Įkraunama...
Įkraunama...

Ant nosies- penkeri

QUOTE(virgutej @ 2012 09 09, 11:36)
*pas mus atvažiuosit?  mirksiukas.gif

**Rašau jums ir girdžiu kad mažoji deda į kelnes,iš nuostabos net atsisukau pasiklausyt, nes dvi dienas buvo nekakojus  lotuliukas.gif

*O merginos gal tikrai pasiorganizuojam i palankynas pas virgute? bigsmile.gif
** Kokie faini tavo dziaugsmai:D Tik mamos ir gali pajaust malonuma kai vaikas pakakoja biggrin.gif

Laba visoms 4u.gif

Atsakyti
Laba 4u.gif
Atsakyti
labulabu... biggrin.gif

kokia šiandien mano graži liniuotė blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(doviliuke @ 2012 09 11, 12:53)
*O merginos gal tikrai pasiorganizuojam i palankynas pas virgute? bigsmile.gif

keliauninke tu biggrin.gif

aš nenuklysiu į tą kraštą, tai tikrai nedalyvausiu lankynose, Virgute mane išbrauk iš svečių sąrašo biggrin.gif biggrin.gif draugų kur panosėje gyvena neprisiruošiu aplankyt, o čia tolyyybėj...O jūs Doviliuke labai mėgstat keliaut kaip supratau? biggrin.gif
O aš tai sunkiai prisiruošiu tokiems dalykams, aplamai mane tokie neplanuoti išvažiavimai, susitikimai ir t.t. iš vėžių išmuša, stresą įvaro ir t.t. ir labai sunkiai prisruošiu/"pasirašau" tokiems dalykams. biggrin.gif Aš tokia labiau mėgstanti patinginiauti jei turiu laisvą minutę o ne svečiuotis ar svečius priiminėt. Todėl draugai kurie mėgsta į savaitė 3 kartus užsukt ir kasdien skypėj pakalbint man schmoll.gif biggrin.gif
beje mėgstu ir skypę ir FC jei būnu- atjungt kad nesu, nemėgstu bendraut kai pati to nenoriu .
Matote kokia aš baisi žiežula biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivora193: 12 rugsėjo 2012 - 14:01
Labas rytas 4u.gif

Sveikinimai Vainiukui su 5-uoju gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir Vaivorą su meilės metinėmis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgutej: 13 rugsėjo 2012 - 07:45
QUOTE(virgutej @ 2012 09 13, 08:44)
Labas rytas  4u.gif

Sveikinimai Vainiukui su 5-uoju gimtadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ir Vaivorą su meilės metinėmis 4u.gif  4u.gif  4u.gif

AČIŪŪŪ biggrin.gif

mano jaunuolis šiandien labai jaudinosi atsikėlęs. Užaugo jau, supranta kad jo diena biggrin.gif vis tikslinosi- pala kiek man metų- keturi? šeši? biggrin.gif biggrin.gif
nusinešėm tortą, sulčių, saldainukų...kavos biggrin.gif bus balius darželyje. Vakare namuose torto valgymas .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivora193: 13 rugsėjo 2012 - 08:08
QUOTE(vaivora193 @ 2012 09 12, 15:59)
labulabu... biggrin.gif

*kokia šiandien mano graži liniuotė  blush2.gif  biggrin.gif
**keliauninke tu  biggrin.gif
***Matote kokia aš baisi žiežula  biggrin.gif

* aha, labai graži tavo liniuotė, sveikinimai ir dideliam vyrukui, ir jums su vyru 4u.gif 4u.gif 4u.gif
** ne žinok, nesu lb didelė keliauninkė, tiesiog jau kuris laikas kirba mintis koki susitikimą padaryt, tai ir pasiūliau pas Virgutę i palankynas smile.gif Jau susipažinau su Sandrita ir Ievukis,noriu ir kitas gyvai pačiupinėt biggrin.gif Gal ateinančią vasarą susiorganizuosim g.gif
*** devil.gif

Labas rytas...su skaudančia galva doh.gif Oras veikia ar koks čia biesas...nei kava nepadėjo...
Atsakyti
Labas rytas, Vainiu su tortadieniu, is darbo rasau tai paveikslelio nebus 4u.gif
Net nesitiki, kad jau 5 prasideda musu pipirams wub.gif bigsmile.gif
Skanaus torto ir daug dovaneliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2012 09 13, 09:54)
tiesiog jau kuris laikas kirba mintis koki susitikimą padaryt, tai ir pasiūliau pas Virgutę i palankynas

Įtariu pas Vaivorą važiuosim, nes ji keliaut nemėgsta lotuliukas.gif o vaišių moka daug prisiruošt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2012 09 13, 12:17)
Įtariu pas Vaivorą važiuosim, nes ji keliaut nemėgsta  lotuliukas.gif  o vaišių moka daug prisiruošt  lotuliukas.gif

ir neklausk, svečių priiminėt dar labiau nemėgstu, jau geriau tada svečiuotis biggrin.gif

o dėl didumo- tai jo, dideli. Ir kalbu - šiemet faktiškai pirmi metai kai matau kad vaiaks jau jaudinasi, vadinasi užaugo...Vakar sako tėčiui- einu anksčiau gult, nes rytoj šiiitokia diena biggrin.gif o atsikėlęs irgi matosi toks neramus- ar sultis įdėjai, ar žvakutes įdėjai, a viską sudėjai, kaip mes nusinešim tiek ir t.t. na toks sunerimęs.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2012 09 13, 13:17)
Įtariu pas Vaivorą važiuosim, nes ji keliaut nemėgsta  lotuliukas.gif  o vaišių moka daug prisiruošt  lotuliukas.gif

bigsmile.gif drinks_cheers.gif tikraiiii biggrin.gif
QUOTE(vaivora193 @ 2012 09 13, 14:46)
ir neklausk, svečių priiminėt dar labiau nemėgstu, jau geriau tada svečiuotis  biggrin.gif

o dėl didumo- tai jo, dideli. Ir kalbu - šiemet faktiškai pirmi metai kai matau kad vaiaks jau jaudinasi, vadinasi užaugo...Vakar sako tėčiui- einu anksčiau gult, nes rytoj šiiitokia diena   biggrin.gif o atsikėlęs irgi matosi toks neramus- ar sultis įdėjai, ar žvakutes įdėjai, a viską sudėjai, kaip mes nusinešim tiek ir t.t. na toks sunerimęs.... biggrin.gif

Nieks pas tave ir neklaus tongue.gif susiversim visos ir tiek žinių biggrin.gif

Tikrai jau dideli mūsų pipirai wub.gif Beprotiškai greit prabėgo 5metai...
Atsakyti
Važiuokit pas mane,aš viską mėgst lotuliukas.gif lotuliukas.gif kiemas didelis,namai irgi,degutis,šuo,supynės bus visiems užsiėmimo biggrin.gif galit vienos,su vaikais ir diedais lotuliukas.gif
o šiaip tai lafatiena ir aplamai,tai sveikinimai vaivorkai(ir kam dovanot tą medalį,šitiek metų su žiežula lotuliukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif bučkis,taip ir toliau,laimingai ir ilgai )
nu ,o dabar mažajam Vainiui didelis čmokas į kaktą 4u.gif biggrin.gif Hip Hip-tu jau didutis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 09 13, 18:38)
Važiuokit pas mane,aš viską mėgst  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kiemas didelis,namai irgi,degutis,šuo,supynės bus visiems užsiėmimo biggrin.gif galit vienos,su vaikais ir diedais  lotuliukas.gif
o šiaip tai lafatiena ir aplamai,tai sveikinimai vaivorkai(ir kam dovanot tą medalį,šitiek metų su žiežula  lotuliukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  bučkis,taip ir toliau,laimingai ir ilgai )
nu ,o dabar mažajam Vainiui didelis čmokas į kaktą  4u.gif  biggrin.gif  Hip Hip-tu jau didutis smile.gif

Va čia tai super postas, tikras Sandritos stilius, jėga biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti