Įkraunama...
Įkraunama...

Ant nosies- penkeri

Sveikos, pagaliau as is LT, imeciau foto i fc smile.gif pavargau,o ryt jau i darba, gerai, kad iseiginiu ir cia bus, papasakosiu kada prie progos daugiau ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aš po balių/festivalių, po aviečių tvarkymo ir ilgų išeiginių dirbu...
Vakar mano jaunuolis išmoko jau laisvai važiuoti su dviračiu ant 2 ratų (ratukus nuėmėm). Tai va dar viena pasiekimas....Ar jūsiškiai jau gal senai moka? Mums tai nebuvo noro važinėt su dviračiu nes tą sėdimą paspirtuką (tipo dviratis bet be pėdalų) intensyviai naudojom ir labai mėgom. O vakar paėmė draugu dviratuką sėdo ir nuvažiavo... bigsmile.gif bigsmile.gif tada jau ir jo dviratį ištraukėm ir ratukus nuėmėm...

Virgute kuku, dar 2 in 1 ???? bigsmile.gif

Kibele, tai kaip ta tėvynė Lietuva- draugiškai ir svetingai priėmė? biggrin.gif pasilikt nesusigundėt? biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš dar 2in1 ax.gif Mažoji renkasi savo datą, nu yra dar mano šiandien arba 12d. trečiadienį eisiu į apžiūrą tai bijau kad 11d turėsiu bigsmile.gif Nu nebent mergina tikrai išsirinko datą 4u.gif Nes mano vaikai abu po apžiūrų gimė tai ir dabar nešioju iki galo thumbup.gif Labai džiaugiuosi kad visus išnešiojau thumbup.gif

Dėl dviračio, mes dar su ratukais važiuojam, neturim kada mokyti be jų smile.gif

Kibele pasakok pasakok kaip atostogos ax.gif
Atsakyti
Sveikos, darbe ramu tai rasau blush2.gif
Vaivora, prieme manau kaip ir visur gal tik pardaveju "draugiskumas" bade akis labiau,o siaip visur gali rasti nemandagiu arba maloniu zmoniu. Giminaiciai dziaugesi mus pamate, gal uzkliuvo kai kuriu nesupratingumas musu atzvilgiu, jei ko nesupranti ar nezinai tuoj pasikelusiais vadina, bet mes gyvenam jau virs 3 metu kitoj salyje viskas keiciasi. Grizti neplanuojam, bet niekada nesakau niekada, nes kazkada sakiau niekada neisvaziuosiu ax.gif Siaip jauciasi lietuviu susikaustymas ir polinkis burbeti, apie kainas net nekalbu, net verciant i svarus kartais sokiruodavo.
Siaip daug braskiu, tresniu ir agurku prisivalgem,o lietuviskas salotas tai bliudais rijom, paskui uz pilvu susieme dejavom lotuliukas.gif smagu pabuti, bet antros savaites gale jau namo trauke, pavargom, tokios ir atostogos kai lakstai po visus lankai dar vestuves su visais rupesciais.
Domas labai patobulino lietuviu kalba, sakiniais laisvai sneka, angliskai atsisako sneket, bet persivers iki rugsejo. Vazinejam su paspirtuku, dviratis ne draugas mums kol kas, nepatinka ir viskas.
Atsakyti
Nikas seniai taip vazineja. Mokint nereikejo. O su paspirtuku tai kregzdute daro ir vaziuoja, dar ir su posukiais.

Kaip reikalai su skaitymu? Kuris jau sujungia skiemenis?

Pas mus remontas, sveikata vidutiniska, Dziiugas su uztinusia gerkle, Nikas varineja po visokius homeopatus. Vsio biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, as jau is nauju namuciu rasau bigsmile.gif
Rytoj porai valandu maniske i mokyklele is pat ryto. Monas, neskaitom dar, kiek zinau tai dar ir neturi skaityt g.gif Raideles pazysta ne visas ir ne visada, paraso savo varda, tai tiek. Zinau, kad mokslo metu gale tures jau apie 30 zodeliu trumpu perskaityti, bet iki to dar daug laiko, tai ismoks.
Visoms po 4u.gif
Geros savaites.
Atsakyti
ph34r.gif
Atsakyti
Uch Virgute, dar tu čia....o ne gimdykloj???? biggrin.gif

Kibele, ko tos mūsų pardavėjos neįtiko? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2012 07 11, 21:57)
Uch Virgute, dar tu čia....o ne gimdykloj???? biggrin.gif

Kibele, ko tos mūsų pardavėjos neįtiko?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

burba gi ir susirauke kaip kempines isdziuve lotuliukas.gif jei pavartoji aciu prasau ziuri kaip i liaudies priesa lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuo ryt neprisijungsiu, guluosi į potologinį, šlapime rado daug leukocitų verysad.gif
Atsakyti
Virgute, sekmės tau dideliausios 4u.gif Lauksime sugrįžtančių mergaičių 4u.gif 4u.gif

Laba diena ponios 4u.gif
na vėsiau truputį, tai tuoj ir kvėpuoti atrodo lengviau....
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif aš su vakarykščiom vėlyvom žinom clap.gif
Vakar 22.10val. Virgutės šeimynon atėjo nauja gyvybė smile.gif Mergytė sveria 3710g.,ūgis 54cm wub.gif
Tad sveikinam nuoširdžiausiai visą jūsų šeimyną 4u.gif oro_buckis.gif Aukit didutės 4u.gif
user posted image
Atsakyti