Įkraunama...
Įkraunama...

Ant nosies- penkeri

Sveikos,
nuuu Sandrita, ačiū už sveikinimus...nuuu tai net nežinau ar čia tau dėkot už tą žiežulą ar nelabai g.gif tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kaip sakoma- kiekviena mes tą šluotą turim, tik vienos į spintą nukišam, o kitos visada su savimi nešiojam.... tongue.gif tongue.gif tai taviškė tikriausiai spintoj.... biggrin.gif

Nus tai mes jau po šventės. Šventėm 18 žmonių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai namai buvo pilni žmonių, šventėm iki 12 beveik (nuo 6), viskas gerai, žaislų/dovanų kalnai doh.gif pagrinde gavo konstruktorius (gal 3), gavom traukinuką kur su dūmais ir garsais bėgiais važiuoja (esmėj kur labai triukšmauja ir labai smirdi) ir dar viskokių smulkmenų. Rūbų mažai lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik vieną gražią maikę ilgom rankovėm, kažkaip visi žaislus nešė - na suprantama juk vaiko giimtadienis o ir žaislai brangūs.

Viskas gerai, gražiai, sklandžiai, tik liko namai-vientisas bordakas, nerasit kampo kur nepkuista biggrin.gif biggrin.gif Taigis, mes jau dideli ir po švečių. už tai ir VALIO biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vaivora ohoho kokie baliai ir dovanos thumbup.gif Kas Vainiui labiausiai patiko?

O jūs mamos savo vaikams dovanojat dovanas? Nes mes tai ne ax.gif Mūsų dovana tai gimtadienio vaišės, tortas. Nors Vaivai šiemet didelio nekėlėm ir Gerdui žadu nekelti, bet tortą kepu smile.gif

Viskas išmaunu lakštų kepti bigsmile.gif Gerdas dar tiesa nori makvyno, nu bet aš viene nedarysiu schmoll.gif bijau unsure.gif

Ai...

Gi labas rytas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes irgi nedovanojam. Gal dėl kelių priežasčių nedovanojam- visų pirma tų žaislų ir taip pilni namai, turi be proto daug ir viską kaupia, o kitos dovanos- ne žaislo, nelabai dar ir suprastų bei įvertintų; visų antra- per gimtadienisu iš svetimų tiek tų žaislų gauna kad per akis ir taip; visų trečia- pas mus visada daug svečių ir man tai gant nepigiai ir taip apsieina (vėl ragana galit vadinti- bet pinigų spausdinimo mašinos kaip minėjau neturiu). Dukra broliui nori vis ką padovanot, ten bando savus pinigėlius taupyt ir pirkt kažką , tai aš jai "padedu" visada, pvz šiemet nupirkau skėtį vaikišką ir daviau kad padovanotų (nes mums reikėjo skėčio).

Virgute, sėkmės su kepimu 4u.gif

Kibelė rašė kad bandys mašiną išgaut iš torto, tai man smalsu kaip seksis. Čia nebent reikia iškepti, sutepti diiidelį tortą ir tada iš jo bandyti suformuot mašiną, t.y. tada apipjaustyti. Bet tai kiek torto nusigadina doh.gif Aš ai šiemet net pabarstukų normalesnių užmiršau nusipirkt, tai grožio mažai buvo (o kol du tortus sutvėriau tiuninguoti nebeliko noro.... biggrin.gif ).

O žinokit su daržo tortu kokių įdomybių buvo.... biggrin.gif biggrin.gif bet apie tai kitąkartą papasakosiu. DIRBU.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Niuuuu Vainius pabaliavojo kaip reikiant thumbup.gif Net matau kaip mamukui bus "smagu" tvarkytis biggrin.gif Bet svarbiausia vaikui smagu. Nauji žaislai, daug įspūdžių thumbup.gif
Mes vakar su karina kalbėjom kokio gimtadienio ji norėtų. Pasiūliau kaip ir pernai važiuoti ta proga i vandens parką, bet baliaus nebus, arba balius. Sako: tai galim nuvažiuot i parką, o tortą poto suvalgysim, ateis Kamilė, Mantas, Goda it t.t biggrin.gif Nori visko. Aišku ir aš norėčiau, kas nenorėtų biggrin.gif
Dovanų ir mes nedovanojam, kaip jūs ir sakėt, šventė ir yra tėvų dovana, ir galiu tik pritart, kad tikrai nepigi doh.gif
Oi kaip aš nenoriu namuose tų balaganų doh.gif O kai vaikų daug tai išvis doh.gif Galvoju gal žaidimų kambary gimtadienį švest g.gif Bet kaina tai irgi...Nu žodžiu doh.gif
Vaivora, daryk pertrauką ir pasakok apie tą darželio tortą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2012 09 13, 20:06)
Va čia tai super postas, tikras Sandritos stilius, jėga  thumbup.gif

hihihi.gif

QUOTE(vaivora193 @ 2012 09 14, 09:09)
Sveikos,
nuuu Sandrita, ačiū už sveikinimus...nuuu tai net nežinau ar čia tau dėkot už tą žiežulą ar nelabai  g.gif  tongue.gif  Kaip sakoma- kiekviena mes tą šluotą turim, tik vienos į spintą nukišam, o kitos visada su savimi nešiojam.... tongue.gif  tai taviškė tikriausiai spintoj.... biggrin.gif
Bučkį man raik,o ne pykt biggrin.gif taigi pati čia neseniai save ragana ar kažkaip kitaip(visvien iš tos operos) išsivadinai lotuliukas.gif nepyk,bučkis į nosį liezuvis.gif
Tu galvoji kad aš "saldainis" ???? lotuliukas.gif schmoll.gif ragana ir ne kitaip,o šluota ne paprasta,o PATURBINTA .Aš gera kai su manim gerai smile.gif va savo vyresnėlei tai oj kiek raganiškos velnecijos atseikėjama biggrin.gif o šiaip tai aš tyli,jei namai tylūs
Va ir dabar ,vakar ėdėmės,šiandien pas drauge + krikšto tėvus išleidau Kaunan doh.gif ,kaip sakoma-paskutinius triusikus nusimausiu(čia mano močiutės genai wub.gif )...ai
Tai žiūriu baliavojat linksmai...šitiek žmonių,nepamenu kada pas mane tiek buvę biggrin.gif Dėl dovanų-jų pas mus ir paprastom dienom kaip aš juokiuos apstu,tai to reik tai ano,neplanuoto...tai gimtadieniam kažką perku,bet reikalingo.Visa kita sudovanoja,arba perkasi iš savų gimtadieninių.Andželikai 1,2 žaislai,visa kita praktiška dažniausiai.Krikšto mama,tetos drabužiai,močiutėm lengviau(kadangi menkai nusimano-žaislai biggrin.gif ) O baliai taip,jie nepigūs...bet jūs bent tortus mokat kept-o aš ne ax.gif tik vat valgyt(karštą) visada darau pagal vaikų užsakymą,tai gaunasi ir giria.Tai tiek broškės,maunu ant šluotos biggrin.gif
P.S vaivora tiek pridėjo smailų,kad net SM užpyko(xaxaxxaxaxxaxa)
Atsakyti
Labukas mamytės mirksiukas.gif
Vainiukui didžiausi priiiididžiausi sveikinimai happybday.gif vaivoriuk ir tave su sunelio jubilejumi,aukit gražus,sveiki ir laimigi biggrin.gif wub.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif
Papildyta:
O aš be savo kompo likau verysad.gif Kaž kas jam pasidarė,negaliu įjungti doh.gif Gerai dar du lop topus turim,bet mano kompe visas mano gyvenimas nuo 2007 metų biggrin.gif
Dėl dovanų,na mes perkam gimtadieniui dovaną,šiais metais eisim kartu į parduotuvę ir vaikas pats sau išsirinks,nors jis kiekvieną kartą kai einam į parduotuvę mūms rodo skirtingus žaislus biggrin.gif Tai jis laaabai noLi šinksnuosparnio su kareiveliais,tai jam laaabai reikia trasos su mašinelemis,o dar jis nori žaislinio dulko siurblio blink.gif biggrin.gif Dėl torto ,teks pirkti tortą "Žmogus voras",jam dabar Žmogaus voro etapas. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vaivora nesunku mašiną padaryt. Pirma lakštus išsikepi maždaug tokios formos, paskui aplipdai biskvitu ar kitokiu perdengimu visus kraštelius kur ko trūksta. Jugi su kremu viskas limpa. Po to iškočioji tą masę pasidaręs ir uždengi. tik šiemet nenorėjau viena terliotis, preitais metais draugė padėjo. Tiesa viskas supermamoj aprašyta man rodos ir su vaizdinę medžiaga galima rasti.Šiemet, tai padariau medutį ir sausainiais aprišau, ant viršaus saldainių pribėriau bigsmile.gif Bet brangokai gavosi doh.gif

Tigriuke ir pas mus voras draugas 4u.gif

tiesa Gerdas labiausiai nori džipo su pultu bigsmile.gif Dar nori LEGO, nes be jo vaikinas namuose neturėtų ką veikti cool.gif
Atsakyti
Labukas mamytės mirksiukas.gif
Sveikinu Gerduką su penktuoju gimtadieniuku birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif Linkiu sveikatos ir kantrybes prižiūrėdamas sesutes wub.gif biggrin.gif
Papildyta:
Aš šio metu žiūriu Šok su manimi,prisižviangiau iš Šapro ir Juročkos komentarų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Šiaip visą dieną namie pratupėjom,vakare į Norfą nubėgau. Blynelių su obuoliais iškėpiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 15 rugsėjo 2012 - 20:48

Sveikinu Gerduką su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2012 09 16, 11:43)
Sveikinu Gerduką su gimtadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
user posted image

Prisidedan prie sveikinimu Gerdukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif Auk sveikutis wink.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus 4u.gif

Balius parėjo, tik nuotraukų mažai sad.gif nespėjau šiemet šokinėt tiek blush2.gif
Atsakyti
Su GIMTADIENIU GERDULĮ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mes po gan turiningo savaitgalio,bet jaučiuos pavargus biggrin.gif
Atsakyti