Įkraunama...
Įkraunama...

Ant nosies- penkeri

QUOTE(doviliuke @ 2013 01 18, 10:37)
Labas rytas 4u.gif
Kaip gyvenat, kokie planai savaitgaliui? bigsmile.gif

Privetikas visoms 4u.gif Mes šiandien vakare į X.Planet nuvažiuosim su Dontiku,jam labai patinka mašinele vairuoti. O daugiau jokių planų.Gal rytoj pas tėvus nuvažiuosiu. Vakar man taip figovai būvo,emociškai...man tikriausiai nervinis išsekimas,draugei paskambinau,mamai...visiems pasakiau,kad guldykit mane į beprotnami,rimtai sakiau,pavargau...ne nuo mano naujo gyvenimo,nuo seno dar negaliu atsitraukti ir šiaip per šios mėnėsius tiek iškentėjau,kad ohoho doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukė@ @ 2013 01 18, 12:47)
*Privetikas visoms 4u.gif  Mes šiandien vakare į X.Planet nuvažiuosim su Dontiku,jam labai patinka mašinele vairuoti. O daugiau jokių planų.Gal rytoj pas tėvus nuvažiuosiu. **Vakar man taip figovai būvo,emociškai...man tikriausiai nervinis išsekimas,draugei paskambinau,mamai...visiems pasakiau,kad guldykit mane į beprotnami,rimtai sakiau,pavargau...ne nuo mano naujo gyvenimo,nuo seno dar negaliu atsitraukti ir šiaip per šios mėnėsius tiek iškentėjau,kad ohoho doh.gif

*O tai šaunu, nusimato pramogų truputį thumbup.gif gerai, prasiblaškysi ir tu Donatas 4u.gif
**Nu tai aš įsivaizduoju, kaip esi išsekusi unsure.gif O tu ir taip jautri esi, viską imi giliai į širdį, tai tikiu, kad jau esi ties išsekimo riba unsure.gif Stenkis dažniau kurnors išeiti, prasiblaškyti, kad ir po pardes pavaikščiok, ar i kavinukę arbatos, ar draugę vieną kitą aplankyt. Liks mažiau laiko niūrioms mintims mirksiukas.gif Laikykis 4u.gif

O mes jokių planų neturim...Mb lėks padirbėti, o aš namuose su Domu, nes Karina jau suplanavusi pas močiutę i svečius pėdinti. Taigi nieko įpatingo, nieko įdomaus doh.gif
Vaivora tai įtariu kaip visada- baliai festivaliai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke: 18 sausio 2013 - 12:12
sveikos 4u.gif

QUOTE(doviliuke @ 2013 01 18, 13:10)
*Vaivora tai įtariu kaip visada- baliai festivaliai biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
vat ir neatspėjai, turėjo būti šį savaitgalį didelis kviestinis balius, bet atsisakėme nes yra daug priežasčių (čia iš vyro draugų pusės, pusės kur aš beveik nieko nepažistu, plius balius 2 dienom tai ir dovanos atitinkamai pinigų sumos reikia doh.gif doh.gif jau kaip sakau 200 nenuneši, o paskutiniu metu taip jau labai išsileidom ir ateina pavasaris- noras atsinaujinti smile.gif , plius aprėdų vėl naujų tokiam prašmatniam baliui reiktų ir dar daugybe niuansų, kuriuos aišku aš sugalvojau ir prikalbinau vyrą mandagiai atsakyti kad nedalyvausime). Tai va šiandien ateis draugai aplaistyti mašinos pas mus į namus-reikia parlėkus vakarienė dar padaryti, o ryt poryt ilsėsiuos, tvarkysiuos, važiuosiu gal pas mamą ir aišku klausysiuos vyro bambėjimo kad va galėjom baliavot biggrin.gif tai tiek.
Bet kaip gerai- savaitgalis..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2013 01 18, 15:14)
sveikos  4u.gif
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
vat ir neatspėjai, turėjo būti šį savaitgalį didelis kviestinis balius, bet atsisakėme nes yra daug priežasčių (čia iš vyro draugų pusės, pusės kur aš beveik nieko nepažistu, plius balius 2 dienom tai ir dovanos atitinkamai pinigų sumos reikia  doh.gif  doh.gif jau kaip sakau 200 nenuneši, o paskutiniu metu taip jau labai išsileidom ir ateina pavasaris- noras atsinaujinti smile.gif , plius  aprėdų vėl naujų tokiam prašmatniam baliui reiktų ir dar daugybe niuansų, kuriuos aišku aš sugalvojau ir prikalbinau vyrą mandagiai atsakyti kad nedalyvausime). Tai va šiandien ateis draugai aplaistyti mašinos pas mus į namus-reikia parlėkus vakarienė dar padaryti,  o ryt poryt ilsėsiuos, tvarkysiuos, važiuosiu gal pas mamą ir aišku klausysiuos vyro bambėjimo kad va galėjom baliavot  biggrin.gif tai tiek.
Bet kaip gerai- savaitgalis..... biggrin.gif

biggrin.gif Tai sakai paskūpėjai ir atsisakei baliaus biggrin.gif Nu ir gerai, už tuos pinigus dabar turi pilną teisi atsinaujinti pavasariui, visgi šitiek sutaupei bigsmile.gif biggrin.gif

Nu bet vistiek, pas jus visada tai svečiai, tai jūs į svečius, kitaip turbūt net ir nebūna? Retai kada tylus poilsis namuose? Bet smagu visgi smile.gif
Atsakyti
Pas mane tai ligonių padaugėjo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2013 01 18, 20:55)
Pas mane tai ligonių padaugėjo sad.gif

Kas dar susirgo unsure.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
virgute kas sergat ir kaip/kuo sergat? labai jau gripai "vaikšto"...

doviliuke, ne paskūpėjau bet sutaupiau grrubiai skaičiuojant apie 500 litų (gal dar ir daugiau), o ir baliun nebenorėju nei kiek...geriau vaikų kambary kilimą pakeisiu už tuos pinigus.. blush2.gif

galvą skauda nuo šampano....
Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2013 01 19, 12:12)
Sveikos,
virgute kas sergat ir kaip/kuo sergat? labai jau gripai "vaikšto"...

*doviliuke, ne paskūpėjau bet sutaupiau grrubiai skaičiuojant  apie 500 litų (gal dar ir daugiau), o ir baliun nebenorėju nei kiek...geriau vaikų kambary kilimą pakeisiu už tuos pinigus.. blush2.gif

**galvą skauda nuo šampano....

Labūūū mirksiukas.gif

* kai pagalvoji, tai ištikrųjų, tokie išėjimai kainuoja, ir dar išties nemažai. Šaunuolė, tu taupi moteris biggrin.gif Bet aš tai nekilimą pirkčiau biggrin.gif
**tai gal kuom susirgai tuom ir gydykis, taip sakant laugh.gif

O aš po mini šopingo, pravėdinau galvelę, galima tolaiu namuose kuistis.

Gražios dienos visoms 4u.gif

P.s. Sandrita, kaip vėdarai pavyko? bigsmile.gif mmmm skanumas wub.gif
Atsakyti
Nu laba mergaites smile.gif ax.gif
Retai čia beužsuku,vis nėra kada.Dirbu dirbu drbu-permetu akim orchidėjininkus,jus-perskaitau ir neatrašau....tingiu,neturiu jėgų.Dirbu visa savaitę-savaitgalis tik laisvas.Bendradarbės sveikata pablogėjo,išėjo,likom su šefu tik,tai gaunu tik savaitgalį laisvą-pavargau doh.gif
Andželika apsirgus,balso stygų uždegimas plius kažkoks virusas,jau baigiam išsikosėt.
Merginukė aktyvistė-jau man baigia stogas nučiuožt doh.gif vieną dieną komodos stalčiu gigantinį išlaužė,kitą dieną didelio dramblio nosį nuskėlė biggrin.gif juda kruta,nepasėdi vietoj...nudurnėjimas.
Doviliuke vėdarai yra gėris biggrin.gif (šeimoj mano nelabai tai pripažįsta-ne maistas),tai su močiute prikirtom sočiai essen.gif
Kaip laikotės jūs?Kaip ligoniukai?Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kur jūs čia Sandrita su Doviliuke tuos bendrus vėdarus valgėte????? bigsmile.gif biggrin.gif Ir aš noriu. Sandrita, tai mums irgi tik savaitgaliai laisvi, bet gal mano darbo valandos trumpesnės, nzn kokios tavo...
Kaip savaitgalis? Aš prabimbinėjau ir pratinginiavau, valgyt prisitaisiau, pasnūduriavau, knygą paskaičiau, net dorai iš namų nebuvau išlindusi – truputį šiandien gaila taip pratinginiauto savaitgalio, bet ką jau padarysi...
kaip kitos- nesergat? vėl gąsdina visur baubu gripu, jau ir bijoti pradedu unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mano trijulė serga pilnu tempu doh.gif Su temperatūrom ir kosuliais. kaip ir virusinę paišo. Bijau tų gripų, neleisiu dabar į darželį iki vasario mėn.

sandrita tai Andželika į tave thumbup.gif juda kruta, nebus ramiakas ax.gif

vaivora džiaukis ramiu savaitgaliu o ne gailėk. Reikia kūnui ir sielai poilsio ne tik darbš ir linksmybių.

Draugams po 4u.gif
Atsakyti
Laba mergaitės mirksiukas.gif
Kaip savaitgalis? kip ir visi...nieko įpatingo verysad.gif Namuose... Tvarkymasis, maisto gaminimas (kibinus vakar kepiau), vaikai. ir t.t ir pan... Na žodžiu nieko įdomaus, viskas taspats per tą patį doh.gif
Mano Domas jau irgi snaplioja, nuksoti...Bet vakar abudu į vonią įkėliau, išmirko, išsikaitino. Visas vonios kambarys plaukė doh.gif Karina vis šaukė : mama, Domas taškosi biggrin.gif
Tai tiek pas mus...
Vsiems ligoniukams sveikatėlės 4u.gif
Tigriuke, jau dirbi gal?
premium, kaip jūs gyvenat?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke: 21 sausio 2013 - 12:02