr.1 užsirašytis nuo rugsėjo į Vairavimo mokyklą ( gal jau sakiau,bet dar kartą pakartosiu biggrin.gif ).
Mano atostogos pratestos iki rugpjūčio 20 d. ,ir džiugu ir keista,jau galvojau po savaitės į darbą,bet vaikų labai mažai ( aišku,kad dvi sav.išleido neapmokamai,o viena teks per visus metus atidirbti).
Kas dar? Rytoj važiuosim su vaikais į 3D žiūrėti Ledinmetį ( gal kas matė,ar patiko?) ,turim vieną kuponą už 50 lt. o su ačiū kortele nuolaida dar,sumokėsiu tik 1 litą už trys biletus . Feka? biggrin.gif thumbup.gif
Va galvojau,gal važiuoti į kaimą vienai savaitei? Ir vėl ,be mašinos man tenai nelabai patogu. doh.gif Ir į pardę nuvažiuoti ir prie ežerų,o tvenkiny nusibosta maudytis,nors tikrai vandenukas pas mus šiltas ir labai švarus.

Labuks Kibėliuk. Manai reikia skirtis o ne pastoviai bartis, nekęsti viens kitą? Jis sako,kad mane myli blink.gif Bet va,kaip ir sakiau, praeitą savaite elgesi labai gerai...ir tai truko 4 DIENAS doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Vakar pasakiau ramiai, einam paduosim prašymą skyryboms, o jis " neturiu laiko,aš dirbu,nori skirtis eik ir viską sužinok". O paskui sako " o kur tu gyvensi po skyrybų?" Pasakiau " ...na jo ,jeigu aš išsiskirsiu, tapsiu bomžė, alkoholikė ,narkomane ir koks man skirtumas kur gyvensiu, galėsiu kokiam sąvartyne apsigyventi.... Juokas pro ašaras unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivora193 @ 2012 07 23, 16:53)

o dėl vyro tai nežinau... nors jei man reikėtų tai saviškiu atveju turiu viską suplanavusi kas kaip ir t.t., bet tai tfu tfu tfu manau man to nereikės niekada  biggrin.gif  na va dabar mano "draugė pletkininkė" kuri labai sąžiningai skaito jau galės sakyt kad vat jau ir vyras ją palieka - skiriasi...benkarto nebenori augint  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pas jūs viskas gerai,ir tu vaivoriuk visai kitas žmogus negu aš,vyras tavo irgi ne toks kaip mano,džiaugiuosi kai girdžiu,matau,kad yra gražių ir laimingų šeimų wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ievukis @ 2012 07 24, 21:34)
Sveikos cioce :* kaip gyvuojat? Kaip fainai kad vel atsilo orai. Urtei nuo rugpjucio vel darzelis prasideda,o sakiau per liepos menesi apkeliausiu drauges kituose miestuose,tai finale iskeliavom viena karta doh.gif nu bet nieko,iki darzelio dar dvi keliones ant greituju susiplanavom  thumbup.gif darbai darbus veja,o vasara pro sona bega.
Nuckis visoms :* 4u.gif

Labukas Ievukis mirksiukas.gif Matau FB tavo darbą,super 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Pamiršau parašyti,kad vyro sese ( mano klasiokė ir tais laikais kol neištekėjau už jo brolį mano geriausia draugė) pagimdė liepos 5 d. mažyte mergytę ( tik 2700 ),bet dabar jau sveria 3.300. Pavadino Ariana.
Na okej,einu jau,iki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 25 liepos 2012 - 12:54
Nu ahoj blaškės (braškės) biggrin.gif 4u.gif
Man šiandien išeiginė cool.gif vaikus pasiėmė Viln thumbup.gif Andželikos krikšto mama su tata smile.gif jazauuuuuuuuuuuuu kaip aš dievinu tyląąąąąąąąąą,ramybęęęę,kai niekas nesiginčina,neisterikuoja,nesipyksta(turbūt esu debilavota motina lotuliukas.gif ,toks vaizdas kad visai vaikų nemyliu),ramuma tai yra gėėėris biggrin.gif
Tai ką....mes tai maratonuose....grįžo draugeška su vyru(krikštatėviai Andžlikos),kitą dieną sesuo su krikštadukra....lakstymas tudy siudy,išvykos,ežeriukas,gimtadieniai,pasisėdėjimai,uogos ir t.t....ši savaitė irgi tokia.Savaitgalį gal lėksim prie ežerų vacation4.gif aš taip noriu poilsioooo,kad man net ausyse spengia smile.gif
Andželika kitą mėn atostogauja (ate ramybe).Paskutiniu metu pakosti,nuvedžiau pas daktarę patikrino kaip ir viskas ok,bet...liežuvio galiukas tokiom kaip kruopytėm išmėtytas(avietės efektas),sako daktarė alerginio pobūdžio,skonio receptoriai paburkę....nu neduok tu D kokia alergija,tai nors nusišauk.O šiaip gyvenam gan gerai smile.gif
Kaip visos kitos laikosi?Kur atostogaujat? smile.gif
Einu Virgutej lialkos apžiūrėt,smagu kai vaikučiai padeda smile.gif mano abi kategoriškos(sesėm broliam biggrin.gif )
Atsakyti
sveikos
Kibele, jooo, mes pasiruose mokyklai beveik pilnai. Sakau beveik, nes dar truksta mokykliniu batu ir sportbaciuku bei pietu dezutes, visa kita suruosta, mokykla aplankyta (3 kartus lankemes), mokytoja pazystam (labai patiko), uniforma sukomplektuota, zodziu viskas ready, laukiam. Pradedam berods rugsejo 3. O jus?
Del namu tai irgi gerai, tvarkomes, kuriames, planuojam smile.gif Sekmes jums ieskant, tikrai skubeti neverta.
Tigriuke, mes vakar buvome Ledynmetis 4 3D, na jis fainas fainas, tokie filmukai visi faini. Neperilgas, tai ramiai paziurejom, neprailgo. Gero jums kino! Ir dar uz tokia kaina, super!
Sekmes vairuojant mirksiukas.gif As del greicio virsijimo dalyvavau pirmadieni kursuose apie greicio virsijima doh.gif 4 valandas atklausai, bet teises lieka svarios, tasku negauni, tai bent tuo dziaugiuos. dabar jau atsargesne esu.
2700kg labai mazyte, mano maziuke ne ka didesne gime 2840 40 savaiciu ir keliu dienu smile.gif Nepamenu ar rasiau, kad man su antru nestumu tik atrado dvirage gimda? Bet sake jei pirma sklandziai isnesiojau ir pagimdziau, tai nesiskaitau rizikos grupej g.gif
Galvojom gal kokiai savaitei i LT, labai noretusi, su vaiku dviese tik, bet kai paziurejau kainas, tai g.gif Na gaila, vasara kainos kaip is kosmoso rimtai doh.gif O kitur keliaut negalim, nes mano diedo pasas issiustas del uk nuolatinio, tai jis keliauti negali kol pasas gris, tiesa as irgi prie to pacio savo pasa issiunciau gauti ta uk nuolatini, bet turiu ID kortele, tai galeciau keliauti su ja, na bet kai tokios kainos unsure.gif nezinau... Gaila. Bet dar ziuresiu.
Na gerai, einu, sekmes jums visoms 4u.gif
Atsakyti
premium mes dar nieko neturim doh.gif si savaitgali vaziuosim i matalan kelniu ir polo marskineliu, nes musu sviesiai zydri tai sunkoka rasti, ryt keliausim vienus su logotipu nusipirkt,o su batais tai domas juos pamates atsisako matuotis lotuliukas.gif negrazus mat jam doh.gif
mokytoja mes matem, Domas pamatys po poros savaiciu, rugsejo pirma bus berods 30. man paciai sunkiai suvokiama, kad jis i mokykla jau blush2.gif
O su persedimais skrist nenori? labai pigus skrydziai per osla mirksiukas.gif
Na pasikavinau ir atgal prie darbo, pakeite stala tai pratinuosi prie naujos vietos, toli nuo lango doh.gif
Atsakyti
Sveikos

Kibele, kur, kas kaip, per ta osla???

Mums tai reikejo is mokyklos pirkti ir polo, ir dzemperiukus ir dar viena cardigan paemiau, tai sitie su emblemom buvo, dar ir sportine paemiau is mokyklos, kad nereiketu daug ieskot. Kuprines (jeigu jas taip galima pavadinti, tasytes greiciau) ir sportines aprangos krepsi mokykla dave nemokamai irgi su emblemom.
Tai aisku, koks ten grozis juodi batai lotuliukas.gif
Keista ir man, bet kai pagalvoji musiskiai dar vieni vyriausiu bus klasej, nes rudeninukai, kiti vaikai dar mazesni doh.gif

Atsakyti
QUOTE(premium @ 2012 07 27, 01:22)
Sveikos

Kibele, kur, kas kaip, per ta osla???

Mums tai reikejo is mokyklos pirkti ir polo, ir dzemperiukus ir dar viena cardigan paemiau, tai sitie su emblemom buvo, dar ir sportine paemiau is mokyklos, kad nereiketu daug ieskot. Kuprines (jeigu jas taip galima pavadinti, tasytes greiciau) ir sportines aprangos krepsi mokykla dave nemokamai irgi su emblemom.
Tai aisku, koks ten grozis juodi batai lotuliukas.gif
Keista ir man, bet kai pagalvoji musiskiai dar vieni vyriausiu bus klasej, nes rudeninukai, kiti vaikai dar mazesni doh.gif

mes is dublino skrendam i norvegija ir is norvegijos i kauna, su persedimu, bet is manes gaunasi per pus pigiau tai tas kelias valandas tarp skrydziu pavaikstai pailsi, atsiperka, pasiziurek. is musu ryanair skrenda
Atsakyti