Įkraunama...
Įkraunama...

Ant nosies- penkeri

Kol vaikai miega šiaip dėl įdomuma užėjau paskaityti žmonių suderinamumą pagal horoskopus.
Cituoju: Tingus Jautis (mano vyras) ilgainiui nelabai galės sugyventi su draugiją mėgstančia Ožka (aš). Greičiausiai jie taps vienas kitam abejingi. Šie du ženklai gana sunkiai toleruoja vienas kitą. Juos skiria per daug priešingybių.
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif

Tigriuke mano Gerdas irgi sirgo bronchitais ir obstrukciniais, bet preitus metus gėrėm tablietkas nuo alergijos tai bronchito jokio neturėjom. Bet sirgo sloga žalia kas 2savaites. Neduodu aš antibiotikų cool.gif pakolkas moku viską išgydyt kad iki jų neprieitume. Mąstau ne apie tai ar duoti tuos vaistus ar ne, Mąstau apie tai kad neduoti jų iki kol nepaskirs pulmonologas, kol nebus padaryti tyrimai ir t.t. Bet mintymis galvoju gal jau duot, gal ne mėtausi. Ir įdomu kodėl vieni sako kad Monkasta harmoniniai o kiti sako kad ne g.gif

Tigriuke jei čia nenori gali į FB grupę parašyt kaip sekasi, mes ją visos esam primiršusios smile.gif Ten gi visos paslaptys tik mūsų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
šalta šalta šalta šalta....kojos šala rankos šala. Noriu gulėti ant šilto pečiaus ir nieko daugiau...

gyvenu blogai: vyras ligoninėje ir kitame mieste, mamos ranka sužeista ir gipse (o ji gyvena viena ir ūkiškai, tai pačios įvertinkit doh.gif ), mašina sulūžusi, namuose šalta, vainius pirko sužadėtuyvių žiedą ir piršosi, mergina atsisakė- tai dabar meilės kančiose lotuliukas.gif lotuliukas.gif Esmėj ku pažvelgsi visur šuds... Tai vat taip ir gyvenu...

jubiliatus su gimtadieniais 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif kas retai užsuka to ir neišvardinisu, bet aplamai sveikinimai.

Tigre, tikrai juk yra FB (tu žinai kaip mums smalsu gi, vistik moteriškaitės juk esam) mirksiukas.gif biggrin.gif

Virgute, pasakyk iš ko tas geles ant tortų raitai- iš kur to valgomo plastilino tokio gauni? apšviesk mane tamsuole....labai panorau jo... biggrin.gif O tortas- medaus?

man ryt dukrai gimtadienis, poryt vyro, bet anas dar nesugrįš, o sugrįžęs "Švęst" (nu kaip priklauso biggrin.gif ) vistiek negalės, nes antibijotikai bus dar iš kūno neišėję, tai žinot jei susimaišytų- bomba gali būt biggrin.gif tai džiaugiuosi kad vieną balių sutaupiau, nors tortą kepsiu savaitgaliui, bet šįkartą kitokį bandysiu. Jei pavyks- pasimaivysiu... biggrin.gif

Ai Tigre ačiū už mišrainę, nu bet kiek ingredientų ir kokių mandrų reikia blush2.gif aš vistik laikausi to kad genialumas paprastume ir vistik baltos mišrainės nieks nepakeis biggrin.gif biggrin.gif (juokauju). Jei rimtai, taiman žiauriai sudėtinga pasirodė....muset nedarysiu, nepyk, bet ačiū už rašymą... 4u.gif

Kur prapuolenės, kaip Moniukai su Monu kaži laikosi... Sandrita irgi užšalo...

Ai, Doviliuke, nedūsauk - viskas gerai, visi turim nuomones ir esam laisvi ją reikšti, o pritarti kiekvienai nuomonei juk ir nebūtina mirksiukas.gif . Aš šiuo atveju nesu kompetetinga (na astmos klausimu) ir negaliu nieko pasakyt, bet manau papildai tikrai nepadės- eilinė chemijos dozė kurios ir taip pas mus perdaug....

tai tiek šiandien.
Būnu viena su vaikais, jėz nuo puodų kaip pailsėsiu (vienas gėris visame kitame š...) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivora193: 15 spalio 2012 - 19:34
Vaivora gėlytes iš masės kuri daroma: želatina išbrinkusi ir cukraus pudra + spalva (maistiniai dažai).

O modeliną gali pasidaryti iš čia. Aš dariau mums patiko, vandenį skiedžiau su sultimis, morkų , burokėlių. Spalvos thumbup.gif ir vaikams darbo thumbup.gif
Atsakyti
vaivoriuk,aš tiesiog devinu baltą mišrainę,super ,visada gaminu jį,dar "obožaju" silkė patale niam niam niam. Dėl mano mandro saloto,tau tik atrodo,kad sunkiai gaminti,aš per 10 minučių padarau jį didis.gif biggrin.gif
O morkų nenori pagaminti? Vaikams mano labai patinka : morkas sutarkuoti su tarka kuria specialiai kinietiškus morkas tarkuoti reikia,dž. slyvys ( galima iš anksto vandenuke palaikyti,kad suminkštėtu),bet aš nemegstu minkštus supjaunu mažais gabaliukais,paskui graikiškus riešutus smulkiai sukapuoti,dar jodujų alyvuogių per pusę supjaustyti galima ( bet nebūtinai) ,časnakus irgi smulkiai supjaustyti ( pagal skonį) ir majonezo nepagailėti ( aš mėgstu majonezą su krapais). Jeigu nelabai riebiai nori,galima jogurta su grėtine sumaišyti. Man labai skanu ir sveika essen.gif Galima vietoj dž.slyvų razinų įdėti ( bet jos būtina išmirkyti vandenuke).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 15 spalio 2012 - 20:51
QUOTE(virgutej @ 2012 10 15, 21:26)
1.Vaivora gėlytes iš masės kuri daroma: želatina išbrinkusi ir cukraus pudra  + spalva (maistiniai dažai).

2. O modeliną gali pasidaryti iš čia. Aš dariau mums patiko, vandenį skiedžiau su sultimis, morkų , burokėlių. Spalvos  thumbup.gif  ir vaikams darbo  thumbup.gif

sveikos,
kaip supratau tortui naudoji pirmą variantą? o modelinas tik šiaip kaip plastilinas žaidimui? jei taip tai parašyk kaip tą masę tortams darai (smulkiai ir su kiekiais) biggrin.gif
ir dar- kur galima maistinių dažų pirkti- ar jų yra visur prekybcentriuose?

apie silkę pataluose- tai pamenu kažkada gal prieš 8 metus buvau Baltarusijoje vestuvėse, ir kai pamačiau diiidelį bliūdą (na vos ne kaip prausimosi pas mus) silkę pataluose, tai miriau juokais- sakau kas tokį kiekį suvalgyti gali biggrin.gif bet kai pamačiau kad viena liudininkė/pamergė vos ne viena visą suraitė, tai buvau apkusi biggrin.gif ten labai populiaru tas patiekalas. O aš jo ir gaminusi nesu. Skanu pas kitus valgyti, bet kažkaip pati negaminu. Reikės paieškot recepto ir kada nors pasigaminti....

kaip gyvenat? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivora193: 16 spalio 2012 - 10:01
Vaivora su kiekiais nedraugauju. Iš akies darau. Jei nori papuošimus daryt tai priklauso kiek daug
Aš dariau: 2 šaukštus želė apmerkiau, išbrinkusia ant vandens garų tirbdžiau, paskui dėjau cukraus pudrą ir maišiau vis pridedama, kol masė tapo sunkiai maišoma ir galima ją minkyti 4u.gif Paskui padarytą masę kurios neminkai laikyk maišiuke kol minkysi, nes labai labai greit džiūna. o jei apdžius įkišk keliom sekundėm į mikrobangę 4u.gif

Dažus pakolino draugė 4u.gif Prekibcentriuose nerasi nė su žiburiu. Ji internete užsakinėjo senokai. Tai aš irgi peieškose esu:)
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif
vaivoriuk,aš vos iš juoko nenumiriau ,kaip perskaičiau apie silkę pod šuboj...oj negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Nežinau kaip Baltarusijoje,bet mes šeimoje labai mėgstam šį mišrainę. Mano anyta lietuvė,bet ji irgi dažnai gamina seliodku pod šuboj biggrin.gif
Reikia : silkės filė ( supjaustyti mažais kubeliais ir uždėti bliūdą ,geriau ne toki koki tu matei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj negaliu toj sprogsiu)....
Papildyta:
Rašyti negaliu,žvengiu kaip arkliukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vaivoriuk ačiū už gerą sveiką juoką
Papildyta:
V.ž. po silkės sutarkuoji keleta virtų bulvių ( virti reikai su lupenomis),užtepti majonezo,paskui virtų morkų ,vėl majonezo,ir ant viršaus virtus burokus ir du kiaušinius sutarkuoju. Kiekvieną sluoksnį pasūdyk ,galima pipiriukai pabarstyti. Dar galima raugintus kopūstus dėti,pridėti ant virtų bulvių. Va tau ir geras patėkalas pamergei iš Baltarusijos.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Donatas pribėgo,paklausė,ką kompe tokio juokingo pamačiau,paLodyk lotuliukas.gif
Papildyta:
virgutej,teisingai darai,palaukyk pulmonologo konsultacijos ir tada būsi rami dėl vaistų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 16 spalio 2012 - 11:29
Sveikos
Vargsas Gerdas, tikiuosi jam ne jokia astma bus ir isaugs 4u.gif
Mes irgi turim beda verysad.gif Mano vaikas pradejo uzsikirtinet, kai kalba cray.gif Ne visada, ne pastoviai, bet kai kuriais kartais taip nutinka, ne tai kad mikciotu, bet tiesiog uzstinga, negali zodzio pasakyt, pati nervuojasi... nusiramina, tada vel normaliai sneka. Cia dar labai sviezia, koks menesis-du, pries tai net minties nebuvo del kalbos sutrikimu kokiu. Kazin cia gali mokykla itakos turet, persitempe vaikas g.gif Ieskosim kokios pagalbos, tikiuosi praeis unsure.gif
Tai va taip va. O siaip tai nesergam kol kas, viskas ok.
Eikit sau, maistiniu dazu lt sunkiai randat g.gif Bezabrazija g.gif biggrin.gif Bet tai tada internetu galima uzsisakyti, kaip ir formeliu ivairiems papuosimams daryti.
dazai
formos

Vaivora, rimtai vainius suzadetuviu zieda pirko bigsmile.gif
Kas vyrui, kad ligoninej?
Atsakyti
Premium, jums čia pas nervukų gydytoją manau reik, gal pervargo mergaitė, persitempė, nauja aplinka, nauji darbai ir t.t. Pagersit kokio magnio ir panašiai ir praeis. Maniškiui pavasarį ir rudenį visada atsiranda kokių nors tikų tai mes tada geriam magnį +sedatifą ir mums susitvarko labai greit, bet taip grynai- atsiranda pavasarį ir rudenį apie rugsėjį, pageriam kiek ir dingsta. Ir susitaikiau kad taip ir bus, arba išaugsim. Tikriausiai MGN organizme maniškiui būna per maža ir nervinė sistema pasilpsta tuo laiku.

Dėl sužadėtuvių tai joooo, mirėm juokais: ieškojom žiedo pirkt, nupirkom, repetavo kaip atsiklaups ir pasipirš, kai sako „kad kito vyro nesusirastų ir nebūtų kito vyro boba“, o tai mergaitei kaip sužinojau iš aplinkos prieš savaitę dovanų dėdė iš užsienio parvežė kažkokį rinkinį žiedų kaip tyčia, tai vat aišku repetavo repetavo kaip klupsis ir t.t. , bet iš visos pasipiršimo ceremonijos beliko tik paklausimas „Ar reikia žiedo“, o anai atsakius kad ne ir pasibaigė viskas...poto sakė kad reikėjo kitoms dviems mergaitėms, tipo prašė kad joms atiduotų, bet tai sako „aš tai jau už jų nesiženysiu“. Nejuokai jums čia, liubov-markov nuo 5 metų....Esmėj juokais tai visi kritom visą savaitgalį, o dabar pasidėjo žiedą stalčiun ir laukia kitos progos....

O vyras tai peršalo, užpuliavo angina ir susidarė didelis pulinys, kurį reikėjo pjauti, tai dabar gydo....

Tigre, o dėl tos pamergės kur silkės pataluose bliūdą sukapojo- tai ir dabar dar ją pamenu, tokia tvirta bujava su ryškiai raudona atlasine suknia ir kaip ji tą silkę ryja...ji ten kažkokia iš giminų, tai kai kalbam vyro tėvai ką nors ir nori pasakyti kad tai ji, tai ir sakom - tą kur silkės bliūdą suvalgė...nu negražiai aš čia, bet taip jau yra.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2012 10 16, 12:59)
Mes irgi turim beda verysad.gif Mano vaikas pradejo uzsikirtinet, kai kalba cray.gif Ne visada, ne pastoviai, bet kai kuriais kartais taip nutinka, ne tai kad mikciotu, bet tiesiog uzstinga, negali zodzio pasakyt, pati nervuojasi... nusiramina, tada vel normaliai sneka. Cia dar labai sviezia, koks menesis-du, pries tai net minties nebuvo del kalbos sutrikimu kokiu. Kazin cia gali mokykla itakos turet, persitempe vaikas g.gif Ieskosim kokios pagalbos, tikiuosi praeis unsure.gif

Sveikutes mamos mirksiukas.gif Gal Amirutė turėjo kokį išgasti,gal šiaip augimo šuoliukai ,o gal dvikalbystė ,va ir sustringa kartais kalba? Nesinervuok,nieko baisaus,reikia žinoma tik stebėti ir konsultuotis su logopedu,o jeigi prireiks ir psichologu. Kaip tavo leliukas auga pilvuke,nieko neparašei? nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivora193 @ 2012 10 16, 14:21)
O vyras tai peršalo, užpuliavo angina ir susidarė didelis pulinys, kurį reikėjo pjauti, tai dabar gydo....

Tigre, o dėl tos pamergės kur silkės pataluose bliūdą sukapojo- tai ir dabar dar ją pamenu, tokia tvirta bujava  su ryškiai raudona atlasine suknia ir kaip ji tą silkę ryja...ji ten kažkokia iš giminų, tai kai kalbam vyro tėvai  ką nors ir nori pasakyti kad tai ji, tai ir sakom - tą kur silkės bliūdą suvalgė...nu negražiai aš čia, bet taip jau yra.... biggrin.gif

O pulinys gerklėje kaip suprantu? g.gif Kaip tavo mylimasis jaučiasi? wub.gif
Oj vavoriuk,man tavo istorija apie mišraine ir pamerge ilgam atmintije pasiliks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš irgi prieš daugėlis metų su vyru baliavojom vėstuvese Baltarusijoje...Oj tenai tikrai ne mūsų lietuviams matyti kas tenai dedadi. O apranga...o dainuškos,ypač tenai mėgsta seni dedai jaunas merginas kabinti ir bučiuotis,feeee. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
O mes dar sergam,bijau kad teks nuotrauka daryti plaučiukus žiūrėti,šiandien vėl nakty pradėjo zuikis stipriai koseti iki vemimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 17 spalio 2012 - 13:17
Premium, pirma mintis paskaičius tavo postą kad dvikalbystė. Ji galbūt mąsto angliškai grįžus iš mokyklos, o namie lietuviškai bekalbant pritrūksta lietuviško žodžio 4u.gif Mano sesers berniukas gi daug metų Lt gyveno tik du metus gyvena anglijoj o irgi pamiršta žodžius sad.gif žino kaip angliškai bet lietuviškai stringa. Ir dar porą vaikų žinau tokių 4u.gif
Kaip tavo panelė pilvelyje? wub.gif

Tigriuke tavo berniukui 4u.gif O koks kosulys? Sausas ar šlapias?

Nu gaila man to bachūriuko toks pravalas dėl to žiedo doh.gif nu bet galėjo kitaip pasipiršti lotuliukas.gif Pirmas kartas ne koks, bet bus dar progų. Šaunuolis kad neišmetė žiedo. Atkaklus kavalierius lotuliukas.gif Bet kažkaip jis greičiau bręsta g.gif dantukai krenta, mergos rūpi thumbup.gif

Mano Gerdas apie mergas nieko nesupranta. Paaiškina Vaivai kad jis turės kitą merginą o ne ją, bet tik tiek. Neturi dar simpatijų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgutej: 17 spalio 2012 - 19:58