Įkraunama...
Įkraunama...

Ant nosies- penkeri

Kur prapuolę merginos? g.gif
Išsivaliau langus karsta.gif Metas kavutei vacation4.gif
Kokie planai savaitgaliui?
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif

labas
kepu medaus tortus. 2 doh.gif na tiksliau blynus medaus tortams, tepsiu prieš gimtadienį...jau pavargau...
šiemet taupau- į daržą nebepirksiu šakočio, padarysiu savąjį medutį. Nei kiek ne prasčiau bus, o pigiua tai žyyymiai blush2.gif tai sugalvojau pataupyt....
dar valgyt pagaminau, iki pietų svečiuose prabuvau.
mums šiemet gimtadienis bus tikrąją dieną, t.y. vidury savaitės, nes savaitgalis suplanuotas kitiems baliams. Tai ir reikia viską iš anksto susidėlioti, susiplanuoti, nes grįžus iš darbo vakare nebespėsiu nieko....todėl nebus jokių vaikų akcijų/atrakcijų, žaidimų ir t.t. Tortas, šampanas ir viskas. Net nežinau kiek tų svečių bus, bet jų kad bus tai tikrai... irnesakyk.gif hihihi.gif irnesakyk.gif pas mus jų netrūksta. Tik kai savaitgalį dalyvausime krikštynose, tai tikiuosi šiemet išvengti "daugiadienio" gimtadienio. O kaip bus- bus matyt....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
aga, tikrai Vainius aukstas bernuzelis, tas matosi ir nuotraukoj.
Mano 112.5 cm ir 18.5 kg.
Pavargau siandien, tai net nesigalvoja ka dar cia norejau parasyti, visoms gero sekmadienio mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivora193 @ 2012 09 07, 08:06)

na prirašiau....kas daugiau už mane prirašys- skelbiam konkursą  biggrin.gif

Tu nugaletoja, nelenktyniausiu sikart schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labukas mamytės mirksiukas.gif
Pas mus viskas gerai,vyras kaime,aš su vaikais namie. Oras sostineje šiaip sau,bet ne lyja. smile.gif
Donatas man nepatinka,šiandien čiudę ir slogyte pasorde,kad tik nesusirgtu tfiu tfiu tfiu.

Papildyta:
http://www.youtube.c...h?v=QCN35YEqaug Paklausykit ir klipas labai geras wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 08 rugsėjo 2012 - 23:06
QUOTE(vaivora193 @ 2012 09 08, 16:20)
nes savaitgalis suplanuotas kitiems baliams.

pas mus atvažiuosit? mirksiukas.gif

Sveikos 4u.gif

Mes gyvename visai gerai. Aš ir planuoju gimtadienį savo vyrukui. Vaivora pagal kokį receptą kepi medutį? Šiaip planuoju ramiai šiemet, nu bet kažin ar išeis biggrin.gif

Rašau jums ir girdžiu kad mažoji deda į kelnes,iš nuostabos net atsisukau pasiklausyt, nes dvi dienas buvo nekakojus lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus oras grazus tai vakar buvom atrakcionu parke, kiekvienais metais jie atvaziuoja ir mano vyrai lekia su pasimegavimu,o as tik siaip sau, nepatinka man.
Siandien vel kol saulyte i parka leksim ar dar kur, nesedim savaitgaliais namie, nes prasides lietus tada atsisedesim doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras mamytės mirksiukas.gif
Mano Dontikas snargliuotas kaip reikiant doh.gif Ir dar viduriuot pradėjo doh.gif Situacija tokia,kad neįsivaizduoju jeigu rimtai mažius susirgs,nėra kam padėti vaiką prižiūrėti,o man tik išėjus į darbą biliūtenį imti irgi labai rizikinga. Lauksiu rytojaus,bus matyt. g.gif Anyta mano kai jos dukra pagimde apie mano vaikus beveik pamiršo,va tokie va pyragai.
vaivora,dėl kaceliarinių priemonių jeigu nusipirkai,kam pinigus vėl leisti,galėtum atnešti V. į darželį savo kanceliariją. Aš tikrai leiščiau taip padaryti mirksiukas.gif Šiaip mes irgi su tėvais kalbėjom,kad tėvų komitetas surinks pinigus ir nusipirksim dideliais kiekiais spalvoto poperiaus,kartono,klijus,dažus. Pieštukų mes turim iš praeitų metų,kreidučių irgi likė. Norėjau mamas paklausti dėl chemijos,ar nešat jus kas metus chemijos ( pvz. indų ploviklio,muilo,dezinfekcinės priem.?).
Gero visiems vakaro ir geros darbo savaites,ikiukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 09 rugsėjo 2012 - 20:17
QUOTE(Tigriukė@ @ 2012 09 09, 21:16)
Labas vakaras mamytės mirksiukas.gif
vaivora,dėl kaceliarinių priemonių jeigu nusipirkai,kam pinigus vėl leisti,galėtum atnešti V. į darželį savo kanceliariją.

Norėjau mamas paklausti dėl chemijos,ar nešat jus kas metus chemijos ( pvz. indų ploviklio,muilo,dezinfekcinės priem.?).
Gero visiems vakaro ir geros darbo savaites,ikiukas 4u.gif

sveikos,
tai čia jau supirko iš tų bendrų kur kas mėnesį po 5 lt dedamės. A kokiu tikslu man dar ir poto savas nešti- na nebent sakyt kad 4 mėn. neduosiu po 5 lt nes savas priemones turim...bet kas manęs klausys biggrin.gif o dvigubai "mokėt" dar labiau nematau tikslo...neturiu aš pinigų spausdinimo mašinos irgi biggrin.gif

dėl "chemijos" na tiksliai nežinau nes pinigai ne pas mane ir ne aš perku, bet labai noriu tikėti kad bent pvz indų ploviklio mes neperkam blink.gif blink.gif na būtų beryšizmas aukščiausiames lygyje blink.gif perkam muilą šikpopierių vaikams, visas priemones, bet jei dar ir feirius kokius- tipo indams plaut??? na tada viršūnė būtų...o dar ir 2 proc atiduodam, darželio buhalterijai sėkmingai anais metais kompą nupirko, popierių smulkinimo mašiną (dviems darbuotojoms-nebesuplėšo popierių blink.gif ) esmėj labai daug pinigų nueina ne vaikams, bet kam tu pasiguosi....o jei dar reiktų indų ploviklius pirkt- nu tai bliacha mucha jau.... Nors gal aš čia keikiuosi, o gal ir perkam.... biggrin.gif nes niekad smulkiai ataskaitų neprašom, o pinigus laiku duodam (esmėj tikrai pasitikim mamyte kuri apsiima tą darbą, o ko auklėtojos pageidauja tai tiksliai ir nzn).

O kaip pas jus?
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif
vaivoriuk,viską perka tėvai ,ir indų plov. ir muilo doh.gif Tualetinio irgi perka ,aš irgi savo vaikui perku visas priemones. Vakar virš 50 litų išleidžiau sau į darbą klijams,guašui,lipnios juostos nusipirkau,dar tušinukus irgi ir niekas man nieko negražįns,darbo kalendorių, nors pagalvojus kodėl aš turiu pirkti už savo pinigus,galėtu ir darželis aprupinti,bet kol aš sulauksiu mokslo metai pasibaigs o man dirbti reikia. V.ž. BARDAKAS doh.gif
Papildyta:
Donatikas sluoguoja,bet einam į darželį. Labanaktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE([COLOR=red)
virgutej[/COLOR],2012 09 09, 10:36]
pas mus atvažiuosit?  mirksiukas.gif

Sveikos  4u.gif

Mes gyvename visai gerai. Aš ir planuoju gimtadienį savo vyrukui. Vaivora pagal kokį receptą kepi medutį? Šiaip planuoju ramiai šiemet, nu bet kažin ar išeis  biggrin.gif

Rašau jums ir girdžiu kad mažoji deda į kelnes,iš nuostabos net atsisukau pasiklausyt, nes dvi dienas buvo nekakojus  lotuliukas.gif

Ačiū Vaivora 4u.gif

Sveikos bigsmile.gif

Tigriuke aš perku į darželį tuoletinio popieriaus ir popierinio rankšluosčio. Jokių chemijų neperkam ir jokių pinigų nerenkam.

Prašau nepykti ant labai užimtos moteriškės kad nespėju parašyt, bent paskaityt spėju blush2.gif Myliu jumis biggrin.gif
Atsakyti
laba mergaitės 4u.gif
matau laikotės neblogai biggrin.gif virgutej suprantam tave,jug šitokia šeimyna,reikia visiems meilės,užsiėmimo 4u.gif
Mes savaitgalį buvom išvykę kaunan,gimines aplankyt,pasižmonėt.Visos kitos dienos eina vienodai,darželiai,mokyklos.Į darželį perkam kanceliarines,popierių.Nosinaites,kartais skystą muilą,tualetinį popierių.Vienam darželį kai Gerda vedžiau reikėjo ir feirio,bet šitam ne.Renkam po 5lt kas mėn,tai už tuos pinigėlius auklėtoja perka žaisliukus,pratybas,knygeles,pūzles vaikams.Visada šyriai renkami čekučiai,per susirinkimus rodoma.Man tai ištikro dzin,matau kad vaikams užsiėmimo yra,tad smulkiai nenagrinėju.Ai dar...už tuos pinigėlius daro nuotraukas,klijuoja į metų knygą,šventės,veikla,sportas ir t.t visai įdomu.Tik tos knygos lieka mokykloje kaip atsiminimas.
Na ką einu gert kavutę ir eit darbuotis,langus nusivalyt smile.gif oras fantastinis wub.gif gero dienos mamukai 4u.gif
Atsakyti
Virgute, nepyk....

Aš kepu tokį iš dviejų receptų sudėta pagal save.
Taigis

Tešla:
3 -4 valgomieji šaukštai medaus
1 stiklinė cukraus
3 -4 kiaušiniai
kokis 50 gr. Sviesto (aš iš akies kokį kampą įmetu ir viskas)
Sodos kokis 2 šaukštelius (nugesinti)
Miltų (kiek reikia normaliai tešlai) nežinau tiksliai kiek, pilu ir minkau 

Pertepimui grietinės (man virš litro reikia, panašiai 4 indelių valdiškų)
Cukraus, vanilės ir rūgštelės arba citrinos išspausti- pagal skonį- kad būtų skanus pertepimas, nes būtent jis lemia visą torto skonį.

Cukrų, kiaušinius ir medų ir sviestą supilt į vieną dubenį, pastatyti į didesnį puodą su vandeniu ant viryklės, pašildyti vandenį, įmerkti dubenį su tešla į jį ir maišyti kol pasidarys vientisa masė.
Tada paimti sodą "nugesinti" ir supilti į tešlą. toliau šildyti ir maišyti apie 7-10minučių.Tešlos apimtis turi padidėti-spalva bus šviesiai geltona. Neperkaitinti (kad kiaušinio nesutrauktų).
Nukelti nuo garų ir įpilti miltus .Išmaišyti ir iškočioti blynus-man gaunasi apie 11 blynų mano norimo dydžio (nzn koks tas dydis, turiu tokią didelę lėkštę tai pagal ją darau visada, jei bus įdomu namuose pamatuosiu skersmenį,nes dabar darbe.) tik turi būti pakankamai ploni. Iškept blynus ir viskas.
Aš vieną dieną kepu o kitą tepu, esmėj išsikepu anksčiau kada laiko turiu. Dar dedu dažnai riešutų lazdynų, t.y. supjaustau, nuimu šiaušus- luobeles ir pabarstau. Skaniau būna . Tortas gaunasi didelis, užtenka ir svečiui ir patiems atsivalgyt dar (na kas matėte mano nuotraukas tai jis visada tokio dydžio), sunaudoju pertepimui apie 9-10 lapų, reikia 1-2 lapų ar lapelių trupiniams dar sumalimui.
Ai pertepus palaikyti minimum naktį (aš tepu iš vakaro kad kitą vakarą valgyt tiktų), pertepus laikyti vėsiai (kad grietinė nesusmirstų)- balkone jei ne vasara, šaldytuve ir t.t.

Atsakyti