Sveikos
mes vakar grįžom namučių Esu begalo laiminga turėdama tris kriupiukus Viskas pakolkas gerai, duok Dieve ir toliau taip. Dičkiai nesitikėjo tokio mažo leliuko Aišku Gerdui labiausiai manęs trūksta, bet labai gražiai susikalbam pakolkas Ir aš pati gerai jaučiuosi be pilvų, energija visai kita, vėl noriu gyventi
Mažoji bunda kai turėsiu laiko įmesiu į fotki nuotrauką
Ačiū už sveikinimus
Labukas
virgutej, baltai pavydžiu,eik tu sau soriukas kaip norėčiu dukryte turėti,bet jaučiu širdimi,kad likimas man nelabai palankus,bet ačiū D.,kad turiu du berniukus ,sakau jam ačiū ir tyliai tyliai svajoju apie dukrą
Kaip kitos gyvena? premium o gal jau žinai kas pilvuke gyvena? Kaip jautiesi?
Penktadienį į kaimelį važiuosim,reikia pomidoriukus surinkti,svoguniukus irgi ,ir šiaip paskutinis savaitgalis mano,vėliau darbelis laukia
Vyras kaip visada mano,aktorius ne tas žodis,dabar jis geeeras,t.y. gerai elgesi,sako myliu noriu negaliu...po to kaip tėvams pareiškiau,kad skyriuosi. O kad jus mielosios mano žinotume,jokio palaikimo iš tėvų pusės,sako aj aj aj,ką tu dukrele darai,liksi viena su vaikais,aš čia labai švelniai rašau,tėvas mane laiko nuo vaikystės durnele,mama kai tėvo nėra šalia tipo mane palaiko...aj.v.ž. rašau ir galvoju,o kam tai rūpi,bet vistiek rašau Praeitą šeštadienį davėdę mane tėveliai ir mylimasis iki isterikos,kraujas pradėjo nuo nėrvų iš nosies bėgti. Nors dzin man tas nosys,vistiek aš esu STIPRI,pagalvojau aišku lengviausias budas pasiimti saują vaistų ir praryti,arba ...bet špigon jūms,turiu du sūnus,esu visai ir nieko moteriške,gyvensiu ,o ką daryti,kitos išeities nėra
Papildyta:
Labanaktukas
virgutej, baltai pavydžiu,eik tu sau soriukas kaip norėčiu dukryte turėti,bet jaučiu širdimi,kad likimas man nelabai palankus,bet ačiū D.,kad turiu du berniukus ,sakau jam ačiū ir tyliai tyliai svajoju apie dukrą
Kaip kitos gyvena? premium o gal jau žinai kas pilvuke gyvena? Kaip jautiesi?
Penktadienį į kaimelį važiuosim,reikia pomidoriukus surinkti,svoguniukus irgi ,ir šiaip paskutinis savaitgalis mano,vėliau darbelis laukia
Vyras kaip visada mano,aktorius ne tas žodis,dabar jis geeeras,t.y. gerai elgesi,sako myliu noriu negaliu...po to kaip tėvams pareiškiau,kad skyriuosi. O kad jus mielosios mano žinotume,jokio palaikimo iš tėvų pusės,sako aj aj aj,ką tu dukrele darai,liksi viena su vaikais,aš čia labai švelniai rašau,tėvas mane laiko nuo vaikystės durnele,mama kai tėvo nėra šalia tipo mane palaiko...aj.v.ž. rašau ir galvoju,o kam tai rūpi,bet vistiek rašau Praeitą šeštadienį davėdę mane tėveliai ir mylimasis iki isterikos,kraujas pradėjo nuo nėrvų iš nosies bėgti. Nors dzin man tas nosys,vistiek aš esu STIPRI,pagalvojau aišku lengviausias budas pasiimti saują vaistų ir praryti,arba ...bet špigon jūms,turiu du sūnus,esu visai ir nieko moteriške,gyvensiu ,o ką daryti,kitos išeities nėra
Papildyta:
Labanaktukas
Tigriukė gaudyk daug balionu Suprantu tave labai. Siūlyčiau tau pabandyt išeiti atskirai. Nebesakyk niekam nieko, ypač tiems kurie tavęs nepalaiko. Išeik su berniukai išsinuomok kokį butelį Netikiu kad tavo vyras išeitų, man rodos jis jaučia kad tu esi silpna ir tuo naudojasi. O pagyvenusi atskirai suprasi ar nori grįžt pas vyrą ar nori gyventi atskirą gyvenimą
O gal turėsi dar tą dukrytę
QUOTE(virgutej @ 2012 07 19, 12:14)
Tigriukė gaudyk daug balionu Suprantu tave labai. Siūlyčiau tau pabandyt išeiti atskirai. Nebesakyk niekam nieko, ypač tiems kurie tavęs nepalaiko. Išeik su berniukai išsinuomok kokį butelį Netikiu kad tavo vyras išeitų, man rodos jis jaučia kad tu esi silpna ir tuo naudojasi. O pagyvenusi atskirai suprasi ar nori grįžt pas vyrą ar nori gyventi atskirą gyvenimą
Labukas virgutej ,labai geras patarimas,ačiūkas
Kaip tavo mažyle elgesi,kaip valgo,miega,kaip pačios sveikata?
O dar norėčiau premium su Gimtadieniu pasveikinti Laimės,sveikatos,meilės ir lengvo nėšiojimo ( manau dabar tau aktualiausias palinkėjimas )
premium, su tavo diena Būk laiminga
Sveikos,
Kur vasara????
Netvarka, man juk nuo pirmadienio atostogos kaip ne kaip. Pageidauju saulės ir šilumos...
O Virgutės Aivutę aš jau apžiūrėjau , prašom į albumą įlysti . Nu mažuuuuuuuutė, tikra knopkytė, esmej net nesitiki kad tie vaikai gimsta tokie maži . O kasų ilgumas, kaspinėlių jau reik
Kur vasara????
Netvarka, man juk nuo pirmadienio atostogos kaip ne kaip. Pageidauju saulės ir šilumos...
O Virgutės Aivutę aš jau apžiūrėjau , prašom į albumą įlysti . Nu mažuuuuuuuutė, tikra knopkytė, esmej net nesitiki kad tie vaikai gimsta tokie maži . O kasų ilgumas, kaspinėlių jau reik
priminkit slapuka albumelio
QUOTE(doviliuke @ 2012 07 20, 11:42)
priminkit slapuka albumelio
Ir man
Labukas visoms
Na jo vaivoriuk oras "pasakiškai vasariškas" Mes į kaimą vėl savaitgaliui išvažiuojam,turim darbelio tenai,tėvų nebus,nervus nors mažiau gadins,o mano antra puse kol kas vaidina gerą vyrą,nors jam kartais po to kai mane visai išveda iš kantrybės užeina tokie meiles protrūkiai,ankščiau tikejau,o dabar dėja netikiu nei vieno jo žodžio. Yra geras veiksmažodis mano jausmus apibudinti "perdegau".
Spradines nusipirkau,šašlykelių užmarinavau,kaime pakepinsim.
Geros visoms savaitgalio ir iki
Papildyta:
Dėl albumėlio,aš FB daugybę foto įdedu,bet pagalvojau kai atvažiuosiu į mūsų albumelį įkelsiu foto savo vyro ( ir video) ,pamatysit koks jis "geras". Ikiukas
O aš jau kaime už Ignalinos Bet matau niekas nerašo,nors suprantu visas,nors ir lietus už lango,bet vistiek vasara. Rašau iš Vodafone Mobaile.
Mamos,į AŽ parašykit man slaptažodį
QUOTE(virgutej @ 2012 07 19, 12:14)
jetau mergos įkertat kiek Vln kainuoja nuoma+patarnavimai...na negražu svetimus pinigus skaičiuoti, bet kai kažkada rašė kiek Tigriukė gauna algos tai tikrai būtų sunku....o dar ir vaikus išlaikyt.
aš neturiu patarimo.
kaip savaitgalis?
man gerai