Įkraunama...
Įkraunama...

Ant nosies- penkeri

QUOTE(premium @ 2012 09 01, 22:35)
Kibele, o kaip jus su lunch darot, mokykliniai pietus ar desi is namu?

uzkandziui desiu vandeni ir vaisiu kokiu ar digestive sausainiu,o priespiecius tai mokykloj valgys, busiu tikra, kad pavalges bus bent ir galvos skausmas mazesnis ka deti kas diena

QUOTE(Tigriukė@ @ 2012 09 02, 15:07)
Mamos,nieko nerašysiu apie ....nenoriu nieko rašyti,yra kaip yra,o kai įvyks tada parašysiu. Pasakysiu tik viena,kad esu rimtai apsisprendusi ir kito kelio nematau.  schmoll.gif
Gero visoms sekmadienio ir iki 4u.gif

console.gif geros darbo pradzios ir daug ikvepimo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(Kibelė @ 2012 09 02, 13:58)
uzkandziui desiu vandeni ir vaisiu kokiu ar digestive sausainiu,o priespiecius tai mokykloj valgys, busiu tikra, kad pavalges bus bent ir galvos skausmas mazesnis ka deti kas diena
console.gif  geros darbo pradzios ir daug ikvepimo 4u.gif

a, mums pasakyta uzkandziu nedeti, nes vandeni, vaisius mokykla duoda kaip uzkandi, dar pienas nemokamas iki 5 metu, nuo 5 ten kazkiek reik moket, bet ai... bais ten jo reikia... o pietus as desiu is namu, na bent pradziai, ziuresiu kaip eisis, gal kaitaliosiu, kai kuriom savaitem school lunch, kai kuriom is namu, ziuresime kaip patogiau bus. Mes buvom karta tu mokyklos pietu isbandyt, tai kazkaip nesuviliojo manes, ir tikrai neaisku kiek ten suvalgys, zodziu....

Tigriuke, mes tave palaikome, laikykis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

tai kaip tie nauji mokslo metai prasidėjo? pas mus viskas gerai, nežinau net ką rašyt biggrin.gif

vėl rytai prie bendro pusryčių stalo (ko nebūna per atostogas), ir vėl visi į savas tarnybas smile.gif

tik gaila kad tas ruduo iš karto toks labai rudeniškas, o dar norėtųsi ir saulutės ir šilumos....
bet ką jau padarysi, Vainius tai labai laukia žiemos.. biggrin.gif klausinėja ir klausinėja kada ji ateis biggrin.gif

tai tiek.
Atsakyti
sveikos, mano dukryte siandien mokykla pradejo wub.gif kol kas nedaug vaiku klaseje, nes eina tik tie, kuriems 5 sueina iki Nauju metu, o po mazdaug menesio mazesnieji prisijungs, tai tada jau didele klase bus.
Pas mus labai grazios pirmos rugsejo dienos, kaaarsta, tikru tikriausia vasara thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2012 09 04, 20:41)
sveikos, mano dukryte siandien mokykla pradejo wub.gif kol kas nedaug vaiku klaseje, nes eina tik tie, kuriems 5 sueina iki Nauju metu, o po mazdaug menesio mazesnieji prisijungs, tai tada jau didele klase bus.
Pas mus labai grazios pirmos rugsejo dienos, kaaarsta, tikru tikriausia vasara thumbup.gif

Sveikinimai dar vienai mokinukei 4u.gif kaip idomiai pas jus, pas mus tai visa klase jau
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2012 09 04, 20:41)

Sveikinimai 4u.gif graziu ispudziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2012 09 04, 19:41)

sveikinimai,
mačiau FB- graži uniformuota mergaitė. keista ir žiūrėt- atrodo kaip ten užusienyje tie vaikai greitai užauga- jau uniformuoti biggrin.gif

gal vakare saviškio rugsėjo 1-ąją įkelsiu į FB. GAL...jei laiko turėsiu biggrin.gif

kaip laikotės? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas....kaip tingėjau šiandien keltis ryte...šakės doh.gif Vakar vėlokai grįžau, dar kol susiruošiau, o dar naktį prie Domo kėliaus...Žodžiu sunkus rytas doh.gif
Kaip šalta lauke...brrrr tikras ruduo, bet dar lyg praneša šiltų orų bigsmile.gif
Vaivoriuk, koks ūgis tavo V? Man jis toks aukštas vaikinukas atrodo smile.gif Turbūt neišžemųjų smile.gif
Karinos ūgis 111cm. Svoris- 23kg. Gydytoja sakė- gali eit į pirmą klasę, o ne į darželį biggrin.gif
Skanios kavutės, kas geriat mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mielosios mirksiukas.gif
Šiandien turiu laisvadienį,dirbu trys dienas iš elės nuo ryto iki vakaro,grafikas man patinka,vaikų kol kas susirenka iki 12,bet turėsiu 21 o gal ir daugiau. Vaikai 2009 metų. 11 mano vaikų iš praeitų metų ir 10 naujokų ( dauguma mergyčių thumbup.gif ),o likę vien berniukai iš praeitų metų. biggrin.gif Dirbsiu pagrindinė aukletoja rolleyes.gif thumbup.gif
Rytoj iki pietų dirbsiu. Darbo žinoma daug,kaip ne kaip mokslų metų pradžia cool.gif
premium tavo Amirute gražuolė ir atrodo vyresne negu 5 metų wub.gif
Mano Donatikas beveik visą savaitę su tėčiu atostogavo,vakar tik nuejo į darželį,rytoj irgi eisim,pasiimsiu pas save į grupę,vistiek iki 11 dirbsiu.
~Sandrita~ o tu namie dirbi? biggrin.gif
Dar apie gyvenimą Lietuvoje. Ofiget atsiprašau,vėl brangs maistas ,kaišiniai,paukštiena. Jeigu kiaušiniai VĖL pabrangs, vadinasi vėl duona,visą konditeriją brangs. Na siaubas,kaip gyventi toliau baisu darosi doh.gif
Einu kotletukus kepti,atia mamos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 06 rugsėjo 2012 - 11:46
Ahoj smile.gif
Tigriuke-TAIP,namuose smile.gif norėčiau pabėgti iš jų,bet...pakolkas tik bet smile.gif
Aš po bulviakasio pas draugų tėvus biggrin.gif smaguma... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Sandrita, kaip smagu kai žmogus džiaugiasi darbą padirbęs ... net ir tokį kaip bulves nukasęs... biggrin.gif o aš tai šiemet džiaugiuosi kad neteko- kasė penktadienį tai nuvažiavau tik uošvienei šašlykų padėt iškept

Tigriuke, dėl brangimų- dar ir kiauliena brangs. Esmėj viskas brangs tik algos aišku nekyls. O dar įvertinus bedarbystę masinę tai visai kartais kažkaip neaišku- kur ta valdžia žiūri...na čia aišku kur žiūri- į savas kišenes, bet jau kažkaip tikrai nebeįmanoma normaliai čia pragyvent pasidarė....nebemiela ta Lietuva su tokiu pragyvenimo lygiu. Pažįstama emigravusi į Norvegiją kambarius tvarko ar viešbutį- ten esmėj kažką, tai metus padirbusi ir dukrą 13 m. jau atsivežė- sakė iš jos vienos valytojos algos laisvai ir pragyvent (na tikiu į maljorkas neskraido) ir dukrą išsilaikyt ir susitaupyt dar. O pas mus LT du dirbantys šeimoje vos vos šeimą išlaiko...o jei dar kas minimumus gauna tai visai... verysad.gif neaišku iki ko dasigyvensim. dabar tai šildymo kainų jau pradedu bijot- nes tik gąsdina visi tik gąsdina.... doh.gif

doviliuke, aš FB nužiūrėjau kad tavo Karinutė tokia "minkštutė" mergaitė biggrin.gif maniškis tai šiaip nekūdas, bet kaulėtos išvaizdos bus- čia į tėvą (aš nelaikau save stora biggrin.gif bet žandus visada turiu ). Kiek pamenu Vainius 118 ir kažkur 22-23 kg., čia jei gerai pamenu, reiks vakare prie sienos pastatyti pamatavimui , o dabar pusryčių kai sėdam valgyt tai jis už mane 2-3 kartus daugiau suvalgo, kokis pvz kaip šiandien 2 sumuštinius su sūriu ir 4 meduolius su arbata biggrin.gif bet tai kai jam darže vėl viskas neskanu tai džiaugiuosi kad bent namuose privalgo.... bet ir man būtų gal neskanu- pvz niekaip nesuprantu kaip vaikams pavakariams gali duoti burokėlių mišrainės su duona... blink.gif blink.gif maniškis tikrai tokių nevalgo, ir aplamai netikiu kad kas iš vaikų labai jau tokius patiekalus valgo....o pietums sakė mėsa kažkokia negraži (tikriausiai kotletas ir dar sugnaibytas biggrin.gif ) . tai jis man atvalgo ryte ir poto sugrįžus tik spėk taisyti, o dar nori aišku tuoj dabar ir skaniai, o aišku kokio š...nesinori užkišti, tai man galvasūkys gaunasi jau visas ką paduot greit skaniai ir sveikai .

darže parašėm prašymus kad sesė galėtų brolį iš daržo paimti, čia po to įvykio apsauga sustiprėjo. "Nudžiugino" auklėtoja kad priemonių jokių nereiks pirktis, nes kiek trūko supirko iš bendrų (iš tų kur kas mėnesį metamės po 5 lt). O aš per akcijas viską supirkau doh.gif sakau poto akcijų nebebus kai reikės, tai dabar apsirūpinę keliems metams į priekį biggrin.gif

Ai dar, Vainiui sloga doh.gif nesuprantu aš to darželio ypatumų- trečią dieną nuėjus jau bac ir slogą turim....ką ten jeims daro kaži kad vis suserga???? doh.gif

na prirašiau....kas daugiau už mane prirašys- skelbiam konkursą biggrin.gif
Atsakyti
Labs ryts biggrin.gif
kaip nuotaikos?
Pas mus neblogos, rytas saulėtas, nors žinau, kad lauke šalta unsure.gif

Kas prisijungiat su kava? mirksiukas.gif
Vaivora, aha maniškė "pavalgius" tokia biggrin.gif Nepasakyčiau, kad labai stambi, bet ir tikrai nekūda. Sakė dražely kartais pritrūksta jai porcijos, paprašo pakartot biggrin.gif Yra tokių nevalgiukų vaikų, tai lieka dar ir jai biggrin.gif

Niu ką, susikėlė šeimyna, einu pusryčius ruošt smile.gif
Iki mirksiukas.gif

Atsakyti