Įkraunama...
Įkraunama...

Ant nosies- penkeri

Sveikos 4u.gif

Mano jaunimas atostogauja...vat. Tai Vainius kas rytą su manimi keliasi- kad pakalbėt, pasimyluot , ant kelių pasėdėt dar spėtų....O kai daržan reikdavo eiti- tai gerą pusvalandį už „ūsų“ tampydavau- niekaip neprikeldavau...

Virgutė pasirodo gastroliuoja, o aš jau pažiūrėjusi kad vakar nebuvai prisijungusi tikrai pamaniau kad ,mažoji pasirinko „šiaipsau“, t.y. neišskirtinę datą ir nutarė užgimt.... na tikrai nėštukė- pažiūrėjau foto.... nestuke.gif biggrin.gif

Doviliuke, šaunu kad viskas gerai. Labai gerai kad viskas gerai... thumbup.gif

O Nikas tai pavaro.....bet kad juokingai skamba tai jo.....bet kad tik „neįprastų“.... nes jei koks 6-metis taip sakytų tai jau labiau verkti norėtųsi....

Sandrita- ku veiki tuos namuose???

Tigrė Rūgpieniuose dar... biggrin.gif

Monas, o kaip tavo sveikata (tikiu kad užknisom tuo klausimu...) 4u.gif
Atsakyti
ph34r.gif
Atsakyti
Viiirgute..... biggrin.gif 4u.gif
turit pupai jau vardą sugalvoję?
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2012 07 05, 10:16)

bijai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2012 07 05, 10:34)
Viiirgute.....
turit pupai jau vardą sugalvoję?

100proc neturim, bet esam pamastymuose, labai sunku nes norėčiau iš V raidės, bet nebėra man gražių. Vaida puse velnio, toks paprastas kaip Vaiva ax.gif bet ar ne perdaug panašūs?

QUOTE(doviliuke @ 2012 07 05, 10:52)
bijai?

ne nebijau, labai laukiam visi, Vaikai dienas skaičiuoja wub.gif

Sandrita tavo tel nr nepasikeitė g.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(virgutej @ 2012 07 05, 12:55)
100proc neturim, bet esam pamastymuose, labai sunku nes norėčiau iš V raidės, bet nebėra man gražių. Vaida puse velnio, toks paprastas kaip Vaiva  ax.gif bet ar ne perdaug panašūs?
ne nebijau, labai laukiam visi, Vaikai dienas skaičiuoja  wub.gif
[b]

nu uuus pvz. Vilija (nu čia iš V) vaida MAN tai negražus ir labai panašūs Vaiva - Vaida. Bet aišku mes čia tik kalbėti galim, patys gi gudrūs ir kaip nuspreęsit taip ir bus gražu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivora193: 05 liepos 2012 - 13:16
Vilija man per dažnas gal, Vaidų mažiau. bet man nepatinka kam labai panašu.

Tai gali būt kad gausis iš kitos raidės lotuliukas.gif bet pakolkas dar niekam nesakau tongue.gif
Atsakyti
Man grziausias mergaites vardas Gertruda wub.gif , tureciau dukr butu toks. Turiu pazistama mergyte Marita, man vardas patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2012 07 05, 23:49)
Man grziausias mergaites vardas Gertruda  , tureciau dukr butu toks. Turiu pazistama mergyte Marita, man vardas patinka

Jei tik būčiau žinojusi kad greit turėsiu dvi mergaites gal būčiau palikusi Gerduko vardą sesei, bet jam labai tas vardas tinka ax.gif Gertrūda ilgo neduočiau nes vis vien trumpina visi mirksiukas.gif

Marita neduočiau jaučiu tik tdėl kad vaikai šiais laikais LT labai žiaurūs doh.gif Būtu man Marytė doh.gif

Labas rytas wub.gif
Atsakyti
Aloha 4u.gif
QUOTE(virgutej @ 2012 07 05, 12:55)
100proc neturim, bet esam pamastymuose, labai sunku nes norėčiau iš V raidės, bet nebėra man gražių. Vaida puse velnio, toks paprastas kaip Vaiva  ax.gif bet ar ne perdaug panašūs?
ne nebijau, labai laukiam visi, Vaikai dienas skaičiuoja  wub.gif

Sandrita tavo tel nr nepasikeitė  g.gif

nežinau kokį turi biggrin.gif bet lyg nesikeitė parašysiu AŽ
nu kaip tu?gal per Mindaugines? biggrin.gif Vaida man ir paprastas ir jau retokai sutinkamas smile.gif man visai nieko
vaivorka ne tik namai,ežerai,aero,išvykos,tai prabėgom wink.gif
Taškentas-nekenčiu tokio oro kai nėra kuom kvėpuot...man gerklė,Andžei irgi doh.gif
Atsakyti
Labas . nu karštis doh.gif doh.gif o pas mus sodyboj šiandien festivalis- pirites ale atidarymas (na pirtelės ant upės kranto) biggrin.gif Nežinau koks noras lysti į tąpirtš kam šiandien bus, bent man tai labiau norisi ledinio vandens ne pirtelės....

Dėl vardų- mes su dukra kartais "pasipaistom" - va kad šiandien gimtų berniukas tai dėčiau Adomas vardą man labai wub.gif ir Vainiui dabar dėčiau Adomą biggrin.gif , o mergaitei visai nežinau.

O Gerdas - tokį vyrišką vadą aš tiesą pasakius aš tik jūsų vieninteliu atveju ir žinau. Visada galvojau kad toks tik mergaitiškas vardas būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 07 06, 11:25)
nu kaip tu?gal per Mindaugines?

Dar laiko turiu cool.gif O aš jau prie sprogimo ribos tik kada tas bus nžn, bet iki 12dienos tikiu kad supuosiu lėlytę.

karštis pas mus normalus namie 24 laipsniai panašiai, lauke saulėj 36 rodo blink.gif bet vaikai iki 12 buvo lauke ir tai baseine, tai nuo kokių 16-17 val vėl eisim į baseiną smile.gif

QUOTE(vaivora193 @ 2012 07 06, 12:28)
O Gerdas - tokį vyrišką vadą aš tiesą pasakius aš tik jūsų vieninteliu atveju ir žinau. Visada galvojau kad toks tik mergaitiškas vardas būna

Aš kai uždėjau nesigilinau, bet paskui radau intike kad ne vienas jis toks Lietuvoje. Bet Gerdas visai ne mergaitiškai skamba, bent jau man g.gif
Atsakyti