Įkraunama...
Įkraunama...

Ant nosies- penkeri

lithuania.gif lithuania.gif

lithuania.gif
Atsakyti
hi.gif
Atsakyti
ph34r.gif
Atsakyti
Gerų, šiltų, jaukių, mielų, draugiškų, sveikų, linksmų ir visa kaip kitaip puikių Šv. Velykų 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivora193: 31 kovo 2013 - 15:04
Sveikos mergaitės, nors ir numirusioje temoje.... 4u.gif 4u.gif Rašau ir galvoju- o maž kas paskaitys..o gal dar ir atrašys....nemielas man tas jūsų/mūsų chatinimasis FC, todėl ir neprisijungiu.....aš konservatorė- kur įprantu ten ir geriausia....
Kaip gyvenat, kaip penkiamečiai gyvena? Dantis metat? biggrin.gif Maniškiui jau ketvirtas kliba, bus tuoj be dviejų priekinių viršutinių. Beje, iškrito viena plomba, ir kaikada jau paskauda, tai birželį vėl važiuosim pas savo daktarytę į Vilnių kad patvarkytų. Aišku galėtų ir šiaip , be sedacijų leistis, na bus matyt- o maž prisikalbins...
Pas darže beveik visa grupė dabar serga kažkokiu marazmu, kuris vadinasi infekcinė eritema/drugelis (http://www.infomed.lt/lt/2/Infomed_plius/Ligu_katalogas,id,/infekcine-eritema ). jau maniau maniškis kaip nors išsisuks, bet pasirodo neeeeee....tai va trečiadienį ir mus išbėre. Dabar jau bėrimas nusileido kažkur iki pilvo, t.y. nu veiduko jau nuėjo, bet daržan vis tiek negalima, tai dar vienas vargas- tai ir kamšom tą vaiką kas tik ima doh.gif na bet manau iki savaitgalio galutinai pasveiksim.
O kaip jūs gyvenat?
Kaip Karinutei sekasi, pas daktariukus buvot, kaip tie reikaliukai?
FC vis pasižiūrim į Amirutę ir sesytę, tai Amira kokia didelė atrodo (aišku kai šalia sesė maža) biggrin.gif .
Kaip Virgute tavo trijulė laikosi? Nesergat kokiais drugeliais (kaip mes)?
Kaip Donatas laikosi? Tigre, kaip tu ir kur tu dabar?
Kaip Kibelės vyriokas?
Sandrita- dar nedirbi?
Irine, kaip tavo Ąžuolas su "Liepaite" laikosi
Ir taip norisi paklausti, Monas, kaip tavo protinguoliai...... unsure.gif unsure.gif

Mergos gal sugrįžtam ? ar tikrai jau ne....?????

Papildyta:
va žiūriujau premium visai išsiregistravo.... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Ahoj smile.gif kadangi aš prisitaikėlė-man tinka visur smile.gif ten man pat,ten man patogiau,viskas po ranka,jei reikia-gauni greita atsaka smile.gif
Darbo dar piš.... doh.gif prekiauju namie,sodai,daržas,namai.....kažkokia apatija,žodžiu....
Dantis dar turim visus,bet jau vienas tvarkytas ir kita jau reikia,ne tai kad skauda,bet vaiką erzina pastovus lindimas maisto į skylutę.Taisėmės be jokių ašarų,baimių ir t.t.
Kas čia per drugelių ligos....? g.gif unsure.gif negirdėjus nieko....Praktiškai paskutiniai mėn darželį ir tuoj paruošiamukai....kaip nesitiki,negaliu biggrin.gif
Tai Premium jau nebeįdomu gal pasidarė......
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na kiek užaugom? (juk dabar pažymas daržam išiminėjam jau smile.gif). Mes 125 cm/25 kg. 32 batų dydis smile.gif
kas daugiau? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, kadangi darbe 8 valandas praspoksau i kompa, gryzus namie jau nebesinori i ta deze ziuret, tai tik permetu naujienas ir kuo toliau nuo klaviaturos ax.gif
Apie mus: Domas baigineja pirma klase, skaito mazais sakinukais, skaiciuoja, labai megsta mokykla, uzsiemimu pilna, vaiku irgi. Ejo i popamokine grupe, bet as nuo pirmadienio puse etato iseinu tai sutaupysim nemazai, nes ji mokama. Auga mandreja, keiksmazodziu is mokyklos parsinese. Kuo toliau tuo idomiau, vis bando kiek gali ribas perzenkt. Kazkuria diena pareiske, kad Lietuviskai nenori sneket, bet nelabai kas jo klausia, sneket turi,o kai uzaugs pats nuspres naudot ar ne. Dantys dar visi, bet labai laukia kol koks iskris, nes dantuku fejos tikisi. Menesio gale skrisim i Lietuva tai liks menesiui mazius pas mama.
ir dar sveikinam visus su vaiku diena 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kibelė: 01 birželio 2013 - 11:56
Sveikos smile.gif

Mes matuosimės rudenį. Bet mano mažesnis. Nes rūbai nešiojami 116cm, batai 30d o svoris apie 20kg smile.gif

Kibele kaip smagu kai Domas tavo vyriškėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2013 06 04, 00:25)
Sveikos smile.gif

Mes matuosimės rudenį. Bet mano mažesnis. Nes rūbai nešiojami 116cm, batai 30d o svoris apie 20kg smile.gif

Kibele kaip smagu kai Domas tavo vyriškėja smile.gif

Charakteris keiciasi stipriai tik ugio ir svorio pas mano vyruka ne kas kudas kaip sakalys ir mazas lotuliukas.gif atrodo mama nemaitina lotuliukas.gif
Atsakyti
Kibele, o kokio ūgio ir svorio Domukas? na jūs tai nesat kažkaip išskirtinai žemi, tai netikiu kad ir vaikas bus žemas.
maniškis tai išstybęs, iškūdęs, kaip juokiuosi- toks ne kaip darželinukas bet paaugliukas (na aišku tik ne to ūgio).

Kaip vasarojat? ką veikiat? atostogaujat? aš dar dirbu, man atostogos nuo joninių visą liepą. Vainius birželį dar eis daržan. ten grupės sujungtos, sumaišytos, auklėtojos kas dieną po naujieną....nors maniškiui gerai- jam svarbu darbelių nebereik daryt (ojej ką darysim kitais metais ir mokykloj doh.gif ). Vainius kitais metais irgi eis jau į kitą grupę, pas kitą auklėtoją, tiksliau "auklėtoja" bus visą gyvenimą dirbusi pradinukų mokytoja, tai net bijau ar nebandys iš mūsų vaikų jau nuo 6 metų padaryti pradinukais biggrin.gif biggrin.gif (na nenoriu aš dar tų mokslų tiems vaikams mūsų ... doh.gif oi nenoriu). Nežinau kiek gera /bloga ta mokytoja, nieko apie ją nežinau, grupė bus nauja (ta prasme vaikų daug naujų) ir pati grupė kitam pastate net nei lyg šiol, na tos naujovės manęs kaip visada nežavi...smile.gif tai bus matyt kaip ten bus. O kaip jūsiškiams parengiamoji?

O šiaip tai ką- šiemet tas nenormalus karštis ir drėgmė tai į neviltį varo. Sode viskas užplakta, dalis daržovių (pupos pvz) net nesudygo.., o žolė želia, o ravėti nėr kada nes dieną darbe o vakarais kas vakarą po vos ne škvalą..... doh.gif Darbe karšta be proto, pavargsti ne nuo darbo o no karščio... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2013 06 07, 10:22)
Kibele, o kokio ūgio ir svorio Domukas? na jūs tai nesat kažkaip išskirtinai žemi, tai netikiu kad ir vaikas bus žemas.
maniškis tai išstybęs, iškūdęs, kaip juokiuosi- toks ne kaip darželinukas bet paaugliukas (na aišku tik ne to ūgio).

Kaip vasarojat? ką veikiat? atostogaujat? aš dar dirbu, man atostogos nuo joninių visą liepą.

O šiaip tai ką- šiemet tas nenormalus karštis ir drėgmė tai į neviltį varo. Sode viskas užplakta,  dalis daržovių (pupos pvz) net nesudygo.., o žolė želia, o ravėti nėr kada nes dieną darbe o vakarais kas vakarą po vos ne škvalą..... doh.gif Darbe karšta be proto, pavargsti ne nuo darbo o no karščio... doh.gif

nezinau ugio, bet vienas mazesniu, sveria apie 19
Pas mus saule kaip niekad gera sia savaite tai isnaudojam iki galo, nes neaisku kaip ilgam, tuoj atostogom leksim i LT, ir laukiu ir nenoriu, labai brangiai viskas iseina doh.gif jau geriau i kokia italija palekti,o bet taciau
Atsakyti