Įkraunama...
Įkraunama...

Ant nosies- penkeri

Sveikinam ir mes Gerda su praejusiu gimtadieniu. 4u.gif
Atsakyti
Laba
Atlekiu, atbegu, atskubu su sveikinimais dviems sauniams vyrukams
Vainiui
user posted image
ir
Gerdui

user posted image

Atsiprasom uz pavelavima, bet sveikinu is visos sirdies ir linkiu augti jums graziems, sauniems, sveikiems ir visokiems kitokiems, buckis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 17 rugsėjo 2012 - 10:44
Laba 4u.gif
premium, ale tortų gražumas blink.gif thumbup.gif
Kaitinu sultis...4 bidonai išspausta doh.gif Totali savižudybė doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ačiū Premium už sveikinimus ir tooortus wub.gif kaži būna tokių grožių realiai ar tik paveiksliukuose biggrin.gif

Tortų jaučiuosi apsivalgiusi/prisivalgiusi/persivalgiusi biggrin.gif biggrin.gif kasdiena vis tortai ir tortai, jei ne namie , tai svečiuose, o šiandien ir darbe....bloga pradžia tingiajam žiemos sezonui biggrin.gif

Doviliuke- o jūs tiek sulčių išgeriat? blink.gif blink.gif mes tai 5 3litrius kad pasidarom tai ir užtenka.

Virgute, pasakok kaip šventėt, ką dovanų gavot, kiek svečių turėjot, kuo vaišinai -koks tortas išėjo/pavyko ir t.t. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2012 09 17, 16:37)
Sveikos  4u.gif

Ačiū Premium už sveikinimus ir tooortus  wub.gif kaži būna tokių grožių realiai ar tik paveiksliukuose  biggrin.gif

Tortų jaučiuosi apsivalgiusi/prisivalgiusi/persivalgiusi  biggrin.gif  biggrin.gif  kasdiena vis tortai ir tortai, jei ne namie , tai svečiuose, o šiandien ir darbe....bloga pradžia tingiajam žiemos sezonui  biggrin.gif

Doviliuke- o jūs tiek sulčių išgeriat?  blink.gif  blink.gif mes tai 5 3litrius kad pasidarom tai ir užtenka.

Virgute, pasakok kaip šventėt, ką dovanų gavot, kiek svečių turėjot, kuo vaišinai -koks tortas išėjo/pavyko ir t.t. biggrin.gif

Baigtu, nea, niekad tiek nedarydavom, bet simet MB sako reik nukrest obeli, daug obuoliu, vargsta, nu sakau reik. Tai kai nukrete, surinkom, nebuvo jau kur dingt, vezem spaust doh.gif As dar netikejau, kad ju ten tiek isspaus, obuoliai ne kokie ten itin sultingi, paprasti, o tiek privare...Puse iveikiau, matau kad teks panaktinet man prie ju.... doh.gif
Atsakyti
Labas rytas - suraitytas 4u.gif

Šventė buvo kukli, Gerdas dovanų gavo dvi mašinas su pultais ir lego rinkinukus , dar truputį pinigėlių 4u.gif Svečiuose buvo seneliai ir kūminai bei kamynė su berniuku didesniu. šiemet nieko nedariau, nes mergytė mano maža, nenorėjau persitempti.
Tortas pavyko puikiai tai visus vaišinam ir dėkojam už gražius sveikinimus.

user posted image

Mano mažoji pupa +1,3kg ir +5cm. Dabar yra 6,9kg ir 62cm thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2012 09 18, 09:42)
Labas rytas - suraitytas  4u.gif

Šventė buvo kukli, Gerdas dovanų gavo dvi mašinas su pultais ir lego rinkinukus , dar truputį pinigėlių  4u.gif Svečiuose buvo seneliai ir kūminai bei kamynė su berniuku didesniu. šiemet nieko nedariau, nes mergytė mano maža, nenorėjau persitempti.
Tortas pavyko puikiai tai visus vaišinam ir dėkojam už gražius sveikinimus.
Mano mažoji pupa +1,3kg ir +5cm. Dabar yra 6,9kg ir 62cm  thumbup.gif

super tortas, greitai dalinkis kaip ir su kuo bigsmile.gif
Didele jau tavo mazoji wub.gif
Atsakyti
Virgute, gražus tortas. Kaip supratau medutis+lazdelės +dražė. Tik iš kur tokį traukinuką gavot ir smalsu- o kaip jį valgėt- pirma malkas nuėmėt tada pjaustėt? g.gif

Graži diena šiandien. Pagal prognozes kaip ir paskutinė tokia graži. Ateis ruduo.... verysad.gif
Tai ką veikiat tokią gražią dieną?

Tigre, rašei kad čia kažkada turėjai eit pas skyrybų konsultantą, tai ką pakonsultavo?
Monas- kuku...vėl prapuolei... 4u.gif
Atsakyti
laba diena
Atsakyti
Sveikos

Kibele kaip rašė Vaivora tai buvo medutis aprištas lazdelėmis ir pripiltas saldainiukų. saldainiai buvo skitels ir m&m smile.gif Pastebėjimas būtų kad su mm buvo skaniau, et man pritrūko tų šokoladinių.

Vaivora traukinukai pirkti prieš 2metus, tikriausiai maximoj smile.gif Gal kas norit panos paskolinčiau juos bigsmile.gif O dėl torto pjaustymo, tai bandžiau pjaustyti su lazdelėmis tai jos virtinėjo. Tai aprinkau jas ir dėjau į lėkštutę po 1 ar 2 prie torto gabaliuko.

JOOOO Vaivora ruduo, lyja lyja lyja verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgutej: 19 rugsėjo 2012 - 11:07
Pas mus nelyja dar. Labai gražu trečia diena, lauke su švarku per šiltą net. Pagal prognozes turėtų lyti vakare, o ir panašu- niaukiasi po truputį, ir "prie žemės traukia" kaip būna prieš lietų. Atrodo dėčiau galvą ir miegočiau ant stalo.... biggrin.gif
Atsakyti
Laba wink.gif Pas mus nieko naujo...
Atsakyti