Įkraunama...
Įkraunama...

Ant nosies- penkeri

Tai Tigre nepergyvent dėl to biuletenio, tegul gydytoja tvarkosi, galima juk išduoti/pratęsti nedarbingumą atgaline data, tik popierizmo daugiau joms, bet tai jau jų problema kad pražiopsojo:) O susitvarkyti tikrai galima mirksiukas.gif

laba diena 4u.gif
ko tylit?
premium tavo Kamila kokia gražuolė smile.gif į mamą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2013 02 06, 17:21)
Tai Tigre nepergyvent dėl to biuletenio, tegul gydytoja tvarkosi, galima juk išduoti/pratęsti nedarbingumą  atgaline data,  tik popierizmo daugiau joms, bet tai jau jų problema kad pražiopsojo:) O susitvarkyti tikrai galima  mirksiukas.gif

laba diena  4u.gif
ko tylit?
premium tavo Kamila kokia gražuolė smile.gif į mamą smile.gif

Na ačiū Dievui viską susitvarkė mano žiopla gydytoja. Tik paprašė rytoj užvažiuoti kortelėje pasirašyti. smile.gif
Irgi komplimentai Kamilai,tokia faina mergytė,super wub.gif
Atsakyti
Užsienietės, va galvoju- o pas jus ten tų nelemtų gripų nėra? mūsų mietelyje jau irgi epidemija oakelbta. Na nervina jis mane (gripas) tai neklauskit, nes bijau kad nesusirgtume...

Doviliuke kuku,
Virgute kuk..
Kitos irgi KUKU, kur prapuolėt?
Atsakyti
Sveikos. Ne, vaivora, gripas nesiaucia dabar, tik laikrasty vietiniam skaiciau, kad daug noro atveju ir kad vengti ligonines ir net susirgus noru niekur neit is namu, nenest bacilu lauk ir vemt trydaliot sau ramiai, o daktarui pasiskambint, bet neit biggrin.gif
Paberia mano mazajai veiduka, kakla, kas cia galetu but? g.gif
Nesergat niekas? Saugokites gripo.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mes gyvenam labai gerai. Bet man nesirašo, retkarčiais paskaitau. Nevedu vaikų į darželį, nuo gruodžio pradžios darželyje buvo 1savaitę. Tai nelabai turiu kada prie kompo leliakinti biggrin.gif

Premium gal pamiršai kad visus leliukus beria nuo 1mėnesiuko. Jei bėrimas šiurkštus, t.y., kad braukiant su pirštu tokie kietoki spuogeliai tai nieko baisaus praeis. jie būna dar baltom viršūnėlėm 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif

premium, taip teisingai virgutė parašė, arba kitaip bent pas mus vadinasi kad "pildosi" veidukas...smile.gif
nors aišku jei tai tas bėrimas 4u.gif

virgute šaunu kad nesergat 4u.gif

o man topas penktadienį buvo. Nuvedu daržan Vainių, žiūriu ko ta auklėtoja tokia kitaip įdomi...smile.gif kai prakalbo šokas- gripas toks kad vos prakalba, balsas su dusuliais blink.gif Palikau Vainių, tuoj vyrui skambinu kad tas susižinotų ar tik neserga auklėtoja (iš savų šaltinių), taip, serga, gripu ar virusu. Jau ketvirtadienį sako blogai jautėsi....Kaip jums tai ? lotuliukas.gif žinokit arba aš durna arba žmonių nebesuprantu. Vedam savus sveikus vaikus pas sergančią auklėtoją ... Tai tuoj suorganizavom ir senelis po pusryčių dar nuo stalo sėdintį pasiėmė namo. Nežinau sakau gal pasirodėm kaip keistuoliai adamsai, mama ryte nuveda, senelis po pusvalandžio paima vaiką.... biggrin.gif bet man dar didesnis "adamisizas" kad serganti auklėtoja saugo sveikus vaikus....nežinau ji suprato ar ne kame tokio keisto veiksmo šaknys, bet manau jei ne durna tai suprato....
Atsakyti
Labas
Uoj, aciu, merginos, paprotinot del to berimo thumbup.gif Man dickes nebere, tai as nezinojau, kad taip buna biggrin.gif
Saunu, kad nesergat thumbup.gif
Mes irgi sveikos visos, kita savaite atostogu savaite dickei, o kita penktadieni mama namo skrenda, biski baisu, bet nieko, priprasiu. Sunkiausia bus ryte abi suruost ir i mokykla nuvest, nes dabar kol ruosiu Amira i mokykla ir vedu maziuke mama paziuri, o paskui reikes su abiem, bet nieko, teks priprast biggrin.gif
Atsakyti
Ai, dar pamirsau paklaust smile.gif O del sito berimuko kazka daret, t.y. koki kremuka ar pan gal naudojot ar nieko? Ir kada mazdaug praeina sita nesamone 4u.gif
Vaivora, ka reiskia "pildosi", tipo zandai auga? biggrin.gif
Atsakyti
Premiui, bent aš tai niekuo netepdavau, tai čia kaip sakoma- vaikutis auga, pučiasi, tai ir odytė šiame laikotarpyje valosi (čia liaudiškai sakant, kaip mediciniškai pagrįst nežinau, nesidomėjau). Tik pamenu kai Vainius toks nuspuogyjęs buvo tai buvau jau ir susinervavusi irgi, bet poto protingi žmonės paprotino smile.gif ). Ojej kaip senai atrodo tai jau buvo....
Šiandien su velniuko kauke ir vaišėmis daržan išėjo švęsti.
Beje pirmi metai kai dukra neis saldainiauti (nu gerai blynauti tongue.gif ) pas pažįstamus (pas nepažįstamus neidavo). Vadinasi jau užaugo....O Vainius taip tikisi kad eis su sese kaip pernai, o ta jau nebeina nei už ką biggrin.gif tai reiks tik pas babą nuleisti su kauke, vis vaikui smagumas....smile.gif smile.gif

Kur visos kitos- blynus kepat ir tylit? nu nebeįdomu visai.... tongue.gif verysad.gif
Atsakyti
gyvos? ph34r.gif
Atsakyti
Su mūsų diena merginos smile.gif te gėlėmis džiugina ne tik per šventes 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū Sandrita 4u.gif
Ir aš pasveikinsiu visas su mūsų diena 4u.gif
Atsakyti