Įkraunama...
Įkraunama...

Ant nosies- penkeri

Nikai su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
NIKAIIIIII-su tortadieniuuuuu smile.gif didelis balionas 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms mirksiukas.gif Kaip Niko gimtadienis praejo?
O pas mus nieko naujo. Donatas laukia savo šventės,jau pripirkau saldainių ir sulčio į daržely,rytoj po darbo obuolių pyragą kepsiu,nunešiu į daržely vaikams. O mes rimčiau švesim penktadienį su tortu Žmogus Voras biggrin.gif
Kas dar? Galvoju... rolleyes.gif biggrin.gif O kad nieko,tfiu tfiu tfiu,biški pakosti rytais mažius ir viskas. O aš dirbu.
premium ,kaip jūs augat? nestuke.gif
Gero visoms sekmadienio 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai jubiliatui Donatukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image

Mylu mylu spust wub.gif buckis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2012 10 02, 16:52)
Sveikinimai jubiliatui Donatukui 4u.gif  4u.gif  4u.gif

user posted image
Mylu mylu spust wub.gif buckis smile.gif

prisidedam ir mes prie tokio grazaus sveikinimo 4u.gif
Atsakyti
Donatai su Gimtadieniu!!!!!!
Atsakyti
Sveikiname ir mes Donatą 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Donatukas siūnčia visiems bučkį ir aš taip pat mirksiukas.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Labukas mamytės mirksiukas.gif
Šiandien nunešiau pyragą,vaikas patenkintas ir lamingas. Vakare nuvažavom į parduotuve ir mano jubilijatas išrinko sau dovaną...žaislinė šiukšlių mašina su kontejneriais. Nusipirkau vaikiško šampano,vėl pyragą ir vėl su obuoliais biggrin.gif Kitas baliukas penktadienį su krikšto tėveliais.
O šiaip pavargau,darbe neturiu laiko kavos išgerti,o ryte labai sunkiai atsikeliu,miego labai noriu. Ir dar blinas svarbiausios moterų vietos uždegimas,skauda,nėžti...pienlige tikriausiai. Šiandien žvakutes nupirkau,o brangios siaubas. doh.gif Okej mamytės,gero visoms vakaro ir dar karta ačiū už sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 02 spalio 2012 - 19:51
Labas rytas, atbėgam perduoti paveluotą sveikinimą Amirutei, didelei panelytei wub.gif
user posted image

Atsiprašom už pavėlavimą, bet sveikinam labai labai nuoširdžiai, siunčiam braškinį bučkį oro_buckis.gif

Mes vakar buvom Kauno klinikose, echoskopu žiūrėjo pilvuką Karinai, kolkas atrodo viskas stabilu. smile.gif

Tigre, dėl tų bėdelių, tai man buvo kai nėštukė buvau, man padėdavo Lomexin tepaliukas, bet žinok, tos problemos su stresu lb susiję, ir nerekomenduojama iklotų dėvet,reik devet tik medvilnines kelnaites. Taigi relax mirksiukas.gif Bet ar tai įmanoma....Beje labai graži foto FB, kur su Donatuku ant to kalno abu, man ten tooookia užburianti vieta...seniai buvus aš ten sad.gif O rudenį tai išvis groooožis wub.gif
Kaip kitos gyvenat, a?
Atsakyti
user posted image

SVEIKINIMAI AMIRUTEI
Atsakyti
Nuoširdūs sveikinimai Amirutei
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas mamytės 4u.gif
Sveikinam su Donatu Amirutę ir Danieliuką su praejusiu Gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif Sveikinam Skaistę taip pat su Penktuojų Gimtadieniu. Linkim sveikatos,bukite geručiai ir toliau neškit savo tėveliams daug daug gerų nepakartojamų emocijų wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 06 spalio 2012 - 13:51