Man už maistą išėjo 42Lt puse kainos, bet ėjo 3savaites ne pilnas mėnuo +40LT abonentinis
Gerdas irgi nenori daržan ir niekados nenorėjo
sveikos gyvos
kaip gyvenat,ką veikiat?
kas naudojate ir perkate- matote pigiau beveik 7 litais?o kai bus gripai tai aplamai bus niekur jo nebegaut aš jau nusipirkau...
http://www.geraskupo...mpaign=baneriai
kaip gyvenat,ką veikiat?
kas naudojate ir perkate- matote pigiau beveik 7 litais?o kai bus gripai tai aplamai bus niekur jo nebegaut aš jau nusipirkau...
http://www.geraskupo...mpaign=baneriai
Labas, neskaiciau as praleistu puslapiu. Buvo viskas taip gerai, o dqbar skauda baisiai skauda galva. Kad tik ne metastaze... Nikas nenori i darza, gal atsiimsiu, nes nusibodo moket.ciau.
nuoširdžiausi dideliausi sveikinimai Domukui (nepykit kad pavėluoti)
ir šiandieninei jubiliatei Karinutei
lauksim gimtadieninio torto (arba kitaip- įspūdžių iš gimtadienio )
ir šiandieninei jubiliatei Karinutei
lauksim gimtadieninio torto (arba kitaip- įspūdžių iš gimtadienio )
Ir mes sveikinam
Sveikos plepės
Vainiui iškrito antras dantukas. manau mes vieni čia tokie bedančiai.... Dar - maniškis mano akimis ŽIAURIAI nevalgus, o ir iš kūdesnių, o ir auklėtojos sakė darže su valgymu nekas....tai vat pasidarėme kraujo tyrimus, o jie pasirodo kaip gydytoja sako- idealūs...hmg 136 (man tikriausiai pačiai toks gyvenime nėra buvęs ). Nu ir spratau kad nieko nesuprantu, beje vitaminų irgi buvo nuo pavasario negavęs (dabar tik savaitė gera nupirkau bet gydytoja sakė neduot dar). matot kaip būna- mėsos visai nevalgo, išrankus ir t.t. o kraujas idealus....gerai
Vainiui iškrito antras dantukas. manau mes vieni čia tokie bedančiai.... Dar - maniškis mano akimis ŽIAURIAI nevalgus, o ir iš kūdesnių, o ir auklėtojos sakė darže su valgymu nekas....tai vat pasidarėme kraujo tyrimus, o jie pasirodo kaip gydytoja sako- idealūs...hmg 136 (man tikriausiai pačiai toks gyvenime nėra buvęs ). Nu ir spratau kad nieko nesuprantu, beje vitaminų irgi buvo nuo pavasario negavęs (dabar tik savaitė gera nupirkau bet gydytoja sakė neduot dar). matot kaip būna- mėsos visai nevalgo, išrankus ir t.t. o kraujas idealus....gerai
Sveikutes
Pavėluotai sveikinam Domuka ir Karinute su Gimtadieniukais (pasveikinau FB,bet sm nespėjau ). Aukit gražučiai,švelnučiai ir sveiki
O aš jau dirbu,Dontikas launko daržely,o šiandien vėl sloga atsirado,blaimba nusibodo Darbas mane labai gelbėja,nors darbe dalinai atsojungiu nuo problemu su vyru ir visu stresu. Bet kai namie sėdžiu vėl ta pati istorija. Kol kas viskas stovi viename ligminije.
Man nuo visu šitu stresu vėl širdis sustreikavo,senei man taip ne būvo,pulsas iki 100,rankos dreba,nakimis normalai ne miegu. Šiandien spaudimą pamatavau ( paskutini kartą matavau prieš gerus metus) tai ir ant vienos ir kitos rankos 140/95 ( mano spaudimas visada iki 110/70 arba 120/80. O ką norėti,ne kiekvieną dieną skyriuosi ir dar plius milijonas problemų.
pelkių Moniuk,laikykis,sveik
Papildyta:
Jeigu įdomu,mano Donatas sveria 18 kg. ir 110 ūgio vaikinukas
Gero visiems vakaro,mes su Donatuku namie sėdim,žiūrėsiu Šok su manimi.
Pavėluotai sveikinam Domuka ir Karinute su Gimtadieniukais (pasveikinau FB,bet sm nespėjau ). Aukit gražučiai,švelnučiai ir sveiki
O aš jau dirbu,Dontikas launko daržely,o šiandien vėl sloga atsirado,blaimba nusibodo Darbas mane labai gelbėja,nors darbe dalinai atsojungiu nuo problemu su vyru ir visu stresu. Bet kai namie sėdžiu vėl ta pati istorija. Kol kas viskas stovi viename ligminije.
Man nuo visu šitu stresu vėl širdis sustreikavo,senei man taip ne būvo,pulsas iki 100,rankos dreba,nakimis normalai ne miegu. Šiandien spaudimą pamatavau ( paskutini kartą matavau prieš gerus metus) tai ir ant vienos ir kitos rankos 140/95 ( mano spaudimas visada iki 110/70 arba 120/80. O ką norėti,ne kiekvieną dieną skyriuosi ir dar plius milijonas problemų.
pelkių Moniuk,laikykis,sveik
Papildyta:
Jeigu įdomu,mano Donatas sveria 18 kg. ir 110 ūgio vaikinukas
Gero visiems vakaro,mes su Donatuku namie sėdim,žiūrėsiu Šok su manimi.
LAAAAbas
Gyvenuuu, Saulę turiu, dangų turiu, Skristi galiu, Lietu liečiu
Visi gyvai, dičkiai darže, armybė iš po 4 išeiginių
Savaitgalį namuose tvarkinėjausi, vakar buvom svečiuose, pataikėm į cepelinų pietūs
Vakarienei Gerdas užsiprašė blynų, reiki moliūgo išsitraukti iš kameros. O dabar verdu šaltieną
Nebetyliu
Mano mažoji pliku šikniuku kaip vartosi, kokia atsigavusi, bet aprengi viskas baigiasi
Ką tu nuveikei? Ką kitos?
Gyvenuuu, Saulę turiu, dangų turiu, Skristi galiu, Lietu liečiu
Visi gyvai, dičkiai darže, armybė iš po 4 išeiginių
Savaitgalį namuose tvarkinėjausi, vakar buvom svečiuose, pataikėm į cepelinų pietūs
Vakarienei Gerdas užsiprašė blynų, reiki moliūgo išsitraukti iš kameros. O dabar verdu šaltieną
Nebetyliu
Mano mažoji pliku šikniuku kaip vartosi, kokia atsigavusi, bet aprengi viskas baigiasi
Ką tu nuveikei? Ką kitos?
Mes šeštadienį irgi dalyvavome cepelinų baliuje (nors aš jų šiaip nemėgstu nei valgyti nei daryti), tačiau kai svečiuose tai vieną suvalgiau poto- kaip pati juokiausi dalyvavome šokiuose kam virš 30, esmėj renginyje kur vestuvių muzikantai rungėsi, tai nuo 7 iki 12 val prisišokome prie gyvos muzikos kaip jaunystėje, ir mes ir vaikai, diskėje po 12 val. jau nebepasilikome nes sakau vaikų teises kas iškvies- Vainius prie staliuko užmigo.... senai vestuvėse bebuvau tai visai smagu buvo, o dar kai su smagia kompanija tai dvigubai smagu. O dabar tai ką- nus vat dirbu, skauda viską po šokių....
Vaivora Bet turėtų prisiminimai kompensuoti skausmus
Laukiu savo vaikų jau pareinančių iš daržo
Laukiu savo vaikų jau pareinančių iš daržo