Ir ką gi taip užsiėmę, merginos?
Aūūūū
Kur dingę panelės
QUOTE(vaivora193 @ 2013 01 23, 21:02)
Doviliuke, nestūūūgauk čia gi įprasta dingti savaitei ir poto atsirast...trumpam aš jau įpratau....
aš pvz va kepu varškės apkepą ir bulves, t.y. virtuvėje sukuosi...
nesušalot? žiūriu žiūriu kad iki kito antradienio nieko geriau (toliau prognozės dar nerodo). na gausim sąskaitas už šildymą
aš pvz va kepu varškės apkepą ir bulves, t.y. virtuvėje sukuosi...
nesušalot? žiūriu žiūriu kad iki kito antradienio nieko geriau (toliau prognozės dar nerodo). na gausim sąskaitas už šildymą
Oooo pagaliau kažkas isgirdo mane
Tai labas vaivora
O kodėl tu kepi varškės apkepa su bulvėm
Aš irgi prigaminau valgyti, mb i komandiruotę išleisiu tai reikėjoprasisukt biškelį virtuvėj
Jo jo kai gausim sąskaitas už šildymą (mes elektros sąskaitą) tai sušilsim visi kaip reikiant
gerai skamba ane- varškės apkepas su bulvemis...
apkepas visiems vakarienei ir rytdienai, bulvės ryt vyrui prie šaltienos (jis taip mėgsta), tai vat ir gavosi taip
o jūs nuosavame name gyvenate? šildotės elektra? ogo, tai kiek sumokėjot pvz už praeitą mėnesį? aš kažkaip įsivaizduoju kad su elektra labai brangu... na tik įsivaizduoju, bet nežinau
apkepas visiems vakarienei ir rytdienai, bulvės ryt vyrui prie šaltienos (jis taip mėgsta), tai vat ir gavosi taip
o jūs nuosavame name gyvenate? šildotės elektra? ogo, tai kiek sumokėjot pvz už praeitą mėnesį? aš kažkaip įsivaizduoju kad su elektra labai brangu... na tik įsivaizduoju, bet nežinau
QUOTE(vaivora193 @ 2013 01 23, 21:21)
gerai skamba ane- varškės apkepas su bulvemis...
A tai su šaltiena tai geeeerai bulvės Pativi darei šaltieną? Aš dar nesu jos gaminus
aha mes nuosavame name gyvenam, šildomės geoterminiu šildymu. Na tai nėra tiesiogei elektra... Na o už gruodžio mėnesį už elektrą mokėjom 380lt. Čia ir šildymas ir visa namų elektra, dar mano viryklė ir orkaitė elektrinė. Tai žodžiu už viską kas naudoja elektrą sumokėjom va tiek. Nežinau ar tai daug ar ne O kiek jūsų sąskaitos būna?
QUOTE(doviliuke @ 2013 01 23, 20:46)
A tai su šaltiena tai geeeerai bulvės Pativi darei šaltieną? Aš dar nesu jos gaminus
aha mes nuosavame name gyvenam, šildomės geoterminiu šildymu. Na tai nėra tiesiogei elektra... Na o už gruodžio mėnesį už elektrą mokėjom 380lt. Čia ir šildymas ir visa namų elektra, dar mano viryklė ir orkaitė elektrinė. Tai žodžiu už viską kas naudoja elektrą sumokėjom va tiek. Nežinau ar tai daug ar ne O kiek jūsų sąskaitos būna?
šaltieną pati tik nelabai jos kas mėgsta... bet ir nemėgdami suvalgom (na aišku vaikai ne neragauja). nieko ten nėra, pirmą kartą neskani gausis- tai antrą jau žinosi
o 380 tai nedaug. Koks plotas? mes už savo 75 kv. už šildymą mokėjom praeitą mėnesį 340, aišku plius elektra būna pas mua apie 100 ltir t.t.
Labas rytas
Aš šaltieną irgi pati verdu. Anksčiau Gerdas valgydavo Vaiva ne, dabar atvirkščiai Nepasakyčiau kad mes ją labai mėgstam. Čia mūsų išsigelbėjimas kai nepasigaminam valgyti
Nesinori man rašyt apie vaikus, nes visi trys serga. Gerdui virusinė su bronchų spazmais, Vaivai ausies būgnelis įtrūkęs, Aiva irgi virusinė serga su gera doze karkalų Jau nebėra taip baisu kaip buvo savaitgalį. Jau visi gaunam vaistų.
Aš šaltieną irgi pati verdu. Anksčiau Gerdas valgydavo Vaiva ne, dabar atvirkščiai Nepasakyčiau kad mes ją labai mėgstam. Čia mūsų išsigelbėjimas kai nepasigaminam valgyti
Nesinori man rašyt apie vaikus, nes visi trys serga. Gerdui virusinė su bronchų spazmais, Vaivai ausies būgnelis įtrūkęs, Aiva irgi virusinė serga su gera doze karkalų Jau nebėra taip baisu kaip buvo savaitgalį. Jau visi gaunam vaistų.
QUOTE(vaivora193 @ 2013 01 23, 22:01)
*šaltieną pati tik nelabai jos kas mėgsta... bet ir nemėgdami suvalgom (na aišku vaikai ne neragauja). nieko ten nėra, pirmą kartą neskani gausis- tai antrą jau žinosi
**o 380 tai nedaug. Koks plotas? mes už savo 75 kv. už šildymą mokėjom praeitą mėnesį 340, aišku plius elektra būna pas mua apie 100 ltir t.t.
**o 380 tai nedaug. Koks plotas? mes už savo 75 kv. už šildymą mokėjom praeitą mėnesį 340, aišku plius elektra būna pas mua apie 100 ltir t.t.
* Man tai šiaip patinka šaltiena, ir nekasdien juk ją valgom. Bent jau mes, kai aš jos negaminu Reiks kada pamėgint išsivirt Aišku pirmas kartas bus kaip visada....bet reik bandyt
** Na gal ir nėra daug, palyginus kad va jūs tik už šildyma panašiai sumokat. Mūsų šildomo ploto yra apie 90kv, bet va neseniai Mb dar ir garaže šildymą paleido, tad už sausį jau reiks daugiau mokėt. Bet ir gyvatukas šyla, ir karštas vanduo tuo pačiu gaminasi, ir man nereik prie pečiaus lakstyt suodžių krapštyt Patogu tikrai tas geoterminis, o aš jo labai bijojau dėl mokeščių už elektrą, bet dabar nesigailiu.
QUOTE(virgutej @ 2013 01 24, 11:05)
Labas rytas
O jei...na tau dabar tikrai nelengva... Tas lakstymas su vaistais, tai vienam tai kitam, ir aišku dar vaikučiai irzlesni būna kai serga.. Niu laikykis virgute, ir siunčiam daug sveikatytės tavo trijulei
Sveikos
Virgutej, gaila man jusu net, sveikatos daug daug
Sildymo saskaitos ir as bijau, mokam kas 3 men, paskutiniu metu salta, tai sildom daugiau, pas mus dujomis sildoma.
O siaip tai viskas normaliai, maziuke gerai auga, burbuleja, didziuke i mokykla eina, gavo sertifikata, nes lankomumas buvo 100% , stengiasi labai, o namie padykusi, man rodos pablogejo biski, pavydi kartais maziukei Jei viena myluoju, tuoj ir kita ateina ir reik pamyluot Bet siaip myli sese, negaliu sakyt...
Pasai musu su vyru ir daug kitokiu svarbiu dokumentu dingo Tikiuosi atsiras, paste pasimete gal
Virgutej, gaila man jusu net, sveikatos daug daug
Sildymo saskaitos ir as bijau, mokam kas 3 men, paskutiniu metu salta, tai sildom daugiau, pas mus dujomis sildoma.
O siaip tai viskas normaliai, maziuke gerai auga, burbuleja, didziuke i mokykla eina, gavo sertifikata, nes lankomumas buvo 100% , stengiasi labai, o namie padykusi, man rodos pablogejo biski, pavydi kartais maziukei Jei viena myluoju, tuoj ir kita ateina ir reik pamyluot Bet siaip myli sese, negaliu sakyt...
Pasai musu su vyru ir daug kitokiu svarbiu dokumentu dingo Tikiuosi atsiras, paste pasimete gal
QUOTE(premium @ 2013 01 24, 17:51)
Sveikos
*O siaip tai viskas normaliai, maziuke gerai auga, burbuleja, didziuke i mokykla eina, gavo sertifikata, nes lankomumas buvo 100% , stengiasi labai, o namie padykusi, man rodos pablogejo biski, pavydi kartais maziukei Jei viena myluoju, tuoj ir kita ateina ir reik pamyluot. Bet siaip myli sese, negaliu sakyt...
**Pasai musu su vyru ir daug kitokiu svarbiu dokumentu dingo Tikiuosi atsiras, paste pasimete gal
*O siaip tai viskas normaliai, maziuke gerai auga, burbuleja, didziuke i mokykla eina, gavo sertifikata, nes lankomumas buvo 100% , stengiasi labai, o namie padykusi, man rodos pablogejo biski, pavydi kartais maziukei Jei viena myluoju, tuoj ir kita ateina ir reik pamyluot. Bet siaip myli sese, negaliu sakyt...
**Pasai musu su vyru ir daug kitokiu svarbiu dokumentu dingo Tikiuosi atsiras, paste pasimete gal
Labuką
*Na šaunuolė Amira, kad taip sąžiningai lanko mokyklėlę O kad pavydas truputį išlenda tai čia normalu, juk visus 5metus tavo dėmesys buvo skirtas tik jai, o dbar tenka juo dalintis Bet kaip bus smagu žaisti abiem sesutėm
**Nu jau visai gražu Kur čia taip pasimetė? Paštas pradangino? Na reik tikėtis, kad atsiras viskas
QUOTE(vaivora193 @ 2013 01 27, 14:52)
Laba diena
nesušalot?
ligoniukai pasveikot? tikiuosi kiti nesusirgot?
kaip svaitgalis ?
ką nuveikėt?
kaip gyvenat?
nesušalot?
ligoniukai pasveikot? tikiuosi kiti nesusirgot?
kaip svaitgalis ?
ką nuveikėt?
kaip gyvenat?
Laba
Nesušalom
Mes kolkas laikomės
Savaitgalis pusiau toks, šeštadienį smagiai praleidom, važiavom į renginį, pasisėmėm informacijos, motyvacijos ir geros nuotaikos. O sekmadienis namuose, turėjom svečių, bet aš kažkaip pavargus jaučiaus, tik lova traukė
Gerai gyvenam Reikia eit namus aptvarkyt, o tai po savaitgalio viskas kažkaip išėję iš savo vietų
Kaip tau savaitgalis, ką nuveikei gero?