Sveikutės mamos
Dontikas jau darželyje,o aš antrą savaite sergu...sinusitas ir šlapimtakio uždegimas. Geriu antibus,brrr ,bet ką padarysi. Praeita pirmadieni vos gyva atejau į darbą,skaudėjo stipriai pilvo apačia,visi šonai. O sinusitas jau senei prasidėjo,bet tempiau ilgai ,gidžiausi Sinupretu ,bet deja nepadėjo. Štai tokie reikalai.
O dėl viso kito...viskas gerai. Bet žinoma tas gerai iš kurios puses pažiūrėti
Na ka,geros visiems dienos
Labas rytas
Vakar jau labai vėlai pargrįžom į namučius tai net nebesėdau prie kompo...Sekėsi kaip gerai mums viskas, na žinoma Karinutė labai bijo gydytojų, bet laikėsi puikiai, labai įsiverkė ir bijojo kai reikėjo imti iš venos kraujuką. Tai buvo didžiausias stresas jai. Echoskopas nieko blogo neparodė, kaip ir stabilu viskas, bet nusprendėm, kad maždaug po 2mėn. reikia padaryti magnetinį rezonancą, kad tiksliai viską pamatyti. Taivat tiek tų žinių. Na o po visų stresų ir neramumų prasidėjo pramogos Buvom prižadėję Kariną nuvežti į Akropolį ant ledo pačiuožinėti, tai įvykdėm pažadą, papietavom kavinukėj, ir judėjom namučio.
Ačiū visoms už palaikymą
Vakar jau labai vėlai pargrįžom į namučius tai net nebesėdau prie kompo...Sekėsi kaip gerai mums viskas, na žinoma Karinutė labai bijo gydytojų, bet laikėsi puikiai, labai įsiverkė ir bijojo kai reikėjo imti iš venos kraujuką. Tai buvo didžiausias stresas jai. Echoskopas nieko blogo neparodė, kaip ir stabilu viskas, bet nusprendėm, kad maždaug po 2mėn. reikia padaryti magnetinį rezonancą, kad tiksliai viską pamatyti. Taivat tiek tų žinių. Na o po visų stresų ir neramumų prasidėjo pramogos Buvom prižadėję Kariną nuvežti į Akropolį ant ledo pačiuožinėti, tai įvykdėm pažadą, papietavom kavinukėj, ir judėjom namučio.
Ačiū visoms už palaikymą
vaivoriuk,nenoriu aš dar būti ,JIS nori...bet mes suprantam,koks dabar vaikas jeigu dar gyvenam nesuprasi kaip Turėjau baimės,du kartus testą dariau,dėl visu nervu mms vėlavo,bet neee,nesu
Papildyta:
Bučkis ir apkabinu Tave ir Karinute
Papildyta:
QUOTE(doviliuke @ 2013 01 16, 09:54)
Labas rytas
Ačiū visoms už palaikymą
Ačiū visoms už palaikymą
Bučkis ir apkabinu Tave ir Karinute
QUOTE(Tigriukė@ @ 2013 01 16, 10:55)
Ačiū, ir tau daug bučiukų Sveik greičiau
O kieno vaikai dar moka su pačiūžom? Gal riedučiais važinėjat? Pas mus kiemas nelygus tai negalim važinėt nei riedučiais nei paspirtukais
Labas rytas
Karinutei už kantrumą
Labas rytas
Karinutei už kantrumą
QUOTE(virgutej @ 2013 01 16, 12:26)
O kieno vaikai dar moka su pačiūžom? Gal riedučiais važinėjat? Pas mus kiemas nelygus tai negalim važinėt nei riedučiais nei paspirtukais
Labas rytas
Karinutei už kantrumą
Labas rytas
Karinutei už kantrumą
Oi virgutej, aš nesakiau, kad Karina moka čiuožti su pačiūžom Visiškai nemoka, vos pastovėjo ant ledo Aš už vienos rankos, vyras už kitos ir taip "čiuožinėjom" Bet bent prisijuokėm vieni iš kitų, kad griuvinėjam ir nemokam čiužti Ir smagu buvo tikrai.
Pati darai tokius tortus ačiū
Kaip tavo ligoniukai?
Sveikos, Doviliuke, smagu kad viskas stabiliai
Virgute, mes dviračiu ir paspirtuku važinėjam, nei pačiūžų nei riedučių nei kokių riedlenčių dar neduodu, nu blin dar rankas kojas susilaužys ....
Na mums tai žinokit su dantimis "sekasi" .....esmėj prieš kokią didelę savaitę Vainius pasidžiaugė kad dantukas kliba (trečias jau mums), nu kliba tai kliba, liepėm klibinti kad išlūžtų. Vaikas klibina klibina, kai iki kraujo išjudina aš vis sakau sustot, kitą dieną tada jau judint, vakar MB apžiūrėjo- skambina man darban kad gomuryje šalia neišlūžusio klibančio jau naujas išdygęs.. ....na šakės sakau bet jie abu su tėčiu kažkaip sugebėjo greituoju būdu tą klibantį dantį išraut (gerai kad nei Vainius nei tėvas nebijo, man tai kojas pakerta vien apie pagalvojimą. ..) tai dabar lauksim kiek jis atsistatys į tikrąją vietą. Na pagal viską turėtų atsistatyti, nes dukrai kažkada taip buvo tik jai galinis dantukas ne priekinis, bet atsistatė pilnai ir gražiai suaugo. Na sakau mums tie dantys keičiasi kažkaip greituoju būdu...
Virgute, mes dviračiu ir paspirtuku važinėjam, nei pačiūžų nei riedučių nei kokių riedlenčių dar neduodu, nu blin dar rankas kojas susilaužys ....
Na mums tai žinokit su dantimis "sekasi" .....esmėj prieš kokią didelę savaitę Vainius pasidžiaugė kad dantukas kliba (trečias jau mums), nu kliba tai kliba, liepėm klibinti kad išlūžtų. Vaikas klibina klibina, kai iki kraujo išjudina aš vis sakau sustot, kitą dieną tada jau judint, vakar MB apžiūrėjo- skambina man darban kad gomuryje šalia neišlūžusio klibančio jau naujas išdygęs.. ....na šakės sakau bet jie abu su tėčiu kažkaip sugebėjo greituoju būdu tą klibantį dantį išraut (gerai kad nei Vainius nei tėvas nebijo, man tai kojas pakerta vien apie pagalvojimą. ..) tai dabar lauksim kiek jis atsistatys į tikrąją vietą. Na pagal viską turėtų atsistatyti, nes dukrai kažkada taip buvo tik jai galinis dantukas ne priekinis, bet atsistatė pilnai ir gražiai suaugo. Na sakau mums tie dantys keičiasi kažkaip greituoju būdu...
Vaivora tai gerai pirmoj klasėj nebūsit išpersdančiai Maniškis dar su visais dančiais.
QUOTE(vaivora193 @ 2013 01 16, 15:33)
*Sveikos, Doviliuke, smagu kad viskas stabiliai
**Virgute, mes dviračiu ir paspirtuku važinėjam, nei pačiūžų nei riedučių nei kokių riedlenčių dar neduodu, nu blin dar rankas kojas susilaužys ....
***Na mums tai žinokit su dantimis "sekasi"
**Virgute, mes dviračiu ir paspirtuku važinėjam, nei pačiūžų nei riedučių nei kokių riedlenčių dar neduodu, nu blin dar rankas kojas susilaužys ....
***Na mums tai žinokit su dantimis "sekasi"
*Ačiū tau
**Mes irgi nei riedučių nei pačiūžų neturim, na su riedučiais manau vasara jau būtų galima bandyt
***Ne nu bet ištikro Vainius greituoju būdu "keičia" dantukus Kelintas jau čia krenta? Karinai dar net nekliba nei vienas....
QUOTE(doviliuke @ 2013 01 16, 17:48)
:
***Ne nu bet ištikro Vainius greituoju būdu "keičia" dantukus Kelintas jau čia krenta? Karinai dar net nekliba nei vienas....
1 rautas gydytojos ir 3 jau savo eiga 2 jau išdygę, priekinis- lūžęs pats pirmas dar nesirodo, galiniam rautam dar ne laikas.... kas daugiau?
Papildyta:
QUOTE(virgutej @ 2013 01 16, 16:24)
Vaivora tai gerai pirmoj klasėj nebūsit išpersdančiai Maniškis dar su visais dančiais.
nu, bent nuotraukos bus gražios paguoda bent tame
Papildyta:
QUOTE(premium @ 2013 01 15, 21:34)
lietuviškai nepatinka? juokauju aišku....
Papildyta:
QUOTE(Tigriukė@ @ 2013 01 16, 09:55)
vaivoriuk,nenoriu aš dar būti ,JIS nori...
na tuo klausimupas jus kaip pas mano Vainių su dantais- man taip pagreitintai atrodo
QUOTE(vaivora193 @ 2013 01 16, 22:09)
1 rautas gydytojos ir 3 jau savo eiga 2 jau išdygę, priekinis- lūžęs pats pirmas dar nesirodo, galiniam rautam dar ne laikas.... kas daugiau?
nu geras Jūs pirmaujat įtariu
Labas rytas
Kaip gyvenat, kokie planai savaitgaliui?
Kaip gyvenat, kokie planai savaitgaliui?