Sveikos,
nuuu Sandrita, ačiū už sveikinimus...nuuu tai net nežinau ar čia tau dėkot už tą žiežulą ar nelabai Kaip sakoma- kiekviena mes tą šluotą turim, tik vienos į spintą nukišam, o kitos visada su savimi nešiojam.... tai taviškė tikriausiai spintoj....
Nus tai mes jau po šventės. Šventėm 18 žmonių tai namai buvo pilni žmonių, šventėm iki 12 beveik (nuo 6), viskas gerai, žaislų/dovanų kalnai pagrinde gavo konstruktorius (gal 3), gavom traukinuką kur su dūmais ir garsais bėgiais važiuoja (esmėj kur labai triukšmauja ir labai smirdi) ir dar viskokių smulkmenų. Rūbų mažai tik vieną gražią maikę ilgom rankovėm, kažkaip visi žaislus nešė - na suprantama juk vaiko giimtadienis o ir žaislai brangūs.
Viskas gerai, gražiai, sklandžiai, tik liko namai-vientisas bordakas, nerasit kampo kur nepkuista Taigis, mes jau dideli ir po švečių. už tai ir VALIO
Vaivora ohoho kokie baliai ir dovanos Kas Vainiui labiausiai patiko?
O jūs mamos savo vaikams dovanojat dovanas? Nes mes tai ne Mūsų dovana tai gimtadienio vaišės, tortas. Nors Vaivai šiemet didelio nekėlėm ir Gerdui žadu nekelti, bet tortą kepu
Viskas išmaunu lakštų kepti Gerdas dar tiesa nori makvyno, nu bet aš viene nedarysiu bijau
Ai...
Gi labas rytas
O jūs mamos savo vaikams dovanojat dovanas? Nes mes tai ne Mūsų dovana tai gimtadienio vaišės, tortas. Nors Vaivai šiemet didelio nekėlėm ir Gerdui žadu nekelti, bet tortą kepu
Viskas išmaunu lakštų kepti Gerdas dar tiesa nori makvyno, nu bet aš viene nedarysiu bijau
Ai...
Gi labas rytas
Mes irgi nedovanojam. Gal dėl kelių priežasčių nedovanojam- visų pirma tų žaislų ir taip pilni namai, turi be proto daug ir viską kaupia, o kitos dovanos- ne žaislo, nelabai dar ir suprastų bei įvertintų; visų antra- per gimtadienisu iš svetimų tiek tų žaislų gauna kad per akis ir taip; visų trečia- pas mus visada daug svečių ir man tai gant nepigiai ir taip apsieina (vėl ragana galit vadinti- bet pinigų spausdinimo mašinos kaip minėjau neturiu). Dukra broliui nori vis ką padovanot, ten bando savus pinigėlius taupyt ir pirkt kažką , tai aš jai "padedu" visada, pvz šiemet nupirkau skėtį vaikišką ir daviau kad padovanotų (nes mums reikėjo skėčio).
Virgute, sėkmės su kepimu
Kibelė rašė kad bandys mašiną išgaut iš torto, tai man smalsu kaip seksis. Čia nebent reikia iškepti, sutepti diiidelį tortą ir tada iš jo bandyti suformuot mašiną, t.y. tada apipjaustyti. Bet tai kiek torto nusigadina Aš ai šiemet net pabarstukų normalesnių užmiršau nusipirkt, tai grožio mažai buvo (o kol du tortus sutvėriau tiuninguoti nebeliko noro.... ).
O žinokit su daržo tortu kokių įdomybių buvo.... bet apie tai kitąkartą papasakosiu. DIRBU.
Virgute, sėkmės su kepimu
Kibelė rašė kad bandys mašiną išgaut iš torto, tai man smalsu kaip seksis. Čia nebent reikia iškepti, sutepti diiidelį tortą ir tada iš jo bandyti suformuot mašiną, t.y. tada apipjaustyti. Bet tai kiek torto nusigadina Aš ai šiemet net pabarstukų normalesnių užmiršau nusipirkt, tai grožio mažai buvo (o kol du tortus sutvėriau tiuninguoti nebeliko noro.... ).
O žinokit su daržo tortu kokių įdomybių buvo.... bet apie tai kitąkartą papasakosiu. DIRBU.
Labas rytas
Niuuuu Vainius pabaliavojo kaip reikiant Net matau kaip mamukui bus "smagu" tvarkytis Bet svarbiausia vaikui smagu. Nauji žaislai, daug įspūdžių
Mes vakar su karina kalbėjom kokio gimtadienio ji norėtų. Pasiūliau kaip ir pernai važiuoti ta proga i vandens parką, bet baliaus nebus, arba balius. Sako: tai galim nuvažiuot i parką, o tortą poto suvalgysim, ateis Kamilė, Mantas, Goda it t.t Nori visko. Aišku ir aš norėčiau, kas nenorėtų
Dovanų ir mes nedovanojam, kaip jūs ir sakėt, šventė ir yra tėvų dovana, ir galiu tik pritart, kad tikrai nepigi
Oi kaip aš nenoriu namuose tų balaganų O kai vaikų daug tai išvis Galvoju gal žaidimų kambary gimtadienį švest Bet kaina tai irgi...Nu žodžiu
Vaivora, daryk pertrauką ir pasakok apie tą darželio tortą
Niuuuu Vainius pabaliavojo kaip reikiant Net matau kaip mamukui bus "smagu" tvarkytis Bet svarbiausia vaikui smagu. Nauji žaislai, daug įspūdžių
Mes vakar su karina kalbėjom kokio gimtadienio ji norėtų. Pasiūliau kaip ir pernai važiuoti ta proga i vandens parką, bet baliaus nebus, arba balius. Sako: tai galim nuvažiuot i parką, o tortą poto suvalgysim, ateis Kamilė, Mantas, Goda it t.t Nori visko. Aišku ir aš norėčiau, kas nenorėtų
Dovanų ir mes nedovanojam, kaip jūs ir sakėt, šventė ir yra tėvų dovana, ir galiu tik pritart, kad tikrai nepigi
Oi kaip aš nenoriu namuose tų balaganų O kai vaikų daug tai išvis Galvoju gal žaidimų kambary gimtadienį švest Bet kaina tai irgi...Nu žodžiu
Vaivora, daryk pertrauką ir pasakok apie tą darželio tortą
QUOTE(doviliuke @ 2012 09 13, 20:06)
Va čia tai super postas, tikras Sandritos stilius, jėga
QUOTE(vaivora193 @ 2012 09 14, 09:09)
Sveikos,
nuuu Sandrita, ačiū už sveikinimus...nuuu tai net nežinau ar čia tau dėkot už tą žiežulą ar nelabai Kaip sakoma- kiekviena mes tą šluotą turim, tik vienos į spintą nukišam, o kitos visada su savimi nešiojam.... tai taviškė tikriausiai spintoj....
Bučkį man raik,o ne pykt taigi pati čia neseniai save ragana ar kažkaip kitaip(visvien iš tos operos) išsivadinai nepyk,bučkis į nosį nuuu Sandrita, ačiū už sveikinimus...nuuu tai net nežinau ar čia tau dėkot už tą žiežulą ar nelabai Kaip sakoma- kiekviena mes tą šluotą turim, tik vienos į spintą nukišam, o kitos visada su savimi nešiojam.... tai taviškė tikriausiai spintoj....
Tu galvoji kad aš "saldainis" ???? ragana ir ne kitaip,o šluota ne paprasta,o PATURBINTA .Aš gera kai su manim gerai va savo vyresnėlei tai oj kiek raganiškos velnecijos atseikėjama o šiaip tai aš tyli,jei namai tylūs
Va ir dabar ,vakar ėdėmės,šiandien pas drauge + krikšto tėvus išleidau Kaunan ,kaip sakoma-paskutinius triusikus nusimausiu(čia mano močiutės genai )...ai
Tai žiūriu baliavojat linksmai...šitiek žmonių,nepamenu kada pas mane tiek buvę Dėl dovanų-jų pas mus ir paprastom dienom kaip aš juokiuos apstu,tai to reik tai ano,neplanuoto...tai gimtadieniam kažką perku,bet reikalingo.Visa kita sudovanoja,arba perkasi iš savų gimtadieninių.Andželikai 1,2 žaislai,visa kita praktiška dažniausiai.Krikšto mama,tetos drabužiai,močiutėm lengviau(kadangi menkai nusimano-žaislai ) O baliai taip,jie nepigūs...bet jūs bent tortus mokat kept-o aš ne tik vat valgyt(karštą) visada darau pagal vaikų užsakymą,tai gaunasi ir giria.Tai tiek broškės,maunu ant šluotos
P.S vaivora tiek pridėjo smailų,kad net SM užpyko(xaxaxxaxaxxaxa)
Labukas mamytės
Vainiukui didžiausi priiiididžiausi sveikinimai vaivoriuk ir tave su sunelio jubilejumi,aukit gražus,sveiki ir laimigi
Papildyta:
O aš be savo kompo likau Kaž kas jam pasidarė,negaliu įjungti Gerai dar du lop topus turim,bet mano kompe visas mano gyvenimas nuo 2007 metų
Dėl dovanų,na mes perkam gimtadieniui dovaną,šiais metais eisim kartu į parduotuvę ir vaikas pats sau išsirinks,nors jis kiekvieną kartą kai einam į parduotuvę mūms rodo skirtingus žaislus Tai jis laaabai noLi šinksnuosparnio su kareiveliais,tai jam laaabai reikia trasos su mašinelemis,o dar jis nori žaislinio dulko siurblio Dėl torto ,teks pirkti tortą "Žmogus voras",jam dabar Žmogaus voro etapas.
Vainiukui didžiausi priiiididžiausi sveikinimai vaivoriuk ir tave su sunelio jubilejumi,aukit gražus,sveiki ir laimigi
Papildyta:
O aš be savo kompo likau Kaž kas jam pasidarė,negaliu įjungti Gerai dar du lop topus turim,bet mano kompe visas mano gyvenimas nuo 2007 metų
Dėl dovanų,na mes perkam gimtadieniui dovaną,šiais metais eisim kartu į parduotuvę ir vaikas pats sau išsirinks,nors jis kiekvieną kartą kai einam į parduotuvę mūms rodo skirtingus žaislus Tai jis laaabai noLi šinksnuosparnio su kareiveliais,tai jam laaabai reikia trasos su mašinelemis,o dar jis nori žaislinio dulko siurblio Dėl torto ,teks pirkti tortą "Žmogus voras",jam dabar Žmogaus voro etapas.
Labas rytas
Vaivora nesunku mašiną padaryt. Pirma lakštus išsikepi maždaug tokios formos, paskui aplipdai biskvitu ar kitokiu perdengimu visus kraštelius kur ko trūksta. Jugi su kremu viskas limpa. Po to iškočioji tą masę pasidaręs ir uždengi. tik šiemet nenorėjau viena terliotis, preitais metais draugė padėjo. Tiesa viskas supermamoj aprašyta man rodos ir su vaizdinę medžiaga galima rasti.Šiemet, tai padariau medutį ir sausainiais aprišau, ant viršaus saldainių pribėriau Bet brangokai gavosi
Tigriuke ir pas mus voras draugas
tiesa Gerdas labiausiai nori džipo su pultu Dar nori LEGO, nes be jo vaikinas namuose neturėtų ką veikti
Vaivora nesunku mašiną padaryt. Pirma lakštus išsikepi maždaug tokios formos, paskui aplipdai biskvitu ar kitokiu perdengimu visus kraštelius kur ko trūksta. Jugi su kremu viskas limpa. Po to iškočioji tą masę pasidaręs ir uždengi. tik šiemet nenorėjau viena terliotis, preitais metais draugė padėjo. Tiesa viskas supermamoj aprašyta man rodos ir su vaizdinę medžiaga galima rasti.Šiemet, tai padariau medutį ir sausainiais aprišau, ant viršaus saldainių pribėriau Bet brangokai gavosi
Tigriuke ir pas mus voras draugas
tiesa Gerdas labiausiai nori džipo su pultu Dar nori LEGO, nes be jo vaikinas namuose neturėtų ką veikti
Labukas mamytės
Sveikinu Gerduką su penktuoju gimtadieniuku Linkiu sveikatos ir kantrybes prižiūrėdamas sesutes
Papildyta:
Aš šio metu žiūriu Šok su manimi,prisižviangiau iš Šapro ir Juročkos komentarų Šiaip visą dieną namie pratupėjom,vakare į Norfą nubėgau. Blynelių su obuoliais iškėpiau.
Sveikinu Gerduką su penktuoju gimtadieniuku Linkiu sveikatos ir kantrybes prižiūrėdamas sesutes
Papildyta:
Aš šio metu žiūriu Šok su manimi,prisižviangiau iš Šapro ir Juročkos komentarų Šiaip visą dieną namie pratupėjom,vakare į Norfą nubėgau. Blynelių su obuoliais iškėpiau.
QUOTE(vaivora193 @ 2012 09 16, 11:43)
Prisidedan prie sveikinimu Gerdukui Auk sveikutis
Ačiū už sveikinimus
Balius parėjo, tik nuotraukų mažai nespėjau šiemet šokinėt tiek
Balius parėjo, tik nuotraukų mažai nespėjau šiemet šokinėt tiek
Su GIMTADIENIU GERDULĮ
Mes po gan turiningo savaitgalio,bet jaučiuos pavargus
Mes po gan turiningo savaitgalio,bet jaučiuos pavargus