Įkraunama...
Įkraunama...

Ant nosies- penkeri

Labas rytas suraitytas 4u.gif

Tigre, anei FB rašom anei čia rašom tongue.gif , man tai dar sykį sakau- FB nepriimtinas ir aš mieliau čia rašau . Nors kartais pasikalbu ir viena pati (arba su Virgute tongue.gif ax.gif ). Bet tikrai nemanau kad reikia keltis į FB, ten visai sunyksim...ir taip gal 5 tebesam....

Tai dabar visos prašom parašyti kokius valgius galima pataisyti kolektyvui adventiniams pietums , galima viskas- nuo sriubos iki užkandėlių (jau buvo burokėlių sriuba, bulvės su lupenomis ir tuo rasalu, sumuštinukai užkandukai su silkėmis visokie), gal dar turite kokių ypatingų idėjų kas tiktų paskutiniam adventinių pietų penktadieniui (nes mano pogrupis gamins pietus ketvirtą advento savaitę). Parašykit ką paprasto gal žinot (nes pietųs 25 žmonėms...smile.gif ).

Ir dar- parašykit kaip kepat meduoliukus (Vairgute na tu tai kiek pamenu tikrai kepi, namo nekepsiu tik meduoliukus biggrin.gif ).

Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2012 12 12, 09:39)
Nors kartais pasikalbu ir viena pati (arba su Virgute tongue.gif  ax.gif ).

Tai dabar visos prašom parašyti kokius valgius galima pataisyti kolektyvui adventiniams pietums ,

Ir dar- parašykit kaip kepat meduoliukus

Nu kaip fainai kad parašau, nors vis kaupiuosi atsisakyti kompo, nes daug laiko suėda unsure.gif

Pagalvosiu bigsmile.gif

Meduolius kepu pagal pasirinktą receptą, Cypciuko skanūs, pasižiūrėk kepinių temoje 4u.gif

Daugiau su niekuo nekalbėsiu, bijau kad vėl elektrą atjungs ir nieko neparašysiu. Šiandien trečia dieną kaip darbus vykdo lesto tai sėdžiu nuo ryto iki 17val be jos sad.gif žiauru bet vakare žvakes degu. Nu kas sugalvojo žiemą darbus daryt doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, gyvi ir mes dar biggrin.gif
Reiktų jau lys iš pogrindžio....
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2012 12 12, 11:41)
Labas rytas, gyvi ir mes dar biggrin.gif
Reiktų jau lys iš pogrindžio....

teisingai, jau reikėtų biggrin.gif
kaip gyvenat?
Atsakyti
Sveikutes mamos mirksiukas.gif
Meduolių aš ne kepsiu blush2.gif Gal sese iškeps,o dėl adventinio maisto irgi nieko įpatingo nemoku.Gal sumuštinukai su sūriu ir šprotais, Palangos duona reikia apskrudinti,užtepti sutarkuota fermentini sūri,ant viršaus šprotelio ,galima dar pomidoriukus arba mar.agurkėlius supjaustytus dėti ant šprotelio smile.gif
Šiandien eisim pas vyresnėli į Kaledinį švente...vaidinsim draugiška šeima,ar pavyks nežinau,jau iš anksto jaudinausi unsure.gif
Mes sergam,Dontikas kosti laaaabai laaabai negražiai ,mieguoti beveik negali dėl kosulio.Kita savaite Kaledinis rytmetis,ieškau Senio Besmegenio karnavalini kostiuma.
Einu antros kavutes išgerti. Šiaip gyvenu labai ramiai,jeigu neskaityti kad mano vyras nori mane sugražįnti atgal doh.gif
Ikiukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, geda peleda neuzsuku visai jau cia blush2.gif darbai, visi kiti rupesciai ima virsu tai ir ner kada blush2.gif
mes augam gerai, mazius labai noriai eina i mokykla, vargstam su rasymu, bet matematika labai gerai, megsta skaityti, tik sunkiai issedi vis pertraukeles reikia daryti, kaledine svente buvo anksti mokyklos, keista buvo i savo pypli ziiureti wub.gif kas dar? einam i muzikos mokykla, pradejom lankyti plaukimo bureli jam kaip aktyviam vaikui pats tas, bet vistiek energijos kalnas.
gavo is senelio laiska (pati rasiau) tai kas vakara skaitom ir dar advento kalendoriaus pasakeles. Dariau siais metais advento kalendoriu su pasakom ir eilerasciais tai labai patenkintas.
Eglute puosim kuciu vakare, nes noriu tikros ir dar reik nuo suns saugoti. nezinau ar pasakojau, kad dovanu gavo labradore, fainas sunekas, labai protinga, mazai nuostoliu kol kas padare thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2012 12 17, 16:12)
Sveikos,

Kokie žmonės bigsmile.gif Jugi pasiilgom ax.gif

Pasakojai apie šunytę, bet jau ir primiršus buvau smile.gif

O iš kur idėjų sėmeisi kalendoriui?

Šaunu kad gerai noriai mokyklą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2012 12 17, 17:39)
Kokie žmonės  bigsmile.gif Jugi pasiilgom  ax.gif

Pasakojai apie šunytę, bet jau ir primiršus buvau smile.gif

O iš kur idėjų sėmeisi kalendoriui?

Šaunu kad gerai noriai mokyklą  thumbup.gif

medziagini kalendoriu su mazom kisenelem is pernai turiu, sokoladui jis elergiskas teko sukti galva, tada prisiminiau pora ideju is kaledu temos tai pasedejau pora vakaru nete prirankiojau graziu pasaku apie geruma, eilerasciu apie ziema ax.gif
Atsakyti
tai papasakok kaip ten vyksta kas? atsikelia iš ryto ir skaitot pasakas g.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2012 12 17, 18:59)
tai papasakok kaip ten vyksta kas? atsikelia iš ryto ir skaitot pasakas  g.gif

ne is vakaro prie to kalendoriaus yra priristas medinis saldainis ir ji vis perkelia pries miega, tad zino kiek miegeliu liko iki kada kaledu senis ateis,
kai grysiu is darbo jei bus laiko foto imesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2012 12 17, 18:05)
kai grysiu is darbo jei bus laiko foto imesiu

Parodyk parodyk, nes mano vaikams nykštukai neįdomūs, kojinės tuščios nes jie nesistengia būt geri blink.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2012 12 17, 19:17)
Parodyk parodyk, nes mano vaikams nykštukai neįdomūs, kojinės tuščios nes jie nesistengia būt geri  blink.gif

user posted image

va musu kalendorius ax.gif
Atsakyti