Įkraunama...
Įkraunama...

Ant nosies- penkeri

QUOTE(Tigriukė@ @ 2012 09 20, 12:06)
Laba diena mamytės mirksiukas.gif
vaivora,aš tris dienas nuo ryto iki vakaro su velniukais padirbu,galiu tik paskaityti pas ką lyja o pas ką dar ne biggrin.gif

o aš maniau kad pas tave labai geras oras ir nerašai kad mūsų nenervintum biggrin.gif biggrin.gif

O dėl rašymo nerašymo apie santykius- tai čia taip nusprendei tik šiaipsau ar kas šnipinėja rimčiau? ph34r.gif

o darže tai va rinkom po 5 lt kažkokiom pasiekimų knygelėm (kurios mums, t.y. tėvams tikrai nereikalingos, tik dar nesąmones pildyt reikia, tai logiškai mąstant- jei daržui reikia tai lai jie ir perkas nes tėvai tik atbamba kai užpildyt reikia avarijas visokias) ir po 9 lt pratyboms. Kai bus susirinkimas tikrai pasidomėsiu kur mūsų vaikų pinigai ugdymui iškeliauja ir kiek mūsų grupė jų gauna.

Beje mūsų grupės net 12 vaikų keliauja pas logopedą. Kaip jūsiškiai- niekas daugiau nesilanko? nes nuo 5 metų su vaikais jau gant rimtai dirba šiaip logopedai, kai iki 5 metų nebuvo privaloma.
Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2012 09 20, 13:45)
o darže tai va rinkom po 5 lt kažkokiom pasiekimų knygelėm (kurios mums, t.y. tėvams tikrai nereikalingos, tik dar nesąmones pildyt reikia, tai logiškai mąstant- jei daržui reikia tai lai jie ir perkas nes tėvai tik atbamba kai užpildyt reikia avarijas visokias) ir po 9 lt pratyboms. Kai bus susirinkimas tikrai pasidomėsiu kur mūsų vaikų pinigai ugdymui iškeliauja ir kiek mūsų grupė jų gauna.

Beje mūsų grupės net 12 vaikų keliauja pas logopedą. Kaip jūsiškiai- niekas daugiau nesilanko? nes nuo 5 metų su vaikais jau gant rimtai dirba šiaip logopedai, kai iki 5 metų nebuvo privaloma.

vaivora,nežinau kaip pas jūs,bet pas mus Vilniuje negalima vaikams duoti jokių užduočių iš pratybų knygučių,tik priešmokyklinukams ir tai yra tik viena pratybos knygute patvirtinta švietime,atrodo ji vadinasi Nikštuko kelias atrodo. g.gif Šio metų vaikai ugdomi pagal keletą prioritetų ir vienas iš svarbiasniu prioritetu yra išlaisvintas kūrybiškumas. Kiekvienas darželis turi savo sukūrta programą ,jokių pratybų schmoll.gif Praeitais metais pas mus darželyje dvi auklėtojos rašė pasiaiškinimą dėl to,kad patikros metų ( iš švetimo atvažavo moteris) ji rado pratybas.
Papildyta:
Nelabai noriu kištis į kitų darželių virtuve,bet faktas tas,kad kol kas visi dirba kas kaip nori biggrin.gif Pas mus darželyje labai viskas griežtai,labai reikalauja metodininkė tvarkos ir aš ją palaikau,kad tvarka turi buti.
Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2012 09 20, 13:45)
nes nuo 5 metų su vaikais jau gant rimtai dirba šiaip logopedai, kai iki 5 metų nebuvo privaloma.

Pas mus geriausiai kad mane kviečia logopedė, pamokins pratimų ir aš turėsiu vaiką mokinti, nu ne aš pakelsiu triukšmą, ar man rūpi kad daug vaikų ji turi, bus daug kokių 4metų, nes 5 metų jei yra tai kokios dvi grupės ar viena ir paruošiamukai. Daugiau nerašysiu bet pyktis verda juodai, įtariu pasitarė su auklėtoja kad ramūs tėvai. Nebus taip gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif

Vaivora aš galvoju kad Tigriukė nieko nerašys, kad nepakenkti procesui, nes kiek atsimenu vyras jos kartais skaitydavo g.gif

Mano trijulė su slogom doh.gif
Atsakyti
Virgute, o man klausimas iškylo-o kiek tų saldainukų pirkai kur ant torto pylei? kilą? du?

dėl slogos tai laikykitės 4u.gif rimčiau neįsisirkit.

O dėl logopedo- mūsų tai laaaabai gera logopedė, tik aš norėčiau kad dar pamokytų mane kaip tuos pratinus ir kokius daryt, gal namų darbus darytume (nes šiaip tai kiek žinau turi būti darbas darbas darbas ir namie ir darže), bet ji vis kažkaip laikosi tos pozicijos kad nereikia namuose (nors pernai klausiau), o Vainiaus kai vakar paklausiau ką kaip darot, tai du kartus liežuvį iškišo - lyg norėjo parodyt bet išreiškė " o koks tau skirtumas" biggrin.gif esmėj jo reikalai ne mano reikalas biggrin.gif Man kažkaip norėtųsi greitesnio rezultato, bet aišku yra kaip yra.
Atsakyti
Vaivora, saldainių nėra net kilo, nu gal kokie 600g, nu gal ir kylas, maišeliais buvo
2 maišeliai mm ir 3 maišeliai skittles, jei nemeluoju. nubet neišeina pilnai kg., gal 750g. g.gif žodžiu, neskaičiavau doh.gif

Panos gal kas norit daug bulvių pirkti? atvažiuočiau į svečius bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis mamytės mirksiukas.gif
Šiandiena ryte pajutau,kad atėjo tikras ruduo,kvepėjo rudeniu smile.gif
Dėl logopedo darželyje. virgutej,jeigu vaikas turiu labai ryškiu kalbos sutrikimų,logopedas dirbantis darželyje privalo du kartus į savaitę dirbti su vaiku kabinete,bet pas mus vaikų skaičius didžiulis,todėl mūsų logopede dirba ne su visais vaikučiais unsure.gif Bet,jeigu vaikui reikalinga logopedo pagalba eik ir reikalauk,pas jūs tikriausiai vaikų mažiau negu pas mus Vilniuje mirksiukas.gif
O aš šiandien likau su Donatuku viena,mano vyresnėlis ir vyras išvažavo į kaimą,eis grybauti. Pasakiau savo tėčiui ir mamai,kad nesugalvotu vaiką į mišką imti,Aukštaityjoje labai daug vilkų vos ne kiemuose vaikščiuoja,baisu unsure.gif

Papildyta:
premium parašyk kaip tu,kaip tavo pilvukas gyvena wub.gif ,kaip Amirai mokykloje sekasi?
Kibelė kaip tavo Domukas-mokynukas gyvena? biggrin.gif
pelkių Monai kaip tavo vaikučiai,kaip pačios gyvenimas?
Papildyta:
Vis pamirštu parašyti dėl mūsų susitikimo. Mamos,aš su mielu noru susitikčiau su visom,bet žinoma reikia viską mūms kuo kruopščiau apgalvoti...kur,kada ir kiek šampano vežti su savim thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukė@ @ 2012 09 21, 23:53)
premium parašyk kaip tu,kaip tavo pilvukas gyvena wub.gif ,kaip Amirai mokykloje sekasi?
Kibelė kaip tavo Domukas-mokynukas gyvena? biggrin.gif
pelkių Monai kaip tavo vaikučiai,kaip pačios gyvenimas?
Papildyta:
Vis pamirštu parašyti dėl mūsų susitikimo. Mamos,aš su mielu noru susitikčiau su visom,bet žinoma reikia viską mūms kuo kruopščiau apgalvoti...kur,kada ir kiek šampano vežti su savim thumbup.gif  lotuliukas.gif

Sveikos, maniskis gerai gyvena, labai gimtadienio laukia, jau torta susake kokio formos, skonio ir t.t. doh.gif dirbk mama vadinasi.
Mokykloj puikiai, labai noriai eina, uzduotus darbelius daro, keliasi be problemu, nuo spalio muzikine pradesim, buvom savaitgali atrankoj thumbup.gif siem metai tokie daugiau bendri, kita met jau instrumenta rinksis, tikiuosi ne bugnus, nes labiausiai prie ju ejo doh.gif lotuliukas.gif
mes gerai, darbai, spalio gale jei viskas gerai teises bus, nes jau vazineju laisvai tik vyras salia sedi, nes be jo negaliu, bet manau ir be jo vaziuociau thumbup.gif
Atsakyti
user posted image[/URL]

Nuoširdžiausi sveikinimai protingajam Pelkių Moniukui Nikučiui gimtadienio proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
P.S. tikslinu- sveikinu su penktuoju gimtadieniu (nes tik dabar pamačiau kad ant torto tik keturios žvakės) blush2.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis visoms mirksiukas.gif
Ir mes sveikinam Nikusika biggrin.gif su Penktuoju Gimtadieniu birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 26 rugsėjo 2012 - 20:27
QUOTE(vaivora193 @ 2012 09 26, 14:56)
user posted image[/URL]
Nuoširdžiausi sveikinimai protingajam Pelkių Moniukui Nikučiui gimtadienio proga  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Prisidedam prie sveikinimu Nikui, visas vyras jau wub.gif thumbup.gif Auk Nikai ir toliau toks šaunus, žingeidus ir drąsus berniukas, bučkis nuo Karinos oro_buckis.gif
Atsakyti
Sveikinimai Nikui 4u.gif didelio torto ir daug daug dovanu 4u.gif
Atsakyti