Įkraunama...
Įkraunama...

Ant nosies- penkeri

Ir ką gi taip užsiėmę, merginos? unsure.gif
Aūūūū biggrin.gif
Atsakyti
unsure.gif Kur dingę panelės g.gif
Atsakyti
Doviliuke, nestūūūgauk tongue.gif biggrin.gif mirksiukas.gif čia gi įprasta dingti savaitei ir poto atsirast...trumpam biggrin.gif aš jau įpratau.... hihihi.gif irnesakyk.gif
aš pvz va kepu varškės apkepą ir bulves, t.y. virtuvėje sukuosi...

nesušalot? žiūriu žiūriu kad iki kito antradienio nieko geriau blink.gif (toliau prognozės dar nerodo). na gausim sąskaitas už šildymą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2013 01 23, 21:02)
Doviliuke, nestūūūgauk  tongue.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif  čia gi įprasta dingti savaitei ir poto atsirast...trumpam  biggrin.gif  aš jau įpratau.... hihihi.gif  irnesakyk.gif
aš pvz va kepu varškės apkepą ir bulves, t.y. virtuvėje sukuosi...

nesušalot? žiūriu žiūriu kad iki kito antradienio nieko geriau  blink.gif  (toliau prognozės dar nerodo). na gausim sąskaitas už šildymą  doh.gif

Oooo pagaliau kažkas isgirdo mane biggrin.gif
Tai labas vaivora mirksiukas.gif
O kodėl tu kepi varškės apkepa su bulvėm g.gif

Aš irgi prigaminau valgyti, mb i komandiruotę išleisiu tai reikėjoprasisukt biškelį virtuvėj doh.gif
Jo jo kai gausim sąskaitas už šildymą (mes elektros sąskaitą) tai sušilsim visi kaip reikiant biggrin.gif
Atsakyti
gerai skamba ane- varškės apkepas su bulvemis... biggrin.gif
apkepas visiems vakarienei ir rytdienai, bulvės ryt vyrui prie šaltienos (jis taip mėgsta), tai vat ir gavosi taip smile.gif smile.gif
o jūs nuosavame name gyvenate? šildotės elektra? ogo, tai kiek sumokėjot pvz už praeitą mėnesį? aš kažkaip įsivaizduoju kad su elektra labai brangu... g.gif na tik įsivaizduoju, bet nežinau biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2013 01 23, 21:21)
gerai skamba ane- varškės apkepas su bulvemis... biggrin.gif
apkepas visiems vakarienei ir rytdienai, bulvės ryt vyrui prie šaltienos (jis taip mėgsta), tai vat ir gavosi taip smile.gif smile.gif
o jūs nuosavame name gyvenate? šildotės elektra? ogo, tai kiek sumokėjot pvz už praeitą mėnesį? aš kažkaip įsivaizduoju kad su elektra labai brangu... g.gif na tik įsivaizduoju, bet nežinau  biggrin.gif  mirksiukas.gif

A tai su šaltiena tai geeeerai bulvės biggrin.gif Pativi darei šaltieną? bigsmile.gif Aš dar nesu jos gaminus blush2.gif

aha mes nuosavame name gyvenam, šildomės geoterminiu šildymu. Na tai nėra tiesiogei elektra... Na o už gruodžio mėnesį už elektrą mokėjom 380lt. Čia ir šildymas ir visa namų elektra, dar mano viryklė ir orkaitė elektrinė. Tai žodžiu už viską kas naudoja elektrą sumokėjom va tiek. Nežinau ar tai daug ar ne ax.gif O kiek jūsų sąskaitos būna?
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2013 01 23, 20:46)
A tai su šaltiena tai geeeerai bulvės biggrin.gif Pativi darei šaltieną? bigsmile.gif Aš dar nesu jos gaminus blush2.gif

aha mes nuosavame name gyvenam, šildomės geoterminiu šildymu. Na tai nėra tiesiogei elektra... Na o už gruodžio mėnesį už elektrą mokėjom 380lt. Čia ir šildymas ir visa namų elektra, dar mano viryklė ir orkaitė elektrinė. Tai žodžiu už viską kas naudoja elektrą sumokėjom va tiek. Nežinau ar tai daug ar ne ax.gif O kiek jūsų sąskaitos būna?

šaltieną pati biggrin.gif tik nelabai jos kas mėgsta...smile.gif bet ir nemėgdami suvalgom (na aišku vaikai ne neragauja). nieko ten nėra, pirmą kartą neskani gausis- tai antrą jau žinosi smile.gif

o 380 tai nedaug. Koks plotas? mes už savo 75 kv. už šildymą mokėjom praeitą mėnesį 340, aišku plius elektra būna pas mua apie 100 ltir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivora193: 23 sausio 2013 - 20:09
Labas rytas 4u.gif

Aš šaltieną irgi pati verdu. Anksčiau Gerdas valgydavo Vaiva ne, dabar atvirkščiai bigsmile.gif Nepasakyčiau kad mes ją labai mėgstam. Čia mūsų išsigelbėjimas kai nepasigaminam valgyti smile.gif

Nesinori man rašyt apie vaikus, nes visi trys serga. Gerdui virusinė su bronchų spazmais, Vaivai ausies būgnelis įtrūkęs, Aiva irgi virusinė serga su gera doze karkalų sad.gif Jau nebėra taip baisu kaip buvo savaitgalį. Jau visi gaunam vaistų.
Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2013 01 23, 22:01)
*šaltieną pati  biggrin.gif  tik nelabai jos kas mėgsta...smile.gif bet ir nemėgdami suvalgom (na aišku vaikai ne neragauja). nieko ten nėra, pirmą kartą neskani gausis- tai antrą jau žinosi smile.gif

**o 380 tai nedaug. Koks plotas? mes už savo 75 kv. už šildymą mokėjom praeitą mėnesį 340, aišku plius elektra būna pas mua apie 100 ltir t.t.

* Man tai šiaip patinka šaltiena, ir nekasdien juk ją valgom. Bent jau mes, kai aš jos negaminu lotuliukas.gif Reiks kada pamėgint išsivirt ax.gif Aišku pirmas kartas bus kaip visada....bet reik bandyt biggrin.gif
** Na gal ir nėra daug, palyginus kad va jūs tik už šildyma panašiai sumokat. Mūsų šildomo ploto yra apie 90kv, bet va neseniai Mb dar ir garaže šildymą paleido, tad už sausį jau reiks daugiau mokėt. Bet ir gyvatukas šyla, ir karštas vanduo tuo pačiu gaminasi, ir man nereik prie pečiaus lakstyt suodžių krapštyt biggrin.gif Patogu tikrai tas geoterminis, o aš jo labai bijojau dėl mokeščių už elektrą, bet dabar nesigailiu.

QUOTE(virgutej @ 2013 01 24, 11:05)
Labas rytas  4u.gif

Aš šaltieną irgi pati verdu. Anksčiau Gerdas valgydavo Vaiva ne, dabar atvirkščiai  bigsmile.gif Nepasakyčiau kad mes ją labai mėgstam. Čia mūsų išsigelbėjimas kai nepasigaminam valgyti smile.gif

Nesinori man rašyt apie vaikus, nes visi trys serga. Gerdui virusinė su bronchų spazmais, Vaivai ausies būgnelis įtrūkęs, Aiva irgi virusinė serga su gera doze karkalų sad.gif Jau nebėra taip baisu kaip buvo savaitgalį. Jau visi gaunam vaistų.

O jei...na tau dabar tikrai nelengva... Tas lakstymas su vaistais, tai vienam tai kitam, ir aišku dar vaikučiai irzlesni būna kai serga.. Niu laikykis virgute, ir siunčiam daug sveikatytės tavo trijulei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Virgutej, gaila man jusu net, sveikatos daug daug 4u.gif

Sildymo saskaitos ir as bijau, mokam kas 3 men, paskutiniu metu salta, tai sildom daugiau, pas mus dujomis sildoma.

O siaip tai viskas normaliai, maziuke gerai auga, burbuleja, didziuke i mokykla eina, gavo sertifikata, nes lankomumas buvo 100% , stengiasi labai, o namie padykusi, man rodos pablogejo biski, pavydi kartais maziukei g.gif Jei viena myluoju, tuoj ir kita ateina ir reik pamyluot biggrin.gif Bet siaip myli sese, negaliu sakyt...

Pasai musu su vyru ir daug kitokiu svarbiu dokumentu dingo doh.gif Tikiuosi atsiras, paste pasimete gal g.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
nesušalot?
ligoniukai pasveikot? tikiuosi kiti nesusirgot?
kaip svaitgalis ?
ką nuveikėt?
kaip gyvenat?
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2013 01 24, 17:51)
Sveikos
*O siaip tai viskas normaliai, maziuke gerai auga, burbuleja, didziuke i mokykla eina, gavo sertifikata, nes lankomumas buvo 100% , stengiasi labai, o namie padykusi, man rodos pablogejo biski, pavydi kartais maziukei g.gif Jei viena myluoju, tuoj ir kita ateina ir reik pamyluot. Bet siaip myli sese, negaliu sakyt...

**Pasai musu su vyru ir daug kitokiu svarbiu dokumentu dingo doh.gif Tikiuosi atsiras, paste pasimete gal

Labuką mirksiukas.gif
*Na šaunuolė Amira, kad taip sąžiningai lanko mokyklėlę 4u.gif O kad pavydas truputį išlenda tai čia normalu, juk visus 5metus tavo dėmesys buvo skirtas tik jai, o dbar tenka juo dalintis smile.gif Bet kaip bus smagu žaisti abiem sesutėm wub.gif
**Nu jau visai gražu doh.gif Kur čia taip pasimetė? Paštas pradangino? Na reik tikėtis, kad atsiras viskas 4u.gif

QUOTE(vaivora193 @ 2013 01 27, 14:52)
Laba diena  4u.gif
nesušalot?
ligoniukai pasveikot? tikiuosi kiti nesusirgot?
kaip svaitgalis ?
ką nuveikėt?
kaip gyvenat?

Laba mirksiukas.gif
Nesušalom biggrin.gif
Mes kolkas laikomės unsure.gif
Savaitgalis pusiau toks, šeštadienį smagiai praleidom, važiavom į renginį, pasisėmėm informacijos, motyvacijos ir geros nuotaikos. O sekmadienis namuose, turėjom svečių, bet aš kažkaip pavargus jaučiaus, tik lova traukė biggrin.gif
Gerai gyvenam biggrin.gif Reikia eit namus aptvarkyt, o tai po savaitgalio viskas kažkaip išėję iš savo vietų biggrin.gif
Kaip tau savaitgalis, ką nuveikei gero? bigsmile.gif
Atsakyti