Įkraunama...
Įkraunama...

Ant nosies- penkeri

QUOTE(doviliuke @ 2012 09 19, 13:36)
Laba wink.gif Pas mus nieko naujo...

nu tai lyja ar nelyja pasakyk biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(vaivora193 @ 2012 09 19, 14:18)
nu tai lyja ar nelyja pasakyk  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba-dar nelyja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai ką tik pas mane lijo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet dabar nelyja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2012 09 19, 14:44)
Tai ką tik pas mane lijo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Bet dabar nelyja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

niaukstosi,bet gal tikiuosi taip ir praeis smile.gif oras tai pasakiškas.
Nu kų,povalgiau,reikia žingsniuot iki pardės,prasivaikščiot,Andželiką parsivest,nors šiandien kažkaip tinginiu užsiimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 09 19, 14:46)
nors šiandien kažkaip tinginiu užsiimu smile.gif

Aš kiekvieną dieną su juo draugauju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 09 19, 14:46)
niaukstosi,bet gal tikiuosi taip ir praeis smile.gif oras tai pasakiškas.
Nu kų,povalgiau,reikia žingsniuot iki pardės,prasivaikščiot,Andželiką parsivest,nors šiandien kažkaip tinginiu užsiimu smile.gif

nipraeis nipraeis biggrin.gif Šulija sakė kad vakare lis visur, tai kuo jūs manote esantys geresni nei mes pvz? tongue.gif

Ei bet kaip tau gerai taip tinginiauti...tiesiog ne gyvenimas bet rojus.....aš turėčiau daug pinigų (t.y. nereikėtų algos) irgi taip norėčiau, o tai dabar visą gyvenimą dirbu, pertrauka buvo po mokslų baigimo lygiai mėnuo ir va taip ariu ariu ariu....ir duok dieve dar taip ilgai art aišku biggrin.gif
o tu va vaikštai, ilsiesi, tinginiauji.... wub.gif

man žiauriai reikia spintas sezonams pakeisti, o tai dabar nei šalikų savų nerandu kur supakavau nei rūbų vaikams rimtesnių, bet savaitgaliais baliavoju o va vakarais jau tiiingiu.... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergikes :* Vainiukui ir Gerdukui dideliausi sveikinimai nuo musu. Atsiprasau uz velavimus,bet prie kompo buti vis laiko nera,o kai prisedu tai darbus pasidaryt reikia. Vakar ir siandien susirinkimai darzelyje abiejose grupese. Benas vis nenori manes paleist,bet kai iseinu nezliumbia puse dienos,greit pavyksta ji nusnekint. Sake per diena buna prisimena,pazviegia,bet vel greit nuraminamas buna. Urte jau laukia gimtadienio,sakiau sykart prasysiu kad dovanotu raidziu ir skaiciu kaladeles draugai. Nes visad einant i gimtadienius pas mus jau tapo norma,kad pasiklaust ko reikia. Pasiseka jei zinai ko reikia,tai ir vieniems ir kitiems gerai buna. Bet kai nezinai,tai ir pridovanoja reikia-nereikia. Kazkoks sunkus periodas pas mane. Viskas aplinkui griuva ir panasiai. Bet tikiuosi kazkaip isgyvent. Buckis visoms. Darbai apmazejo,tai gal dazniau ikisiu nosi pas jus :*
Papildyta:
Ojej koks debesis ateina,begu skalbinius namo isinest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2012 09 19, 15:18)
nu tai lyja ar nelyja pasakyk  biggrin.gif

nelyja tongue.gif
QUOTE(vaivora193 @ 2012 09 19, 16:03)
nipraeis nipraeis  biggrin.gif  Šulija sakė kad vakare lis visur, tai kuo jūs manote esantys geresni nei mes pvz?  tongue.gif

Ei bet kaip tau gerai taip tinginiauti...tiesiog ne gyvenimas bet rojus.....aš turėčiau daug pinigų (t.y. nereikėtų algos) irgi taip norėčiau, o tai dabar visą gyvenimą dirbu, pertrauka buvo po mokslų baigimo lygiai mėnuo ir va taip ariu ariu ariu....ir duok dieve dar taip ilgai art aišku  biggrin.gif
o tu va vaikštai, ilsiesi, tinginiauji.... wub.gif

man žiauriai reikia spintas sezonams pakeisti, o tai dabar nei šalikų savų nerandu kur supakavau nei rūbų vaikams rimtesnių, bet savaitgaliais baliavoju o va vakarais jau tiiingiu.... biggrin.gif

Pas mane dar puse smutkiu dezese..po persikraustymo normalios spintos dar neturim, tai isvis puse daigtu neberandu doh.gif
QUOTE(Ievukis @ 2012 09 19, 16:42)
Sveikos mergikes :* Vainiukui ir Gerdukui dideliausi sveikinimai nuo musu. Atsiprasau uz velavimus,bet prie kompo buti vis laiko nera,o kai prisedu tai darbus pasidaryt reikia. Vakar ir siandien susirinkimai darzelyje abiejose grupese. Benas vis nenori manes paleist,bet kai iseinu nezliumbia puse dienos,greit pavyksta ji nusnekint. Sake per diena buna prisimena,pazviegia,bet vel greit nuraminamas buna. Urte jau laukia gimtadienio,sakiau sykart prasysiu kad dovanotu raidziu ir skaiciu kaladeles draugai. Nes visad einant i gimtadienius pas mus jau tapo norma,kad pasiklaust ko reikia. Pasiseka jei zinai ko reikia,tai ir vieniems ir kitiems gerai buna. Bet kai nezinai,tai ir pridovanoja reikia-nereikia. Kazkoks sunkus periodas pas mane. Viskas aplinkui griuva ir panasiai. Bet tikiuosi kazkaip isgyvent. Buckis visoms. Darbai apmazejo,tai gal dazniau ikisiu nosi pas jus :*

Laba laba, leidi Benuka i darzeli ane? As vis mastau mastau saviski leist, bet zinau, kad jis sunkiai liks...nu bet aisku, reiktu ir liktu. O dabar kai pati namuose bunu, nera labai didelio reikalo ji vest.
Laikykis, praeis tie sunkus periodai, viskas bus gerai oro_buckis.gif
Atsakyti
vaivorka-gerai tau kalbėt darbą turinčiai smile.gif aš labai norėčiau darbo,bet nesu sutverta maximom,koncultantėm-platintojom.Nu tiesiog nepriverčiu kaišioti,siųlyti,lysi į šikną atsiprašant...pas mus kaime kiek sunkiau su darbais.Tad kiek jau ten uždirba maniškis,kažkaip bandom suktis,nėra ten uch ty,bet ką daryt...O šiaip tai retai leidžiu sau tinginiaut,nes labai mėgstu tvarką-nu ne taip kad jau beprotiškai,bet bent jau man turi viskas gulėt ten kur turi blush2.gif vakar va kiemas,ten darbo dafigą...nupjovėm žolę,sugrėbt(mazoliai jau viens ant kito),lapai krenta pilnu tempu....vakar sugrėbėm,šiandien užėjo baisinis vėjas-pilna,nuklota visur....Leidžiu sau patinginiaut-nesiginčinu,bet mieliau eičiau darban smile.gif taip man labiau patiktų.
Atsakyti
Na vat, Tigrė skaitė skaitė ir neparašė. Turbūt pas ją oras labai geras kad nieko ir nepasakė unsure.gif

pas mus žiauriai lyjo griaudė ir vėjas kylo- esmėj vis ne škvalas, lekiu šlapia Vainiaus pasiimt į grupę- nulekiu- tuščia, šeimininkutė sako visi lauke pavėsinėj blink.gif blink.gif nu kai 40 minučių gal taip griaudė ir lyjo tai turbūt geriausia vieta darže- pavėsinėj, kad koks rimtesnis dar škvalas tai tuos vaikus po vieną būt išnešiojęs vėjas. Na ne visada aš tas auklėtojas suprantu nor jūs ką. Kai sausa irgražu grupėj tupi uždusę, kai škvalas lauke po lapais susigūžę sėdi....
Papildyta:
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 09 19, 17:44)
vaivorka-gerai tau kalbėt darbą turinčiai smile.gif aš labai norėčiau darbo,bet nesu sutverta maximom,koncultantėm-platintojom.Nu tiesiog nepriverčiu kaišioti,siųlyti,lysi į šikną atsiprašant...pas mus kaime kiek sunkiau su darbais.Tad kiek jau ten uždirba maniškis,kažkaip bandom suktis,nėra ten uch ty,bet ką daryt...O šiaip tai retai leidžiu sau tinginiaut,nes labai mėgstu tvarką-nu ne taip kad jau beprotiškai,bet bent jau man turi viskas gulėt ten kur turi  blush2.gif  vakar va kiemas,ten darbo dafigą...nupjovėm žolę,sugrėbt(mazoliai jau viens ant kito),lapai krenta pilnu tempu....vakar sugrėbėm,šiandien užėjo baisinis vėjas-pilna,nuklota visur....Leidžiu sau patinginiaut-nesiginčinu,bet mieliau eičiau darban smile.gif taip man labiau patiktų.

žinau brangioji žinau. Ir pas mus su darbais ne rojus, tai kai įsikimbi kokį gavus tai ir bijai kaip karo maro etatų mažinimo..... doh.gif gerai kad dar tavo vyras fūristas (jei neklystu) tai jų pajamos geros būna.... o šiaip tai sakau- nereikia LT žmonių, oi nereikia, oi nemyli ji savų schmoll.gif

o dėl žolės pjovimo- tai nusipirkit žoliapjovę su kašiu, nereiks grėbti biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena mamytės mirksiukas.gif
vaivora,aš tris dienas nuo ryto iki vakaro su velniukais padirbu,galiu tik paskaityti pas ką lyja o pas ką dar ne biggrin.gif O va šiandien ilsiuosi galiu ir parašyti biggrin.gif
vaivora,nieko daugiau nerašysiu apie savo gyvenimą su vyru. Jau minėjau apie tai,kai faktas įvyks būtinai parašysiu smile.gif
Donatas koset pradėjo,o snargliai nepraiena dvi savaitės,galima sakyti jau mėnėsį su snargliais,kai pradėjo darželį lankyti nuo tos dienos ir snargliukai bėga. Duodu sinupretą,dabar ventoliną pradėjau nuo kosulio duoti. Aišku bijau,kad nesusirgtu rimčiau,bet aš kontroliuoju situacija. Pas mane grupėje nėra ne vieno vaiko be snarglių,kartais toks pyktis užeina. Vietoj to,kad auklėtojos daugiau ugdymui dėmėsio skirtu valo vaikams nosi. Pas mane visi rūbai "apsnargliuoti",pradėjau grupėje persirengti,neimanoma tiesiog doh.gif Va ir aš pagalvojau,jeigu tėvams dzin ir man tada dzin,kad mano vaikas su snargliais ateina,nors pas Donatuką dabar jie ne bėga,o ryte dažniausiai laikosi nosyteje.
Kas dar? Aj,mano vyresnėlis pradėjo baisiai meluoti. Pamėlavo vienam tėvui,kad mama (aš) leidau draugams ateiti pas mus,ir kad esu namie. Tėtis man skambina,sako negaliu D..savo vaikui prisikambinti,na va ir sužinojau visą situacija,o aš darbe sėdžiu,o mano vaikas su draugais pas mus picas valgo ir kompu žaidę. Mes visai nieko prieš,kad vaikai pas mus ateitu,bet faktas,kad jis meluoja mūms nepatinka. Tėvas norėjo ( mano vaiko tėvas) norėjo vaiko fiziškai nubausti,bet aš uždraudžiau,bet visties nieko gero,jis mūms meluoji dėl smulkmenų.Pvz. vakare paklausiau ką valgei...Jis :koldunus. Aš : na koks šaunuolis,o kaip tu išvyriai niekada net arbatos pats nenori padaryti,sako o va išvyriau. Aš į šaldyklį,matau kai gulėjo tie koldunai taip ir guli. V.ž. turėsiu nemažai problemū su vyresnėliu,gerai ,kad dar mokosi gerai.
Gerai mamytės,ikiukas ir geros dienos. Pas mus ne lyja,bet oras jau rudeniškas. 4u.gif
Papildyta:
Jeigu įdomu,mūms darbe kiekvienai grupei 400 lt. (iš pinigėlių ugdymui kur mes tėvai mokam ) žaislams ir kitoms ugdymo priemonėms galim išleisti ( privalom biggrin.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 20 rugsėjo 2012 - 11:06