Įkraunama...
Įkraunama...

Ant nosies- penkeri

Doviluke, o kas cepelinus taisė? aš irgi noriu valgyt, tik taisyt nenoriu smile.gif

dėl to lanko tai sakė negerai inkstams, kepenims ir tipo gimda nukrenta (na žinot kai moterims būna).

prigėriau šampano su drauge, dabar cepelinų norėčiau labai.... g.gif
Atsakyti
Labas iš ryto 4u.gif

Doviliuke tau nė viena kita istorija nepadės atsikratyti svorio. Pati turi atrasti tai kas tau tinka 4u.gif

Monas pasijungęs šiandien. Lįsk į dienos šviesą!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgutej: 13 sausio 2013 - 09:30
QUOTE(vaivora193 @ 2013 01 12, 21:50)
Doviluke, o kas cepelinus taisė? aš irgi noriu valgyt, tik taisyt nenoriu smile.gif

dėl to lanko tai sakė negerai inkstams, kepenims ir tipo gimda nukrenta (na žinot kai moterims būna).

prigėriau šampano su drauge, dabar cepelinų norėčiau labai.... g.gif

Kasgi man pritaisys tų cepelinų- pačiai tenka darbuotis biggrin.gif sulaukėm svečių, tai puodas tik parūko biggrin.gif

Virgutej, žinau žinau, kad nieks nepadės kol pati nieko nedarysiu, nu bet žinai, o gal pasisemsiu motyvacijos ar dar ko biggrin.gif

Labą rytą 4u.gif
Laukiam žinių iš Mono 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Na ir kaipgi leidžiate šią gražią apšerkšnijusią dieną bigsmile.gif
Lauke pasakiškai gražu wub.gif Pasivaikščiojom su vaikais, galveles pravėdinom thumbup.gif Ką kitos veikiat? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ką čia veiksi kai po savaitės poilsio vėl ligonių palata namie verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2013 01 14, 20:14)
Sveikos  4u.gif

Ką čia veiksi kai po savaitės poilsio vėl ligonių palata namie  verysad.gif

verysad.gif Isivaizduoju kaip jautiesi...Laikykis ir sveikatytes tavo ligoniukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Mergaites, rytoj ryte 10val. laikykit uz mus kumstukus ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Virgute 4u.gif 4u.gif 4u.gif visi trys serga? kosot ir panašiai? vainius irgi kaip minėjau po lauko darže koso, gerklė lyg raudona buvo. Bet jau nieko, jau geriau, ryt tikriausiai ir daržan jau eis (jei su tėčiu kitaip nesusitars).

Doviliuke, būtinai parašyk kaip sekėsi 4u.gif

Monas nieko neparašė... verysad.gif

Laukiu pavasario labai ..jau smile.gif
Atsakyti
premium,jetau kaip man gėda...tu dvi savaitės Kamilė turi o aš su savo problemom neperskaičiau tavo žinutes blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
SVEIKINU SU DUKRYTE GRAŽUOLYTE 4u.gif AUKIT ,STIPRĖKIT,DAUG VALGYKIT IR GERAI MIEGOKIT wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliuke @ 2013 01 14, 20:53)
:
Papildyta:
Mergaites, rytoj ryte 10val. laikykit uz mus kumstukus ax.gif Aciu 4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif Kaip viskas praejo,parašyk g.gif smile.gif
Papildyta:
Dėl svorio,tai aš irgi per švenčių maratoną tikriausiai pilva užauginau doh.gif doh.gif doh.gif Gerai jeigu toki nestuke.gif lotuliukas.gif ,bet neeee,nuo maisto pilvukas užaugo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 15 sausio 2013 - 14:05
QUOTE(Tigriukė@ @ 2013 01 15, 15:09)
[Dėl svorio,tai aš irgi per švenčių maratoną tikriausiai pilva užauginau doh.gif  doh.gif  doh.gif Gerai jeigu toki nestuke.gif  lotuliukas.gif ,bet neeee,nuo maisto pilvukas užaugo biggrin.gif

ojej bigsmile.gif biggrin.gif
kaip tau sekasi visas tas reikalas? tai kada skyrybos?

o aš labai šašlykų noriu. Labai. Šaldiklyje yra užšaldyta 2 dideliams kartams, tai taip noriu.... bet gi nevysiu vyro šašlų kepti į sodą...lyg žibučių žiemą parnešt smile.gif
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(Tigriukė@ @ 2013 01 15, 12:09)
premium,jetau kaip man gėda...tu dvi savaitės Kamilė turi o aš su savo problemom neperskaičiau tavo žinutes blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

NoNoNo, ne Kamile, Kamila 4u.gif Aciu.
Nieko tokio, suprantama, tokios permainos tavo gyvenime, savu rupesciu uztenka. Daznai apie jus pagalvoju.
Doviliuke, tai kaip tie daktarai???
Del to, kad lankas kenkia gimdai ir kitiems organams mano nuomone tai nesamone g.gif Nebent pradesi sukti nuo labai sunkaus, o jei palaipsniui, tai niekas ten nepakenks, na nebent lasiakams pakenks biggrin.gif
Ligoniukams visiems sveikatos daug daug!
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2013 01 15, 21:34)
Sveikos

NoNoNo, ne Kamile, Kamila 4u.gif Aciu.

Atsiprašau,KAMILA wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2013 01 15, 15:50)
ojej  bigsmile.gif  biggrin.gif
kaip tau sekasi visas tas reikalas? tai kada skyrybos?

Sekasi gerai smile.gif
Atsakyti