Įkraunama...
Įkraunama...

Ant nosies- penkeri

QUOTE(Tigriukė@ @ 2013 11 13, 01:21)
Labukas 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Ir aš gyva biggrin.gif

tai papasakok kaip sekasi tavo vyrukmas? Auksti labai abu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2013 11 13, 10:16)
tai papasakok kaip sekasi tavo vyrukmas? Auksti labai abu  4u.gif

Labukas mamytės 4u.gif Kaip senei nerašiau jūms šios žodžius blush2.gif Nepatikėsit,bet man tie laikai,kai mes susirašinėjom SM forume,kai auginom savo vaikučius pats nuostabiausias laikas mano gyvenime wub.gif
Šiandien sėdėjau prie kompo FB ir pagalvojau apie jus visus,apie musų užaugintus vaikus,kurie labai greitai kėliaus į mokyklą blink.gif blink.gif blink.gif O yra ir tokių ( kaip Domas,Amira) jau esa mokynukai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kaip gyvenu aš? Sakyti,kad blogai tikrai nesakysiu....bet kol kas negaliu atsigauti nuo savo naivumo,nuo to,kad patikėjau žmogumi kuris tikrai būvo nevertas to,ką aš padariau dėl jo. Man tik dabar lengviau pasakoti ir rašyti,nors visko ką patiriau kol kas nerašysiu. Galiu pasakyti tik vieną,pamoka būvo labai sunki.....
Dabar apie Donatuką. Na viskas gerai,velniukas geras,ožiukai užeina dažnai...Per Kalėdas bus Laikroduku,jie vaidins per švente.
Kibelė,mano vyresnėlis aukštas,o Donatukas pats mažiausas grupėje,nežirint kad aš esu 172 ,o tėtis 183, doh.gif doh.gif
Papildyta:
Mamos ,SVEIKINU VISUS VAIKUČIUS SU PRAEJUSIAIS GIMTADIENIAIS 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Dažnai pagalvoju apie musų saulutė -džiaugsmelį Pelkių Moną wub.gif wub.gif wub.gif Įdomu ir tikrai labai svarbu sužinoti,kaip auga Nikas ir Džiugas wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tigriuke milijonas 4u.gif

Apie Pelkių Moną ir aš vis mąstau ir apie bernužėlius, kaip būtų įdomu žinoti kaip jiems sekasi.

O mes gyvenam visai neblogai, tik neišlipam iš ligų kaip visada.
Atsakyti
user posted image

Sveikinam visus savo virtualius draugus su sventemis 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Atsakyti
Tema kaip ir nebe aktyvi ax.gif bet gal kas nors dar prisimins 4u.gif ar jau visi musu draugai keliaus i mokykla si rugseji? mes padavem prasyma i lietuviska mokyklele, tikimes patekti taigi ir Lietuviski pirmokai turetume buti 4u.gif o pagal UK treciokai ax.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Vainius eis į pirmą klasę smile.gif
kaip kiti visi gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2014 08 19, 15:11)
Laba diena smile.gif
Vainius eis į pirmą klasę smile.gif
kaip kiti visi gyvenat?

Labukas 4u.gif Na jo,mūsų temos pavadinimas Ant nosies -penkeri,o mes jau visi į pirmą klasę kėliaujam biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mano Donatas gyvena gerai,tik va man visai neramu kaip jam seksis mokykloje,nelabai jis pas mane savarankiškas,mamyčiukas ax.gif Rašyti raideles moka,skaityti dar ne,dėl to kad nemoka skaityti sako,kad bijo eiti į mokyklą.Aš jam žinoma aiškinu,kad tam ir yra mokykla tave išmokti skaityti,rašyti,skaičiuoti,o aš su tėčiu jam padėsim.
Nusipirkom kanceliarinių įvairių prėmonių ,kuprine žinoma,kostiumelį rugsėjai pirmąjai. Štai va,liko tik savaite iki pirmos klasės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Na tai sugriztam tada, ka? As susikuriau nauja saskaita, nes senoji uzdaryta, as buvusi premium .
Atsakyti
QUOTE(~dorote~ @ 2014 08 26, 20:00)
Sveikos. Na tai sugriztam tada, ka? As susikuriau nauja saskaita, nes senoji uzdaryta, as buvusi premium .

Kada tavo panele i mokykla? Kaip siaip sekasi?
Atsakyti
Laba
Kibele, mums rugsejo 2 prasideda mokykla, trumpos tos atostogos, pusantro menesio, gerai, kad paatostogavome lietuvoj menesiuka, tai labiau pasijaute. Year 2 eis, kaip ir taviskis. O jus kada i mokykla?
Atsakyti