Tai Tigre nepergyvent dėl to biuletenio, tegul gydytoja tvarkosi, galima juk išduoti/pratęsti nedarbingumą atgaline data, tik popierizmo daugiau joms, bet tai jau jų problema kad pražiopsojo:) O susitvarkyti tikrai galima
laba diena
ko tylit?
premium tavo Kamila kokia gražuolė į mamą
QUOTE(vaivora193 @ 2013 02 06, 17:21)
Tai Tigre nepergyvent dėl to biuletenio, tegul gydytoja tvarkosi, galima juk išduoti/pratęsti nedarbingumą atgaline data, tik popierizmo daugiau joms, bet tai jau jų problema kad pražiopsojo:) O susitvarkyti tikrai galima
laba diena
ko tylit?
laba diena
ko tylit?
Na ačiū Dievui viską susitvarkė mano žiopla gydytoja. Tik paprašė rytoj užvažiuoti kortelėje pasirašyti.
Irgi komplimentai Kamilai,tokia faina mergytė,super
Sveikos. Ne, vaivora, gripas nesiaucia dabar, tik laikrasty vietiniam skaiciau, kad daug noro atveju ir kad vengti ligonines ir net susirgus noru niekur neit is namu, nenest bacilu lauk ir vemt trydaliot sau ramiai, o daktarui pasiskambint, bet neit
Paberia mano mazajai veiduka, kakla, kas cia galetu but?
Nesergat niekas? Saugokites gripo.
Paberia mano mazajai veiduka, kakla, kas cia galetu but?
Nesergat niekas? Saugokites gripo.
Sveikos
Mes gyvenam labai gerai. Bet man nesirašo, retkarčiais paskaitau. Nevedu vaikų į darželį, nuo gruodžio pradžios darželyje buvo 1savaitę. Tai nelabai turiu kada prie kompo leliakinti
Premium gal pamiršai kad visus leliukus beria nuo 1mėnesiuko. Jei bėrimas šiurkštus, t.y., kad braukiant su pirštu tokie kietoki spuogeliai tai nieko baisaus praeis. jie būna dar baltom viršūnėlėm
Mes gyvenam labai gerai. Bet man nesirašo, retkarčiais paskaitau. Nevedu vaikų į darželį, nuo gruodžio pradžios darželyje buvo 1savaitę. Tai nelabai turiu kada prie kompo leliakinti
Premium gal pamiršai kad visus leliukus beria nuo 1mėnesiuko. Jei bėrimas šiurkštus, t.y., kad braukiant su pirštu tokie kietoki spuogeliai tai nieko baisaus praeis. jie būna dar baltom viršūnėlėm
premium, taip teisingai virgutė parašė, arba kitaip bent pas mus vadinasi kad "pildosi" veidukas...
nors aišku jei tai tas bėrimas
virgute šaunu kad nesergat
o man topas penktadienį buvo. Nuvedu daržan Vainių, žiūriu ko ta auklėtoja tokia kitaip įdomi... kai prakalbo šokas- gripas toks kad vos prakalba, balsas su dusuliais Palikau Vainių, tuoj vyrui skambinu kad tas susižinotų ar tik neserga auklėtoja (iš savų šaltinių), taip, serga, gripu ar virusu. Jau ketvirtadienį sako blogai jautėsi....Kaip jums tai ? žinokit arba aš durna arba žmonių nebesuprantu. Vedam savus sveikus vaikus pas sergančią auklėtoją ... Tai tuoj suorganizavom ir senelis po pusryčių dar nuo stalo sėdintį pasiėmė namo. Nežinau sakau gal pasirodėm kaip keistuoliai adamsai, mama ryte nuveda, senelis po pusvalandžio paima vaiką.... bet man dar didesnis "adamisizas" kad serganti auklėtoja saugo sveikus vaikus....nežinau ji suprato ar ne kame tokio keisto veiksmo šaknys, bet manau jei ne durna tai suprato....
Labas
Uoj, aciu, merginos, paprotinot del to berimo Man dickes nebere, tai as nezinojau, kad taip buna
Saunu, kad nesergat
Mes irgi sveikos visos, kita savaite atostogu savaite dickei, o kita penktadieni mama namo skrenda, biski baisu, bet nieko, priprasiu. Sunkiausia bus ryte abi suruost ir i mokykla nuvest, nes dabar kol ruosiu Amira i mokykla ir vedu maziuke mama paziuri, o paskui reikes su abiem, bet nieko, teks priprast
Uoj, aciu, merginos, paprotinot del to berimo Man dickes nebere, tai as nezinojau, kad taip buna
Saunu, kad nesergat
Mes irgi sveikos visos, kita savaite atostogu savaite dickei, o kita penktadieni mama namo skrenda, biski baisu, bet nieko, priprasiu. Sunkiausia bus ryte abi suruost ir i mokykla nuvest, nes dabar kol ruosiu Amira i mokykla ir vedu maziuke mama paziuri, o paskui reikes su abiem, bet nieko, teks priprast
Premiui, bent aš tai niekuo netepdavau, tai čia kaip sakoma- vaikutis auga, pučiasi, tai ir odytė šiame laikotarpyje valosi (čia liaudiškai sakant, kaip mediciniškai pagrįst nežinau, nesidomėjau). Tik pamenu kai Vainius toks nuspuogyjęs buvo tai buvau jau ir susinervavusi irgi, bet poto protingi žmonės paprotino ). Ojej kaip senai atrodo tai jau buvo....
Šiandien su velniuko kauke ir vaišėmis daržan išėjo švęsti.
Beje pirmi metai kai dukra neis saldainiauti (nu gerai blynauti ) pas pažįstamus (pas nepažįstamus neidavo). Vadinasi jau užaugo....O Vainius taip tikisi kad eis su sese kaip pernai, o ta jau nebeina nei už ką tai reiks tik pas babą nuleisti su kauke, vis vaikui smagumas....
Kur visos kitos- blynus kepat ir tylit? nu nebeįdomu visai....
Šiandien su velniuko kauke ir vaišėmis daržan išėjo švęsti.
Beje pirmi metai kai dukra neis saldainiauti (nu gerai blynauti ) pas pažįstamus (pas nepažįstamus neidavo). Vadinasi jau užaugo....O Vainius taip tikisi kad eis su sese kaip pernai, o ta jau nebeina nei už ką tai reiks tik pas babą nuleisti su kauke, vis vaikui smagumas....
Kur visos kitos- blynus kepat ir tylit? nu nebeįdomu visai....
Su mūsų diena merginos te gėlėmis džiugina ne tik per šventes
Ačiū Sandrita
Ir aš pasveikinsiu visas su mūsų diena
Ir aš pasveikinsiu visas su mūsų diena