Jo. aktyviai čia
taigis mokykloje pusė bėdos. Man tik tas lakstymas nuvežt paimt ima erzinti gerai bus kai pats pradėsvaikščiot savarankiškai o dar vakar sudėjau pasirodo ketvirtadienio pamokas tai visai tikriausiai man pervargimas jau gaunasi....
na mum irgi i nauja ritma sunkokai sekasi, siemet jau mazius pareiske kad nenori i mokykla, tingi tas pats su muzikine na bet kaip sakoma neturi ponaitis pasirinkimo ir turi keliauti
ku ku
Aš nustebau pamačiusi tavo paraše sūnelį dar 1 Kaip sekėsi gimdymas? Prisimenu kad su Domu nelengvai buvo.
Kodėl FB išėjai iš grupės?
QUOTE(virgutej @ 2015 10 19, 16:38)
Aš nustebau pamačiusi tavo paraše sūnelį dar 1 Kaip sekėsi gimdymas? Prisimenu kad su Domu nelengvai buvo.
Gerai, turiu 4 mėnesių auksą Su gydytojų priežiūra lengvai ir greitai viskas buvo
Su ta fb grupe tai anekdotas buvo kažką paspaudžiau ir neberadau kur ten jūs, po to į darbus įlindau ir kažkaip užsimiršo
QUOTE(Kibelė @ 2015 10 19, 21:13)
Gerai, turiu 4 mėnesių auksą Su gydytojų priežiūra lengvai ir greitai viskas buvo
Su ta fb grupe tai anekdotas buvo kažką paspaudžiau ir neberadau kur ten jūs, po to į darbus įlindau ir kažkaip užsimiršo
Pridėsiu tave. nors mes ten irgi retai bendraujam.
Na mano jau ketvirtokas į mokyklą nenori eiti, į muzikinę nenori, į lietuvių mokyklą irgi, bet nelabai kas jo klausia
Groja gitara jau vieną egzaminą turi, vasarį laukia antras. Šiaip išdykęs ožys su nuomone tvirta tai linksma
Groja gitara jau vieną egzaminą turi, vasarį laukia antras. Šiaip išdykęs ožys su nuomone tvirta tai linksma
QUOTE(~dorote~ @ 2015 11 17, 19:18)
sveikos
V-rinė, o taviškis ką lanko? Kaip jūs?
Kibele, kaip ketvirtokas, year 3 juk, ane? O šiaip koks skirtumas kaip vadinsim, visi juk bendraamžiai, tik sistema kita. Kaip mažasis šeimos narys?
Keista čia sm rašyt
Turiu lėkt, vėliau dar įlysiu. (Čia buvusi premium jei ką )
V-rinė, o taviškis ką lanko? Kaip jūs?
Kibele, kaip ketvirtokas, year 3 juk, ane? O šiaip koks skirtumas kaip vadinsim, visi juk bendraamžiai, tik sistema kita. Kaip mažasis šeimos narys?
Keista čia sm rašyt
Turiu lėkt, vėliau dar įlysiu. (Čia buvusi premium jei ką )
Pas mus primary 4, bet tikriausiai tas pats tik kitaip pavadinta
Mažasis ne toks jau ir mažas 5 mėnesių sukaktį jau atšventė šiaip skiriasi vaikai kaip diena ir naktis