Doviluke, o kas cepelinus taisė? aš irgi noriu valgyt, tik taisyt nenoriu
dėl to lanko tai sakė negerai inkstams, kepenims ir tipo gimda nukrenta (na žinot kai moterims būna).
prigėriau šampano su drauge, dabar cepelinų norėčiau labai....
Labas iš ryto
Doviliuke tau nė viena kita istorija nepadės atsikratyti svorio. Pati turi atrasti tai kas tau tinka
Monas pasijungęs šiandien. Lįsk į dienos šviesą!!!!
Doviliuke tau nė viena kita istorija nepadės atsikratyti svorio. Pati turi atrasti tai kas tau tinka
Monas pasijungęs šiandien. Lįsk į dienos šviesą!!!!
QUOTE(vaivora193 @ 2013 01 12, 21:50)
Doviluke, o kas cepelinus taisė? aš irgi noriu valgyt, tik taisyt nenoriu
dėl to lanko tai sakė negerai inkstams, kepenims ir tipo gimda nukrenta (na žinot kai moterims būna).
Kasgi man pritaisys tų cepelinų- pačiai tenka darbuotis sulaukėm svečių, tai puodas tik parūko
Virgutej, žinau žinau, kad nieks nepadės kol pati nieko nedarysiu, nu bet žinai, o gal pasisemsiu motyvacijos ar dar ko
Labą rytą
Laukiam žinių iš Mono
Laba
Na ir kaipgi leidžiate šią gražią apšerkšnijusią dieną
Lauke pasakiškai gražu Pasivaikščiojom su vaikais, galveles pravėdinom Ką kitos veikiat?
Na ir kaipgi leidžiate šią gražią apšerkšnijusią dieną
Lauke pasakiškai gražu Pasivaikščiojom su vaikais, galveles pravėdinom Ką kitos veikiat?
Sveikos
Ką čia veiksi kai po savaitės poilsio vėl ligonių palata namie
Ką čia veiksi kai po savaitės poilsio vėl ligonių palata namie
QUOTE(virgutej @ 2013 01 14, 20:14)
Isivaizduoju kaip jautiesi...Laikykis ir sveikatytes tavo ligoniukams
Papildyta:
Mergaites, rytoj ryte 10val. laikykit uz mus kumstukus Aciu
Sveikos,
Virgute visi trys serga? kosot ir panašiai? vainius irgi kaip minėjau po lauko darže koso, gerklė lyg raudona buvo. Bet jau nieko, jau geriau, ryt tikriausiai ir daržan jau eis (jei su tėčiu kitaip nesusitars).
Doviliuke, būtinai parašyk kaip sekėsi
Monas nieko neparašė...
Laukiu pavasario labai ..jau
Virgute visi trys serga? kosot ir panašiai? vainius irgi kaip minėjau po lauko darže koso, gerklė lyg raudona buvo. Bet jau nieko, jau geriau, ryt tikriausiai ir daržan jau eis (jei su tėčiu kitaip nesusitars).
Doviliuke, būtinai parašyk kaip sekėsi
Monas nieko neparašė...
Laukiu pavasario labai ..jau
premium,jetau kaip man gėda...tu dvi savaitės Kamilė turi o aš su savo problemom neperskaičiau tavo žinutes
SVEIKINU SU DUKRYTE GRAŽUOLYTE AUKIT ,STIPRĖKIT,DAUG VALGYKIT IR GERAI MIEGOKIT
Papildyta:
Kaip viskas praejo,parašyk
Papildyta:
Dėl svorio,tai aš irgi per švenčių maratoną tikriausiai pilva užauginau Gerai jeigu toki ,bet neeee,nuo maisto pilvukas užaugo
SVEIKINU SU DUKRYTE GRAŽUOLYTE AUKIT ,STIPRĖKIT,DAUG VALGYKIT IR GERAI MIEGOKIT
Papildyta:
QUOTE(doviliuke @ 2013 01 14, 20:53)
Kaip viskas praejo,parašyk
Papildyta:
Dėl svorio,tai aš irgi per švenčių maratoną tikriausiai pilva užauginau Gerai jeigu toki ,bet neeee,nuo maisto pilvukas užaugo
QUOTE(Tigriukė@ @ 2013 01 15, 15:09)
[Dėl svorio,tai aš irgi per švenčių maratoną tikriausiai pilva užauginau Gerai jeigu toki ,bet neeee,nuo maisto pilvukas užaugo
ojej
kaip tau sekasi visas tas reikalas? tai kada skyrybos?
o aš labai šašlykų noriu. Labai. Šaldiklyje yra užšaldyta 2 dideliams kartams, tai taip noriu.... bet gi nevysiu vyro šašlų kepti į sodą...lyg žibučių žiemą parnešt
Sveikos
NoNoNo, ne Kamile, Kamila Aciu.
Nieko tokio, suprantama, tokios permainos tavo gyvenime, savu rupesciu uztenka. Daznai apie jus pagalvoju.
Doviliuke, tai kaip tie daktarai???
Del to, kad lankas kenkia gimdai ir kitiems organams mano nuomone tai nesamone Nebent pradesi sukti nuo labai sunkaus, o jei palaipsniui, tai niekas ten nepakenks, na nebent lasiakams pakenks
Ligoniukams visiems sveikatos daug daug!
QUOTE(Tigriukė@ @ 2013 01 15, 12:09)
premium,jetau kaip man gėda...tu dvi savaitės Kamilė turi o aš su savo problemom neperskaičiau tavo žinutes
NoNoNo, ne Kamile, Kamila Aciu.
Nieko tokio, suprantama, tokios permainos tavo gyvenime, savu rupesciu uztenka. Daznai apie jus pagalvoju.
Doviliuke, tai kaip tie daktarai???
Del to, kad lankas kenkia gimdai ir kitiems organams mano nuomone tai nesamone Nebent pradesi sukti nuo labai sunkaus, o jei palaipsniui, tai niekas ten nepakenks, na nebent lasiakams pakenks
Ligoniukams visiems sveikatos daug daug!
QUOTE(premium @ 2013 01 15, 21:34)
Atsiprašau,KAMILA
QUOTE(vaivora193 @ 2013 01 15, 15:50)
Sekasi gerai