Laba diena mamytės
vaivora,aš tris dienas nuo ryto iki vakaro su velniukais padirbu,galiu tik paskaityti pas ką lyja o pas ką dar ne
O va šiandien ilsiuosi galiu ir parašyti
vaivora,nieko daugiau nerašysiu apie savo gyvenimą su vyru. Jau minėjau apie tai,kai faktas įvyks būtinai parašysiu
Donatas koset pradėjo,o snargliai nepraiena dvi savaitės,galima sakyti jau mėnėsį su snargliais,kai pradėjo darželį lankyti nuo tos dienos ir snargliukai bėga. Duodu sinupretą,dabar ventoliną pradėjau nuo kosulio duoti. Aišku bijau,kad nesusirgtu rimčiau,bet aš kontroliuoju situacija. Pas mane grupėje nėra ne vieno vaiko be snarglių,kartais toks pyktis užeina. Vietoj to,kad auklėtojos daugiau ugdymui dėmėsio skirtu valo vaikams nosi. Pas mane visi rūbai "apsnargliuoti",pradėjau grupėje persirengti,neimanoma tiesiog
Va ir aš pagalvojau,jeigu tėvams dzin ir man tada dzin,kad mano vaikas su snargliais ateina,nors pas Donatuką dabar jie ne bėga,o ryte dažniausiai laikosi nosyteje.
Kas dar? Aj,mano vyresnėlis pradėjo baisiai meluoti. Pamėlavo vienam tėvui,kad mama (aš) leidau draugams ateiti pas mus,ir kad esu namie. Tėtis man skambina,sako negaliu D..savo vaikui prisikambinti,na va ir sužinojau visą situacija,o aš darbe sėdžiu,o mano vaikas su draugais pas mus picas valgo ir kompu žaidę. Mes visai nieko prieš,kad vaikai pas mus ateitu,bet faktas,kad jis meluoja mūms nepatinka. Tėvas norėjo ( mano vaiko tėvas) norėjo vaiko fiziškai nubausti,bet aš uždraudžiau,bet visties nieko gero,jis mūms meluoji dėl smulkmenų.Pvz. vakare paklausiau ką valgei...Jis :koldunus. Aš : na koks šaunuolis,o kaip tu išvyriai niekada net arbatos pats nenori padaryti,sako o va išvyriau. Aš į šaldyklį,matau kai gulėjo tie koldunai taip ir guli. V.ž. turėsiu nemažai problemū su vyresnėliu,gerai ,kad dar mokosi gerai.
Gerai mamytės,ikiukas ir geros dienos. Pas mus ne lyja,bet oras jau rudeniškas.
Papildyta:Jeigu įdomu,mūms darbe kiekvienai grupei 400 lt. (iš pinigėlių ugdymui kur mes tėvai mokam ) žaislams ir kitoms ugdymo priemonėms galim išleisti ( privalom
).