Įkraunama...
Įkraunama...

Ant nosies- penkeri

QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 07 13, 09:25)
Labas rytas  4u.gif  aš su vakarykščiom vėlyvom žinom  clap.gif
Vakar 22.10val. Virgutės šeimynon atėjo nauja gyvybė smile.gif  Mergytė sveria 3710g.,ūgis 54cm  wub.gif
Tad sveikinam nuoširdžiausiai visą jūsų šeimyną  4u.gif  oro_buckis.gif Aukit didutės  4u.gif
user posted image

Sveikinam sveikinam sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif Saldaus pienelio ir ramiu nakteliu linkim wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai ružaviausi Virgutei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

galėjo dar biški pakentėti, būt gimusi 13 dieną, penktadienį.... biggrin.gif bet man atrodo 12 irgi buvo Virgutės pasirinktose datose...kaip sakoma- susitarė su dukryte pasitarę.... biggrin.gif

faina kūdikis namuose...dabar pažiūriu į savąjį " kūdikėlį" jetau koks jau didelis....nostalgija tokia tiems mažiems pipiriukams.... wub.gif wub.gif wub.gif

savaitgalis tuoj. jez kaip faina, kaip nusibodo tie darbai..... doh.gif tieisog mirtinai jaučiasi kad reikia atostogų.... cool.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivora193: 13 liepos 2012 - 13:45
Valioooooooooooo mamytei ir naujuciukei mergickai, valioooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! 4u.gif Sveikatos ir stiprekit ir namo namo greiciau biggrin.gif
Atsakyti
Man kažkaip nostalgijos nėra smile.gif aplink turiu mažuliukų(nuo 5sav iki 1,5 metų) yra ką paniurkyt biggrin.gif kai draugės verksniukę aną dien pasūpavau nuo Birštono iki Marės,tai ant kitos dienos rankas skaudėjo biggrin.gif
Ka veikiat? 4u.gif
Atsakyti
http://www.supermama...;#entry56775230

Va cia mano hobis blush2.gif Dar prisiskaicius pakeliau ant koju broli, nupirko man grybuku keptuve, tai mokausi juos kept. Iseina gerai, visai grazus, jau kilograma vienai vestuvei kepiau, bet dar tobulet ir tobulet smile.gif

premium, nikas mokinas skaityt, todel ir paklausiau pas jus. Trumpus zodzius perskaito greit, o ilguose durniuoja, prigalvoja raidziu ir tt. Nespaudziu kad nenugazdinciau smile.gif

kur tigre-migre?
Atsakyti
Laba 4u.gif
Monas thumbup.gif thumbup.gif kokia tu šaunuolėėėėėėėėėėėė,gražu,patobulėsi mygam...tu tai sugebi mirksiukas.gif
Tigrė kaime biggrin.gif
Atsakyti
Monas,
wau wub.gif
wau wub.gif
wau wub.gif
wau wub.gif

super duper. šaunuolė. Ir aš taip noriu...išmokyk bigsmile.gif bigsmile.gif
nors tikriausiai nesimokinsiu....pas mane nagai ant rankdarbių į kitą pusę nusukti.... blush2.gif
aš labai daug noriu ko- noriu noriu..ir tiek....ir nieko nedarau.
Grybų keptuvę čia LT pirkot? kiek kainavo kaži?
ir grybų noriu kept, bet irgi nei keptuvės, nei užsidegimo, tik noras...

buvom apsipirkt išlėkę, apipirkau vyrą, pati bliuskų darbui....Nors atostogos už savaitės, tai gal veltui bepirkau biggrin.gif

Atsakyti
ir čia dar pasivaidelensiu smile.gif

Čia mano ožiukas su savo draugeliais smile.gif smile.gif

user posted image

išvarau į kaimą smile.gif

user posted image
vasaros malonumai
user posted image
Atsakyti
Mamytės ,laaaaabukas,čia aš labai velyva,bet negalėjau neužsukti pas jūs mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Virgutej,valiokas,sveikinu sveikinu sveikinu,superinė naujiena ( aš kaime visą laiką galvojau,kad tikriausiau virgutej jau lelyte turi) flirt.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Papildyta:
Grįžom šiandien. Jau užteko kaimiško gyvenimo,pasiilgau civilizacijos,nors žinome mūsų kaimas ne tundra biggrin.gif ,bet vistiek jau norėjom namo. Man liko dvi savaitės iki darbo,turiu nemažai darbelio mieste.
Kibelė mačiau foto,laaabai gražios,o tu kaip iš reklamos,molodec thumbup.gif 4u.gif
pelkių Moniuk,na vauuu,labai patiko tavo hobis thumbup.gif
O šiaip mamos mielosios visokiausių naujienų turiu,o gal ne naujienų o kaip visada ta pati istorija,su vyru pas mus Š. ir dar kartą Š... Svoločius jis,o aš tikriausiai durnele,kad tik laukiu ir nieko konkretaus neveikiu,tik verkiu ir kenčiu. Ir dar iš mano tėvu jokios pagalbos moralinės,gerai dar sese mane supranta ir visada palaiko.
Papildyta:
Donatikas mano šaunuolis,tik mamyčiukas nerealus...nors man tai ir patinka blush2.gif biggrin.gif Vyresnėlis irgi auga,darosi kaip ir visi paaugliau,bet ką padarysi ir aš būvau paaugle ir laaabai bjauri biggrin.gif
Ikiukas 4u.gif
Kam neparašiau,rytoj butinai parašysiu mirksiukas.gif
Papildyta:
vaivoriuk,V. tavo gražuolis ,atrodo ne 4 o geru 5 metelių vaikinukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 16 liepos 2012 - 01:41
Labadienis 4u.gif
Atsakyti
Virgutej,sveikinimai silciausi ir nuo musu wub.gif
Saunuoles merginos,buckis visoms :*
Atsakyti
Labas vakaras
Virgutej, sveikinu wub.gif Ar pati gali jau patiketi, kad tu net 3 vaikuciu mama bigsmile.gif ?Kai cia susitikome sioje temoje, juk dar tik viena pipiriuka teturejai. kaip greitai laikas eina.
Visoms linkejimai mirksiukas.gif
Atsakyti