Sveikos gyvos
Sandrita, kaip smagu kai žmogus džiaugiasi darbą padirbęs ... net ir tokį kaip bulves nukasęs...
o aš tai šiemet džiaugiuosi kad neteko- kasė penktadienį tai nuvažiavau tik uošvienei šašlykų padėt iškept
Tigriuke, dėl brangimų- dar ir kiauliena brangs. Esmėj viskas brangs tik algos aišku nekyls. O dar įvertinus bedarbystę masinę tai visai kartais kažkaip neaišku- kur ta valdžia žiūri...na čia aišku kur žiūri- į savas kišenes, bet jau kažkaip tikrai nebeįmanoma normaliai čia pragyvent pasidarė....nebemiela ta Lietuva su tokiu pragyvenimo lygiu. Pažįstama emigravusi į Norvegiją kambarius tvarko ar viešbutį- ten esmėj kažką, tai metus padirbusi ir dukrą 13 m. jau atsivežė- sakė iš jos vienos valytojos algos laisvai ir pragyvent (na tikiu į maljorkas neskraido) ir dukrą išsilaikyt ir susitaupyt dar. O pas mus LT du dirbantys šeimoje vos vos šeimą išlaiko...o jei dar kas minimumus gauna tai visai...
neaišku iki ko dasigyvensim. dabar tai šildymo kainų jau pradedu bijot- nes tik gąsdina visi tik gąsdina....
doviliuke, aš FB nužiūrėjau kad tavo Karinutė tokia "minkštutė" mergaitė
maniškis tai šiaip nekūdas, bet kaulėtos išvaizdos bus- čia į tėvą (aš nelaikau save stora
bet žandus visada turiu ). Kiek pamenu Vainius 118 ir kažkur 22-23 kg., čia jei gerai pamenu, reiks vakare prie sienos pastatyti pamatavimui , o dabar pusryčių kai sėdam valgyt tai jis už mane 2-3 kartus daugiau suvalgo, kokis pvz kaip šiandien 2 sumuštinius su sūriu ir 4 meduolius su arbata
bet tai kai jam darže vėl viskas neskanu tai džiaugiuosi kad bent namuose privalgo.... bet ir man būtų gal neskanu- pvz niekaip nesuprantu kaip vaikams pavakariams gali duoti burokėlių mišrainės su duona...
maniškis tikrai tokių nevalgo, ir aplamai netikiu kad kas iš vaikų labai jau tokius patiekalus valgo....o pietums sakė mėsa kažkokia
negraži (tikriausiai kotletas ir dar sugnaibytas
) . tai jis man atvalgo ryte ir poto sugrįžus tik spėk taisyti, o dar nori aišku tuoj dabar ir skaniai, o aišku kokio š...nesinori užkišti, tai man galvasūkys gaunasi jau visas ką paduot greit skaniai ir sveikai .
darže parašėm prašymus kad sesė galėtų brolį iš daržo paimti, čia po to įvykio apsauga sustiprėjo. "Nudžiugino" auklėtoja kad priemonių jokių nereiks pirktis, nes kiek trūko supirko iš bendrų (iš tų kur kas mėnesį metamės po 5 lt). O aš per akcijas viską supirkau
sakau poto akcijų nebebus kai reikės, tai dabar apsirūpinę keliems metams į priekį
Ai dar, Vainiui sloga
nesuprantu aš to darželio ypatumų- trečią dieną nuėjus jau bac ir slogą turim....ką ten jeims daro kaži kad vis suserga????
na prirašiau....kas daugiau už mane prirašys- skelbiam konkursą