Įkraunama...
Įkraunama...

Ant nosies- penkeri

Labuką, na kur išsilakščiusios visos?
Arbatos minutė man, Domukas miega, Karina dar daržely smile.gif Tai mėgaujuos tyla ir ramybe smile.gif

Vaivora ar tu suki dar ta lanka? ar padeda? ***** priaugau svorio, galvoju reiktu pasportuot nors biski,mastau apie ta lanka g.gif
Bet pirmiausia reiktu apetita mazint, o tam valios nulis, jezau jezau, ot beda.... doh.gif
Atsakyti
Virgute, tegul visos Tavo svajonės pavirsta realybe, o realybė - nuostabia svajone. Su gimtadieniu!
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus bigsmile.gif
Atsakyti
Laba
Virgutej, su gimtadieniu, mieloji wub.gif 000552.gif
Doviliuke, pavasaris ateina, nukris tie kg patys irnesakyk.gif
As 10 kg is ligonines parsiveziau pliuso, bet tikiuos iki pavasario irgi nukris, nes jau kokiu 2 dabar nera, jei taip toliau, tai bus thumbup.gif Ramybe mano Kamilyte, miega, balseli tik kai valgyt laikas parodo wub.gif Kaip gera toki vaikeli augint. Aisku yra nuovargis, miego trukumas, bet cia baika. Tik uznervina vizituotojai visokie, eina ir eina be jokio reikalo cia, neduoda ramybes, kad popierizmus uzpildyt doh.gif Tai nei pamiegosi, nei atsipalaiduosi normaliai... O augam puikiai - po pirmu 5 dieneliu buvom +130g, po dar 5 dieneliu dar +110g thumbup.gif

Linkejimai visoms oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 10 sausio 2013 - 13:29
Ačiū Premium 4u.gif Kaip smagu skaityt kad gerai augat smile.gif Nenorėjo Kamilytė gimti gyvatės metais wub.gif

Mes turim dantuką ir antras netoli. Mažoji šį savaitgalį sirgo tridiene turėjom rūpesčių. Bet jau viskas gerai.

Kažin kaip tas mūsų Pelkių Monas. Pasiilgau wub.gif . Pasiilgau ir kitų ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Premium, šaunu, kad viskas taip gerai pas jus, ir kad Kamilytė tokia gera mergytė wub.gif Linkim, kad ir toliau viskas taip puikiai eitųsi mirksiukas.gif
O tie kg....švenčių maratonas davė savo, o ir apetitu nesiskundžiu...Bėda jau man, niekaip negaliu susiimt savęs į rankas doh.gif
Virgutej, tai kaip atšventei savo tortadienį, ką dovanų gavai? bigsmile.gif O tavo mažoji žiūriu jau didelė, jau pusė metukų bigsmile.gif Tuoj (o gal jau) sėdėt pradės, lengviau bus smile.gif
Pas mus kaip ir nieko naujo, kitą savaitę vėl vizitas į Kauną, tikrins Karinutę, ir vėl neramumai kyla, jaudinuos, mintys tik apie tai sukas unsure.gif

Ir aš dažnai galvoju apie Pelkių Moną, įdomu kaip jiems sekas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Karinutei linkim gerų rezultatų 4u.gif

Doviliuke mano pana jau sėdi neblogai. Vartytis nemoka, nes ranką užsikiša ir nebeištraukia. Šiandien radau jau ir antrą dantuką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2013 01 11, 13:59)
Labas rytas  4u.gif

Karinutei linkim gerų rezultatų  4u.gif

Doviliuke mano pana jau sėdi neblogai. Vartytis nemoka, nes ranką užsikiša ir nebeištraukia. Šiandien radau jau ir antrą dantuką  thumbup.gif

bigsmile.gif va kokia šaunuolė thumbup.gif

Tai kaip dėl to gimtadienio ir dovanų? pasigirk mirksiukas.gif
Atsakyti
Neturiu ką girtis smile.gif

Gavau puodukų kavai, lėkščių, burbulų aparatą į vonią ir nė vieno žaislo sad.gif biggrin.gif
Atsakyti
Atėjau- apakau blink.gif blink.gif blink.gif vajeeeekiek prikalbėjot, o aš maniau jau amen mūsų temai ...ir jau net noro reabilituot nei kiek nebebuvo...:0 o čia va išlindot į dienos šviesą.
Aš tai darbe dirbu žiauriai paskutiniu metu, prikrovė darbų viskokių, dar gi vertinimai vis tie ir t.t., esmėj per popierius nebesimato manęs. Dieną dirbu o vakarais baliavoju, savaitgalių nebeužtenka jau tai persikėlėm į darbo dienų vakarus biggrin.gif vieną vakarą net du gimtadienius švenčiau, vieno žmogaus nuo 5 iki 7, nuo 7 kituose namuose....na kaip sakoma nors persiplėšk smile.gif
Džiaugiausi džiaugiausi kad šiemet būsim nesirgę nuo rudens ir šiandien bac Vainius atsikėlė laringitinis doh.gif vakare atsigulė kaip niekur nieko o atsikėlė visiškai užkimęs. Ar sutapimai ar ne bet iš vakaro darže auklėtoja sugalvojo vaikus į lauką išvesti...gal nevedė nuo rugsėjo galo net kai spalį pvz būdavo gražūs orai sėdėdavo uždusintose grupėse, o čia viduržiemi per vėjus sugalvojo pravėdint, ir pravėdino, Šiandien 5 vaikų nebuvo, maniškis ir dar du tikrai serga, kitų dviejų nežianau. Geras ane?

Virgute, sveikinu nuoširdžiai, kaip sakoma eik vis jaunyn ir gražyn biggrin.gif 4u.gif o dėl žaislų kad negavai tai ką, liūdna biggrin.gif

doviliuke linkiu sekmės ir oi kaip tavo nerimą suprantu.... 4u.gif

Premium, šaunu kad tavo Kamiliukas šaunuolė/ramuolė, bet kaip sakoma- negirk dienos be vakaro smile.gif

Dėl lanko, taigis geriau nesakysiu. Esmėj ilga istorija. Tą lanką kai sukau mėlynais šonasi jį buvaui pasiskolinusi iš draugės, tai vat sukau sukau, labai patiko, bet kaip sakoma kai ne tavo reikia atiduoti. Atidaviau, tada man prigąsdino kad oi kaip negerai tuos sunkius lankus sukt - ir vidaus organams visiems ten. ir gimdai ir t.t. esmėj iš nnn žmonių išgirdau kad na negalima tiesiog....arba jei sukti tai lengvą. Nu nusipirkau lengvesnį lanką internetu ir man jis visai nepatinka, esmėj nejaučiu jokio poveikio (nei vienos mėlynės ner biggrin.gif ) tai taip ir "suku" kad ne kada... jaučiusi apsunkusi ir nusipenėjusi, bijau pavasario bet valgyt sustot irgi negaliu smile.gif kaips sustot kai baliai baliai ir ten vis skaniai vaišina smile.gif

Mono ir aš pasiilgau, kad tik nebūtų kas negerai....sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivora193: 11 sausio 2013 - 20:33
Nugi Labas rytas 4u.gif

Vaivora smagu kad apvertė tave darbais, reiškia dar esi reikalinga smile.gif

mes tai išmiegojom gerai, ilgiau pamiegojau, jaučiuosi agurkėlis smile.gif o kaip jūs?

Apie lankus, aš turiu lengvą ir kurį galima vis sunkinti. Nu nesuku visai biggrin.gif

Kaip mes kažin apie Moną galėtume sužinoti ką nors, nes gi bent jau anksčiau žiūrėjau kad prisijungus ji buvo senai verysad.gif

Atsakyti
laba 4u.gif
Prisivalgiau cepelinu, va tau ir dietos, db tik lanko ir truksta biggrin.gif doh.gif
Vaivora sakai negerai t alanka sukt g.gif Isviso, manau geriausia butu mazint apetita ir daugiau jaudet (bent jau man) sedejimas namuose prie gero neprives unsure.gif Jau tik nervas ima i save ziurint...
Ievukis tokia sukudus, galetu papasakot savo sekmes istorija biggrin.gif Gal ir mums tokios dietos reikia rolleyes.gif
Virgute, na tai visai geros dovanos thumbup.gif Ypac muilo burbulai biggrin.gif

Zodziu pavalgiau, tinginys apeme, einu prigult biggrin.gif
Atsakyti