Labukas
virgutej, baltai pavydžiu,eik tu sau soriukas kaip norėčiu dukryte turėti,bet jaučiu širdimi,kad likimas man nelabai palankus,bet ačiū D.,kad turiu du berniukus ,sakau jam ačiū ir tyliai tyliai svajoju apie dukrą
Kaip kitos gyvena?
premium o gal jau žinai kas pilvuke gyvena? Kaip jautiesi?
Penktadienį į kaimelį važiuosim,reikia pomidoriukus surinkti,svoguniukus irgi ,ir šiaip paskutinis savaitgalis mano,vėliau darbelis laukia
Vyras kaip visada mano,aktorius ne tas žodis,dabar jis geeeras,t.y. gerai elgesi,sako myliu noriu negaliu...po to kaip tėvams pareiškiau,kad skyriuosi. O kad jus mielosios mano žinotume,jokio palaikimo iš tėvų pusės,sako aj aj aj,ką tu dukrele darai,liksi viena su vaikais,aš čia labai švelniai rašau,tėvas mane laiko nuo vaikystės durnele,mama kai tėvo nėra šalia tipo mane palaiko...aj.v.ž. rašau ir galvoju,o kam tai rūpi,bet vistiek rašau

Praeitą šeštadienį davėdę mane tėveliai ir mylimasis iki isterikos,kraujas pradėjo nuo nėrvų iš nosies bėgti. Nors dzin man tas nosys,vistiek aš esu STIPRI,pagalvojau aišku lengviausias budas pasiimti saują vaistų ir praryti,arba ...bet špigon jūms,turiu du sūnus,esu visai ir nieko moteriške,gyvensiu ,o ką daryti,kitos išeities nėra
Papildyta:Labanaktukas