Įkraunama...
Įkraunama...

Ant nosies- penkeri

Labas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas suraitytas 4u.gif

Tai kaip nuotaikos sniegeliui pasnigus?

Virgute, ar pasveiko tavoji „ligoninė“?

Tigre, kaip sekasi?

Sandrita, labas, tai kaip ta dirbanti mama gyvena? kaip didžioji- dar viena kalba kalbat? biggrin.gif

Kiebele, Premium, kuku, ar pas jus TEN yra sniegelio? Pas mus gražuuuu... ką taip dirbat kad neturit laiko? Premium, kai sveikatėlės? Premium- kada jūs tą sesę pirksit? Ant Kalėdų? Amirutė labai laukia?

Moniuk... 4u.gif

Doviliuke, kaip tavo šeimyna, kaip Karinutė?

Ievukis 4u.gif 4u.gif

Ko dar nepakalbinau? biggrin.gif

Ką vaikai, kaip vaikai? Ką vaidinsit, kaip šventėms ruošiatės, ką Kalėdų seneliai dovanų atneš vaikučiams (ir mamyyytėms biggrin.gif ).
Ar manote kad jau tikrai nebeturime apie ką bekalbėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2012 12 06, 10:04)
*Tai kaip nuotaikos sniegeliui pasnigus?

**Virgute, ar pasveiko tavoji „ligoninė“?

***Ką vaikai, kaip vaikai?

****Ką vaidinsit, kaip šventėms ruošiatės,

*****ką Kalėdų seneliai dovanų atneš vaikučiams (ir mamyyytėms biggrin.gif ).

******Ar manote kad jau tikrai nebeturime apie ką bekalbėt?

*Geros nuotaikos patinka žiema, tik dėl mažosios kol prakus galėtų nebūt šalta smile.gif

** Nepasveiko, vakar tempa 38,7 šįryt 37,8 nebežinau ką galvoti, siunčiu mintimis jai kuo greičiau išsikapstyti 4u.gif

***Pasiutę kaip ne vaikai lotuliukas.gif Nu toks tas mano bernas judruolis yra, visus skriaudžia, pana irgi patūrbinta princesė doh.gif

**** kažką žadėjo vaidinti, bet kaip visada paliko laisvą temą, tai "turgelyje" radau žmogaus voro kostiumą. Vaikinas pasimatavo ir patenkintas laukia šventės bigsmile.gif

***** Vaikams abiems žemėlapiai iš betos, nes abu alpsta apie geografiją, ypač Gerdas, + lego ratų ir langų rinkiniai nes jų labai trūksta thumbup.gif

****** Manau kad tikrai turim apie ką kalbėti tiesiog dažnai jaučiuosi komoj tai nesinori rašyti, aš rašau tik tada kai esu geresnės nuotaikos blush2.gif Tiesa man kaikurios temos aišku labiau patinka facbooke, nes čia vieša tema, kas notri tas skaito verysad.gif

Puošiatės namus? Mano vaikai jau labai nori, nežinau ką daryti, Gerdas dar nori gyvos eglės su vazonu, kad paskui nereikėtų jos išmesti smile.gif Jis taip įsimyli į daiktus, augalus, gyvūnus doh.gif

Atsakyti
O mes šiemet nusipirkom dirbtinę eglę, kaip sakau pirmos mano gyvenime Kalėdos bus plastmasinės, nes tokių dar nėra buvę- visada būdavo nuo vaikystės tik gyva... verysad.gif Bet po pernykščių maniškio reakcijų į eglę nenoriu net bandyt, nes sukėlė labai didelį alerginį/astminį /laringitinį vos ne (nu kažkas panašaus blush2.gif ) šoką, esmėj gyytoja nustatė diiidelį laringitą tuo metu, bet aš pati suadau kame šaknys ir kol eglės neišmetėm į lauko balkoną tol nėjom gijimo link nei žingsnelio į priekį...Virgute ir tavo Gerdukas alergiškas- tu to nebijai? nes eglės skleidža stiprų kvapą, aš tai sakiau nebent lauko balkone eglutę sukurpsim ir obuoliukais ar lašinukais zylutėm papuošim smile.gif su kaspinėliu perrišę smile.gif

o dėl dovanų tai nežinau, gal kokį lego pirksiu, nors žaidžia tai vsitiek tik su mašinomis (svarbu kad ratai suktųsi blush2.gif ). O lego kiek gaunam, pažaidžia, supakuoju (jei neišmeto aišku) ir pakuoju ...anūkams greičiausia...Nors va ėjom savaitgalį į draugės penktą gimtadienį ir nešėm lego tai sakė jam labai reik tokio, tai gal kažką panašaus ir nupirksim.

O dėl pliurpimo- tai FC galim tik slaptomis temomis kalbėt, biggrin.gif man ten nepatinka šiaip ir tikrai nesu dažnas svečias ten...tai kas norėsit su manim papliurpt aš mieliau čia. (O dar FB galiu tik namie, o namie neturiu nei laiko ir kompas būna padalintas "minutėmis", o po darbų vėliau nebeturiu net noro.... biggrin.gif )
Atsakyti
O aš pirkčiau Vainiui mašiną ax.gif Ieškočiau kokios įdomesnės, ar trąsos kokios ar garažo g.gif Nepirkčiau Lego jei jis pakuojamas į dėžes schmoll.gif

Dėl Eglės pas mus reakcijos nebuvo, mums buvo daug ašarų kam ji sudžiuvo ir nubyrėjo spygliai, kad reikėjo ją sukapot ir sudeginti. Tikrai buvo didžiausia isterija sad.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2012 12 06, 14:20)
O aš pirkčiau Vainiui mašiną  ax.gif  Ieškočiau kokios įdomesnės, ar trąsos kokios ar garažo  g.gif  Nepirkčiau Lego jei jis pakuojamas į dėžes schmoll.gif 

Dėl Eglės pas mus reakcijos nebuvo, mums buvo daug ašarų kam ji sudžiuvo ir nubyrėjo spygliai, kad reikėjo ją sukapot ir sudeginti. Tikrai buvo didžiausia isterija sad.gif

trasa irgi supakuota lotuliukas.gif garažas balkone mėtosi, dar supakuoti 3 traukiniai su bėgiais (su garsu ir su dūmais) biggrin.gif tų smulkių lego (na vienam žaislui kur sudėliot) gal kokios 5 supakuotos, dar žaidimai visi supakuoti, bet neskaitant to vienas balkonas pilnas jo žaislų/barachlo (kur nesupakavau) doh.gif vasarą tai įlendu apmėtau į dėžes, o dabar šiuo etu tokia situacija kad atidarius ballkoną nėra kur kojos padėt...... blush2.gif . Tai dar nemanykit kad neduodu, jis pats žino kur spintoje supakuoti jo žaislai sudėti, nueina kas kartą , dėžutes apžiūri...ir sudeda atgal lotuliukas.gif žaidžia su mašinomis, miega su minkštais žaislais...ir viskas biggrin.gif bet didelės meilės lego tikrai netuti....tai vat ir nežinau žmogus ką tam Kalėdų seniui daryt.... g.gif
Atsakyti
Mano Kalėdų senis neštų tokią mašiną kuri tiktų prie tų su kuriomis žaidžia ir nesvarbu kad jų 100 smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Kol kas neuzveda kalbos, tai ir tyyyylim blush2.gif
QUOTE(vaivora193 @ 2012 12 06, 07:04)
Premium- kada jūs tą sesę pirksit? Ant Kalėdų?  Amirutė labai laukia?

Pirksim pirksim, kai pinigu pakankamai pritaupysim, zinai, reikia geros seses biggrin.gif Laukt tai laukia, o kaip is tikro reaguos labai idomu.
Maniskes klase mokykloje kaip supratau rengia koncerta Jezaus gimimo tema, bus angelas. Kaukes pirkt nereikia, liepta tik baltus drabuzius atnest, o ant virsaus kostiuma duos, nes reikia, kad visi vienodi angelai butu biggrin.gif Tai man ramu. Pirmadieni jau bus tas koncertas. O praeita pirmadieni buvo ekskursijoj i ferma, ten irgi renge spektakli ta pacia tema, buvo perrengti, su tikrais eriukais zaide, laike juos ant keliu, paskui ant arkliuko pajodinejo, grizo labai patenkinta.
Dovanu nupirkom toki pasaulio zemelapi interaktyvu, kuri galima sakityt su leap tag'u apie salis ir tam tikrus faktus apie jas. Kadandi ta tag'a turi jau is seniau, tai sugalvojau toki zemelapi - lai mokosi. Dar piesimo rinkini geresni (flomasteriai, knygutes, spalvinimo knygeles), nes perrinkau jos terba, tai tik piestukai like, o flomasteriai susibaige daugumoj. vyras kazkoki zaidima dar pirko, sake smagus, as tai neziurejau... nu zodziu nieko labai mandro siemet, nes neismastem ko jai reiketu, nes tu zaislu, kaip ir vaivora sako, pilnos pakampes. Tai ziuresiu, jei dar ka toookio rasiu ar sugalvosiu, kad tikrai naudinga, tai dar nupirksim, o jei ne, tai tikrai nepirksiu tik tam, kad pirkt doh.gif

Nea, sniego nera, lyyyyja uz lango, tik barska girdziu. Nors jau 2 dienas per orus pranasauja sniega biggrin.gif Bet salta verysad.gif

Nepergyvenk, pas mus irgi netikra egle. Imanoma ir su ja sventes prabut. O kada puosim - nezinau, gal savaitgali g.gif

Leliukui viskas supirkta (viska teko pirkt, nes amiros nieko neissaugojau - ispardaviau, ismeciau blush2.gif ) Tai viskas nauja - vezimas, lovyte, drabuziukai wub.gif Tik komoda dar rytoj turi atkeliaut, galesiu delioti grozius biggrin.gif

Visiems sergantiems sveikateles, sventes arteja, negalima sirgti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(virgutej @ 2012 12 06, 08:08)
Jis taip įsimyli į daiktus, augalus, gyvūnus  doh.gif

Jej, koks gerietis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 06 gruodžio 2012 - 23:54
Sveikos 4u.gif
sninga sninga sninga sninga 4u.gif 4u.gif

Premium, sakyčiau toks dosnus tas jūsų kalėdų senis, šitiek dovanų bigsmile.gif bigsmile.gif , ar bemokės džiaugtis tokia dovanų gausa? Kad pas mus kai būna dar iš senelių, dėdžių dovanos tai ir taip jau atrodo vaikui perdaug, nes nebemoka tada džiaugtis visai, tai jei dar patys dovanotume dar po 3 žaislus tai jau visai nebegerai būtų (na gal vaikui ir gerai biggrin.gif ).

Virgute, mano Kalėdų senis irgi apmąstymuose giliuose, gerai kad su kitais protingais kalėdų seniais galiu čia apsitarti biggrin.gif

Ku veikiat kai sninga?

Atsakyti
Labas rytas
Vaivora, nemanau, kad tai daug, dovaneles nedideles, be to, neturim mes cia giminiu, dedziu, tetu, tai dovanos tik nuo musu ir buna. Na dar gauna paprastai nuo vienu artimu draugu ir tiek mirksiukas.gif Mano vyras visada noretu dar daugiau jai pridovanot, bet as prilaikau ir neleidziu, nes visada realiai pamastau kiek vienas ar kitas daiktas bus reikalingas musu vaikui.
Siemet dar ir mano mama yra su mumis, bet ji tikrai nepirks kazin kokiu dovanu - kazka labai paprasto, kaip saldainiai ar pan. tik.

O ka berniukams dovanot nezinau, mano sunenas nors didesnis (8), bet jam geriausia dovana lego robotai is milijonu neisivaizduojamo smulkumo detaliu doh.gif Dar labai dziaugesi gaves nuo musu dovanu distanciniu valdoma malunsparni. O kai ieskojau dovanu berniukui irgi dar akys buvo uzkliuve prie distanciniu valdomo tarantulo, gyvates g.gif Dar pvz air hockey , table football , arba kazka tokio . O jei sitie visai netinka, tai paziurek stalo zaidimu kokiu pagal jo pomegius g.gif Sekmes, Kaledu Seni biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 07 gruodžio 2012 - 12:32
QUOTE(vaivora193 @ 2012 12 07, 12:01)
Premium, sakyčiau  toks dosnus tas jūsų kalėdų senis, šitiek dovanų

gerai kad su kitais protingais kalėdų seniais galiu čia apsitarti

Ku veikiat kai sninga?

Kodėl dosnus, manau per daug neišlaiduoja ypač flomasteriai ar kas kita kur reikalinga mirksiukas.gif
o tuo labiau kad iš kitų jie kažin ar daug gaus smile.gif

Aišku gerai drinks_cheers.gif

Vyras ėjo su Gerdu į lauką su rogėm, Vaiva pasilikus namie buvo. O aš kaifuoju gražiu baltu vaizdu pro langą smile.gif. gaila kad negaliu mažutės išvesti verysad.gif

Labas rytas 4u.gif

Premium o kokios kainos to kompiuteriuko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgutej: 07 gruodžio 2012 - 12:48
Sveikutes mamos mirksiukas.gif Man atrodo,kad reikia mums surašynėti FB,niekas beveik nerašo smile.gif
O mes sergam,t.y.Donatukas,tempos nėra,bet trečia savaite nepraeina kosulys,važiuosim po pietu pas gydytoja,imsiu savaitei biliūtėnį. Pati jaučiuosi vidutiniškai,tai blogiau tai geriau,bet kelio atgal nematau ir nieko nenoriu keisti...Tik labai liūdžiu be vyresnėlio verysad.gif verysad.gif verysad.gif FB daugiau parašysiu.
Vakar važavom su sese ir savo mažesniais vaikas į restoraną "Natali",tenai mano geriausia jaunystės draugė savininkė. Tai va,žiūrėjo vaikai Trys Paršiukus Raganiuko teatro,paskui Kalėdų Senis atejo,bet baisus siaubas. Dontikas pasakė,mama o kodėl jis toks negražus biggrin.gif Vėliau keleta foto įkelsiu.
premium ,kaip tavo pilvukas gyvena,jau greitai ant rankų laikysi dukryte? wub.gif wub.gif wub.gif
O aš šiais metais visai apie dovanas negalvoju,bet lig tai zuikis nori gydytojo rinkinuką,jam dabar patinka vaidmininiai žaislai ir žaidimai.
pelkių Monai,parašyk ką nors ,kaip tavo sveikata?
Geros žiemos dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 10 gruodžio 2012 - 10:57